ovo je prvi puta da imam potrebu na forumu reci ono sta sam ja prošla pa možda i nekome pomogne.
naime prije 3-4god.imala sam 2 vanmaternicne trudnoce.kada mi se prvi puta to desilo zapravo nisam bila niti svijesna problema.u razlici niti godinu dana dogodilo mi se opet.s obzirom sta sam prošla prvi puta bilo mi je uzasno jer sam znala sta me ceka.nakon godine dana isla sam na kontrolu u Split i dogovor s doktoricom sta dalje.Zamolila sam ju da mi preporuci kao sta bi i sebi.No međutim ona mi je rekla da neka probam i treci puta prirodnim putem(a lude žene,sigurna sam da bi i ona tako za sebe rekla.....).Tada smo muž i ja odlucili otici u privatnika u Split(dr Poljak)ggdje mi je on rekao da nemamo sta tu puno misliti i da neka budem svijesna da sam mogla ostat bez života oba puta s obzirom da sam s otoka i da treba vremena da se dode do bolnice.Odlucili smo prepustiti se u ruke ovom doktoru i probati.Tansver sam imala u ponedjeljak i sada cekam još 7dana za test putem krvi da vidimo rezultate.Iskreno mislim da ipak više cekam prvi ultrazvuk da mi kaze da je sve ok.![]()