Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MAJA14 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    Cure trebala bih vaš savjet može li mi netko preporučiti kliniku ili dr. kod kojeg da krenem dalje...kad mi u kbo dosadi čekanje i neg. rezultati..... Mislila sam kod dr. Lučingera.......ali još nisam odlučila...
    Ja bi ti bez razmišljanja toplo preporučila dr.Lučingera jer on osim što je izvrstan liječnik i veliki je čovjek...dugo godina sam njegov pacijent još od VV i on još uvijek kao i ja vjeruje u moju trudnoću i ne odustajemo...a Osijek je posebna priča i naravno sretno gdje god

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ovo je prvi puta da imam potrebu na forumu reci ono sta sam ja prošla pa možda i nekome pomogne.
    naime prije 3-4god.imala sam 2 vanmaternicne trudnoce.kada mi se prvi puta to desilo zapravo nisam bila niti svijesna problema.u razlici niti godinu dana dogodilo mi se opet.s obzirom sta sam prošla prvi puta bilo mi je uzasno jer sam znala sta me ceka.nakon godine dana isla sam na kontrolu u Split i dogovor s doktoricom sta dalje.Zamolila sam ju da mi preporuci kao sta bi i sebi.No međutim ona mi je rekla da neka probam i treci puta prirodnim putem(a lude žene,sigurna sam da bi i ona tako za sebe rekla.....).Tada smo muž i ja odlucili otici u privatnika u Split(dr Poljak)ggdje mi je on rekao da nemamo sta tu puno misliti i da neka budem svijesna da sam mogla ostat bez života oba puta s obzirom da sam s otoka i da treba vremena da se dode do bolnice.Odlucili smo prepustiti se u ruke ovom doktoru i probati.Tansver sam imala u ponedjeljak i sada cekam još 7dana za test putem krvi da vidimo rezultate.Iskreno mislim da ipak više cekam prvi ultrazvuk da mi kaze da je sve ok.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj pongo prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je prvi puta da imam potrebu na forumu reci ono sta sam ja prošla pa možda i nekome pomogne.
    naime prije 3-4god.imala sam 2 vanmaternicne trudnoce.kada mi se prvi puta to desilo zapravo nisam bila niti svijesna problema.u razlici niti godinu dana dogodilo mi se opet.s obzirom sta sam prošla prvi puta bilo mi je uzasno jer sam znala sta me ceka.nakon godine dana isla sam na kontrolu u Split i dogovor s doktoricom sta dalje.Zamolila sam ju da mi preporuci kao sta bi i sebi.No međutim ona mi je rekla da neka probam i treci puta prirodnim putem(a lude žene,sigurna sam da bi i ona tako za sebe rekla.....).Tada smo muž i ja odlucili otici u privatnika u Split(dr Poljak)ggdje mi je on rekao da nemamo sta tu puno misliti i da neka budem svijesna da sam mogla ostat bez života oba puta s obzirom da sam s otoka i da treba vremena da se dode do bolnice.Odlucili smo prepustiti se u ruke ovom doktoru i probati.Tansver sam imala u ponedjeljak i sada cekam još 7dana za test putem krvi da vidimo rezultate.Iskreno mislim da ipak više cekam prvi ultrazvuk da mi kaze da je sve ok.
    Pongo, javi se na temu potpomognuta u Splitu, tamo su ti Citašice. ~~~~~~~~ za veliku betu za tjedan dana

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •