hvala svima , sad me pere paranoja do UZ koji je u ponedjeljak..ufff

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
bravo spodoba, čestitam! sad čekamo uzv i

(stvarno s obzirom na prirodnjak, možeš komotno uplatiti i loto; kad krene.... )
da pojasnim prirodnjak - pocela sam polustmulirani kod L. dakle 2tbl klomifena i 3x2mg estrofema za endometrij. naruci me pet dana kasnije jer je citava akcija ispala iznenada zbog promjene posla i nisam mogla doci na 3dc.
ajd rekoh, cini mi se da je pet dana bez pregleda ipak puno, pa sam 4. dana stimulacije ipak ovdje otisla u jednu MPO ordinaciju da vide kakvo je stanje. tamo doc vidi endometrij od 7.5, jedan 'folikel' od 21x17mm, na desnoj strani jedan od 10m (haha, to je sasvim normalno za 6dc). zenska je drzala taj od 21mm za zreo folikel jer mi je E2 bio na 263 - no to je bilo zbog estrofema, no ona je polazila od toga da je najveci dio E2 od folikla. houyesnou. predlozi mi usput mini ivf kod njih, sto sam naravno odbila.
proslijedim L kakve su vrijednosti i dogovorimo se da prekinemo stimulaciju jer nema smisla obzirom na dobiveno.
ajd rekoh 6dc je, u ocekivanju rane ovulacije i nije kasno poceti s mojim omiljenim agnus castusom (vitex-pms free). no rana ovulacija se nije desila..pratila sam ciklus s LH trakama i bazalnom. tko nazovem L (jer smo tako i tako isli u HR) da on mene ipak pogleda pa da napravimo mini ICSI ako ima potencijala. kad me covjek pogledao, uhvatio se za glavu. jos mi je bilo cudno kako zenska radi UZ, kao obicni gyn - nije vrtila da bi pogledala citav jajnik. uglavnom, ispod tog 'folikla' su bila jos dva folikla...L je samo rekla - joj, da sam ja to gledao.
dao mi na 12dc jedan klomifen da mi LH ne skoci i piknula jedan gonal te stopericu te veceri. naravno da sam taj dan prestala i s agnus castusom. nakon transfera sam dobila bostere, kao i vecina vas.
ispada da toliko peha imam s njem. doktorima..pa cak mi ni obicni UZ nije napravljen kako treba..haha..a taj ista mi je pred mengu gledala antralce, pobrojala ih, a luciju sam rekla da mora da ih je i vise jer ona nije vrtila stap kao sto on i drugi to rade.
toliko o prirodnjaku