Stranica 71 od 120 PrviPrvi ... 2161697071727381 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,501 do 3,550 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    X
    dnevnik od kojeg datuma pa kak ja ne vidim

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

taj zid nikad do sad nisam pogledala

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

taj zid nikad do sad nisam pogledala
    Ni tete s deska - očito
    (ja znam gdje je cjenik u Deželićevoj - bar bio, ovaj u Ilici/Vukovićevoj fakat nisam nikad uočila)

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj luna1 prvotno napisa Vidi poruku
    dnevnik od kojeg datuma pa kak ja ne vidim
    19.04.12.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I L ima cjenik na zidu, to sam prvo gledala prije konzultacija :D

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

tsh mi otišao u nebesa, 21! ni bez terapije nije bio takav

sutra idem vaditi u drugi lab, ovo mi skroz čudno

u srijedu idem k L-u na uzv, idući ciklus trebam u mpo. I što da sad radim?

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

bok cure, zna li netko sto je sa Elenom, ona se uopce ne javlja...
    Elena javi se...

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Dragi svi, vjerujem da već svi znate da ovu subotu imamo jedno lijepo okupljanje pod nazivom ZAJEDNO ZA PLODNOST. Vjerujem da ima i oni koji su nažalost predaleko da bi nam se pridružili. Vjerujem da ima i onih koji bi došli, ali se boje da će biti sami, pa kako organizirati prijevoz i tako... Malo se porazgovarajte među sobom, vjerujem da će se neki uspjeti dogovoriti oko prijevoza i tako smanjiti troškove puta. Znate li da dolaze i forumašice s Kvarnera, iz Slavonije?
    Ohrabrite se i pokušajte priupitati ekipu s kojom ste najviše u kontaktu, ekipu s pojedinih klinika...
    Ponavljam još jednom, najavljuju nam lijepo vrijeme - dan stvoren za izlet i druženje.
    I još jednom vas SVE molim da akciju podržite promjenom svojih avatara (kod mene u potpisu možete preuzeti Zajedno Za Plodnost)
    Od vam svima hvala!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    tsh mi otišao u nebesa, 21! ni bez terapije nije bio takav

sutra idem vaditi u drugi lab, ovo mi skroz čudno

u srijedu idem k L-u na uzv, idući ciklus trebam u mpo. I što da sad radim?
    Ako si od zadnjeg vađenja uzimala lijekove Estrofem, Estradiol inekcije ili Brevacid tj. Choragon kao štopericu ili Ovitrelle digao ti se od toga. Ja sam 12.04. ušla u postupak sa TSH 0,98, izvadim jučer nakon 13 dana 7,38. A danas mi je bio transfer. Moj porast je uzrokovao na redovitoj terapiji 100 mikrograma inekcija Choragona 10 000 kao štoperica ( djeluje HcG na hipofizu ) i Estrofen kroz samo 3 dana. Nevjerojatno, sada od jučer od katastrofalnog nalaza drukam 150 mikrograma u nadi da neće sve propast jer ti TSH jako brzo pada također, meni čim prestanem s lijekovima u samo 4 dana padne sa 10 na 4.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma nisam ni ušla još u postupak...
    Mislim da i ja brzo reagiram na lijekove. Kaže endokrinolog da je onih mojih 0.02 koje sam imala jednom bolje za oplodnju od ovog višeg nalaza

Što mislite, jel bi se s L-om dalo dogovoriti da pričekamo mengu, pa da 1dc idem vaditi tsh, ako je ok u postupak, ako nije, pauza?

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

vrci, na pocetku ciklusa je ths uvijek mrvu visi nego u ostalom dijelu ciklusa. ja bi na tvom mjestu jednostavno par dana pred ocekivan u mengu cekirala TSH i prilozila nalaz pred prvi pregled. ili ako bas nalaz nije u redu, onda i telefonski...da ne hodas amo tamo.

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ma nisam ni ušla još u postupak...
    Mislim da i ja brzo reagiram na lijekove. Kaže endokrinolog da je onih mojih 0.02 koje sam imala jednom bolje za oplodnju od ovog višeg nalaza

Što mislite, jel bi se s L-om dalo dogovoriti da pričekamo mengu, pa da 1dc idem vaditi tsh, ako je ok u postupak, ako nije, pauza?
    Vrci,

kako god izvadila hormone, ne preporučuje se postupak kad je TSH viši od 2,5. Kod Amerikanaca čak ispod 1,0.

Isto tako, svaki endokrinolog će ti reći da bi se štitnjača unormalila potrebno je uz pravilnu dozu euthyroxa oko 6 tjedana. ne mora značiti da ti se TSH neće smanjiti i ranije, ali svakako pripazi na taj dio.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni se čini da ja baš brzo reagiram na lijek, pa zato možda ima šanse uhvatiti idući ciklus :D

Ali mislim da je najbolje da pričekam i vidim kako će mi bit s mengom, jel će doć sama i kad, i onda još jednom provjeriti tsh, da znamo na čemu smo. Valjda će se i dr složiti s time

štrumfeta avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

vrci- ovo je točno što kaže tetadoktor za 6 tjedana. koliko sam ja shvatila, tsh se relativno brzo izregulira euthyroxom, može već u dva tri tjedna, ali jajnoj stanici treba dulje da se oporavi, tj. na njezinu kvalitetu utječe slika tvog organizma (odnosno razine TSH) dulje od samog perioda od M do O. tih nekih mjesec i pol dana joj je potrebno da postigne optimalnu kvalitetu.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo i mi krečemo, preksutra draga kod dr.L. na 3dc....

Sretno svima

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Super M@tt da napokon startate
    Opet smo razlika par dana...

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Super M@tt da napokon startate
    Opet smo razlika par dana...
    Da, isto ko i zadnji put. Nadamo se da ce ovaj put biti uspjesno s time da mi jos ne znamo ako smo se rijesili ciste, ako nismo onda neidemo ovaj ciklus...
    Posljednje uređivanje od M@tt : 27.04.2012. at 22:03

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Matt i Bubi, držim vam fige... Da vam bude uspješno i da se riješite tih briga

Ja eto sve više znam da mi možda i 5.mj otpada, tko zna kad ću sad dobit mengu. Pa dok dođe još iduća... tužna sam, ali bolje da se pripremim na to. Pa onda ako dođe iznenađenje...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Joj M@tt i Vrci, držite se, bit će sve ok.
    Ne mogu ni zamisliti još da razmišljam o cistama i o dolasku tj. nedolasku M....

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

m@tt&bjonda - sretnooo!! valjda ce bestije nestati!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

E ako dodem L-u samo popricati o tome sto dalje, gledajuci sve, i da mi ne radi uzv,jel postoji sansa da ne naplati? :D

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Postoji. Netko je nedavno napisao da je neka poznanica bila na konzultacijama i UZV i nije joj ništa naplatio...
    Čini mi se da je Kadauna.. Ona će znati više...

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Bubi kako sad izgleda nečemo biti opet skupa u postupku. Draga se baš vratila od dr.L. i cista je još uvijek tu, ogromna. Rekao neka se u srijedu vrati kao da do onda ako ode možemo i nešto pokušati inače propada ciklus... Bezveze....

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Bubi kako sad izgleda nečemo biti opet skupa u postupku. Draga se baš vratila od dr.L. i cista je još uvijek tu, ogromna. Rekao neka se u srijedu vrati kao da do onda ako ode možemo i nešto pokušati inače propada ciklus... Bezveze....
    samo moje osobno misljenje, bez obveze da ga uopće i primjetite, mozda pauza od koji mjesec bez planiranja ciklusa i svih pracenja
    nikada nisam mislila da cu nekom reci opustite se samo, ali ni ne mislim da odustanete od postupaka, nego da napravite pauzu od lojekova, imam osjecaj da tijelo tvoje drage salje upravo takav signal
    to je samo moj dojam

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    samo moje osobno misljenje, bez obveze da ga uopće i primjetite, mozda pauza od koji mjesec bez planiranja ciklusa i svih pracenja
    nikada nisam mislila da cu nekom reci opustite se samo, ali ni ne mislim da odustanete od postupaka, nego da napravite pauzu od lojekova, imam osjecaj da tijelo tvoje drage salje upravo takav signal
    to je samo moj dojam
    Matt, zamo mi je. ali moram se sloziti sa onom koja nije pisala.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Matt, zamo mi je. ali moram se sloziti sa onom koja nije pisala.
    Kiarad ti najbolje znaš zbog čega sam htio iskoristiti ovaj ciklus tako da... ali eto, nažalost sad na kraju ga nečemo iskoristiti jer smo se dogovorili ja i draga da čemo ipak pričekati bez obzira što mene neće onda više biti doma... sutra čemo ga zvat.

Bubi, tikica ipak ništa od naše kave ali svejedno vam želim svu sreću svijeta.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

joj m@tt tako sam tužna zbog ciste.. baš mi je žao..
    ja čekam još 9 dana i krećem..

znam teško je čekati osobito sad kad tebe neće biti.. šaljem vam puno zagrljaja držite se!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Kiarad ti najbolje znaš zbog čega sam htio iskoristiti ovaj ciklus tako da... ali eto, nažalost sad na kraju ga nečemo iskoristiti jer smo se dogovorili ja i draga da čemo ipak pričekati bez obzira što mene neće onda više biti doma... sutra čemo ga zvat.

Bubi, tikica ipak ništa od naše kave ali svejedno vam želim svu sreću svijeta.
    Znam Matt, ali mislim da ste ipak dobro odlucili. njeno tijelo i samo kaze da ne moze sada vise. bolje tako nego da uspije pa onda se prelomi na pocetku, vjeruj mi. ja se jos i sada toga bojim. i uopce ne sumnjam da necete uspjeti. pa moj m ima skoro 4 banke...di si ti od njega...nikako ne odustati!vjerujem da ce luci vec nesto iskombinirati.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    joj m@tt tako sam tužna zbog ciste.. baš mi je žao..
    ja čekam još 9 dana i krećem..

znam teško je čekati osobito sad kad tebe neće biti.. šaljem vam puno zagrljaja držite se!
    tikica, drago mi je zbog tebe. svakako javljaj razvoj situacije.i samo puno moli.

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Tikica78 sretno i držim fige...

m@tt

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

M@tt baš mi je žao zbog ciste.. Nemam riječi, opet isto.. Držite se..

Tikica odbrojavaš dane

Ja sam jučer bila kod L., 8. dan ciklusa. Imam 4 folikula i endo mi je 6,5. Kaže da je sve super i dodao mi je 6 gonala.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt baš mi je žao zbog ciste.. Nemam riječi, opet isto.. Držite se..

Tikica odbrojavaš dane

Ja sam jučer bila kod L., 8. dan ciklusa. Imam 4 folikula i endo mi je 6,5. Kaže da je sve super i dodao mi je 6 gonala.
    A i nama Bubi... I nama... A ništa ne možemo nažalost. Ostaje nam čekati sljedeći ciklus. Vidim tebi super krenuli, držim palčeve da ovaj put to bude to.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala M@tt, držim i ja vama palčeve za sljedeći ciklus..

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nekada stvarno treba slusati svoje tijelo i napraviti pauzu
    Mi smo prosle godine u svibnju bili u Klomifenskom i Luci je htio odmah za toga ici u punu stimulaciju, al ja sam se osjecala totalno iscrpljeno i lose i umorno i odlucila se odmoriti prek ljeta i u rujnu ici u puni, gotovo godinu dana od proslog punog
    I taj je bio dobitni
    Cure, slusajte svoje tijelo!
    Znam ja da bi mi sve sad i odmah, ali stimulacije ipak naprave kurslus u organizmu i potrebno mu je vrijeme da se donekle vrati na staro

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Samo provjera, L ciklus sa supresijom računa kao punu stimulaciju?

Pridružujem se ili za 2 tj, ili za 6 tj ovisno o štitnjači

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mislim da da.. Sa klomifenom računa kao polustimulirani

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Mislim da da.. Sa klomifenom računa kao polustimulirani
    Sa klomifenom i par gonala u biti...

Mi smo danas išli vadit TSH prvi puta nakon terapije pa čemo vidjet sad rezultat...
    Posljednje uređivanje od M@tt : 02.05.2012. at 19:14

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

M@tt a onda bi išli u idućem ciklusu? Zašto dr. Nije ispunktirao cistu?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Matt, koliko je draga sad već na terapiji za štitnjaču?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

M@tt a onda bi išli u idućem ciklusu? Zašto dr. Nije ispunktirao cistu?
    Pa ako nebude ciste u idućem naravno... Ne znam zašto, nešto je draga rekla da je prevelika ili tako nekako,moram je pitati točno...

Matt, koliko je draga sad već na terapiji za štitnjaču?
    3,5 tjedna Vrci, zašto pitaš?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma i ja si mislim nakon koliko bih mogla vidjeti pomak svoje promjene doze, kažu da terapiji treba 4-6 tj da prodjeluje. Ali našla sam info da i za 2-3 tjedna mogu biti rezultati...

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ma i ja si mislim nakon koliko bih mogla vidjeti pomak svoje promjene doze, kažu da terapiji treba 4-6 tj da prodjeluje. Ali našla sam info da i za 2-3 tjedna mogu biti rezultati...
    Eto došla draga, veli da je jučer bilo točno mjesec dana koliko uzima terapiju. Pa čemo vidjet sutra.... Interesira me sad ako bude TSH u redu onda se prestaje s terapijom u dogovoru s endokrinologom ili kako?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa mislim da ne, onda ti nema smisla... jer će se opet tsh vratiti. A to za trudnoću nije dobro. Sad bude valjda stalno na terapiji, i još će ju kontrolirati ako zatrudni

Inače kažu da se barem 6tj ne bi smjela mijenjati terapija, jer se onda tek vide svi utjecaji

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

matt, terapija se u pravilu ne prekida. čak se vrlo često u trudnoći poveća doza jer ionako povećan TSH zna dodatno podivljati dok kod zdrave štitnjače u trudnoći dolazi do pojačanog rada, tj. lagane hipertireoze. kod bolesti štitnjače, terapija je trajna.

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hej dragi moji,nakon citanja svih zaostataka ,javljam vam se ponovo,ja sam vam u preseljenju bila par mj.bez interneta,kod nas je sve super,nisam vam javila da mi cekamo TROJKE,pa me zbog soka i svega sto moramo obaviti dok sam jos pokratna,nije bilo neko vrijeme,preseljenje iz naseg malog stana u kucu i uredenje itd,za sada smo svi super neznamo jos spolove za dva tjedna cemo znati,veselimo se nasim bebicama koje su nas stvarno sokirale ali pozitivno,drzim vam svima palceve za postupke,i mislim na sve vas!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Elena 85 prvotno napisa Vidi poruku
    hej dragi moji,nakon citanja svih zaostataka ,javljam vam se ponovo,ja sam vam u preseljenju bila par mj.bez interneta,kod nas je sve super,nisam vam javila da mi cekamo TROJKE,pa me zbog soka i svega sto moramo obaviti dok sam jos pokratna,nije bilo neko vrijeme,preseljenje iz naseg malog stana u kucu i uredenje itd,za sada smo svi super neznamo jos spolove za dva tjedna cemo znati,veselimo se nasim bebicama koje su nas stvarno sokirale ali pozitivno,drzim vam svima palceve za postupke,i mislim na sve vas!
    A mi se pitali baš neki dan di si ti nestala? Trojke?? wooooooooooooooow, pa takvu vijest si morala doći nekako podijeliti sa nama, mogla si susjeda žicati net. Čestitam elena!! Draga mi je baš neki dan pričala da joj je dr.L. pričao o jednoj curi koja ima niski AMH, a koja od početka godine nosi trojke. Znači ti si ta? Čestitam još jednom i uživaj...
    Posljednje uređivanje od M@tt : 03.05.2012. at 07:39

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Draga Elena,
    sretno sa trojkicama

m@tt,
    nizak AMH i mlade godine daju šansu za uspjeh. Sretno!

A da sam na mjestu dr. L., ipak se ne bih "hvalila" da mi je mlada pacijentica trudna sa trojkama. Zašto uopće transfer 3 embrija mladoj ženi kod koje je realno očekivati implantaciju? Zašto transfer 3 embrija mladoj ženi koja nema nikakvih problema već je u pitanju muški faktor? Jer trojke, ma kako to laicima fascinantno zvučalo, znače uvijek rizičnu trudnoću.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 03.05.2012. at 08:02

adria13 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Elena, čestitam , ali vjerujem da je šok

to baš i mene sad muči jer čekam transfer
    da li ste prije transfera pričali sa dr L koliko ćete embrija vratiti? ili oni vrate 3 ako budu 3 i oplođena?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

zar nije stari zakon rekao da se svi moraju vratiti ako su sva tri oplođena i razvijaju se ? ispravite me, možda lupetam..

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

eh da zaboravih najvažnije! Elena predivna vijest čestitam!
    nek bude sve ok do kraja , da uživaš u svoja tri anđela!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •