hvala cure na odgovorima. treba to zbilja sve zbrojit, nije jeftino, mora se priznat.
a prirodni ivf je kad ne dobivaš stimulaciju već ti oplode samo tvoju jajnu st. ili ti daju i nešto od lijekova?
hvala cure na odgovorima. treba to zbilja sve zbrojit, nije jeftino, mora se priznat.
a prirodni ivf je kad ne dobivaš stimulaciju već ti oplode samo tvoju jajnu st. ili ti daju i nešto od lijekova?
Pozdrav, cure!
Spremam se ovih dana na 1. pregled u VV i očekujem da vjerojatno neću tako skoro dobiti termin za postupak, a lova je presušila (imali smo nekih nepredviđenih izdataka i privatnih problema) pa razmišljam (kao i mnoge od vas) da probam ubaciti neki "jeftiniji" prirodnjak u Beta plus ili poliklinici Vili. Ono što me zanima imaju li možda kakvo plaćanje na rate? (Vidim da Betaplus prima kartice, a Vili čekove). To mi je jedino izvedivo u sadašnjoj situaciji, a da ne moram posuđivati okolo. Hvala unaprijed svim suborkama koje imaju kakvu infomaciju
Sarahkay u Betiplus primaju kartice a mislim da je netko spomenuo da je moguće na rate a recimo ako imas American-Blue karticu (to je revolving kartica) ona ti automatski ide na rate.
Mislim da ih slobodno možeš nazvati i raspitati se za mogučnost obročnog plačanja-ne vidim zašto to nebi bilo moguće.
Bubiloo, hvala na informacijama, budem te poslušala i nazvala ih. Također molim cure koje idu u Beta plus i Vili za informaciju što se traži svježe od nalaza? Ja imam sve nalaze nove (unutar 3-4 mjeseca) ali suprugovi su stari (brisevi i spermiogram više od godine) pa me zanima jel ih potrebno ponavljati ili se nešto ipak prizna. (Markere za HIV, sifilis i hepatitis imamo svježe). Koliko se čeka na 1. postupak u Beta plus, a koliko u Viliju ako su brisevi i hormoni ok?