Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma istina Vrci ali imam dva pitanja i totalno su glupa opce ali cisto da si ja neke stvari poslozim u tih 6500 koliko vec koliko je polustimulirani, naravno ne ulaze konzultacije i lijekovi je li tako? cistam da si potvrdim to. priznaju li sgram s VVa npr i ostalu dokumentaciju te na koliko tih konzultacija opce moras prije postupka cca? i kak si ti tonka za sad zadovoljna njima? rekla sam dva ali evo jos jedno: koliko im je trebalo od prvog upoznavanja s dr do prvog postupka? sad stajem. za sad tnx!!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Prvi pregled i konzultacije sam platila 450 kuna; UZV 250 + 200 konzultacije. Kad se dogovoriš za postupak poslije ne plaćaš folikulometrije i dolaske na konzultacije ali plaćaš lijekove i štopericu. (za polustimulirani bi ti to trebalo iznositi oko 1.000 kn, tako je bar meni rekla ali sve naravno ovisi koliko lijekova i kojih ćeš uzimati)
    Od upoznavanja dr do prvog postupka je prošlo 2 mjeseca ali samo zato što moji hormoni nisu bili u redu te ih je trebalo dovesti u normalu. Iz istog razloga sam i sad na čekanju (pametnica mislila da me bromergon izliječio pa ga prestala uzimati).
    Ako je kod tebe sve u redu vjerujem da možeš u postupak već u sljedećem ciklusu.
    Svu dokumentaciju koju imaš će ti priznati; ali možda te doc zatraži nešto novo ako smatra da trebaš ponoviti ili nešto nisi još radila.
    Ja sam za sad jako zadovoljna, doktorica je jako stručna i ulijeva povjerenje. Meni je to bitno jer želim da me netko zaista promatra kao individualan slučaj i prema mojim potrebama mi odredi terapiju.
    Vjerujem joj i znam da zna što radi; valjda zato sam odlučila žrtvovati neke druge stvari da bih mogla platiti postupak kod njih.
    Isto tako, u startu me oduševila kad je rekla da HSG odem obaviti u bolnicu na uputnicu i čuvam novce za postupak. (iako mi je bez beda mogla uzeti 1.300 kuna jer i oni to rade).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •