Stranica 77 od 120 PrviPrvi ... 2767757677787987 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,801 do 3,850 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

i ovdje prijavljujem punkciju 4 jajne stanice, sutra popodne ću znati kad će i hoće li biti transfer

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bravo tetadoktor!!!
    Ne, hoće li - nego KAD će biti transfer! Sretno dalje!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tetadoktor transfer se podrazumjeva Sretno!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Predlažem svima koji idu kod L. na postupak neka prije svakog naprave briseve. jer eto sada u 18 tjednu imam problem. imala sam briseve od prije ali kako vrijeme ide tako nsimo vodili birgu da budu friški.
    ja sam bila kod Lučija u postupku.. brisevi nisu bili najfriškiji.. prvi brisevi u trudnoći su bili u 17tt i sve je bilo ok... ne znači da si je imala prije trudnoće..mislim bakteriju
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 27.05.2012. at 19:35

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj acitam prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, vi koje ste kod dr. L, da li ste koristile estrofem nakon ET? Nije mi baš jasno zašto sam ga dobila kada vidim na uputama da se nikako ne smije koristiti ako sumnjate na trudnoću ili ste trudni? I do kada ste ga koristile? Da li se prekida ukoliko se ustanovi trudnoća?

Inače, nikad do sada nisam osjećala da mi je vid zamagljen i da mi se vrti pa sam to pripisala upravo estrofemu. I noću se jako znojim, vruće mi je. Bojim se tog estrofema... A ovdje negdje sam pročitala da ako se započne s njim, da se koristi do 12 tt..? Molim vas pomoć, thx.
    Ja sam ga prestala koristiti 3.tjedan nakon transfera, i nakon pozitivnih beta, ali kao kod žena ispod 36 godina dalje ne pomaže u trudnoći nego može doći do kontrakcija maternice pa ga ukinuo doktor.....meni je taj estrofem od svih lijekova u postupcima najodvratniji....

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

M@tt ne brinite se oko trombofilije, ja se pikam od dana nakon punkcije ( 22.04.) svaki dan pa se primilo ovaj puta.
    A prva 2 puta se duplale bete ili doseglo prvo vađenje 140 betu i drek.......
    Pijem i Aspirin 100 simultano svaki dan, ali ja sam heterozigot za MTHFCR I PAI 1. Ne znam kakvi su vaši nalazi. Najmanu dozu 2500 Fragmina pikam, najtuplje igle koje postoje na svijetu i odvratne modrice ako ne ispuštaš ono malo sadržaja inekcije kroz jednu minutu minimalno, što sporije to manja modrica.
    Znam osobu koja 12 puta kod L. nije išla na tu pretragu, nakon pretrage 13.puta se primilo, kako to da ste se odlučili, meni se iščuđavali zašto sam izvadila uputnicu za to, da tko mi je to rekao? Tipa napad...ja se konzultiram okolo i to....

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

1977,
    , kakve su vijesti kod tebe?
    ja imam iste nalaze trombofilje kao i ti. uzimamala sam 0,4 fraxiparina (niska doza) od 20 tt kad sam dobila nalaze trombofilije. amoj mpo doktor je ranije preventivno (radi visokih godina) nakon potvrde trudnoće preporučio andol 100 kojeg sam uzimala svaki dan do fraxiparia.
    kad sam počela sa fraxiparinom niasm više pila andol, tako mi je rekao prof. Đ.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 28.05.2012. at 08:42

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj 1977 prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt ne brinite se oko trombofilije, ja se pikam od dana nakon punkcije ( 22.04.) svaki dan pa se primilo ovaj puta.
    A prva 2 puta se duplale bete ili doseglo prvo vađenje 140 betu i drek.......
    Pijem i Aspirin 100 simultano svaki dan, ali ja sam heterozigot za MTHFCR I PAI 1. Ne znam kakvi su vaši nalazi. Najmanu dozu 2500 Fragmina pikam, najtuplje igle koje postoje na svijetu i odvratne modrice ako ne ispuštaš ono malo sadržaja inekcije kroz jednu minutu minimalno, što sporije to manja modrica.
    Znam osobu koja 12 puta kod L. nije išla na tu pretragu, nakon pretrage 13.puta se primilo, kako to da ste se odlučili, meni se iščuđavali zašto sam izvadila uputnicu za to, da tko mi je to rekao? Tipa napad...ja se konzultiram okolo i to....
    Mi smo heterozigot na FII i MTHFR

FII - Genotip: G/A HETEROZIGOT
    PAI-1 Genotip: 4G/4G MUTIRANI HOMOZIGOT
    MTHFR C677T Genotip: C/T HETEROZIGOT

Kako to da smo se odlučili? Iskreno da ti kažem igrom sudbine. Pitali smo dr. L. ako treba to i rekao je da ne treba te pretrage ali da nam on napiše preporuku ako želimo ali da on misli da nije potrebno pa je na tome ostalo.

Onda je došao još jedan neuspjeh, pa je draga dobila katastrofalan nalaz AMH-a di joj piše smanjena plodnost, te se zbog toga kad je bila kod soc.gin. rasplakala ko kišna godina kod njega u ordinaciji i čovjek joj je napisao sve moguće i nemoguće pretrage za imunologiju, valjda se mu je smilovala ili šta ja znam. Uglavnom, sasvim slučajno smo dobili uputnice za to, mada ja znam sebe, da ih i nije dobila ja bi inzistirao da to obavimo privatno kolko god koštalo.

I sad je u biti dr. L. kad smo ga zvali rekao da nije ništa strašno ali da možemo dat heparin. Znači po njemu se te pretrage ni nikad ne bi napravile, a moguće (daj Bože) da je problem baš u tome. Eventualno nas je sad strah da ako opet sad postupak ne uspjie da onda više nemamo šta dalje istraživati tj. da smo napravili sve moguće pretrage koje smo mogli.

Mislim jasno nam je da heparin nije garancija da če do trudnoće doći ali nada uvijek postoji....
    Posljednje uređivanje od M@tt : 28.05.2012. at 09:15

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj 1977 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme majko, novaca i živaca!!! I šta je onda komentirao dr.L nakon što je to uspjeo? I sad zamisli da je na te pretrage išla recimo nakon 2-3. neuspjeha....

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

samo da još zavibram do neba našoj dragoj tetidroktor!!! za najsretniji prvi transfer! -

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

M@tt, ja bi dodala da si ti sam puno napravio da dođeš do pretraga čitajući forum...da, nažalost heparin nije svemogući recept za uspjeh, al bar znate da ste poduzeli sve što možete, odmoći ne može, a nekima pomogne, a nekima ne, nadamo se da će vama pomoći!
    i ja dodajem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tetudr!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

1977, kako ide? kad je uzv?
    MORAM dodati da što se tiče uvođenja ili ukidanja različitih terapija-SVI slušamo naše doktore, oni znaju zašto neki koriste estrofem do 12. tjedna (ili bilo šta drugo), a drugi ne.

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Shadow2 prvotno napisa Vidi poruku
    Nikad neznas, zivot pise svakakve price.. Zelim ti da tvoja ima sretan zavrsetak!!cim prije..
    Shadow2, izprazni inbox, pls

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala najdrazim suborkama!!! al meni sporo danas prolazi vrijeme

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pitanje za cure kod dr. L - koja je cijena UZV-a?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

da li dr.L.radi sa metodom IMSI?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj anaši1507 prvotno napisa Vidi poruku
    da li dr.L.radi sa metodom IMSI?
    Prije nekih par mjeseci sam zvala sve privatne poliklinike u hrv i Cito jedino radi IMSI/PICSI metodu.
    Viogradska ti ima PICSI...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    Prije nekih par mjeseci sam zvala sve privatne poliklinike u hrv i Cito jedino radi IMSI/PICSI metodu.
    Viogradska ti ima PICSI...
    Hvala ti, znam za Cito,ali sam mislila da i dr. L. radi IMSI jer sam čula sve najbolje za njegovu biologicu

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hvala ti, znam za Cito,ali sam mislila da i dr. L. radi IMSI jer sam čula sve najbolje za njegovu biologicu
    mislim da nećeš naći u hrv nikoga tko kvalitetno radi IMSI..
    dali bi ti PICSI odgovarao...
    ni spermiogram mog dragog nije dobar, idemo u PFC na PICSI..

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    1977, kako ide? kad je uzv?
    MORAM dodati da što se tiče uvođenja ili ukidanja različitih terapija-SVI slušamo naše doktore, oni znaju zašto neki koriste estrofem do 12. tjedna (ili bilo šta drugo), a drugi ne.
    Naravno, što se tiče estrofema, meni je DOKTOR UKINUO s već spomenutim objašnjenjem.
    Na svoju ruku sam zbog štitnjače jedino odbila Choragon boostere Hcg-a jer mi dizao TSH na 10.....
    Upravo čekam nalaze....uzv 02.06.

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj molu prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje za cure kod dr. L - koja je cijena UZV-a?
    cijena uzv-a 500kn.
    Posljednje uređivanje od mari mar : 28.05.2012. at 16:47

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Ana29 prvotno napisa Vidi poruku
    Shadow2, izprazni inbox, pls
    Ispraznila..

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Evo nalaza, beta je 41551.00, a TSH malo prejako pao na 0,05 pa moram smanjivati brzo Euthyrox...

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    x
    ja sam estrofem,utriče i aspirin protect pila do 14 tt

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

M@tt evo tvoja žena i ja imamo iste nalaze
    FII - Genotip: G/A HETEROZIGOt
    Ja sam to pokazala dr.Sonji u Pragu i rekla je da to uopće nije za heparin i da nalazi nisu loši i da je dovoljan aspirin 100 pa me ne čudi da ni Lučinger nije reagirao na to...ja sam inzistirala da mi prepišu heparin ali ona je tvrdila da ne pa eto ako ti išta znači.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da nećeš naći u hrv nikoga tko kvalitetno radi IMSI..
    dali bi ti PICSI odgovarao...
    ni spermiogram mog dragog nije dobar, idemo u PFC na PICSI..
    a reci mi zašto ste se baš za Prag odlučili, a ne recimo Austrija? jer mi se dvoumimo.....
    i misliš da izvan hrv bolje rade IMSI metodu?? po čemu to misliš?
    i reci mi molim te kad se ide na PICSI i čemu on služi??

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

a reci mi zašto ste se baš za Prag odlučili, a ne recimo Austrija? jer mi se dvoumimo.....
    i misliš da izvan hrv bolje rade IMSI metodu?? po čemu to misliš?
    i reci mi molim te kad se ide na PICSI i čemu on služi??
    Anaši1507 imaš pp

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme majko, novaca i živaca!!! I šta je onda komentirao dr.L nakon što je to uspjeo? I sad zamisli da je na te pretrage išla recimo nakon 2-3. neuspjeha....
    Matt- mislim da se kod ove naše borbe za dijete treba puno toga poklopiti i možda čak najvažnije, puno sreće treba za to... Moje ti je iskustvo- 1. postupak -pozitivna beta, u početku se i duplala pravilno, na
    kraju završilo kiretažom u 8. tt. . Slomilo me to, ali dr. L. je smatrao da nisu potrebne nikakve pretrage, tek ako se ponovi.Slijede 2 neuspjela pokušaja, nakon toga 4. postupak ,uveli andol 100,u međuvremenu uspjela dobiti od svog ginića uputnice za trobofiliju i pokazalo se hrpa toga, al dr. L. ipak nije smatrao da treba uvesti heparin. Ponovno pozitivna beta, koja se ne dupla pravilno ,tad uskačemo s fragminom,ali opet neuspijeh...Slijedeći postupak krećemo sa fragminom od punkcije i opet ništa.
    E sad, ovaj zadnji, 6. postupak me zapravo naveo na mišljenje da su možda ipak u pravu dr. L i ostali koji kažu da trombofilija manje utiče na problem implantacije i na sam početak, a više problema stvara u kasnijoj trudnoći, te da je ipak najviše stvar u dobrom embriju...Naime, u ovom mojem 6. postupku isto krećemo sa fragminom od punkcije,beta pozitivna, na prvom uzv ( 5tt) vide se 2 gv, s tim da se u jednoj vidi i žv, dok je 2. samo gv i ta kasnije odustaje. Sada smo 16 tt i nadamo se jednoj srećici. Dakle ,pitam se ukoliko je stvar u fragminu, zar nebi pomogao kod oba embrija?!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i da uzimala sam estrofem od početka postupka do 13.tt jer klomifen navodno stanjuje endo..
    U svakom slučaju Matt puno sreće vam želim , naravno i svima ostalim

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo prijavljujem službeni početak danas konačno! Draga počela sa Suprefact sprejem, a oba dva sa Hiramicin antibioticima preventivno zbog bakterija.... U četvrtak kod dr.L.

Miba hvala na lijepim željama...

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

m@tt super počinjete!! sve javljaj uz vas smo! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Hoću bebu prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt evo tvoja žena i ja imamo iste nalaze
    FII - Genotip: G/A HETEROZIGOt
    Ja sam to pokazala dr.Sonji u Pragu i rekla je da to uopće nije za heparin i da nalazi nisu loši i da je dovoljan aspirin 100 pa me ne čudi da ni Lučinger nije reagirao na to...ja sam inzistirala da mi prepišu heparin ali ona je tvrdila da ne pa eto ako ti išta znači.
    Hoću bebu, a kakav ti je PAI? Nama je PAI problematičan 4G/4G MUTIRANI HOMOZIGOT, pa je vjerojatno zbog toga dr. L rekao da smo kandidati za heparin.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

M@tt baš mi je drago da ste otkrili "uzrok" problema.. Nadam se da ćete uspjeti ovaj put

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt baš mi je drago da ste otkrili "uzrok" problema.. Nadam se da ćete uspjeti ovaj put
    Bubi ne mora biti da je to uzrok... Ali nikad se ne zna... I mi se nadamo.

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hoću bebu, a kakav ti je PAI? Nama je PAI problematičan 4G/4G MUTIRANI HOMOZIGOT, pa je vjerojatno zbog toga dr. L rekao da smo kandidati za heparin.
    Ja pai nisam radila jer kad sam poslala ove nalaze što sam napravila faktor V,FAKTOR II,MTHFR 677,MTHFR 1298 i planirala sam naknadno napravit paI ali dr.Sonja je rekla da zaista nije potrebno jer ovi nalazi dovoljno pokazuju i da nečeg ima da bi se svakako pokazalo kod njih gdje bih onda radila danje pretrage i ja joj vjerujem jer zašto bih ona riskirala a najlakše je reči odi kupi heparin i pikaj se i rekla je ono što je njima bitno da svaki nalaz koji oni traže da su najbitniji za IVF i da se po samim tim nalazima može vidjet ako nešto nije u redu.

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

......da i ovdje prijavim današnju punkciju...dobili 8js

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    ajme super... Sretno dalje...

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Evo prijavljujem službeni početak danas konačno! Draga počela sa Suprefact sprejem, a oba dva sa Hiramicin antibioticima preventivno zbog bakterija.... U četvrtak kod dr.L.

opet idete u klasicni kratki protokol?
    sretnoo!!!

ps. vidis ti kako ja pricam, kao da ce tebe pikati matek . ali vi ste dream team, ma kad se bebac/i budu radjali, mislim da ces i ti dobiti trudove
    Posljednje uređivanje od spodoba : 29.05.2012. at 21:50

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku
    opet idete u klasicni kratki protokol?
    sretnoo!!!

ps. vidis ti kako ja pricam, kao da ce tebe pikati matek . ali vi ste dream team, ma kad se bebac/i budu radjali, mislim da ces i ti dobiti trudove
    Njet, u dugi ovaj put. Dr. L rekao da su zameci kao puno kvalitetniji u dugom bla bla i na kraju završili u dugom prvenstveno jer je prošlo već pola godine od prošlog.

He he, hvala ti... Dobar ti je potpis...

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Njet, u dugi ovaj put. Dr. L rekao da su zameci kao puno kvalitetniji u dugom bla bla i na kraju završili u dugom prvenstveno jer je prošlo već pola godine od prošlog.

He he, hvala ti... Dobar ti je potpis...
    ehhh..vise mi je dosta..nemrem ga vise gledati
    a vidi ti to. bas me zanima kako ce reagirati. ja sam u prva dva puta bila u dugom i to mi je totalno uspavalo 'kržljiće', doc je isto isao u dugi zbog kvalitete. ali kod nas je ja mislim monitoring zakazao, zato su rezultati bili losi. luci je sasvim duga prica.
    sretno svakako!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

sutra embriotransfer

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

m@tt, tetadoktor sretnooooo

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj miba prvotno napisa Vidi poruku
    Matt- mislim da se kod ove naše borbe za dijete treba puno toga poklopiti i možda čak najvažnije, puno sreće treba za to... Moje ti je iskustvo- 1. postupak -pozitivna beta, u početku se i duplala pravilno, na
    kraju završilo kiretažom u 8. tt. . Slomilo me to, ali dr. L. je smatrao da nisu potrebne nikakve pretrage, tek ako se ponovi.Slijede 2 neuspjela pokušaja, nakon toga 4. postupak ,uveli andol 100,u međuvremenu uspjela dobiti od svog ginića uputnice za trobofiliju i pokazalo se hrpa toga, al dr. L. ipak nije smatrao da treba uvesti heparin. Ponovno pozitivna beta, koja se ne dupla pravilno ,tad uskačemo s fragminom,ali opet neuspijeh...Slijedeći postupak krećemo sa fragminom od punkcije i opet ništa.
    E sad, ovaj zadnji, 6. postupak me zapravo naveo na mišljenje da su možda ipak u pravu dr. L i ostali koji kažu da trombofilija manje utiče na problem implantacije i na sam početak, a više problema stvara u kasnijoj trudnoći, te da je ipak najviše stvar u dobrom embriju...Naime, u ovom mojem 6. postupku isto krećemo sa fragminom od punkcije,beta pozitivna, na prvom uzv ( 5tt) vide se 2 gv, s tim da se u jednoj vidi i žv, dok je 2. samo gv i ta kasnije odustaje. Sada smo 16 tt i nadamo se jednoj srećici. Dakle ,pitam se ukoliko je stvar u fragminu, zar nebi pomogao kod oba embrija?!
    miba, mislim da je to miješanje krušaka i jabuka - ova druga GV je "odustala" jer taj embrij jednostavno nije bio kvalitetan i tu ne bi pomogla nikakva terapija, a heparin je možda pomogao da se održi trudnoća s kvalitetnim embrijem...

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

m@tt i tetadoktor sretno
    i svima malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    i hoće li biti transfera?!
    dobar br js.....

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

frka -upravo sam to htjela reći-mislim da je više stvar u kvaliteti embrija ( kao što kaže i dr. L. ) a heparin je možda pomogao

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure moje ne znam vise sta reci! Konacno smo trebali krenuti, punktirali smo cistu prosli tjedan, u meduvremenu dobili nalaze imunoloskih pretraga dogovorili heparin s dr.L., dogovorili punu stimulaciju i eto danas na 3dc opet šok! U tjedan dana se opet stvorila velika cista!!!! nastavljamo sa supresij do subote, i ako ce jos biti tu stajemo da svime je rekao dr. Jer ne zeli hraniti tu cistu i veli bolje cekati.

Tolko smo se veselili da konacno idemo i sad opet to. Pretesko je to sve skupa. draga place... prosle godine nismo imali tih problema sa cistama, a sada su tu evo vec 3. Ciklus zaredom! Cak je spominjao i dva mjeseca kontracepcije da se stanje izregulira...a vrijeme ide...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

M@tt jako mi je žao.... pa odakle sad tolike ciste? šta kaže dr... jel to od klomifena?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Cure moje ne znam vise sta reci! Konacno smo trebali krenuti, punktirali smo cistu prosli tjedan, u meduvremenu dobili nalaze imunoloskih pretraga dogovorili heparin s dr.L., dogovorili punu stimulaciju i eto danas na 3dc opet šok! U tjedan dana se opet stvorila velika cista!!!! nastavljamo sa supresij do subote, i ako ce jos biti tu stajemo da svime je rekao dr. Jer ne zeli hraniti tu cistu i veli bolje cekati.

Tolko smo se veselili da konacno idemo i sad opet to. Pretesko je to sve skupa. draga place... prosle godine nismo imali tih problema sa cistama, a sada su tu evo vec 3. Ciklus zaredom! Cak je spominjao i dva mjeseca kontracepcije da se stanje izregulira...a vrijeme ide...
    jooooj znam kako joj je....i ja sam sada imala problem s time....i prošle godine....mislim da je to od klomifena

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Nije nista rekao dr. Da bi to bilo od klomifena. Pa polustimulirani je bio u ožujku tako da ako i je od njih do sad bi se vec to trebalo izregulirati jel tako? Ma katastrofa, tolko smo se veselili pocetku i onda te neso takvo spusti na zemlju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •