Citiraj Elena 85 prvotno napisa Vidi poruku
Dragi moji suborci hvala vam za sve te rijeci utjehe,mnogo znace u ovakvim trenutcima,
Zivot je takav prepun uspona i padova i svaki pad ostavi veliki oziljak na srcu,ali takve nas stvari ojacaju i pripremaju za jednu tesku bitku koju moramo voditi uzdignute glave, a ta bitka se zove zivot,i svaki put imamo samo dvije opcije ustati ili odustati .... nastaviti dalje jaci i snazniji nego prije,mi smo to odabrali ,borit cemo se dalje jer to dugujemo nasoj djeci,njihovoj braci i sekama koji ce ako Bog da doci kad za to bude vrijeme i cuvat ce ih nasi andeli sa neba...
Dogovorili smo se za novi postupak u 12mj.ali ovaj put samo zelimo jednu j.s. da nam vrate,jer se jako bojimo da se ne dogodi slicna situacija,za to nebi imali snage ponovo...
Sve vas ljubim...

jako je tesko citati ovo, i sama sam to prosla u 4mj , izgubila sam isto tako odjednom svoju kcer u 21tj
zao mi je jako ...drzi se ....
ja skupljam hrabrosti za sl. postupak i kao sto rece jedna moja draga suborka ovdje , ne znam cega se vise bojim trudnoce kako cu to izdrzat , taj strah ili negativne bete

saljem veliki
i jos jednom zao mi je