Stranica 85 od 120 PrviPrvi ... 3575838485868795 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,201 do 4,250 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Što se Ivf poliklinike tiče ja imam samo pohvale za osoblje i cijelokupnu atmosferu. Ja sam imala sve papire od prije koje su mi priznali jer su bili friški a predala sam ih dok je još bio stari zakon. U postupak sam krenula sa novim zakonom. Što se anestezije tiče nisam sigurna baš dali je moguće tražiti opću ali dobije se koktelčić koji je više nego dovoljan protiv boli. Rekla mi je sestra od čega se sastoji ali naravno da sam zaboravila Imaju dva vrhunska biologa s kojima se obavi razgovor poslije punkcije i prije transfera. I da - počeli su sa zamrzavajnjem embrija! Ja imam još 4 mrvice koje me čekaju

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj strategija prvotno napisa Vidi poruku
    Što se Ivf poliklinike tiče ja imam samo pohvale za osoblje i cijelokupnu atmosferu.
    Potpisujem sve!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Vrci!

Je li bar znaš jesu li počeli zamrzavati embrije? Mislim da oni uopće nisu zamrzavali js... ili se varam?
    Ne znam,nisam se sjetila pitati jer mi nije trebalo jos

Ali on je uvijek govorio da zeli smrzavanje zametaka, a koliko sam cula ima i opremu.

Nadam se da ce se javiti netko prije mene

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam jučer zvala Lučija, startamo krajem mjeseca kad dobijem M. Komentirao je kako sad kad smije sve oploditi i zamrzavati da će biti super tako da znači da zamrzava

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cure trebam pomoć- na koje mail adrese se može pisati IVF poliklinici i IVF Centru?
    I jedni i drugi na svojim net stranicama imaju one formulare koje popuniš i pošalješ ali meni trebaju baš direktne maila adrese.

Hvala!

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

IVF Centar: info@ivf-centar.hr

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tnx cure!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A još mail poliklinike Škvorc??

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Našla negdje na Internetu pa je nadam se ok.
    poliklinika-skvorc@zg.t-com.hr

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    A još mail poliklinike Škvorc??
    na taj mail nisam sigurna dal netko odgovara. i zasto ides u skvorc....oni nisu sturcnjaci za mpo. ja ne znam koliko cura ce gubiti dane i novac ...ok, svatko na svoj izbor ali prosla sam to i da mi je bar netko spomenuo lucija prije....

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

a tko kaže da ide u Škvorc? vidiš da traži mailove više klinika.
    koliko ti vidim po potpisu, IVF-ove si odradila kod dr.L pa ne znam na temelju čega sudiš o stručnosti Škvorc tima? o dr-ima ne znam previše, ali znam da su im biolozi pioniri u tom području. ako sudiš samo po tome što si kod njih odrađivala AIH i ciljane, a nisu te odmah uputili na IVF, mislim da bi s dijagnozom polipa i '82. godištem tako postupio gotovo svaki dr. (osim ako je u pitanju ipak druga dijagnoza koja nije navedena u potpisu).

(i ja bih tebe pitala zašto ideš u stanovito rodilište. o njihovoj se stručnosti naširoko pisalo. i ovo nije provokacija ili nešto slično - zbilja mi je teško razumjeti kako se netko (pogotovo iz MPO voda) odluči tamo roditi)

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    a tko kaže da ide u Škvorc? vidiš da traži mailove više klinika.
    koliko ti vidim po potpisu, IVF-ove si odradila kod dr.L pa ne znam na temelju čega sudiš o stručnosti Škvorc tima? o dr-ima ne znam previše, ali znam da su im biolozi pioniri u tom području. ako sudiš samo po tome što si kod njih odrađivala AIH i ciljane, a nisu te odmah uputili na IVF, mislim da bi s dijagnozom polipa i '82. godištem tako postupio gotovo svaki dr. (osim ako je u pitanju ipak druga dijagnoza koja nije navedena u potpisu).

(i ja bih tebe pitala zašto ideš u stanovito rodilište. o njihovoj se stručnosti naširoko pisalo. i ovo nije provokacija ili nešto slično - zbilja mi je teško razumjeti kako se netko (pogotovo iz MPO voda) odluči tamo roditi)
    prebrzo sudis. Strucnost biologa u Skvorcu nije upitan. oni su genijalni ljudi sa iskustvom ali kad ti netko radi AIH nakon ovulacije onda je to zabrinjavajuce. Ne znas moju pricu od pocetka pa onda niti nje nuzno tako suditi. a to gdje ja idem roditi je cisto stvar ukusa. zna se koji je doktor za sto najbolji i za sto se specijalizirao. a i vjerojatno znas da je doktor pri porodu najkrace prisutan. Kod Skvorca sam provela vise od godinu dana i gledao me svaki mjesec a nije vidio polip i mogu reci svoje misljenje. Takoder kod njega idem na redovite preglede od kad je otvorio kliniku i z anjega kao ginekologa mogu reci samo rijeci hvale. samo nije strucnjak za MPO. ne bi htjela da netko gubi vrijeme. takoder nema bas neke rezultate po tom pitanju. Nikad mi nece biti jasno zasto se na ovom forumu netko mora napadati...vrlo jasno sam rekla da je to samo moje misljenje a ti si odmah mene napala za privatno rodiliste. Nadam se da si bila u tom rodilistu i vidjela kako to izgleda, razgovarala sa profesorom i osobljem, kada znas sto sve pisu. pisu i za druga rodilista svasta, pa se jednostavno za nesto odlucis prema nekom svom nahodenju. Bogu Hvala da mi u Zagrebu mozemo birati.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Kad govorimo o rodilištima u sustavu javnog zdravstva, svaka državljanka Republike Hrvatske, ne samo građanke grada Zagreba, mogu birati u kojem će rodilištu roditi. Bez obzira gdje stanuje, žena ima pravo birati roditi u bilo kojem rodilištu u Hrvatskoj. Samo, pitanje je koliko je izvedivo s obzirom na tehnička pitanja poput udaljenosti od rodilišta i druge okolnosti u času kad nastupi porod.

Privatno rodilište, na žalost nije svima dostupno na izbor pod jednakim uvjetima. Cijena vaginalnog poroda oko 20 000 kn, u slučaju komplikacija pri porodu cijena je daleko veća. U redu, rekla bih, novac je u svemu najmanje bitan. Što ako se zbilja dogode ozbiljnije komplikacije pri porodu koje privatno rodilište ne može adekvatno rješavati već u takvim slučajevima prebacuju bebu i/ili majku u druga javna rodilišta!? Što je sa dragocjenim gubitkom vremena u takvim situacijama? Nikad si to ne bi dopustila, bez obzira koliko privatno rodilište bilo komforno ili koliko ljubazno bilo osoblje privatnog rodilišta (ljubaznost i pristupačnost doživjela sam i od osoblja u javnom rodilištu).
    Na žalost, puno smo imali prilika čitati o tome kako naglo nestaje ljubaznost osoblja privatnog rodilišta ako nešto krene u neželjenom smjeru...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Sve podržavam, ali dajte onda savjet kuda otići roditi carskim rezom uz opću anesteziju i ja ću isto otići tamo umjesto profi. Imam hrpu ožiljaka po trbuhu i 35 godina i dobijam tromboze nakon operacija jer imam trombofiliju urođenu...prirodnim putem nisam u stanju jer mi je trbuh u komi a zbog nesaniranog strganog zadnjeg kralješka ne usudim se dobiti kateter u kičmu ( spinalna, epiduralna ).
    Da, kada krene po zlu svi dižu ruke, u to sam se i tu uvjerila ali koliko vas su zmrdali u bolnici bez da znate kao mene npr. izvadili oba jajovoda zbog vanmaternične u jednom, nakon godinu dana htjeli operirati septum koji nemam kako bi uzeli js itd....
    Prosjek dešavanja groznih stvari je jednak i kod jednih i kod drugih nažalost.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam za potpunu slobodu izbora - neka svatko ide u postupke i rađa tamo gdje želi. Isto tako sam i za potpunu slobodu informiranja - neka svatko o svom iskustvu piše što želi, dok ne piše dezinformacije.

A kiarad i 1977, meni se čini da ste vi napisale dezinformacije pa bih vas molila da pojasnite što ste htjele reći s ovim:
    Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    ali kad ti netko radi AIH nakon ovulacije onda je to zabrinjavajuce..
    a kada bi se trebala raditi AIH?

i

Citiraj 1977 prvotno napisa Vidi poruku
    nakon godinu dana htjeli operirati septum koji nemam kako bi uzeli js itd....
    kako bi točno izgledao proces nevoljne donacije JS?

Evo, ja se ispričavam ako sam nešto krivo shvatila ili interpretirala, ali zamolila bih vas da pojasnite gore spomenute izjave radi mene i ostalih koji su mogli krivo shvatiti. Hvala.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    prebrzo sudis. Strucnost biologa u Skvorcu nije upitan. oni su genijalni ljudi sa iskustvom ali kad ti netko radi AIH nakon ovulacije onda je to zabrinjavajuce. Ne znas moju pricu od pocetka pa onda niti nje nuzno tako suditi. a to gdje ja idem roditi je cisto stvar ukusa. zna se koji je doktor za sto najbolji i za sto se specijalizirao. a i vjerojatno znas da je doktor pri porodu najkrace prisutan. Kod Skvorca sam provela vise od godinu dana i gledao me svaki mjesec a nije vidio polip i mogu reci svoje misljenje. Takoder kod njega idem na redovite preglede od kad je otvorio kliniku i z anjega kao ginekologa mogu reci samo rijeci hvale. samo nije strucnjak za MPO. ne bi htjela da netko gubi vrijeme. takoder nema bas neke rezultate po tom pitanju. Nikad mi nece biti jasno zasto se na ovom forumu netko mora napadati...vrlo jasno sam rekla da je to samo moje misljenje a ti si odmah mene napala za privatno rodiliste. Nadam se da si bila u tom rodilistu i vidjela kako to izgleda, razgovarala sa profesorom i osobljem, kada znas sto sve pisu. pisu i za druga rodilista svasta, pa se jednostavno za nesto odlucis prema nekom svom nahodenju. Bogu Hvala da mi u Zagrebu mozemo birati.
    ja stvarno ne znam gdje si ti u mom postu vidjela da sudim ili napadam i sama sam napisala da se ne radi o provokaciji već me zbilja zanima kako se itko, nakon mase negativnih priča (i to ne mislim samo na MPO već baš na porode - ima par priča i ovdje na forumu. čitala sam jednu gdje su ženi, nakon što joj je beba u teškom stanju prebačena u bolnicu, uvalili da potpiše neke papire kako bi sebe ogradili pritom joj lažući da se radi o nečem sasvim drugom... uglavnom, potraži - strašna priča. a ona o "bolovima jer je rodilja debela", a zapravo se radilo o zaostaloj gazi nakon CR, je bila po svim novinama) može odlučiti na to rodilište. osobito ako se radi o MPO pacijentu koji je informiran o određenim postupcima stanovitog liječnika. dakle, i ja govorim o ovom tvome "zna se koji je doktor za sto najbolji i za sto se specijalizirao". pa zna li se?
    u rodilištu nisam bila, a i ne moram ići jer mi super interijer zbilja ne znači previše (ono...bilo bi cool da je tako i u bolnicama, ali nije i whatever. zapravo, u Petrovoj sad gotovo i je), ali sam imala "čast" upoznati the dr.-a i pogotovo nakon toga ne razumijem odluke poput tvoje.

oko tvoje priče sa Škvorcom nisam sudila već pokušala postaviti pretpostavku na osnovu potpisa i vidim da nisam puno fulala. nije mi jasno da, s jedne strane za njega imaš "samo riječi hvale", a s druge ga optužuješ kako te pogrešno liječio i nije postavio dobru dijagnozu. a i već sam masu puta naišla na priče gdje dr-i nisu vidjeli polip i uvijek sam se pitala kako su žene bile sigurne da je polip već tada bio prisutan... da ti ispričam što meni jedno 20-ak dr-a nisu vidjeli, pala bi na rit!

i potpisujem Argente oko AIH-a. čini mi se da je dr ipak malo više od tebe znao po tom pitanju...

u svakom ti slučaju želim brz i lijep porod!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj 1977 prvotno napisa Vidi poruku
    Sve podržavam, ali dajte onda savjet kuda otići roditi carskim rezom uz opću anesteziju i ja ću isto otići tamo umjesto profi. Imam hrpu ožiljaka po trbuhu i 35 godina i dobijam tromboze nakon operacija jer imam trombofiliju urođenu...prirodnim putem nisam u stanju jer mi je trbuh u komi a zbog nesaniranog strganog zadnjeg kralješka ne usudim se dobiti kateter u kičmu ( spinalna, epiduralna ).
    Da, kada krene po zlu svi dižu ruke, u to sam se i tu uvjerila ali koliko vas su zmrdali u bolnici bez da znate kao mene npr. izvadili oba jajovoda zbog vanmaternične u jednom, nakon godinu dana htjeli operirati septum koji nemam kako bi uzeli js itd....
    Prosjek dešavanja groznih stvari je jednak i kod jednih i kod drugih nažalost.
    1977, ja te zbilja ne razumijem - daje li tebi (opet) netko krive informacije ili si pobrkala pojmove?
    kao prvo - znam masu žena koje su rodile carskim rezom u općoj anesteziji, kao i one koje su rodile u spinalnoj. i to u gotovo svim rodilištima. ne znam zašto misliš da bi bio problem dobiti opću anesteziju ukoliko ti je već indiciran carski.
    drugo - i sama si napisala da dobivaš tromboze nakon operacija, a s druge strane pišeš da moraš na carski. upravo se kod trombofilije nastoji izbjeći carski jer je kod vaginalnog znatno manja opasnost da će doći do tromboze.
    treće - ovo tvoje "Imam hrpu ožiljaka po trbuhu" i "prirodnim putem nisam u stanju jer mi je trbuh u komi " je apsolutno i potpuno netočno! vaginalni porod ne utječe na tvoje ožiljke (možebitno bi utjecao da si imala prethodni carski, ali nikako na ožiljke nastale zbog saniranja vanmaterniče, tj. odstranjivanja jajovoda), a i baš ako je žena imala operacije abdomena prije poroda, itekako se nastoji ostvariti vaginalni porod kako se trbuh ne bi opet otvarao (jer svaka operacija nosi sve veće rizike i uzrokuje stvaranje novih priraslica). dakle, baš je kod "trbuha u komi" uputno pokušati ostvariti vaginalac (trust me - I know what I'm talking about!).

samo da napomenem da su i mene itekako, kako to 1977 kaže, "zmrdali" u bolnicama zbog čega i jesam neplodna i naravno da je "prosjek dešavanja groznih stvari jednak i kod jednih i kod drugih nažalost", ali, kako je Inesz rekla, nije isto ako se s_anje desi u bolnici ili ne-bolnici.

a ovo oko septuma i js ne želim ni komentirati...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Draga Frka, evo posta koji tebe neće opet uzrujati a očito i ostale:

-Dr Sanja Kup. nije imala 66% pacijenata s lažnom dijagnozom septuma koje su koristili za otuđivanje js za vrijeme plodnih dana i prodavanje drugim ženama i ona nije izbjegla u Texas od onda gdje i sada živi i nije to radila u talu s još dva doktora te ju nisu sudski gonili za to
    -P. nije porodio 30 000 klinaca i glupo je njemu dati 27 000 za carski jer je ženska koja radi za njega jednom ostavila gazu
    -P. nije za učenika imao Lučija i nije ga punkcije učio ni išta slično
    -hrpa žena nije zanijela kod Lučija i onda otišla P. na porod
    -trombozu ne možeš dobiti kao ni sepsu nakon vaginalnog poroda
    -točno si pretpostavila da možda nemam više ožiljaka po trbuhu jer sam možda operirala i slijepo crijevo itd....
    -plus očito si dobro shvatila povezanost spinalne i slomljenog kralješka te katetera u kičmi

Svi mi nismo u manje više istim g-ovnima bile pa je jako bitno i da se nabacujemo istima, i to na krivom topicu.
    Bilo bi ionako smiješno kada bi svi išli roditi u istu bolnicu i kada bi sve bile vrhunski sručnjaci jer bi onda same sebi mogle pomoći.
    Iskreno bila sam prije poslušala ovakve ofa konstruktivne prijedloge pa sam se odlučila otići kod Lučija na konzultacije i ostala negativno šokirana, rekao mi je da imam opet vanmaterničnu jer jasno vidi na onom uzv iz prahistorije i da odem odmah vaditi betu, naravno niš od toga i za 20 dana uz heparin najnormalnije zatrudnjela kod P.
    Ali ono što je bitno je da nikada to tu nisam spomenula niti druge napadala koji idu kod njega JER JE TO MOJE ISKUSTVO i mogu staviti scan povijesti bolesti nevjernima JER POŠTUJEM TUĐI ODABIR i znam da je pomogao mnogima.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

sorry, ali je l ti to nas sve skupa zafrkavaš ili se stvarno ne znaš izraziti?!

većina tvog posta je potpuno nerazumljiva pa ću se jedino osvrnuti na spinalnu i slomljeni kralješak - o tome ne znam ništa, ali znam da je carski rez moguće obaviti i u općoj u svim rodilištima i to sam i napisala na tvoje pitanje "dajte onda savjet kuda otići roditi carskim rezom uz opću anesteziju i ja ću isto otići tamo umjesto profi". i dalje ne razumijem tvoje probleme s ožiljcima - upravo ti i govorim da, ako si imala više operacija (vađenje jajovoda, slijepog crijeva i sl.), gotovo će ti svaki dr savjetovati da se pokuša vaginalni porod jer je to svakako bolje za tvoje zdravlje. kako ti kažeš, "trbuh u komi" zbog ožiljaka i priraslica ne da nije indikacija za carski nego sasvim suprotno - sigurno je puno bolje poštediti ga novih operacija. isto se tako kod trombofilije savjetuje pokušati vaginalno.
    mislim da si oko Lučijevog učitelja pobrkala pojmove (ako se ne varam, tu se radi o Jukiću), a slučaja gaze nije toliki problem u samoj gazi već u konstataciji "nije vam niš, samo ste debeli".

svašta bih još napisala, ali ipak ću se suzdržati. a ostatak posta se zbog nerazumljivosti niti ne može komentirati.
    Posljednje uređivanje od frka : 09.09.2012. at 15:06

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da li na temelju privatnog recepta za estrofem mogu dobiti tablete od svoje socijalne ginicke?
    Pijem po 4 dnevno,ne da mi se toliko placati ako ne moram

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

trebala bi, ja sam tako dobila...

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Meni soc. ginekolog daje bez problema sve uputnice i recepte šta mi privatni napiše.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moja socijalka je od nedavno na porodiljnom,pa ne znam sto mogu ocekivati od zamjene...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nadam se da ti neće praviti probleme. Moj socijalac je bio na godišnjem kad su mi trebali utrići i estrofem pa sam zvala zamjenu, telefonski mi je dala recepte, nisam morala ni ići kod nje. Vidi ona u računalu da sam to već dobivala. A i ako nisi, ne bi trebao biti problem, imaš preporuku MPO...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nisam,prosli postupak mi nije trebao.
    Al recepte isto daje sestra, pa cu vidjeti. Ima upisano da sam u mpo postupcima pa bude ok valjda.

Thx

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Vrci u kojoj si fazi sada, jesi krenula već?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jesam polako. Ali ne bih zeljela javno s detaljima. Bilo mi tesko za prvi postupak,sad se nekako drzim vise tajno.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ok, sorry na pitanju..
    Sretno

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma daj,sto se ispricavas. Pitanje je normalno,ja bas i nisam :D
    Al javim kad bude nesto pametno za javiti. Klomici su u igri pa me malo frka reakcije

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

vrci nek je sretno ! ma klomići su super ne brini se! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    bubi kad ti krećeš?

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hej Tikica, idem 24.09 kod Lucija, a par dana kasnije kad dobijem M krecem ))
    Nadam se da ce biti sve ok

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

vrci i bubi sretno cure, držim vam

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala mari mar...

Baš me zanima koja će se tu prva javiti da ima smrznute zametke kod L-a Jel ima još netko sad tu u postupku?

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala Mari mar

Vrci ja krecem za nekih 2 tjedna... Zasto kazes to za zamrzavanje kod Lucija?! Nije valjda da ne zamrzava?? Ja sam shvatila da zamrzava..

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jedno pitanjce, ukoliko beta bude negativna i dobijem M, da li odmah u tom ciklusu mogu po smrzlice?!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma zamrzava, koliko sam cula. Ali jos nema potvrde :D

To za smrzlice ne znam,i mene zanima...
    Joj jos kad bi poceo davati neki koktel lijekova za punkciju bio bi najnaj
    Sad je samo naj :p

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bok cure, meni je prošli tj. potvrdio da zamrzava. Doduše moj zaključak razgovora s njim (nije direktno rekao) je da preferira blaže stimulacije s posljedično manje zamrzavanja, no ja ću krajem ovog ili slijedeći mj. ipak u punu stimulaciju, sretno svima!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa nije ni njemu cilj imati puno smrznutih embrija, tko zna kako dugo.
    I ja ne bih htjela imati previše smrzlića, a ako ću ih imati nakon što zatrudnim,za god-dvije ću ići po njih
    Posljednje uređivanje od Vrci : 16.09.2012. at 20:52

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Naravno da mu nije cilj, nije ni meni, samo se s druge strane otvara pitanje toliko željno očekivanog optimalnog liječenja i oplodnje više od 3 jajne stanice i dizanja postotka uspješnosti postupka...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ali on je i prije ovog zakona bio protivnih puno js, zbog zeznutije punkcije, bez anestezije, i zbog mogućnosti hipera.
    Znam da je bilo tu cura s puno js kod njega, ali meni je skoro pa "prijetio" prekidom postupka ako se nastavi kako je krenulo (previše mi folikula buknulo odjednom)

Tako da valjda važe između tih problema

Vidim da je tebi treći puta - treća sreća

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

vrci - nije ti baš Lučinger poznat po tome da je izbjegavao puno j.s. možda od konca 2010 kad je otišao u privatnike jer tamo nije niti pokušavao zamrzavati j.s. možda je zato izbjegavao. A prije toga? mnogo je njegovih pacijentica s hiperstimulacijom, s mnoštvom j.s. on je baš jedan od tih liječnika koji to nije izbjegavao kad drugi to već davno jesu.... btw. na njegovoj majici na Vuku je pisalo EGG HUNTER

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ali on je i prije ovog zakona bio protivnih puno js, zbog zeznutije punkcije, bez anestezije, i zbog mogućnosti hipera.
    Znam da je bilo tu cura s puno js kod njega, ali meni je skoro pa "prijetio" prekidom postupka ako se nastavi kako je krenulo (previše mi folikula buknulo odjednom)

Tako da valjda važe između tih problema

Vidim da je tebi treći puta - treća sreća

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    vrci - nije ti baš Lučinger poznat po tome da je izbjegavao puno j.s. možda od konca 2010 kad je otišao u privatnike jer tamo nije niti pokušavao zamrzavati j.s. možda je zato izbjegavao. A prije toga? mnogo je njegovih pacijentica s hiperstimulacijom, s mnoštvom j.s. on je baš jedan od tih liječnika koji to nije izbjegavao kad drugi to već davno jesu.... btw. na njegovoj majici na Vuku je pisalo EGG HUNTER
    potpisujem

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ne znam kako je prije bilo, ali znam što je meni govorio. Skoro sam plakala od muke kad je spominjao prekid zbog hipera, i eventualnu bolnicu i sve. Srećom gonal po gonal je bilo ok
    I znam da je rekao da mu je sve preko 10 js zapravo puno.
    Valjda jer nije bilo smrzavanja

Eto vidim kod dr gužva u čekaonici, gdje su tu cure?

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Meni je dr. L rekao, s čime se i ja slažem, da nam je optimalno nekih 8-10 JS. Jer uvijek budu 2-3 koje se ne oplode ili ne razvijaju dobro. Još malo pa krečemo

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jedva čekam tu gužvu, još malooooo
    Nego, zanima me kako ide sa zamrzavanjem kod dr. L.? Cijena zamrzavanja, cijena FET-a? Jel zna netko?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni cilja na 3-4 super js. Jer kaze da bih ja bez problema na gonalima imala i 30 js :D

Jao danas je bio pricljiv,ali zaboravila sam pitati za smrzavanje

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

joj kako mi fali taj čovjek..

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    joj kako mi fali taj čovjek..
    i meni...ima nesto u njemu sto te gura naprijed...neobjasnjivo. Znam isto tako da je meni rekao kako bi bio sretan da moze zamrzavat, to je prije rekao, jer onda bi zamrznuo, pauzirao i dva ciklusa ako treba i onda ih na odmorno tijelo vratio. meni to ima smisla. ja sam imala hiper samo prvi puta, kasnije je rekao da me nikad vise ne bi samo gonalima...pitam se kako je i mogao znati da ce biti hiper dok nije probao...samo komentiram na glas.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

i meni je rekao da bi odmah uspjela da može zamrzavati , ali evo našli smo mi formulu za uspjeh i prije novog zakona bez hiper i bez previše js..od 5 vraćene 3!
    cure samo se opustite i vjerujte mu... sretno svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •