Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    A još mail poliklinike Škvorc??
    na taj mail nisam sigurna dal netko odgovara. i zasto ides u skvorc....oni nisu sturcnjaci za mpo. ja ne znam koliko cura ce gubiti dane i novac ...ok, svatko na svoj izbor ali prosla sam to i da mi je bar netko spomenuo lucija prije....

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    prebrzo sudis. Strucnost biologa u Skvorcu nije upitan. oni su genijalni ljudi sa iskustvom ali kad ti netko radi AIH nakon ovulacije onda je to zabrinjavajuce. Ne znas moju pricu od pocetka pa onda niti nje nuzno tako suditi. a to gdje ja idem roditi je cisto stvar ukusa. zna se koji je doktor za sto najbolji i za sto se specijalizirao. a i vjerojatno znas da je doktor pri porodu najkrace prisutan. Kod Skvorca sam provela vise od godinu dana i gledao me svaki mjesec a nije vidio polip i mogu reci svoje misljenje. Takoder kod njega idem na redovite preglede od kad je otvorio kliniku i z anjega kao ginekologa mogu reci samo rijeci hvale. samo nije strucnjak za MPO. ne bi htjela da netko gubi vrijeme. takoder nema bas neke rezultate po tom pitanju. Nikad mi nece biti jasno zasto se na ovom forumu netko mora napadati...vrlo jasno sam rekla da je to samo moje misljenje a ti si odmah mene napala za privatno rodiliste. Nadam se da si bila u tom rodilistu i vidjela kako to izgleda, razgovarala sa profesorom i osobljem, kada znas sto sve pisu. pisu i za druga rodilista svasta, pa se jednostavno za nesto odlucis prema nekom svom nahodenju. Bogu Hvala da mi u Zagrebu mozemo birati.
    ja stvarno ne znam gdje si ti u mom postu vidjela da sudim ili napadam i sama sam napisala da se ne radi o provokaciji već me zbilja zanima kako se itko, nakon mase negativnih priča (i to ne mislim samo na MPO već baš na porode - ima par priča i ovdje na forumu. čitala sam jednu gdje su ženi, nakon što joj je beba u teškom stanju prebačena u bolnicu, uvalili da potpiše neke papire kako bi sebe ogradili pritom joj lažući da se radi o nečem sasvim drugom... uglavnom, potraži - strašna priča. a ona o "bolovima jer je rodilja debela", a zapravo se radilo o zaostaloj gazi nakon CR, je bila po svim novinama) može odlučiti na to rodilište. osobito ako se radi o MPO pacijentu koji je informiran o određenim postupcima stanovitog liječnika. dakle, i ja govorim o ovom tvome "zna se koji je doktor za sto najbolji i za sto se specijalizirao". pa zna li se?
    u rodilištu nisam bila, a i ne moram ići jer mi super interijer zbilja ne znači previše (ono...bilo bi cool da je tako i u bolnicama, ali nije i whatever. zapravo, u Petrovoj sad gotovo i je), ali sam imala "čast" upoznati the dr.-a i pogotovo nakon toga ne razumijem odluke poput tvoje.

oko tvoje priče sa Škvorcom nisam sudila već pokušala postaviti pretpostavku na osnovu potpisa i vidim da nisam puno fulala. nije mi jasno da, s jedne strane za njega imaš "samo riječi hvale", a s druge ga optužuješ kako te pogrešno liječio i nije postavio dobru dijagnozu. a i već sam masu puta naišla na priče gdje dr-i nisu vidjeli polip i uvijek sam se pitala kako su žene bile sigurne da je polip već tada bio prisutan... da ti ispričam što meni jedno 20-ak dr-a nisu vidjeli, pala bi na rit!

i potpisujem Argente oko AIH-a. čini mi se da je dr ipak malo više od tebe znao po tom pitanju...

u svakom ti slučaju želim brz i lijep porod!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •