Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
a tko kaže da ide u Škvorc? vidiš da traži mailove više klinika.
koliko ti vidim po potpisu, IVF-ove si odradila kod dr.L pa ne znam na temelju čega sudiš o stručnosti Škvorc tima? o dr-ima ne znam previše, ali znam da su im biolozi pioniri u tom području. ako sudiš samo po tome što si kod njih odrađivala AIH i ciljane, a nisu te odmah uputili na IVF, mislim da bi s dijagnozom polipa i '82. godištem tako postupio gotovo svaki dr. (osim ako je u pitanju ipak druga dijagnoza koja nije navedena u potpisu).

(i ja bih tebe pitala zašto ideš u stanovito rodilište. o njihovoj se stručnosti naširoko pisalo. i ovo nije provokacija ili nešto slično - zbilja mi je teško razumjeti kako se netko (pogotovo iz MPO voda) odluči tamo roditi)
prebrzo sudis. Strucnost biologa u Skvorcu nije upitan. oni su genijalni ljudi sa iskustvom ali kad ti netko radi AIH nakon ovulacije onda je to zabrinjavajuce. Ne znas moju pricu od pocetka pa onda niti nje nuzno tako suditi. a to gdje ja idem roditi je cisto stvar ukusa. zna se koji je doktor za sto najbolji i za sto se specijalizirao. a i vjerojatno znas da je doktor pri porodu najkrace prisutan. Kod Skvorca sam provela vise od godinu dana i gledao me svaki mjesec a nije vidio polip i mogu reci svoje misljenje. Takoder kod njega idem na redovite preglede od kad je otvorio kliniku i z anjega kao ginekologa mogu reci samo rijeci hvale. samo nije strucnjak za MPO. ne bi htjela da netko gubi vrijeme. takoder nema bas neke rezultate po tom pitanju. Nikad mi nece biti jasno zasto se na ovom forumu netko mora napadati...vrlo jasno sam rekla da je to samo moje misljenje a ti si odmah mene napala za privatno rodiliste. Nadam se da si bila u tom rodilistu i vidjela kako to izgleda, razgovarala sa profesorom i osobljem, kada znas sto sve pisu. pisu i za druga rodilista svasta, pa se jednostavno za nesto odlucis prema nekom svom nahodenju. Bogu Hvala da mi u Zagrebu mozemo birati.