1977, ja te zbilja ne razumijem - daje li tebi (opet) netko krive informacije ili si pobrkala pojmove?
kao prvo - znam masu žena koje su rodile carskim rezom u općoj anesteziji, kao i one koje su rodile u spinalnoj. i to u gotovo svim rodilištima. ne znam zašto misliš da bi bio problem dobiti opću anesteziju ukoliko ti je već indiciran carski.
drugo - i sama si napisala da dobivaš tromboze nakon operacija, a s druge strane pišeš da moraš na carski. upravo se kod trombofilije nastoji izbjeći carski jer je kod vaginalnog znatno manja opasnost da će doći do tromboze.
treće - ovo tvoje "Imam hrpu ožiljaka po trbuhu" i "prirodnim putem nisam u stanju jer mi je trbuh u komi " je apsolutno i potpuno netočno! vaginalni porod ne utječe na tvoje ožiljke (možebitno bi utjecao da si imala prethodni carski, ali nikako na ožiljke nastale zbog saniranja vanmaterniče, tj. odstranjivanja jajovoda), a i baš ako je žena imala operacije abdomena prije poroda, itekako se nastoji ostvariti vaginalni porod kako se trbuh ne bi opet otvarao (jer svaka operacija nosi sve veće rizike i uzrokuje stvaranje novih priraslica). dakle, baš je kod "trbuha u komi" uputno pokušati ostvariti vaginalac (trust me - I know what I'm talking about!).
samo da napomenem da su i mene itekako, kako to 1977 kaže, "zmrdali" u bolnicama zbog čega i jesam neplodna i naravno da je "prosjek dešavanja groznih stvari jednak i kod jednih i kod drugih nažalost", ali, kako je Inesz rekla, nije isto ako se s_anje desi u bolnici ili ne-bolnici.
a ovo oko septuma i js ne želim ni komentirati...