-
Draga Frka, evo posta koji tebe neće opet uzrujati a očito i ostale:
-Dr Sanja Kup. nije imala 66% pacijenata s lažnom dijagnozom septuma koje su koristili za otuđivanje js za vrijeme plodnih dana i prodavanje drugim ženama i ona nije izbjegla u Texas od onda gdje i sada živi i nije to radila u talu s još dva doktora te ju nisu sudski gonili za to
-P. nije porodio 30 000 klinaca i glupo je njemu dati 27 000 za carski jer je ženska koja radi za njega jednom ostavila gazu
-P. nije za učenika imao Lučija i nije ga punkcije učio ni išta slično
-hrpa žena nije zanijela kod Lučija i onda otišla P. na porod
-trombozu ne možeš dobiti kao ni sepsu nakon vaginalnog poroda
-točno si pretpostavila da možda nemam više ožiljaka po trbuhu jer sam možda operirala i slijepo crijevo itd....
-plus očito si dobro shvatila povezanost spinalne i slomljenog kralješka te katetera u kičmi
Svi mi nismo u manje više istim g-ovnima bile pa je jako bitno i da se nabacujemo istima, i to na krivom topicu.
Bilo bi ionako smiješno kada bi svi išli roditi u istu bolnicu i kada bi sve bile vrhunski sručnjaci jer bi onda same sebi mogle pomoći.
Iskreno bila sam prije poslušala ovakve ofa konstruktivne prijedloge pa sam se odlučila otići kod Lučija na konzultacije i ostala negativno šokirana, rekao mi je da imam opet vanmaterničnu jer jasno vidi na onom uzv iz prahistorije i da odem odmah vaditi betu, naravno niš od toga i za 20 dana uz heparin najnormalnije zatrudnjela kod P.
Ali ono što je bitno je da nikada to tu nisam spomenula niti druge napadala koji idu kod njega JER JE TO MOJE ISKUSTVO i mogu staviti scan povijesti bolesti nevjernima JER POŠTUJEM TUĐI ODABIR i znam da je pomogao mnogima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma