Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ali on je i prije ovog zakona bio protivnih puno js, zbog zeznutije punkcije, bez anestezije, i zbog mogućnosti hipera.
    Znam da je bilo tu cura s puno js kod njega, ali meni je skoro pa "prijetio" prekidom postupka ako se nastavi kako je krenulo (previše mi folikula buknulo odjednom)

Tako da valjda važe između tih problema

Vidim da je tebi treći puta - treća sreća

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

vrci - nije ti baš Lučinger poznat po tome da je izbjegavao puno j.s. možda od konca 2010 kad je otišao u privatnike jer tamo nije niti pokušavao zamrzavati j.s. možda je zato izbjegavao. A prije toga? mnogo je njegovih pacijentica s hiperstimulacijom, s mnoštvom j.s. on je baš jedan od tih liječnika koji to nije izbjegavao kad drugi to već davno jesu.... btw. na njegovoj majici na Vuku je pisalo EGG HUNTER

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ali on je i prije ovog zakona bio protivnih puno js, zbog zeznutije punkcije, bez anestezije, i zbog mogućnosti hipera.
    Znam da je bilo tu cura s puno js kod njega, ali meni je skoro pa "prijetio" prekidom postupka ako se nastavi kako je krenulo (previše mi folikula buknulo odjednom)

Tako da valjda važe između tih problema

Vidim da je tebi treći puta - treća sreća

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    vrci - nije ti baš Lučinger poznat po tome da je izbjegavao puno j.s. možda od konca 2010 kad je otišao u privatnike jer tamo nije niti pokušavao zamrzavati j.s. možda je zato izbjegavao. A prije toga? mnogo je njegovih pacijentica s hiperstimulacijom, s mnoštvom j.s. on je baš jedan od tih liječnika koji to nije izbjegavao kad drugi to već davno jesu.... btw. na njegovoj majici na Vuku je pisalo EGG HUNTER
    potpisujem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •