Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
joj cure znala sam da će biti rasprave nakon moje izjave.. ovo je forum i svatko ima pravo reći što misli i želi..
meni je dr.L kao brat ili najbolji prijatelj.. i ja sam prošla isto desetak dr. u svim mojim postupcima i nakon njih..
dr.L je prije svega čovjek sa ogromnim srcem i dušom takav je bio i dok je radio u bolnici i to nema veze sa plaćanjem, možda i je ponata u tome što nije
lažno ljubazan kad dođeš kod njega ,što mu nisi samo slovo na papiru.. što i danas kad sam 20-tj trudnoće zove i pita za "našu djecu" kako on to kaže..
nemojte se ljutiti ako sam podijelila s vama svoje osjećaje i razmišljanja..

pusek svima od nas 3 <3
potpisujem! kad netko promjeni brdo doktora i kad konacno nades nekog tko te postuje kao sebi ravnog a ne kao neki borj onda se osjecas lakse. mozete pisati sto god na nase misljenje ali ionako to nece utjecati na nas odnos....da mi smo mu cestitale i valentinovo i rodendan i bas me briga. isto tako kada mi je prvi puta u zivotu bila beta pozitivna rekla sam mu da ga volim najvise na svijetu jer sam tulila od srece.i kaj sad? ajmo lincujte....nisam tip cici mici, ali on je jedan od rijetkih koji kaj mu posaljes poruku odgovori. i javlja se na mob. pa i kada radi punkciju jer ne zna jel mozda hitno. i jos k tome se trudi sve sam. svakog pacijenta sam upisuje....pregledava...i to je jedino sto ja sad mogu...napisati nesto lijepo o tom covjeku a onda doktoru. i imamo pravo na to. tokom godinu dana na ovom forumu nisam nikada nikog zbog misljenja pljuvala. ne znam zasto to drugi rade.