-
Osoblje foruma
Joj Kiarad, ajmo svi skupa malo spustiti tenzije. Čestitanje Valentinova, rođendana, izjave ala "VOLIM VAS (=doktore)" ili "nedostaje mi" spadaju u sferu čisto emocionalnog, nemaju veze s činjenicama kao što je vrsta protokola, dodavanje cetrotida, uvođenje nekog novog lijeka za stimulaciju ala puregon, ili danas je bila gužva kod Lučingera i čekala sam 2,5 sata na pregled.
Ovo je uglavnom bio forum na kojem se još uvijek najčešće izmjenjuju informacije koje pomažu tebi Kiarad ali i meni koja ih čita. Od toga da ti Lučingera voliš, ja iskreno nemam ništa. Ali od tvoje informacije da je tebi upalio recimo 3. postupak u kojem ste došli do 8 j.s. od kojih je 3 j.s. (sukladno zakonu) oplodio i od kojih je Lana uspjela doći do 3 prvoklasna embrija, e to su već informacije zbog kojih bih ja možda razmislila ići kod Lučingera.
Nitko vama ne zabranjuje pisati ovdje što god hoćete, ali su takve izjave iskreno malo neozbiljne..... i odvlače pažnju od mnogo bitnijih činjenica koje su krucijalne za postupak.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma