Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj gallery prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav cure...evo još jedne s istim željama kao i vi ...malo sam čitala postove...i nisam naišla na mišljenje o poliklinici IVF i dr. Š ...pa vas molim za pomoč!! hvala
    Ja ti mogu reći samo sve najbolje o poliklinici! Pitaj samo ako te zanima nešto konkretno. Sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj strategija prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ti mogu reći samo sve najbolje o poliklinici! Pitaj samo ako te zanima nešto konkretno. Sretno!
    sve me zanima!!!!!od toliko pitanja šta sam imala..neznam koje bi prvo!ubiti mi smo na samom početku..za početak me zanima dali punkcija boli kod njega!rekao mi da ću dobit laganu anesteziju...no čitajući forume sve mi se pomješalo...tako sam se i informirala za HSG...iskreno postovi od cura su me zaprepastili,ali na kraju pih od svega...nešta malo boli i gotovo!!hvala vam cure

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Evo, iza mene je bezbroj pokušaja (svakakvih), prošla sam puno (bar što se tiče MPO), ali moram naglasiti (jer se ne piše puno o tome) da iskreno preporučam Betaplus sa naglaskom na dr Dmitrović. Ta liječnica je naprosto nešto što nama ženama i je potrebno u „kriznim“ trenutcima: susretljiva, ljubazna, točna i iznad svega stručna. Svo osoblje je krasno. Nema čekanja satima, sve je u dogovoreno vrijeme, ali.............imaju i nekoliko nedostataka:ne piše se puno o njima, jer svi koji dođu kod njih postignu svoj cilj iz prvog/drugog pokušaja i ne vraćaju se, mladi su i mnogi ne znaju za njih (iako su tu svi stručnjaci koji su došli iz drugih institucija, sa iskustvom). Budući da sam ja dugo godina bila kod jednog liječnika, postigla svoj cilj nakon puno pokušaja, rodila zdravo dijete i hvala mu na tome. Odlučila sam se za drugo ali nije išlo, baš kao i prvo i dugo mi je trebalo da poslušam savjet kolegice da se obratim drugome (bila sam izuzetno nepovjerljiva i nisam bila spremna na promjene toga tipa, jer sam svom prvom dr. jako vjerovala...), ali znate kako se kaže, uvijek ima bolje od boljeg. Nisam se pokajala niti jedne sekunde, samo sam ljuta na sebe, jer je nisam odmah poslušala. Nisam došla još do svog „drugog“ cilja, ali sa ovakvom ekipom i sa ovakvim načinom rada, sigurna sam da ću uspjeti.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Pozdrav svima!
    Nova sam na forumu iako vas već duže vremena čitam!
    Nakon razmišljanja koju kliniku odabrati, odlučila sam se za dr. L! Jučer sam bila kod njega na prvoj inseminaciji i sada slijedi čekanje iako nisam uopće optimistična što se tiče te inseminacije! Ja kad sam došla kod njega htjela sam odmah na ivf, međutim na njegov prijedlog ipak ovaj put inseminacija. Pila od 4. do 8. klomifen 2x1, stoperica 1.10. i 3.10. inseminacija!

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj ivanica86 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!
    Nova sam na forumu iako vas već duže vremena čitam!
    Nakon razmišljanja koju kliniku odabrati, odlučila sam se za dr. L! Jučer sam bila kod njega na prvoj inseminaciji i sada slijedi čekanje iako nisam uopće optimistična što se tiče te inseminacije! Ja kad sam došla kod njega htjela sam odmah na ivf, međutim na njegov prijedlog ipak ovaj put inseminacija. Pila od 4. do 8. klomifen 2x1, stoperica 1.10. i 3.10. inseminacija!
    Ivančica86, ja mislim da smo mi skupa bile u ordinaciji (nakontvoje inseminacije, a prije moje punkcije). Držim fige da te za 14 dana ugodno iznenadi velika beta!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Ivančica86, ja mislim da smo mi skupa bile u ordinaciji (nakontvoje inseminacije, a prije moje punkcije). Držim fige da te za 14 dana ugodno iznenadi velika beta!
    a joooj... baš mi je drago što si se javila! Kako ti je bilo na punkciji? Držim ti fige i vidim da si svašta prošla i stvarno se nadam da će ti uspjeti ovaj puta! Bilo bi super da nas obje iznenadi velika beta )))

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj ivanica86 prvotno napisa Vidi poruku
    a joooj... baš mi je drago što si se javila! Kako ti je bilo na punkciji? Držim ti fige i vidim da si svašta prošla i stvarno se nadam da će ti uspjeti ovaj puta! Bilo bi super da nas obje iznenadi velika beta )))
    Punkcija je super prošla, nije me uopće bolilo ovaj put (čak nisam nikakvu tabletu trebala popiti, za 2 sata sam bila ko nova). I da, dobrodošla tu među nas! Imamo ti i temu odbrojavanja, gdje možeš kratiti dane do bete, a i ovdje i tamo saznati puno korisnih informacija. Nadam se da ćeš se već za 14 dana preseliti na trudnice

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Punkcija je super prošla, nije me uopće bolilo ovaj put (čak nisam nikakvu tabletu trebala popiti, za 2 sata sam bila ko nova). I da, dobrodošla tu među nas! Imamo ti i temu odbrojavanja, gdje možeš kratiti dane do bete, a i ovdje i tamo saznati puno korisnih informacija. Nadam se da ćeš se već za 14 dana preseliti na trudnice
    Bravo tikki. Kakav je omjer?? Koliko ih ima?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •