Meni je rekao da dodem poslje pola 11 da je svejedno tako damozda ti je to i tebi rekao
Meni je rekao da dodem poslje pola 11 da je svejedno tako damozda ti je to i tebi rekao
Ja čitam svoje postove, i nemaju mi smisla. Imam osjećaj da u stimulaciji poglupim... iskreno
Ma doći ću nakon 10, ako treba da nas odmah spraši doma, i da mm ne kasni puno na posao
Pa najbolje kod njega i tako bas ne ide po redu sve!! Hocete ici na smrzlice?
I mi cemo ako ih bude, daj mi reci dali ti je ista rekao za cijenu smrzlica?
Nije. Mislim da je trenutno od njega nemoguće dobiti tu informaciju, i to mi se baš ne sviđa
Mi nismo ni pitali i sada mi je bas krivo... Zasto sta mislis da ni sam ne zna koliko bi uzeo ?
evo ako pomaže ovaj cjenik sa stranica betaplus http://betaplus.hr/cijene/mpo-cjenik.html
Vrci kako je proslo? Jel bio transfer ili cekas 5. Dan? Kako razvoj tece?
Uu bravo! Kako je bilo? Koliko ste ih vratili....? Ima li smrzlica? Vidis da si se bezveze brinula.
Pa 2 vracena. Za smrzlice cekamo da vidimo,ako ce se razviti.
Eto sad ide najgore vrijeme,moram se opustiti i ne razmisljati.
Nisam htjela javno reci za postupak,al dogodilo se :D
Ide najgore vrijeme... Cekanje! Mislim na tebe i znamda ce sve biti super!
Cure jel ima koja smrzlice sad frisko spremljene kod Lucija?
Fran,ima jedna cura,ali ne zelim ju javno prozivati,neka se sama javi ako hoce.
Zasto pitas?
Matekovi kaj s vama?
Meni su rekli da smrzavaju samo najbolje. Sutra ili prekosutra cu znati jel sto kvalitetno ostalo
Tu ne smrzavaju prije 5.dana.
Jer su moje trodnevne ostavljali da se razviju
Last edited by M@tt; 04.10.2012 at 01:56.
Evo, iza mene je bezbroj pokušaja (svakakvih), prošla sam puno (bar što se tiče MPO), ali moram naglasiti (jer se ne piše puno o tome) da iskreno preporučam Betaplus sa naglaskom na dr Dmitrović. Ta liječnica je naprosto nešto što nama ženama i je potrebno u „kriznim“ trenutcima: susretljiva, ljubazna, točna i iznad svega stručna. Svo osoblje je krasno. Nema čekanja satima, sve je u dogovoreno vrijeme, ali.............imaju i nekoliko nedostataka:ne piše se puno o njima, jer svi koji dođu kod njih postignu svoj cilj iz prvog/drugog pokušaja i ne vraćaju se, mladi su i mnogi ne znaju za njih (iako su tu svi stručnjaci koji su došli iz drugih institucija, sa iskustvom). Budući da sam ja dugo godina bila kod jednog liječnika, postigla svoj cilj nakon puno pokušaja, rodila zdravo dijete i hvala mu na tome. Odlučila sam se za drugo ali nije išlo, baš kao i prvo i dugo mi je trebalo da poslušam savjet kolegice da se obratim drugome (bila sam izuzetno nepovjerljiva i nisam bila spremna na promjene toga tipa, jer sam svom prvom dr. jako vjerovala...), ali znate kako se kaže, uvijek ima bolje od boljeg. Nisam se pokajala niti jedne sekunde, samo sam ljuta na sebe, jer je nisam odmah poslušala. Nisam došla još do svog „drugog“ cilja, ali sa ovakvom ekipom i sa ovakvim načinom rada, sigurna sam da ću uspjeti.
Pozdrav svima!
Nova sam na forumu iako vas već duže vremena čitam!
Nakon razmišljanja koju kliniku odabrati, odlučila sam se za dr. L! Jučer sam bila kod njega na prvoj inseminaciji i sada slijedi čekanje iako nisam uopće optimistična što se tiče te inseminacije! Ja kad sam došla kod njega htjela sam odmah na ivf, međutim na njegov prijedlog ipak ovaj put inseminacija. Pila od 4. do 8. klomifen 2x1, stoperica 1.10. i 3.10. inseminacija!
Ana, hvala što si podijelila svoje iskustvo, pogotovo zato što su mlada klinika, al i druge cure su se počele javljati, ima dosta privatnih klinika i dobro je čuti informacije i iskustva za svaku od njih. Znači, anestezija na punkciji, zamrzavaju embrije, možeš li pitati da li rade TESE, vjerojatno će to neke zanimati? Sretno!
Evo ja imam 2 smrzlica, upravo dr.L javio da smrzavaju
Polustimulacija, od 5js dvije vracene 3.dan, i danas 5.dan smrznute dvije
Na cjeniku imaju TESE, ja bih to protumačila kao da rade.
http://betaplus.hr/cijene/mpo-cjenik.html
Najlakše je nazvati i pitati za svaki slučaj.
Hvala. I ja se slazem da nam je omjer wow...ali doktor kaze da su i tu godine bitne,jer smo jos mladi.
Nadam se da cete i vi ostali imati ovako dobre vijesti![]()
Ivancica, nemoj se brinuti... Sigurna sam da dr L. Zna sta radi s obzirom da smo mi u startu htjeli inseminaciju, medutim on je to odbio... Tako da sigurno ima svoje razloge zasto ti je radio inseminaciju! A uvojek stignes na ivf... Medutim sigurna sam da ti nece trebati![]()
J&D, još nisam imala transfer, vjerojatno sutra ili prekosutra. Još čekamo![]()