Ivancica, nemoj se brinuti... Sigurna sam da dr L. Zna sta radi s obzirom da smo mi u startu htjeli inseminaciju, medutim on je to odbio... Tako da sigurno ima svoje razloge zasto ti je radio inseminaciju! A uvojek stignes na ivf... Medutim sigurna sam da ti nece trebati

ma joj znam da stignem,ali malo sam nestrpljiva pa sam mislila bolje odmah na ivf, jer stvarno nisam nesto optimistična.. a inseminaciju nam je preporučio jer ja sam 26, muž 27 godina i sve je u redu s nama ali dvije godine ništa!
Do sada sam išla na ciljane odnose u prirodnjaku, pa onda klomifen ali nikad ništa.. što se tiče hormona sve u redu,išla na propuhivanje sve u redu, nikad nisam imala nikakvih problema,ciklusi točno svakih 28 dana,jedino što imam jako velike bolove!
Znam da ima djevojaka koji su proživjeli svašta i baš mi je to strašno, i da sam ja ništa prošla u odnosu na njih, ali meni moj problem se čini strašan i uopće nemam nikakav osjećaj da ću uspjeti u ovome svemu i mislim da to nije dobro ali ne mogu se natjerati da mislim pozitivno..