Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ne vjerujem da ces ga dobiti od dr L. Medutim punkcija kod njega stvaaarno kratko traje, ja sam ih imala 12 i bilo je ispod 5 minuta tako da se stvarno brz problema izdrzi, jos ja imam zabacene jajnike tako da je to bilo navodno
    Jos bolnije! Uzmi si normabel za poslje, mene je poslje bolilo, tako da sam zbog normabela prespavala doma tu bol i digla se odmorna ko zvrk! A i on sam ce ti reci da nista ne vrijedi.. Osim bas kao sto je inesz rekla da ako te jako strah popijes normabel i prije radi opustanja.... Iako meni nije pomogao..,, a kazem ti i on ce ti reci nista od toga.... Ali je stvarno
    Stvarno kratko

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja cu do bete izludit,nikad nije bilo ovako tesko cekati

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Elena 85 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja cu do bete izludit,nikad nije bilo ovako tesko cekati
    Elena, vrijeme će proći, živcirala se ti ili ne.
    Ispeci neki novi kolač. Napiši i pošalji Božićne čestitke. Dogovori si kave s prijateljima koje nisi vidjela, pogledaj filmove koje duže planiraš. Pročitaj neku knjigu, ispunjavaj križaljku, vezi goblene
    Nađi si neku zanimaciju. Nešto što dugo planiraš a ne stižeš.
    Beba ne voli kad je mama nervozna, zato se smiri, vjeruj da te čekaju lijepe vijesti za 10ak dana i uživaj u svakom danu dotad.

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Moe moja radim stalno,samo sam jucer mirovala,pa cim dodem sa posla zalegnem,da barem malo odmaram.

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Moe moja radim stalno,samo sam jucer mirovala,pa cim dodem sa posla zalegnem,da barem malo odmaram.
    Ja sam po preporuci liječnice trošila Normabel, pa mi se spavalo, i tako mi je i vrijeme brže prolazilo - u snu

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam po preporuci liječnice trošila Normabel, pa mi se spavalo, i tako mi je i vrijeme brže prolazilo - u snu
    e o tome sam i ja razmisljala,imam normabela,poslje poroda su mi dali,nisam ih nikad popila,jel nece to nicemu stetiti

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

e o tome sam i ja razmisljala,imam normabela,poslje poroda su mi dali,nisam ih nikad popila,jel nece to nicemu stetiti
    Koliko znam osim za smirenje služe i za opuštanje mišića maternice. Preporučam da nazoveš svog doktora i pitaš ga smiješ li, nisam liječnik tako da ti ne mogu reći smiješ li ili ne.
    Lijepo se ti počasti toplim tušem, vrućim kakaom ili čokoladom, nekom laganom ambijentalnom muzikom, pokrij se dekicom i zatvori oči. Neće ti trebati Normabel.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •