Isto ko i mi. Još nam dr. rekao da sumnja da čemo skupiti sve potrebne papire jer su nam bili stariji od 6 mjeseci, a mi to sve obavili u tjedan dana i eto krećemo. Doduše mi smo na polustimuliranome jer su kvote za punu stimulaciju već bile popunjene ali nama tako i odgovara zbog AMH-a. Draga baš danas pokupila lijekove, (Femara i Gonal) i 3. dan s Femarom, a od 6. dana i s pikanjem.
Iskreno, ne očekujemo apsolutno ništa, oba dvoje smo se tako postavili jer moram napomenuti da nakon dr.L. i njegovog rada ovo tu nam sve dođe smiješno. Teško se naviknuti na nešto što je gore, to je u ljudskoj prirodi. Apsolutno svaki korak uspoređuješ s onim što je bolje, ali u neku ruku je to i dobro, barem znaš na čemu si.
Dr. C. nas nije uopće impresionirao, dođe mi ko mlaka voda naspram dr.L., kao da opće nije u tome svemu, uzv tek na 8. dan (ne znam da li tu i inače rade tako ili je to sad tako samo zato jer se ide preko HZZO-a), dok smo kod dr.L. bili puno prije na uzv i kontrolama, ali dobro... Šta je tu je, idemo pozitivno u postupak pa možda nas na kraju i iznenadi samim time što ne očekujemo previše. Tko zna....Besplatno je i preko HZZO-a je, tako da moramo biti sretni na kraju krajeva. Ako nedaj Bože ne uspije opet, idemo u Betaplus k doktorici.
sretno svima