Punkcija gotova, imamo 4 komada! 3 odlicne i jenu malo slabiju. Eto... Cekamo dalje s nestrpljenem...
Snelly samo ga ti zovi. Ako se ne javi odmah probaj vise puta, cak zna i nazvat natrag.
Punkcija gotova, imamo 4 komada! 3 odlicne i jenu malo slabiju. Eto... Cekamo dalje s nestrpljenem...
Snelly samo ga ti zovi. Ako se ne javi odmah probaj vise puta, cak zna i nazvat natrag.
M@tt odlično
Snelly ako ti se ne javi, nazvat će on tebe kasnije.. Možeš ga zvati svaki dan, najbolje do 14-15 h..
Matt to je super, bas mi je drago. Samo neka se tako nastavi
Curke,zvala sam javio mi se.Preko telefona mi je zvučao čisto ok,pristupačno.Nadam se da je i uživo takav.Kaj je najbolje kad sam spomenula godište rekao je optimistično da će mo mi to sve sreditbar je netko optimističan kad je mene već uhvatila depra i pesimizam.Jedino kaj me malo zbediralo je to kaj ne prima kartice,a to me iskreno iznenadilo jer iskreno nije baš jeftino.Ah,uviek ti novčeki su problem
Ali za malog
nije ništa skupo.Ako treba izmislit ću novce.Da li mi možda netko može pjasnit kako kod njega kreće priča od prvog pregleda...rekao mi je da će napravit uzv,mom mužu speriogram,a dalje ne znam kaj mogu očekivat,u kojem će smjeru krenut??? Oprostite kaj sam dosadna,kqj imam miljun pitanja ali nova sam ovdje i pomalo me strah jer ne znam kaj mogu očekivat.Hvala svima na odgovorima
Curke,još jedna molba.Da li netko ima za preporučit ginekologa koji će bez problema dat uputnice..moja nažalost nije takva,a i ne želi ni saslušat moje probleme,na sve odmahuje rukom,nezainteresirana potpuno.Njoj ništa nije potrebno,nikakvi pregledi,pretrage....iz Zagreba sam,Trešnjevka.Ali nije bitno da bude taj dio grada...
Super Matt, baš mi je drago da je na kraju sve dobro ispalo!!! a kaj s cistom, ispunktirana? Neka i dalje bude super ~~~~~~~~~~~
Snelly sretno!!!
M@tt, sretno!!!
Što kaže žena, kako prošla punkcija? Imala je neku anesteziju/koktel?
Koja razlika od onog kod L-a?
ej bok plačenje može i kreditnom karticom - bar tako mislim , najbolje je da zvrcneš i pitaš. jako su ljubazni i sve ti objasne-
I ja sam kod doktorice dmitrović i same pohvale koliko se trudi oko pacijenta, i koliko je pozitivna.
Eto dragoj vracene dvije mrvice.jedna odlicna osmerostanicna i jedna dobra peterostanicna koja se ocito nije bas najbolje podijelila od jucer. Ali sto je tu je, sada slijedi ona najgora neizvjesnost. Beta 15.4.
Sretno svima
evo ovako.....ne zalazim na potpomognuta u privatnim klinikama previše, imala sam puno sreće u mom MPO putu
ali sada mi treba pomoć za meni blisku osobu
nakon osam godina borbe u Splitu
odlučila se za pokušaj u Zagrebu , privatno
e sad svaka preporuka dobro bi došla, da ne punimo ovdje stranice molila bi
ako može sve prijedloge, pohvale i pokude na pp
da budem iskrena, bilo bi bolje što hitnije,
jer imam osjećaj ako joj brzo ne podastrem adrese i preporuke
mogla bi se predomisliti, a zaista bi voljela da prije izlaza iz svega pokuša i Zg
vidim da želja postoji, ali i neki strah i kočnica pa eto žurite cure
svima
Posljednje uređivanje od Blekonja : 02.04.2013. at 16:46
ja sam trenutno u privatnoj klinici beta plus - zg , jako su ljubazni i objasne ti fakat sve sto te zanima. same pohvale za njih.
tnx, samo vi dajte![]()
Ja moram, ovdje pohvaliti našeg dragog Lučija, uspjeli smo....današnja beta mi je 349!
barbi, predivna vijest! četitam od srca, sretno i dalje!
Jel netko zna koji dan dr.D (betaplus) pocinje s gonalima kod polustimulacije?
Imam prvi uzv 7dc i taj dan jos imam klomice (3-7dc)
Pitaj Moe. Ona je bila i u polustimulaciji tamo koliko znam...
Vrci, mislim da vrijeme i koliličina gonala koji se dodaju uz klomifen ovisi o veličini i broju folikula. Nije unaprijed određeno kad se dodaje gonal, to se inidvidualno određuje.
Hvala.
Ma mislim da ću sad procuriti, 1dc. Ne znam jel ima još koga tamo da zovem i javim i naručim se na uzv. Kad ću zvati onda ću pitati jel trebam kupiti koji gonal, jer naravno da će mi sve to padati za vikend. Moj tajming![]()
Vrci, probaj ih nazvati. Ja sam imala konzultacije nedjeljom u Betaplusu.
Ma da? U koje doba dana?
Sad sam još između spottinga i laganog početka pravog krvarenja... Sad zeza, inače samo krene kao slap
U 10 ili 10.30. Nisam sad 100% sigurna. Bilo je to u 8.mjesecu. Možda je sad malo kasno, ali probaj!
Ma svejedno mi, jos nisam sigurna da bude sluzbeno 1dc. Racunam da je,a zovem sutra odmah ujutro
Vrci, kod mene je polustimulacija počela s drugim danom ciklusa. Zvrcni sutra ujutro ako ih nisi danas dobila na telefon.
Ma imam upute, 3-7 dc po 2 klomifena na dan, 7dc uzv i ondabposlije gonali.
Samo me zanima jel moram kupiti gonale prije (a nemam nikakav papir kao dokaz ljekarni da mi trebaju). 7dc mi je sub, a kod L-a sam prvi gonal dobila mislim na 8dc.
To ih moram sutra pitati. Ak u sub nemam gonale, a trebat ce mi u ned, mozda bude frka
Vrci ja sam kupovala gonale dolje kod Lucija bez recepta..
Prijateljica isto tako neki dan, mislim u sasvim dr ljekarni..
Da, i ja ću dolje u ljekarnu kod Lučija po gonale, najjeftiniji su tamo. Dobila sam preporuku za još jednu ljekarnu, pitala sam ih, ali su gonali skuplji. Tj. mislim da je cijena ista, samo što u onoj do Lučija ima popust za gotovinu
Željkica, suborko moja, jako mi je drago da je bila 3.sreća. Ja sebi računam da bude 3.postupak sad, FET ja ne brojim u to...
Betaplus je objavila podatke o uspješnosti postupaka za 2012. godinu.
Sretna sam da sam dio "pozitivne" statistike u finalu, nakon što sam im 2 puta pokvarila rezultate![]()
Moe, proletila sam preko tog izještaja o uspješnost... nigdje ne vidim broj postupaka koje su odradili...
mislim da je to jedan od ključnih podataka...
jeftiniji vam je gonal u ljekarni filipović, u zagorskoj, i to skoro 10kn, i jedni i drugi imaju popust na gotovinu, i decapeptyl je tamo jeftiniji