-
Evo da javim, na 5+1 imamo gestacijsku i nazire se žumančana, a dr kaže da smo par dana udaljeni i od srca (vidjela je nešto na uzv).
Znači meni je njihov pristup bio super zbog:
- kada nisam dobro reagirala na klomifen, prekinuli smo postupak, nije me dr htjela dugo stavljati na gonale i oduljivati ciklus. Imala sam 3 takva, nije bilo uspješno, nismo htjeli ponavljati.
- u idućem postupku odlučili smo se za femaru, 5 dana (to sam na nagovor dr, da se isplati probati), plus dexamethason. I 4 dana svaki dan po 1 menopur i 1 gonal. Ciljana je punkcija sredinom ciklusa (imala sam do sad uvijek punkcije nakon 18dc) što smo i uspjeli, i zato smo imali samo 1 js. Znači žrtvovali smo one manje folikule, samo da budemo što bliže "idealnom ciklusu".
Dobili smo 1 js, bila još jedna ali nezrela. 1 embrij, 3.dan desetstanični. Nakon transfera ništa osim utrića i folne (ok, osim mojeg metformina, euthyroxa i dexa), bez boostera i decapeptyla i bilo čeg drugog.
I eto primilo se.
Išlo je malo sporije, nismo išli na punu stimulaciju jer je dr još ovo htjela probati, a ja sam se složila. Sve mi je objasnila pa mi je i to bio veliki plus.
Jako mi se sviđa njihov pristup tamo, svako pitanje bude odgovoreno i pojašnjeno, bilo uživo, bilo naknadno na mail. Jer sve znamo da se puno toga sjetimo tek kad izađemo iz ordinacije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma