Vrci bravo
Hvala svima, ali ja ću samo reći bravo i za Betaplus
Dr kaže da je ostalo na biologiji, tu se više ne može ništa.
Vrci bas sam sretna da si se javila sa dobrim vijestima. Od srca ti zelim da uzivas u trudnoci do kraja.
Draga Moe avatar ti je medeni
Bila sam uzbudjena cijeli postupak, sve dok nisam ugledala minus na testu, ponovit cu sutra ali hmmm...sto raci nego da ne odustajemo.
Hvala Moe al ovaj postupak je u proslosti, sad u nove pobjede.
U petak sam primila brevactide danas radim test clearblue i pokazo mi je + ne mogu disati, tresem se ,jesam li stvarno ulovila bingo
Meni je žumančana 3,8mm, beba 4,3mm. Ispada da je sve u redu
Sad se lakše diše
Bravo, Vrci.
Želim ti dalje puno sreće i školsku trudnoću!
Vrci, bravo! sad uživaj
Jedan cilj postignut, idemo dalje
Vjerujem da će i vama promjena goditi, samo hrabro naprijed
Zima!!!!
Zima77 lijepa vijest, sretno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bok svima![]()
uskoro sam u postupku u Beti+ i na popisu svega sto im trebam donjeti prije samog postupka je i potvrda o izvanbracnoj zajednici ovjerene kod javnog biljeznika. sad vidim na mpo topicima da se pise da tu potvrdu obicno traze samo na VV... jel ju mozda netko od vas donosio u Betu? ajde da je jednom dovoljno, ali bas za svaki postupak...hmm
koliko ja znam, u svim klinikama se mora donijeti ili vjencani list ili ta potvrda, ako ste u izvanbracnoj zajednici
mi jesmo nosili vjencani list
ja sam je nosila u Betu plus, na njoj treba pisati nešto ovog tipa:
OBRAZAC IZJAVE O IZVANBRAČNOJ ZAJEDNICI
Radi ostvarivanja prava na medicinsku oplodnju, slobodnom voljom izjavljujemo da živimo u izvanbračnoj zajednici kao životnoj zajednici neudane žene i neoženjenog muškarca, te da niti jedno od nas ne živi u drugoj izvanbračnoj zajednici u smislu Zakona o medicinskoj oplodnji.
Mjesto i datum:
Ime, prezime i OIB izvanbračnih drugova:
Potpisi izvanbračnih drugova:
i odnijeli smo je samo prvi put
sushi,
ovo što traže na VV jest ovjerena izjava na pristanak postupka medicinski potpomognute oplodnje.
sve klinike traže vjenčani list ili kod izvanbračnih partnera ovjernu izjavu o zajednici.
hvala vam! sad mi je jasno da se to na VV odnosilo na drugo
vec sam ju potvrdila, tnx tetadoktor...samo mi nije bilo jasno zasto bi se donosila svaki put. znam da su sanse za uspjesan aih male, pa vec racunam na vise postupaka
naravno da cu javljati novosti![]()
Pozdrav!
Dugo me nije bilo...
Imamo u planu krenuti u nove pohode po drugu bebu pa me zanima od cura koje su nedavno bile kod dr.Lučingera, koliko se ćeka na postupak i kada je on na godišnjem odmoru ako neko ima info.
Hvala
Koliko znam, on je na godišnjem do kraja kolovoza. A mislim da kod njega nema čekanja, odmah možeš u postupak, ako sve imaš što je potrebno![]()
Vrci, hvala.
A ni neznam sta sve treba. Imamo sve papire po milinovicevom zakonu, ave potvrde i sva cuda. Nemamo samo nove nalaze, briseve i ostalo sto treba, ali to smo u mjesec dana gotovi.
Znaci on je sad na g.o.?
I ako znas, kolika je cijena ICSI stimuliranog postupka. Bila je kad smo mi uspjeli 9.200,00kn. Jel to sad sta poskupilo ili nije? Nadam se da nije, ali sta je tu je. Vidim da si i ti bila kod njega i to u potpisu pise da ste uspjeli iz prvog puta?
Da, bila sam kod njega na dvije stimulacije i fet-u, i nismo uspjeli. Onda sam se prebacila u Betaplus.
Prije god dana su cijene bile
1. Izvantjelesna oplodnja s punom hormonskom stimulacijom - 9.375,00 kn
2. Izvantjelesna oplodnja s blagom stimulacijom - 6.250,00 kn
3. Izvantjelesna oplodnja u prirodnom ciklusu - 5.000,00 kn
4. Izvanuterina inseminacija - 2.500,00 kn
5. Konzultacije - 500,00 kn
6. Konzultacije s pregledom - 900,00 kn
7. Pregled - 500,00 kn
8. Spermiogram - 500,00
Nalaze i briseve ćeš vidjeti koliko će te nove tražiti. Mene nije tražio briseve, to sam napravila na svoju ruku.
Super, hvala ti.
Cijena je ista kao i prije samo se ja nisam tocno sjetila koliko je bilo.
Sacekati cu jos do kraja 8.mj pa ga zovem.
Zaboravila sam kako sve to ide...![]()
Dr je na godišnjem do početka 9 mj,,,sretno
jel to prof. Šimunić otvorio kliniku novu, na novoj lokaciji?
http://www.poliklinika-ivf.hr/index.php/hr/
Ne, koliko znam sve je isto, samo su se preselili
Mislim, ista klinika, nova adresa![]()
Pošto sam već 2 godine van mpo priče, a vidim da se dosta toga promijenilo, od zakona pa do novih klinika da li mi može netko malo pojasniti slijedeće jer kopam po forumu, a sa mojim malim na duracel baterijama (mislim na djete) baš i ne stignem puno čitati
Dakle zanima me
- da li dr L ima ugovor sa HZZO da mogu na njihov teret raditi postupke
- ko sad radi kod njega kao biolog
- koja je ta nova Beta plus klinika i ko radi gore
- po vašim mišljenjima di je najbolje ići privatno u rh na postupak, tko je imao najbolje rezultate u ove zadnje 2 god.
- koliko se čeka u Rijeci na stimulirani kod dr. N.S.S. (nekad smo bili kod nje ali nakon što sam ostala bez transfera u glupom postupku sa klomifenima rekla sam da se tamo nikad više ne vračam, ali možda ću morati radi financija)
Neznam, svašta mi još sada na pamet, ali sad se nemogu sjetiti pa ne zamjerite ako opet uletim sa nekim smotanim pitanjem.
Ah, a prije 2-3 god sam imala sve u malom prstu...
Evo da ukratno odgovorim
L nema ugovor sa HZZO, mislim da sad to jedino ima poliklinika Škvorc. Kod njega je još uvijek Lana biolog, ne znam ima li još tko
Betaplus je noviji i tamo ima više doktora. Koliko znam, mpo tamo radi Dmitrović, Radončić, Bauman. Imaju super web stranicu, sve tamo možeš vidjeti, i djelatnike i sve čime se bave
Rezultati mi se čine da su svugdje tu negdje. Neki objavljuju (Betaplus ima na stranici, objavljuju i neke druge klinike), neki ne, pa se ne može ništa točno zaključiti. To ovisi o svakom paru. Recimo kod Lučija jako puno cura uspijeva, ja nisam. Prebacila sam se u Betaplus i tamo sam uspjela. Svaka klinika i svaki doktor imaju svoje pluseve i minuse, za i protiv.
Osobno mogu reći da Betaplus, iako je nova, ima dosta mpo pacijentica u zadnje vrijeme, i dosta ih je uspjelo.
Evo mi smo sljedeću srijedu na konzultacijama pred postupak mada sam otvorio i temu na drugom Pdf-u tu na rodi.... Nadamo se da je jesen konačno naša.![]()
Bubi uživaš ha?![]()
Posljednje uređivanje od M@tt : 26.08.2013. at 16:40
Matt, vidjela sam temu. Želim vam svu sreću u bilo kojem slučaju, bitna je na kraju vaša mala obitelj
A eto, ide iz dana u dan. Kad bude malo više tjedana i kad krenu ozbiljne pripreme, još ću više uživati
Gdje ćete na konzultacije?