Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: udarac u nezgodno mjesto

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno udarac u nezgodno mjesto

Da li vam se ikad dijete tako nezgodno udarilo? Evo N upravo sada skakala po krevetu i kako je krevet bio malo odmaknut od zida, udarila se, a točno sam mogla predvijeti da će se to dogoditi i sad sam toliko ljuta i žalosna na sebe Malo joj se sa strane kao recnulo i bilo je malo krvi, ja sam držala hladan oblog, ne čini mi se strašno, nju niš ne boli osim malo te ranice, koja je stvarno mala, koja ju ne boli ali ne da da ju dirnem, naravno. Ne znam da li da idem do dok. ili ne. Mislim da nije niš posebno ali se grozno osjećam, palo mi je napamet jedino sreća da nije muško kako bi se tek onda na jajčeko nabilo

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moja se udarila negdje vani ( vrtić, igralište,štojaznamgdje), bilo je crveno s jedne strane, bolilo ju je na dodir i isto nije dala da ju diram. Prošlo je za par dana i više se nije žalila na bolove.............da sam vidla kak se udarila možda bih je i odvela pedijatru ( kao da bi on mogao pomoći ) no pošto nisam sve je prošlo i bez doktora .

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Prođe samo (predpostavljam da je tema ozljeda spolovila), ispiri malo s kamilicom i sterilnom gazicom.
    Mi smo iskusni rezači : starija se sredila vozeći novi bicikl valjda 5 sati u komadu, a mlađa se bila nasadila na plastičnu kutiju za igračke čiji se rub odlomio i zarezao male usne.
    Već sam bila negdje pisala kako nas je zbog starije doktorica u dežurstvu (vikend) sumnjičavo gledala i vrlo detaljno ispitivala kako je do ozljede došlo, srećom da je MM teški naivac pa nije tamo ni shvatio na što dr. aludira.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •