-
kim i dojenje
Htjela bi malo srediti vjetrušine i moje i njegove pa me zanima dal kim ( čaj za mene) i dojenje ide skupa?????
-
Ja sam tijekom dojenja dobila savjet da pijem čaj od mješavine kima, komorača, koprive i anisa - jer je odlično za dojenje. To sam i pila prva 4 mjeseca, svaki dan, ujutro i navečer. Nikada nisam primjetila neku lošu nuspojavu.
Samo kim nisam pila, ali sam ga unijela u organizam gotovo 200gr u ta 4 mjeseca i vjerujem da nema loš utjecaj na dojenje.
-
jella, ima li gotova mjesavina ili si sama pravila,u kojem omjeru?
-
Sama sam pravila...
Kupiš u rinfuzi, svaki posebno. Pomiješaš po dva u jednu teglu/staklenku, nebitno koja dva u kombinaciji. Uzmeš po jednu čajnu žličicu iz svake tegle, zaliješ sa 2 dcl kipuće vode, ostaviš da odstoji 10 minuta i voila!
Naravno, zasladiš po želji. Meni je jako ukusan taj čaj...
-
zašto ne odmah sva četiri???
-
-
moguce...hvala jella
-
Nema na čemu i drugi put
-
to je uobičajeni sastav čajeva za dojilje, ja sam u DM-u kupovala čajeve u kesicama, imaju dvije vrste, tj. od dva proizvođača
a kim je sasvim ok i isto mislim da nema lošeg uticaja na dojenje
ah, da se slušaju ini savjeti, sve bi bebe od rođenja pile kamilicu sa par zrna kima
tako da mislim da zaista ništa loše bebaču neće biti
(usput, kad se već čajevi spominju, jedna je farmaceutkinja MM-u rekla da žalfija doslovce presijeca laktaciju, nije loše znati)
-
Vidjela sam u DM-u taj čaj za dojilje od jednog proizvođača, ali mislim da su dodane još dvije vrste čaja u gore spomenutu kombinaciju. I probala sam taj jedan ali nije mi ukusan kao ovaj koji sam sama miješala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma