vulkan kako ste vas troje ????
DaBar a šta si bila u prirodnom postupku?
Nadam se da ćeš se brzo riješiti beštije ja ti za to smućkam recepturu sa češnjakom i vinom, pogledaj malo na internetu i stvarno pomaže kod tih bakterija, popila sam samo 1 dozu antibiotika i to s vinom i sve otišlo pa preporučam(inače sam trebala 2 tjedna a nekad se i uz to vraća)
Dani mi prolaze sporo kao nikad. M. još nema (dešavalo mi se već da mi kasni 5 dana, rijetko, a možda još i progesteron pomaže), ali nema ni simptoma da se mrva ulovila. Za pišnut testić nemam hrabrosti
. Tako da i dalje čekam i lagano šizim (čitaj - ne idem na WC piškiti dok mogu trpiti jer me strah da ću vidjeti m.
).
bubamara super za nalaz, drzim fige da naciljate u ova 2-3 ciklusa
dabari ~~~~ da se sto prije rijesit tih bestija i da sto prije krenete u postupak
flygirl i ja sam nova i stvarno ne treba puno prckat po internetu da nadjes neku informaciju, ovdje su cure specijalisti mpo i sve znaju, cak i vise od doktora...
sneki javi novosti!
Naravno da si amater, drugi put za gucnuti donesi bocu rakije!!!
Moje sve dosadašnje punkcije bez anestezije...a razliku između s tabletama i bez isto ne vidim...
Ja jesam za anesteziju, ali meni se tako posložilo...kod Reša nije ni bilo mogućnosti, u Ri prije nisu ni davali, a na Klomifenima i prirodnjaku ja nisam htjela.
Evo nas, mi se vratili s jednom mrvom u buši! ß 30.10.2012.
sneki- imat ces pozitivnu betu i prije Bozića.. he he.. ~~~~~~~~~ da se lijepo mrva ugnijezdi!!!![]()
e jos jedno pitanje... prije nego dobijem sracku![]()
od uzbuđenja zbog prvih konz. sutra.
sta sve zene su narucene u 12 i 30 za kod doktora ili svaka ima svoj termin? oprostite na izrazu ali tako se trenutno osjecam i hvata me zuta minuta od umora pa stalno bacam bombe...![]()
vatra, da te riješim jednog straha prije nego što se dogodi katastrofaSve žene su naručene u 12.30, k doktoru se ide prema redu dolaska. Nekada sestra proziva, a nekada pitaš tko je zadnji pa se tako ide. Ja uvijek dodem ranije da budem prije gotova. Sretno na konzultacijama!
Sneki, bravo za mrvu, neka se lijepo primi za mamu!
Snekica![]()
phiphy....... ja ne bi izdržala da ne pišnem test .... za velikuuuuu betuuuuuu![]()
Sneki za vas dvoje da se lijepo družite do kraja~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vezano za konz. meni se čini da je bolje ili doći prije 12 ili oko 14 jer inače sam znala zaglaviti po 3 sata tamo
cure hvala na brzim odgovorima, ici cu ranije pa sta bude... cujemo se kad sve obavim jer sam i kod svog gin narucena poslije...
pusa svima![]()
Mravak, hvala ti na figama. Inače sam piškila po testićima k'o velika, a sad sam se ustrtarila.
Što vama obično piše na uputnici za betu? Meni piše nuklearna pa nisam sigurna da li je to ok...
Nema testića. Trpam se Crinoneom dok/ako ne procurim pa vam javim ili da je stigla m. ili rezultat bete.
Meni je prije dvije godine pisala nuklearna medicina !
Crinoneom gel ide preko recepta?Da li se nadoplaćuje?? jedostavnije je nego utrogestani?
sneki fige do neba...
phiphy sam ti rekla da je onaj krevet sretan, drugi put zovem dan prije transfera da mi ga rezerviraju....navijam za betu u pon.
crinone gel ide preko recepta, ne naplaćuje se i sve je puno jednostavnije, higijenskije i što je najbitnije samo jednom na dan (najbolje prije spavanja)...
ajme koliko novih cura, sretno vam svima..
i na kraju veliki altgr1 za SNEKI i PHIPHY!!
Bravo Sneki to se traži!!!!Čuvaj ju jako da imam s kime šetat,he,he...
Phipy sretno i da napokon na kavama i mi pokažemo naše bebice!!!
Butterfly a ti za nama naravno!!!!mi smo za sada ok,pokušavam misliti pozitivno,ali u nekim momentima me strah...jučer i prekjučer neke žilice na ulošku pa me sve strah da su otišli...ili pričam gluposti?
Crinone gel je mrak! Ima aplikator, a ostalo je napisala nina32. Stvarno puno jednostavnije i bez puno prckanja po unutrasnjosti.
ajme pa tko bi vas pohvatao, evo ~~~~~~~~~~~~~ za vulkan i butterfly101, ne znam kako mi je to promaklo..nemojte mi zamjeriti...
Butterfly, ako se ispostavi da je ono happy bed, sljedeci put odmah rezerviraj, ako treba, uvali se s drugom curom u isti
.
Vulkan, drzim fige da su zilice dobar znak!
Hvala nina32! Kako si ti? Torba spremna?
U nedjelju je bio transfer tako da je danas 4dnt pa mislim da je to rano za one žilice koje volimo svi!!!
gremlin raste i killing me softly.. e da, krenula sam i na tečaj za trudnice,čovječe ima nas ko rusa-46 žena plus mušketiri, ali je fora zamišljeno i ima smisla, pogotovo ako stanuješ blizu.
SnekiVatra sretno sutra draga, ja sam zadnji put bila narucena u 13h dosla na red treca ili cetvrta nesto prije 14h, javi kako je proslo...
phiphy beta ti se vadi u prizemlju poliklinike kad udjes lijevo do kraja pa vrata lijevo (ispred nosa ti je onkolosko nesto) pokazi sestri da ti je uputnica za betu i imas prednost, od 7:45 do 8:15 primaju onkoloske i trudnice, a cim ti je beta na uputnici vode te kao trudnicu... tako da ne cekas u redu!!
cure ne znam di bih pitala mozda koja od vas zna, cini mi se da ce mi 3 dc bit ili u subotu (ako dodje veceras M) ili u nedjelju a moram vadit hormone 3dc, sta da radim??? nemojte mi samo rec da cekam iduci ciklus jer je danas vec 34 dc i izludit cu ako jos mjesec dana budem cekala za tu jednu pretragu![]()
Last edited by jejja; 11.10.2012 at 21:44.
jejja hvala na figama, ni ne znam kako cu spavat nocas koliko sam uzbudjena... valjda nisam jedina koja je uzbudjena prije konzultacija, mozda zvuci malo cudno...ma
ugl. hormone mozes vaditi od 3-5 dc, meni je danas dosla M, tako da cu ja vaditi u pon i bit ce mi 5 dc.... ne sekiraj se lipa... u pon ces vaditi kad i ja... no problemos!!!![]()
bila sam i ja sva na iglama prije konzultacija, valjda sam ocekivala nuklearnu fiziku tamo :D znaci ponedjeljak mogu, uf smirila si me.. bar se nadam da ce to tako bit jer me kao nesto probada pa ce valjda doc jer mi je dosta cekanja.. Mozda se onda i vidimo u redu ja cu bit ona nervozna zbog guzve...
Umjesto da budem vesele mene stalno pere tuga,, prosli put nije uspjelo i sada imam u sebi veliki strah . Sestra na humanoj mi je rekla da ne moram ici ponavljati betu pa nisam otisla, i sada me to stalno kopka. Ultrazvuk mi je tek 23.10![]()
Phiphy....sretno, drzim fige da beta bude velika
ajme cure, svašta nešto lijepo kod vas, vibriram za svih: Phiphy, sneki, vatra, vulkan, leptirić, ako sam koga preskočila nemojte mi zamjeriti![]()
prskalica,
ostavi tugu.
odi vadit betu, i kad dobiješ lijep rezultat, tuga će dobiti nogu u guzu.
hajde, hajde... po betu.![]()
Meni kad ga krene..onda krene...hvala svima na podršci,danas krenula sa Hiramicinom a uz to pijem i Lactogyn,morat ću probati to sa vinom i češnjakom,Mali mimi hvala,al dok sve to popijem i dok napravim bris sumnjam da će biti 11 mj već 12..neznam otom potom,vaša podrška mi puno znači..nazvat ću na humanu pa ćemo se dogovoriti..
Inače vidim da vi lijepo napredujete,samo tako uz vas sam mislima:vatra,flygirl,prskalica,mali mimi,sneki,vulkan,leptirić,inesz,phiphy,ma svi,ako sam koga fulala toliko vas ima...aaaajjjooooojjj....vibriram..hahahahahaa..![]()
butterfy i ja se nadam da će 11 biti dobar,bar tebi ako ne i meni...držim fige![]()
evo cure, na konzultacijama je bilo tako-tako... moramo se vratiti kad obavim nalaze hormona i mm pregled urologa.
pitanjce, je li netko od vm isao kod urologa zbog loseg sgrama, pa ako moze reci cisto info sta mu on radi i da li salje na dodatne pretrage? jer ako da, onda bi mm isao kod privatnika da ne ceka predugo preglede pa neke pretrage pa opet pregled itd... malo me to kopka...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima pa se posluzite i veeeeelika pusa
ne znam kako gledaju na nalaze privatnika.. cula sam da nekad ne priznaju vec da traze da to bude obavljeno u njihovom laboratoriju.. nadam se da cure imaju drugacija iskustva.. kazem, nije osobno iskustvo vec sam nacula tako.. ja sam tupava zaboravila nazvat danas naruciti se za iduce konzultacije jer u pon vadim hormone a rekli su da nazovem kad dodje M pa da taman to rijesimo al eto... javit cu im se odmah u ponedjeljak...
ma on mi je rekao samo da obavimo pregled urologa, a da to mogu i u puli jer nam je bliza...ostale lab pretrage radimo u nasem drzavnom lab. samo kod spec.urologa sam mislila da idemo privatno...ma nemam pojma...hvata me prva kriza...![]()
vatra86 mi smo radili pregled urologa u priv klinici u ri. išli smo u medico i nalaze su prihvatili jer bi inače morali čekati 2 mj preko up. Ja inače sve nalaze radim privatno i sve u medico jer ih riješim za 1 dan i imam spremno za postupak.
Sad si mislim , zadnji nalazi su mi iz 4.mj, šta kažete da ih pripremim jer se nadam da bi u 11. mogla u prirodnjaka.....joooooo jedva čekam da krenem...fali mi već ekipica sa humane
vulkan ma bit će sve ok...samo ja ne kapim o tim žilicama, nisam za to nikad čula, ma ča je to?????
vatra86, ako možeš obavite urologa privatno ili negdje drugdje. Mi smo u Pu čekali termin za urologa 5 mjeseci i još su nas kao progurali preko reda jer nam je trebalo za MPO. I ne vidim razlog zašto ti ne bi priznali nalaze od privatnika. U svakom slučaju sretno i želim ti što manje čekanja!
joj, hvala cure, sad ste me malo smirile...bas sam bila opterecena time, jer me znam kakve ce mu urolog jos pretraga dati da napravi, ono briseve, hormone i sta je znam sta... pa da moramo dugo cekati...
butterfly101- sta ne moraju nalazi biti mlađi od 6 mj?
meni cak za briseve i hiv hepatitis i to pise ne stariji od 3 mjeseca zato i cekam hormone pa prohodnost da tek onda odradim taj dio da ne moram ponavljat..
markeri za hiv i hepatitis ne starije od 3mj mi je tako glupo, pod 1. zato što se stalno kontroliramo, pod 2. zato što su to jako skupe pretrage koje ni narkići toliko često ne ponavljaju! Ja sam ih zadnji put imala stare blizu 6 mj. i nisu mi pravili nikakve probleme, tako da sve ponavljam "samo" 2 puta godišnje.
MaliMimi mislimo na tebe, javi se kad završiš!
Last edited by Snekica; 13.10.2012 at 09:45.