Evo odradila prvi ultrazvuk u četvrtak sljedeći pa dalje ćemo vidjeti...
Evo odradila prvi ultrazvuk u četvrtak sljedeći pa dalje ćemo vidjeti...
Sneki- jaooo bas mi je zao.. Ne kuzim se bas u te stimulacije jos, ali zasto od 21?
Ajme cure hvala na dobrodoslici, meni se bilo glupo javljati jer nisam isla u Rijeku u postupak, pa nisam ni gledala ovaj pdf... Zvala sam ih bila pa su mi rekli da ce biti minimalno 4 mjesca za konzultacije, a onda postupak ovisi... Tako da smo mm i ja odlucili u Zg privatno za pocetak, poslje ako se sve skupa oduzi cu probati opet Rijeku...
Any dobrodošla, oprosti malo sam u šoku min. 4 mj. za konzultacije, pa kad si zvala i tko ti je to rekao
Nije toliko bitno na kojoj si klinici trenutno, i ja sam bila u Zg pa sam sada u Rijeci, ova priča ako potraje zna biti jako zamorna pa dobro dođe podrška sa foruma (znamo se i naći na kavicama), ali nadamo se da će tebi uspjeti brzo, kada imaš transfer?
Zvala samih krajem 9mj, pa su mi rekli da zovem krajem 10. I onda su mi rekli da zbog renovacija neznaju kada, ali najvj tek druge godine drugi mjesec... I tu smo odustali, jer nisam htjela cekati toliko samo na konzultacije...
Ali javiti cu im se evo kad vidim rezultate ovog postpka.
Transfer ce najvj biti petak, posto sam doktora trazila SET sa jednom blasticom, punkcija je bila jucer...
Any dobro dosla!!! Nema veze u kojoj si klinici, bitno da si s nama...
mi smo cekali 15 dana na konzultacije u ri u 10 mj.. U svakom slucaju, zelim vam da uspijete od prve!!!
Any a i pratim te i na odbrojavanu 3..![]()
A onda je nama jednostavno bilo sudjeno ne ici ovaj put u Ri, jer i jasam cula da bi trebalo u roku 15 dana dobiti termin za konzultacije... A ma... Zao mi je sto ne stignem na istarsku kavicua opet imam dobar razlog...
Nego cure iz Istre, gdje idete vaditi betu?
Ja je jos nikad nisam imala + a kamoli vadila betu
Ali kad bude ici cu tamo di budu najbrzi nalazi...![]()
Hvala ti Šumskica moja,beta je bila na 18 dnt...u četvrtak imamo uzv pa da vidimo kojim stopama čemo mi...mada nebi se bunila da idemo tvojim,he,he...pozdrav tebi i dečkima!!!
snekica- baš mi je ža! baš san stila vidjeti dali če tebi uspjeti? na kraju ispalo kao i meni........ ali hrabro naprijed pa neka nam 11 mj.bude uspješan!!
Super je to beta za 18 dnt, možda i hoćeš mojim putemmakar znaj da je to težak posao
Nikad neću zaboravit kako smo se srele kod parka jedno jutro kad su moji bili mali mali, nisu spavali cijelu noć, ujutro su plakali doma, pa sam ja u transu šetala po gradu jer su jedino u šetnji bili dobri. Levitirala sam to jutro.
Vidjet ćeš kako je to![]()
Pusa. Nadam se iznenadnom susretu po gradu, da pomazim bušicu![]()
Znaci u Puli u bolnici? Ja nisam iz Pule, i neznam za niti jedan laboratorij koji to radi ovdje u blizini... I eto bas sam si razmisljala da ako dodjemo do trenutka vadjenja bete, da cu mozda morati do Rijeke?! Uglavnom, svasta mi pada na pamet zadnje dane...
samo dođeš u pulski laboratorij, odeš na šalter za djecu, trudnice i invalide (skroz lijevo) i vadiš krv u sobi br.1
Posljednje uređivanje od Snekica : 06.11.2012. at 11:42
Any, i ja sam tako vadila kako ti je Snekica napisala. I nešto što se meni jako sviđa, nalazi su gotovi isti dan, čini mi se oko 11 sati.
Any možda ste imali sreće u nesreći tj. potrošili ste lovu ali ste brzo u postupku i nadamo se uspješnom...
Uglavnom bili smo ko na traci,ušla,pregled aha ima ovulacija sljedeći pregled četvrtak pa ćemo znati malo više i to je to ni 5 min..držim fige da je sve na svome mjestu u četvrtak..onda mi je 10 dc...
Nadam se...
Any dobrodošla nam..
Snekica držim fige da ovj bude dobitni...
Curke recite što je sa voltarenom da li on ide na recept,čitala sam da on može pomoći da folikul ne pukne prije vremena..znate možda nešto o tome?
Takve su ti fm, više mi vremena treba da se skinem i obučem, nego što traje pregledVoltaren ti ide na recept. Ja sam dva dana prije punkcije stavljala čepiće i folikuli su bili tamo gdje trebaju biti
Sad da li je to zbog voltarena ili ne, stvarno ne znam. Pokušaj, mislim da ne može štetiti.
tigrical hvala na odgovoru ali i dalje se ne kapin u te stimulacije...kad pocnem cu uci u stos...
dabar ja sam uvijek skepticna sto se tice uzimanja lijekova na svoju ruku pogotovo u skakljivim situacijama, progooglaj si malo o voltarenu. a i doktori to ne vole... ako mislis da ce ti biti bolje probaj uz vlastitu odgovornost... drzimda folikulici ostanu tamo gdje jesu do punkcije..
Meni su JS u dugom protokolu bile kvalitetnije, a stimulacija kao takva je imala manje nuspojava od kratkog protokola. Ili sam samo bila oguglala na nuspojave
Dino to pitam informativno,hvala na savjetupolako i bez uzbuđenja..pa što bude..
Vatra hvala na podršci eto dan po dan pa ćemo vidjeti,što se tiče postupaka iza mene su tri pa svaki dan učim nešto novo,shvatiš da najbolje ponekad dan po dan bar u mom slučaju..
Nažalost moramo znati neke stvari jer nam ponekad ni doktori ne kažu sve..
Sretno Dino,Vatra!!!
nadam se da ce ti ovaj postupak biti i poslijednji,dabar. ja se nazalost ne vidim ni u prvom postupku jer ovo s nalazima je strava,ali dobro, ne zurimo... nego mi je dr rekao da nas cita na forumu i da tocno kuzi ko se krije iz nicka...kuis ti te doktore kako su segavi...a znam da moram joooos puuno toga nauciti i shvatiti....
hvala vatra..bit će i kod tebe sve ok,samo strpljenja i optimizma
ovdje smo da pomognemo si međusobno..
samo neka nas naš dr. kužitako i treba hahaha
POZZ DOKTORIMA S MPO!! A mozda ima i koja sestra,pa pozz i njima!
![]()
vatra nije to ništa novo, u nekim klinikama su sestre pisale i nickove sa foruma na karton pacijenata, valjda nisu imale pametnijeg posla
ne vjerujem da se i time bave... Ma nek cita tko hoce... Meni je bitno da me razumijete, utjesite,nasmijete, da dijelimo iskustva i da se imam di potuzit... I za to vam neizmjerno hvala... Pusa!!!
malo sam odsutna...jurim nalaze.. Hoce li mi prihvatit krvnu grupu mm sa knjizice dobrovoljnih davaoca krvi?? jer njegova doc opce prakse ne daje tu uputnicu, kaze da se to daje samo u slucaju operacije i tocka.. i ne mogu je prekrstit da meni to treba na papiru za MPO ...
Nasi mpo doktori na forumusuper, e pa mah mah doktorima, vidimo se u petak
curke koje idete u postupke sretnooo
jejja, moj je muž predao fotokopiju prve stranice te knjižice i pokazao original i nisu nam radili probleme.
to jejja, bas mi je drago da si i to rijesila... sta bi mi bez ovih curki ovdje?
samo da javim da je progesteron ok (prvo sam citala vrijednosti za folikularnu fazu i šok...) dobro da mi je nedavno tu netko objasnjavao... a i pms je i rasplakala sam se ko kisna godina i sva sam zbunj...cekam da krene M...e da i hiv-negativna..
pozz i malo da ~~~~~~ pusa!
Nadam se da doktori prate forum i rješavaju zagonetke tko se krije iza kojeg nicka u svoje slobodno vrijeme, a ne dok su na poslu. Na poslu bi se trebali posvetiti svakom neplodnom paru u smislu individualizacije terapije, posvetit se pacijeticama, dati odgovore na njihova pitanja, educirati ih, objasniti sve što se tiče konkretnog postupka... na poslu bi mogli čitati znanstvene novosti u svojjoj struci, a nikako ne što koja pacijetica piše na forumu. To mi je jako jadno.
Zbilja se nadam doktori da ne visite na forumu dok ste na poslu...
Posljednje uređivanje od Inesz : 07.11.2012. at 09:53
Tigrical kako je bilo?
Inesz potpisujem
vulkan zadnji puta ti je četvrtak doneso lijepu betu , pa neka ti sutra donese![]()
nisam kužila ovo...šta mislite da oni prate ove naše postove![]()
Evo nas cure,danas vidjeli jedno malo srčekokoje kuca za nas,veliki smo 9mm,želim da što prije i vi doživite ovakvu sreću!!!još ne vjerujem da nam se to dešava...
AAAAAAAAAAAA Vulkan došla sam samo poškicati da vidim tvoje![]()
vulkan...za srceko...
![]()
i ja jedva cekam da to iskusim...![]()
Vulkan![]()
![]()
Jako mi je drago za tebe i malo srčeko. Uživaj do kraja
![]()
vulkanza vas i vaše malo
![]()
i ja jedva čekam to iskusiti...![]()
Vulkan ma predivno,cestitam za srceko.... Ne mogu ni zamislit kakva je to sreca....