Bravo, vita22! Moja frendica je imala malo preko 600 21 dnt i evo, za 2 mjeseca će roditi!
Bravo, vita22! Moja frendica je imala malo preko 600 21 dnt i evo, za 2 mjeseca će roditi!
Vitaaaaaaaaaaaaaaaaa YES!!!
Znam da ne smijemo skakat i vibrat ovdje, ali ovo je s guštom!!!
Vita![]()
![]()
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!! Čestitam! Super je beta!!!
Phiphy i Vita ČESTITAM VAM OD SRCA!!!! kako volim ovakve vijesti i to jos riječke...AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Sneki moram i tu jos malo ~~~~~~~~
Jejja hvala draga... sve sam ja isplanirala.. hahahahahah... pa kad me opet nesto ošamari...
cure svima jos malo ~~~~~~~ da bude jos + !!!
Čestitam našoj najnovijoj trudnici na ovom PDF-u!!!!!!!!!!!!
I ja se pridružujem čestitanju,bravo,bravo i glavu gore,bit če sve ok!!!
Šumskica do sada sam bila zatvorena u kući-relacija kauč-wc školjka,a od sada ču nadoknaditi ova 2 mjeseca,javi se kad ste u šetnji i kad bude naravno lijepo vrijeme!!!
vita predivno! To te ja pitam! Čestitam još jednoj Riječkoj trudnici! Nek ti trudnoća bude mirna i lagana, da poželiš čim prije po seku ili bracu! Sretno!![]()
evo pratim Vas,
vita čestitam od srca, snekica vibram do neba da uspije
pusa svima![]()
Drage moje hvala vam puno nisam zamišljala da ću ja ovo uskoro doživit nakon 5 godina .......ali isplatilo se drage moje najdraže Riječanke volim vas jako puno punooooo...........Inesz i Phiphy hvalaaa puno olakšale ste mi ovaj dan..........svima pogotovo onima koje još čekaju svoju srečicu..........
Cure jel ima tko da je morao jutros na folik. ili nešto, ja trebala doći pa otkazala zbog snijega baš nas je iznenadio
vita 22 koje veselje!!! čestitam!!!
snekice čuvaj mrve do božića da bude beta do neba!!!
phiphy čestitam nai sretno dalje!!
koliko lijepih vjesti, predivno!!
pozdravi i svim ostalim hrabricama i čekalicama!!
Svima![]()
dali koja od vas koristi Crinone gel umjesto utrogestana? ja sam uzasno napuhana od ET pa sad ne znam dali moze biti od toga,jer u nuspojavama uopce ne pise napuhanost vec samo pospanost..
mayica01~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~da je napuhanost od hormona trudnoće !!!!!!!!!![]()
ajme cure drage pa ovdje ima puno zimiskih radosti...neznam od kuda da počnem
sneki navijam da se mrve čvrsto uguraju i griju u tvom toplom bušeku pa neka ti stvarno ovaj Božić bude u najlijepšem siječanju cijeli život .
vitabravo za betu....
phyphi draga čestitam ti za srčeko i želim lijepu trudnoću
ja koristim Crinone. Nemam nikakvih nuspojava, kao da ne uzimam ništa. Skužila sam da s utrićima imam stalne grčeve i napuhnutost pa sam se odlučila za Crinone. Preporodila sam se!
Cure jel zna koja koliko ima djelatnika u Ri na humanoj? Tri su doktora i 5 sestara ako se ne varam! A koliko ih je u labu?
Da i ja se pitam...sta ces biti djedica Bozicnjak ..![]()
Tantolina, koliko ja znam u labu ih je troje, tri bilogice.
4 u labu pobrojala ih na transferu...
Hvala puno cure... Idem sutra na konzultacije pa bi im odnijela malo naseg domaceg maslinovog ulja...
Tantolina-super ideja..i mm je rekao da im nesto odnesemo,mi idemo 27.12.
Evo cure samo da vam se malo javim, pratim vas al ne pišem puno!!
Mi smo prije dva dana proslavili prvi rođendan
Jučer sam srela tantolinu u Rijeci, baš mi je bilo drago da smo se vidjele!!
Puse svima od nas i svima želimo šta prije ostvarite uspjeh!!!
Ajme Vitaaaaaa........čestitam draga od srca i neka ti sve dalje bude super.... (i meni je lani sv. Nikola donio pozitivan test
)
Hvala Sara38 vidjela sam kako je tebi krenulo za Sv.Nikolu pa i ja poželila.......pusa tvom najljepšem avataru
Ekipa, da li netko zna kad je V. na godišnjem u 12. i 01. mjesecu?
Phiphy mene je naručio 20.12. ja mislim da oni idu od božića na dalje i budu negdje do sredine 1 bar su tako svake godine neznam za ovu
Ajme, tko zna kome ću dopast u ruke. Imam uputnicu za anomaly scan utz u 13. tjednu i to je točno tjedan prije sredine 1. mjeseca. Baš sam se nadala da ću se izboriti da dopadnem u ruke V., a ne tko zna kome...
Tko je još na KBC-u OK za taj pregled?
Vidim da se prica o godisnjem na humanoj...zna li netko do kad ce dr Smiljan raditi, da li i ona do 20.pa je nema, ili? Jos kad bi netko znao tocne datume od-do, ja zahvalna.
Sneki.....kakva je situacija...svaki dan te se sjetim![]()
Evo otpraćujem 8dnt, svaki dan kad prođe i kad mora doći slijedeći sve me više hvata, a do sad sam bila kao
![]()
Evo ja sam danas obavila konzultacije. Dogovorili smo FET u 2. mjesecu. Od danas sam na duphastonima, krajem 1. mjeseca bi trebala dobiti stvari i onda od 5. do 9 dc po dva klomifena da izazovemo ovulaciju. Kaže dr. da je kod mene najveći problem što nemam ovulacije, a prošli put na klomifen nisam reagirala baš bajno. Sad mene zanima, što ako ne uspijemo izazvati ovulaciju, što onda? Danas sam baš neka
Sneki, kako si nam ti? Danas je ispred mene na humanoj čekala jedna žena koja je došla javiti pozitivnu betu, uspjelo im je iz prvog puta, baš je bilo lijepo vidjeti kako su sretni.
dino84, ne znam koji je običaj ako ne uspiješ ovulirati s klomićima, možda samo s estrofemom za debljanje endometrija, ako se ne varam tako idu cure na donaciju...
Moj postupak je završio... jednom...možda i upali...![]()
snekica baš mi je ža!HRABRO NAPRIJED........ ZNAN KAKO JE TO PROŽIVLJAVATI TOLIKO PUT ALI.....MOŽDA DRUGO LITO ZA SVE NAS BUDE DOBITNO!!!
Joj sneki moja...nemam rijeci...saljem ti veliki zagrljaj ...jednostavno neznam zasto to mora biti tako?! :'(
Vittaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ČESTITAM!!!!!!!!! NEK TI JE SRETNO DALJE!!!
Snekice nedaj se, samo hrabro dalje!!!!
Mah mah svima!!
Snekice...........Lucija83 pa di si ti hvala punooooo.....