Stranica 118 od 149 PrviPrvi ... 1868108116117118119120128 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,851 do 5,900 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

obavljen prvi uzv, i da...ima puno malih folikula i jedan se već izdvojio na 16 14, 7dc!?!?!?!?!?!?! ima netko kakvih iskustava s preuranjenim folikulom??? nadam se samo da neće taj jedan zeznuti cijeli postupak...
    Dr kaže, dođite vi opet sutra, pa ćemo vidjeti šta ćemo...samo se nadam da neću morati svaki dan ići do 14dc, kad mi je inače ovulacija..
    suzy, trebali bi sutra biti svi doktori..
    butterfly
    pozdravi svima!!!!!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

kameleon kako je prošlo danas? Hoće pustiti ovaj da ode, a maleni da narastu ili?
    Ja sam bila danas na konzultacijama, u 05/13 sam u postupku, a do tad ću napraviti par nalaza pa ćemo vidjeti šta i kako dalje.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kameleon ja sam imala jednom sličnu situaciju, bila sam 8 dc na folikulom. i već dobila štopericu,neznam šta se desilo ali od 12js bila je samo jedna zrela,oplodila se,bio je transfer ali ja sam opet ovdje.
    Nadam se da će kod tebe biti pametniji i da neće žuriti. Sretno

Sneki ajde super, samo naprijed...ja čekam nikako da se naručim na konzult. Joj da se barem telefonom može dogovorit šta dalje, barem za nas koje smo već u toku tokova...

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hej sneki, butterfly...hvala na brizi...puno vas pozdravljam i još malo pa ste obje opet u akciji!?!? šta ne biste došle na rječku kavicu u subotu??? ajde baš ste mogle!!!
    jučer sam bila malo u šoku, ali danas smo malo pametniji..
    ovaj veći 18 16, a maleni na 14 12, tako da rastu...valjda će ga stići!
    pa pitala sam da li ovaj veliki može puknuti, a da ovi mali ostanu, ali kaže dr da neće riskirati, jer da kad jedan pukne da je to onda lančana reakcija...tako da sutra opet uzv pa vjerovatno i štoperica, to će sutra odlučiti..nadam se da će biti nešto zrelih
    pozdravi svima!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sneki ajde to je brzo
    Kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ima svakakvih slučajeva i nemogu se uspoređivati što je nekom rano ili kasno onom drugom nije, čak ni 2 ciklusa iste osobe se nemogu uspoređivati tako da prepusti to liječnicima (iako sam i ja bila trtaroš i pitala se stalno što ako ovo ili ono)

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prodje kako treba... meni na 8 dan ciklusa folikul bio 19 mm ali u prirodnom ciklusu, a ovulacija na 14 dc, sad kad idem na prirodni ivf, sigurno ce mi dati stopericu vec na 8dc.. a ja bi da ipak bude kasnije...ali dobro... bitno da se tvoje lijepo oplode i da nam ubrzo budes trbusasta
    sneki pa to je super da idete opet...imas vremena za rijesiti jos te nalaze onda 5 mj. u napad!!!
    jel bi koja isla na kavicu u ri iz istre?

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pozdrav cure,uvijek vas pratim i jedva čekam da objavite i vi svoje bete i da nam se pridružite...
    Sneki odlične vijesti i od srca držim fige kao i ostalim curama...uvijek uz vas!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

vatra dolijeva ulje na vatru! Ja sam skoro pa uvijek ZA ali nas nije ostalo puno koje bi išle! Za subotu neznam kakav je MM plan (ovisno o vremenu), ali mislim da neću moći.
    I da, hvala vam na mislima!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A dajte istrijanke...idemo su u riku na kafe!!! Ja peljen!!

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hvala vatra!!! danas štoperica, četvrtak punkcija ( 11dc), ima 1o-tak folikula..
    nadam se da će se javiti još netko iz istre tko bi došao s vatrom na kavicu..butterfly???
    mali mimi, istina, samo nisam očekivala tako veliki folikul 7dc...ali za sada je dobro prošlo!!
    pozdrav tebi i bebi,uživajte!!!tako je lijepo vidjeti trudnice na ovom našem podforumu...nekako, sve ih je više i više!!!
    pozdravi svima!!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    A dajte istrijanke...idemo su u riku na kafe!!! Ja peljen!!
    Daj nagovori Sneki!!! Ona je uvijek za akciju!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kameleon 10 folikula? Wow..to mora biti dobro ovaj put, pa i smrzlica da imate, drzim
    Pa di su te istrijanke??? Sneki? Butterfly?? Ala su da iznenadimo fiumanke!!! Ja ne znan ki je jos iz istre...

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

bok cure ..nije me bilo par dana ..čekam 11.03 za vađenja prve bete od prve inseminacije..e sad ..imate iskustva sa estrofem tabletama ? ja sam ih počela piti prije ins.radi tankog endometrija i rekao dr.da ih nastavim piti ..s obzirom da ga ja neću vidit do 11.03 da li ste vi to pile nakon inseminacije toliko puno vremena ? piše u uputstvima da ukoliko se sumlja na trudnoću odmah prestat .i što sad ? nije da ne sumljan ipak je ins.bila+temp.odnosi ,znači mogućnost postoji ..da li se uopće (pod pretpostavkom da se nije uspjelo uhvatit )zbog kljukanja efostona može dobiti menzis ?jer KAO piju se dok se ne dobije menzis ili beta pozitivna ..iskustva??????

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

roan, slobodno nastavi s estrofemom po uputi koju si dobila od liječnika s MPO, već sam pisala nekome (ne mogu se sjetiti gdje, ali nedavno) - ja sam 12+6 i još ih pijem; bez brige...oni u tvom slučaju služe za zadebljanje endometrija i bolju receptivnost istog!

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa di su te istrijanke??? Sneki? Butterfly?? Ala su da iznenadimo fiumanke!!! Ja ne znan ki je jos iz istre...

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

roan ja sam pila estrofem do nekih 14tt

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Lasta ides i ti? Imam ja i sjedalicu spremnu!

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Idemo na put i mi...a tako mi je zao

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ocito se istrijanke drze onog: lipo je u Istri piti i ziviti... ali nase fiumanke isto su super!! A stvarno nitko nije za akciju! A dobro... Slijedeci put..nadjemo se na pola puta!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

curke žao mi je, lipo se zabavite... bit će veselo vjerujem

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

vatra, pusti babe i dopelji se sama!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja bi drage volje došla (zna tigrical ) ali dali su lijepo vrijeme (što mi sad ne ide u prilog ) i MM je organizirao akciju piljenja drva, a mene čeka spremanje marende, ručka...
    Idući put idemo, ok?!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

EVO I MENE!!!................12 DC IMAM 10-12 FOLIKULA I SPREMAM SE ZA PUNKCIJU VJEROVATNO U PON. DRŽITE MI FIGE!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drzim noznorucne fige!!! ~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bravo Suzy i sretno na punkciji,ima ih puno pa navijam da dobijes i puno lijepih stanica.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj suzy.s prvotno napisa Vidi poruku
    EVO I MENE!!!................12 DC IMAM 10-12 FOLIKULA I SPREMAM SE ZA PUNKCIJU VJEROVATNO U PON. DRŽITE MI FIGE!!!

Bubamara 87 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Sretno suzy
    Posljednje uređivanje od Bubamara 87 : 02.03.2013. at 12:14

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hvala cure!!! Rekao doktor da ima više od očekivanog 12-15 kom!!! živi bili pa vidili u pon.

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Suzy.s sretno u pon. prava "koka nesilica"

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cure, zna li koja kako se u Ri provode prirodnjaci kod cura s PCOS-om koje nemaju ovulaciju? Ja bez Klomifena ne ovuliram nikako, a čitam da u drugim klinikama prirodnjaci moraju biti bez ikakve stimulacije pa me zanima kakvo je stanje kod nas. Jer ako je i tu tako, ja onda nemam šanse iskoristiti ona 2 prirodna postupka na koje imam pravo

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

dino ne znam kako je to kod nas, meni jos nisu trebali, ali sam pricala s jejjom o tome na kavi, ona ne ovulira ni sa klomicima, tako je ona osudjena na ta 4 stimulirana, pre strasno kakav zakon imamo... vjerujem da ce ti se javiti cure s iskustvom da ja kazem da ti vise ni jedan postupak nece trebati jer si vec trudna jos samo da beta potvrdi..

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Dino84 ja mislim da ipak daju klomifen ja znam da ako meni bude trebao prirodnjak bez klomifena nema šanse

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

cure!!! imamo 16js i čekamo četvrtak!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

suzy.s prava si koka!! svaka čast na toliko jaja

sada su nam mrvice zajedno i labu i imaju tulum....moja jedna i brdo tvojih

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

suzy, mravak za veseli tulum u labu!!!!!
    dino ja nisam dobivala ništa, ali kod mene su redovne ovulacije...ali mislim da su neke dobivale klomifene...nadam se da će ti se javiti netko s takvim iskustvom...a šta vatra kaže, sretno s betom, pa da ti niti ne treba ivf u prirodnom ciklusu!!
    pozdravi svima!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Suzy 16 js? Uuuuu stvarno si prava koka.tebi i mravak ~~~~~~~~~~~ za super plodan tulum!!!
    Kameleon tebi pusica

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Opa suzy,pa ti rasturaš...a u kombinaciji sa mravak bit ce to pravi tulum....fige drzim cure

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Dino sigurno daju klomifene jer ih je i meni dr.spominjao jer neman redovite o. Ali ti si alo preubrzala draga,pa beta tek ceka a ti si vec u drugom postupku....ma za usi te treba povuc

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cure, hvala vam na odgovorima Ma ja to samo informativno pitam, naravno da sam ja trudna i novi postupak će mi trebati jedino za bracu ili seku
    suzy, vau, 16 js, stvarno svaka čast... tebi i mravak držim za nezaboravan tulum!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

suzy bravo za 16 komada , dino iako ti nece trebati, ali ako sam ja dobro shvatila kad sam mislila da ce mi propast 1 pokusaj jer nisam odreagirala nista na klomice samo klomice se moze provuc u blagostimulirani -prirodni... ne znam koliko je pametno javno sad o tome..ali vjerujem da bi se nesto dalo rijesiti da se provuce kao prirodni ako su samo klomici u igri.. pa makar kupila sama klomice pa nek pisu prirodni...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Dino,držim fige za betu !!
    Suzy,bravo! sigurno je veselo u labu !!
    Jejja,a vidim krećeš u 5mj. ma brzo će to doći.
    Kameleon,sretno na sekun. !!
    Kod mene ništa,nije bilo transfera jer se mrva stala razvijati 5 dan. tako da uskoro opet na još jedan prirodnjak ali u svemu tome je pozitivno je nalaz mm-normo!!! Evo u 12 mj. bio teška olig. a sad normo! pa ti budi pametan sretno cure!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

kiki30 zao mi je za mrvu, ali poskocit cu za spermio pa nek ostane takav i za iduci postupak

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cure, nažalost, možda će mi ipak trebati koji prirodnjak. Danas 15dnt beta 0. Ovaj put me baš jako pogodilo

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

dino84 baš mi je žao!! Odmori se malo od postupaka...i onda u nove pobjede...biti će jednog dana i beta pozitivna!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kiki super za sram, i ja bi takav scenarij, a za js sta je odustala, mi je bas zao..ali bit ce..saljem hug
    Kao i dinu i na ovoj temi veeeliki hug..

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

* sgram

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kiki i dino baš mi je žao
    kiki jeste šta koristili za spermiogram?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

KIKI I DINO baš mi je ža

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

dino,žao mi je..
    Mali Mimi,nismo ništa koristili,prije smo dosta toga probali pa niš..jedina razlika je ča je mm cijeli 2mj.bio na g.o , znači doma bez stresa na poslu,e sad da li je to možda utjecalo neznam..jer lani smo isto bili u postupku u 4 mj.kad je bio na g.o. i onda je nalaz bio bolji,tj. blaga astheo. kaže mi mm kako bi možda trebao i on bit na b.o prije postupka kad tako posao djeluje na njega hehe- ma možeš mislit!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •