dobro jutro,
malo sam se povukla zadnje vrijeme nakon 2 velike nule, nisam pisala pa da vas prvo pozdravim, tužne, sretne, trudne i sve ostale
eto ja krećem opet 17.4. sa dugim stimuliranom pa ćemo vidjeti![]()
dobro jutro,
malo sam se povukla zadnje vrijeme nakon 2 velike nule, nisam pisala pa da vas prvo pozdravim, tužne, sretne, trudne i sve ostale
eto ja krećem opet 17.4. sa dugim stimuliranom pa ćemo vidjeti![]()
olivera, baš sam te se sinoć sjetila, da te dugo nema na temi, a već je dosta vremena prošlo...
nisam imala ništa pametno za reći pa sam šutila
dve neuspješna prirodnjaka, eto
phiphy kako ste vi?
![]()
Mi dobro, hvala na pitanju, osim mojih povremenih napadaja panike da neću sve stići obaviti prije poroda.
Sretno s pikanjem!
olivera i kiki nazdravljamza stimulirani!!!!!!!!!!
vatra i dino sretno sutra!!!!
phiphy,,to samo mi žene možemo!
drama queen kako si ti??
roan jesi već krenula, šta kaže dr??
svima i pozdravi!!!!
Kameleon hvala.. Sta ima kod tebe?
Drama- zao mi je zbog neuspjeha...ali bit ce to sve ok vidjet ces... Grlim
ooo tigrical da bar.....
ja naravno svaki put nakon transfera lijepo ispočetka pročitam temu trudnoća- prvi simptomi i kada...tako da ja uvijek umislim te simptome, a što ne umislim je od utrića....
ništa specijalno, osim što su (.)(.) nekako tvrde....ne bole baš kao u prijašnjim postupcima, nego su baš nekako tvrde...
i non stop, što i nije neki simptom...
a što se tiče vještice, niti ne znam kada nebi trebala doći, jer je prošli ciklus stvarno bio jako čudan...nikad duži...ali dobro je što mi je danas 10dnt, neću test, ali možda ipak izvadim krv privatno ovaj tjedan,jer mi je dr. napisao 23.![]()
Obavljena prva fm i nemam dobre vijesti. Imam ogromnu cistu od cca 6 cm. Nastavljam sa stimulacijom i u pon opet fm. Ali navjerojatnije nista od ovog postupka. Kaze dr da se do pon mozda pojavi koji folikul. Zna li tko mozda,ako se postupak prekine da li mi se ubraja u ona 4? Toliko me je to sokiralo da se nisam sjetila nista pitati.
Kameleon jooooj ajde da je to to..toliko tidrzim da mora biti uspjesan...
Dino slicno i kod mene.. Cista na desnom j. 3 cm a na lijevom 2 folikulica jedan 10.5 mm a na drugom 11 mm. Vidjet cemo da li ce rasti, u ned opet fm. Ali mene taj jajnik boli od punkcije, pa ne znam da li ta cista moze biti posljedica punkcije.. A bit ce sta bude..pala mi nada u vodu i nece van.
Ja ne znam dino najbolje pitaj dr. jer nije bilo baš takvih slučajeva tu na našem riječkom topicu, znam samo za jedan slučaj iz Splita i njoj su brojali kao stimulirani a bio je otkazani postupak
Mali Mimi, pitat ću dr., danas me je baš ta cista iznenadila, pa nisam pitala ništa. Baš lijepo, ako mi ga budu brojali pod ona 4, stvarno najbolje da počnem skupljati novce za privatno jer onda mi ostaje još samo jedan postupak
Vatra, danas baš nismo imale sreće. Nadam se da od ovih tvojih folikula bude nešto. Ja nemam niti jednog, ili ih bar ja nisam vidjela, ta glupa cista je zauzela cijeli onaj ekran tamo. Mislim da si u busu sjedila iza mene, ako me intuicija ne vara
![]()
ma ne znam sta reci, bas sam si neka jadna... ja tebi drzimda se ipak koji folikul probudi, a i ako se ne probudi da ti ne racunaju to u postupak...
(ja se ne vozim u busu, autom sam dosla iz istre)
Huh, ovo ti je već 3. stimulirani po novom zakonu!
Ne želim te demoralizirati ali što ako ti cista poždere stimulaciju i dobiješ opet 1 js?
Mislim da bi trebala ozbiljno porazgovarati s doktorom jer ako ti od 3 postupka 2 propadnu zbog njihove loše procjene to se zaista ne može nazvati optimalnim liječenjem :\
Tim više što ne reagiraš na klomiće...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima!
Argente, baš ovo što si napisala i mene muči. Razgovarat ću s dr pa ćemo vidjeti. Ne vjerujem da će od ovog postupka biti išta jer mi se ta cista čini prevelika![]()
dino84 a da ti već sutra pitaš doktora za to? Čini mi se da ti je ponedjeljak daleko, nema smisla da se dalje bockaš i trpaš hormonima ako nema ništa osim te cisturine. Podsjeti me koji ti je dc?
Snekica, danas mi je 7 dc. Pitala sam ga danas da li da nastavim s lijekovima, rekao je da da jer misli da će se možda pojaviti koji folikul. A ja stvarno više nisam pametna šta da radim![]()
dino 84, tako nekako je i meni bilo, na kraju će ti vjerojatno povečati dozu gonala da uspije nešto dobit, kako su mi ciklusi bili produženi, a nekad i bez ovulacije to je sve bilo zbrda zdola. Tako da vjerujem da će ti povećati dozu gonala. drž se draga, držim fige!
Čim nam se sunce pojavi,ovdi nastane zatišje
Kadi ste cure? Vatra,dino kakvo je stanje..je sve ok.?
Kameleon,kad će betica?~~~~~~~~~~~~~
Kiki ma tu smo, beremo sparuge..
Evo ja imam folikul na lijevom a cistu na desnom koja se polako smanjuje a folikul raste, sutra 3. fm i navodno stoperica.a sta je tebi reko dr. Ides opet u 5 mj?
dino, kako je proslo?
vatra pošto te pratim u stopu u razmaku od par tjedana, molim iscrpan referat s punkcije!! naravno, ja se opet bojim da ću crknuti od boli![]()
ljubilica na pp..![]()
bok cure ,evo i mene ,kameleon- pozdravić!pitala si me da li sam ja krenula -nisam još idem na treću sreću sa inseminacijom ! imamo dva folikulića još nedovoljno velika al kaže dr.da bi moglo bit iz njih nešto ! sve pokušavam da ne stignem do "famozne" punkcije koje se tooooliko bojim....ali ako ova ne uspije -morat ću .kaže dr .da može prirodni ivf sa klomićem ,da li imate iskustva ? koliko je folikulića tada vam došlo ?bojim se toga ko vrag i držim palčeve da ova aih bude uspjeh da nemoram na to...uh!
Roan, ako dođeš do punkcije: ta bol dođe, bude tamo malo, i prođe. Meni je bilo puno gore čuti da od 5 krasnih folikula imamo samo 2 stanice. I to da od te dvije nemamo ništa za transfer. Gore mi je bilo i čekanje na folikulometriju prije punkcije u prirodnom IVF-u i strah da je folikul puknuo i da punkcije neće ni biti. I čekanje ona tri dana i povratak na humanu po informaciju o transferu - da li će ga biti ili ne...
roan... da je bol ugodna, nije, ali srećom kratko traje....sve ćemo mi preživjet za naše male bebice .....
da ,zamisli ,ja nisam mogla vjerovat kad sam čula da ne mora u folikulu bit stanica ,toliko toga prođeš i onda -peh!toliko tih caka ima ..vidit ćemo šta će bit sa aih ,a onda psihička i fizička priprema za dalje ..
Evo meIšao je MD sa mnom pa samo iskoristili lijepo vrijeme za shopping i šetnju po Opatiji, baš sam uživala.
Stanje je danas slijedeće, cista je i dalje tu, kaže dr cisturina od 8cm. To je loša vijest. Dobra vijest je da na desnom jajniku, koji inače ne reagira, imam 2 folikula, oko 10 mm, na lijevom ih je nekoliko, ja sam izbrojala oko 4, 5, najveći je oko 13 mm. Kaže dr da je još i dobro ispalo. Nastavljam dalje sa stimulacijom i u srijedu fm. Sad me je samo strah da mi cista ne pojede stimulaciju pa da folikuli ne narastu više. Ali vidjet ćemo što će biti u srijedu.
Hvala vam svima na savjetima zadnjih dana i što mislite na mene![]()
vatra, super za folikule i što se cista smanjujePuno ~~~~~~~~~~~ za daljnji dobar razvoj situacije!
roan neka uspije aih, pa ćeš lako dalje..
kiki 30 tu sam, sve po starom, još ništa..
možda sutra bude neki testić, ali užasno me strah -
a beta je tek 23.
pozdravi svima, posebnoza folikule kod vatre i dino!!!!
Ajde super dino samo nek bude nešto od njih, vatra i tebi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dino, a zasto ti ne ispunktira tu cistu? Meni se to desilo kad sam isla na prvi IVF, bio je u kratkom protokolu i pretpostavljam da je cisturina pojela dosta stimulacije. Meni je dr tada rekao da moramo ispunktirati cistu ili stati sa stimulacijom. Ispunktirao mi ju je slijedece jutro, nakon toga smo normalno nastavili sa stimulacijom, dan nakon toga stoperica jer su folikuli narasli...na kraju sam dobila 3js i dijete iz potpisa
Jos da dodam, tad mi se cini da su folikulometrije bile malo cesce, usudila bi se reci i svaki dan a ne dva-tri puta po postupku.
Posljednje uređivanje od Kikica1 : 15.04.2013. at 21:30
Imala sam sličnu situaciju.U zadnjem postupku(dugi protokol)pojavila mi se cista,ali smo nastavili sa stimulacijom i na dan punkcije su mi je maknuli. I došao je dečko!
hvala cure za vibrice...
dino dobro je kad su folikuli poceli rasti, mislim da su cure sve lijepo napisale, a i zelim ti njihov scenarij...da ipak ispade sve super
roan ja sam imala slucaj praznog folikula i bas je to bed...ali nemoj se bojati punkcije, sve je to individualno, meni nije bila strasna.. sretno i da ne dodjes do punkcije
Fiumanke sigurno piju kafe na Korzu kad nisu tu..
Evo danas stoperica, u cet punkcija pa mislim da bi bas bilo lipo da se pojavi neka j.s.
opet ništa
dva testa pokazala niste trudni!!!
počelo i smeđe brljavljenje, vještica stiže..
vatraza folikul!
Kakvih ima forum tema o djeci? Recite neke primjere
kameleon,joj baš mi je žao...
vatra,držim fige za jednu lijepu j.s