Stranica 126 od 149 PrviPrvi ... 2676116124125126127128136 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,251 do 6,300 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Magi super da ste dobili js. Sad ~~~~~~~~~~ za tulum u labu.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

magi bravo! AltGr+1 za party!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

magi super navijamo za dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bravo Magi ~~~~~~~~~~~za dalje

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Magi super vijesti!! sretno dalje!!!

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Magi, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jedan lijepi transfer na 1. maj

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Magi vibram za 1 maj i jednog lijepog embrijica..

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jejja jesi ti pikalica?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

bit cu uskoro, nadam se barem

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav svim čekalicama, meni 7dpt (1.prirodni IVF, KBC Rijeka), već sam pisala da ne osjećam ništa..., ali zahvaljujući Vatra tebi i ostalim curama, bar sam se ponovo oraspoložila!!!
    Dino, osjećaj šta?
    Butterfly, čestitke od srca i svima želim da krenu tvojim stopama uskoro!
    Magi, za uspješni transfer!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Frćka hb da sam i ja nekog raspolozila...

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

I te kako!!! jedva sam otišla s posla, baš se ljepo raspisala, pa nisam ni bendala sve koji me pitaju i?
    Šta i? Pa reći ću ako bude! Uf! Drugačije je ovdje napisati da nešto nije nego gledat lica ljudi, onako tužnih...AAAAAA
    Drugi put ću uzet bolovanje i reć da imam virozu!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Frćka, tako ti drugi put napravi, ali nadamo se da ti neće drugi put biti potreban, tj. da je ovaj dobitan!!! Ja sam isto na bolovanju 2 tjedan i tako sam mirnija, a jučer mi je baš jedna s posla digla živac, jer mi je šefica rekla da se kao raspituju o meni (ali šefica nikom ne govori ništa i ok mi je skroz), a znam jednu osobu koja je mogla širit neke "tračeve o meni" jer smo se slučajno srele u dr. kada sam ja išla na terapije i na fm, a ona je došla iz skroz drugih razloga, pa je to vjerojatno proširila. Inače ja na poslu nikom ne govorim o tome kad sam u postupku osim šefici koja stvarno ima razumijevanja i pušta me di god treba. I ja se sad mislim šta ta ženska (s kojom ja i nisam vezana ni u kakvom pogledu) ima govorit drugima o mom privatnom životu koji je se ne tiče...baš me iživcirala jučer, al neću ni ja njoj ostat dužna kad se vratim na posao, neće joj past napamet da me upita više bilo šta. Frćka treba nekad neke ljude stavit di im je mjesto!!!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

haha oštra dalmatinka! Svaka čast! I meni je šef super, ali sam svjesna da nije ni morao im reć, znaju šta radim pa čim me nema, priča o tome! I znam da su ljudi čudni, jedna je šefa ispitivala jesam li uopće otvorila bolovanje, hoću li ja to odradit... a juče prva me pitala tužne face, šta ništa? A cijelo vrijeme mislim na tebe, želim ti sreću...bla...mislim da sreću i tugu jedino dijele iskreno ovdje cure na forumu, apola ljudi ovih, samo da se priča!
    Ma briga me, sama sam kriva što me dira kad sve to znam, doći ću ja njima jedan dan velika i debela, a isto tako i ti, pa nek onda gledaju i pričaju! Kako je debela, koliko si kila dobila...haha 100 kg i nije me briga, uživaaaaam!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Tako je Frćka, i istina je to što si rekla da sreću i tugu dijele jedino cure ovdje na forumu i obitelj naravno, a ostali samo ono reda radi pitaju nešto, a nekima je i drago kad ti neuspije (ima i takvih)!!!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Obitelj naravno! Ali vidi koliko nas je tu! jače smo od tih par..Za bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

vidim da ste digle malo raspoloženje na ovom topicu...
    želim na svima da uskoro postanemo trbusaste ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Pozdrav curke, hvala na dobrim vibricama. Imam jedan mali problemčić. Zvali su me danas s humane na mob oko 14:00 a ja kasno vidjela i kad sam ponovno zvala oko 16:00 nije se nitko javio. S broja 658221, pa sad sam sva u strahu što su me zvali. A sutra bi trebao biti transfer??!!
    Ako tko zna zašto su me mogli zvali bilo bi super da mi kaže jer sam sva na iglama. Do sutra ću poludit.
    Pozdrav

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hm magi jel to br. iz laba, mene su samo jednom zvali kad sam imala zamrznute j.s. pa se nisu odmrzle kako treba inače svaki put sam imala transfer i nitko me nije zvao ali opet nekim curama i tamo su znali reći da nema transfer tako da stvarno ne bih znala???
    Jesi donesla uputnicu možda tu nešto ne štima?

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Za trbušaste!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
    Ja stvarno neznam, nikad me nisu zvali, ali imala sam samo 1.transfer do sad!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

magi inace iz humane kod nas ne zovu, ne bi htjela strasit ali nisam cula da su ikog zvali da bi rekli kako napreduje i da ce bit transfer po dogovoru, mozda im fali kakav papir? uputnica, oni popunjeni pristanci? mislim da iza 15h ni nema nikog na humanoj ali mozes provjerit na ginekologiji je li koji od mpo-a dezuran popodne/navecer pa da pogleda u karton.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

magi,nije to broj iz lab. mislim da je to broj iz sobe gdje se rade folikum.joj,sad baš nisam skroz sigurna ali mislim da sam baš na taj broj zvala da pitam dr. dal će bit transfer 3 ili 5 dan!
    znam da si na iglama,ali nema druge nego pričekati sutra,ma vjerujem da će sve bit ok. evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jejja mene su zvali iz riječkog laba tako da ipak zovu, ali eto nadam se da nije nešto loše

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj magi7 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav curke, hvala na dobrim vibricama. Imam jedan mali problemčić. Zvali su me danas s humane na mob oko 14:00 a ja kasno vidjela i kad sam ponovno zvala oko 16:00 nije se nitko javio. S broja 658221, pa sad sam sva u strahu što su me zvali. A sutra bi trebao biti transfer??!!
    Ako tko zna zašto su me mogli zvali bilo bi super da mi kaže jer sam sva na iglama. Do sutra ću poludit.
    Pozdrav
    Magi, je sve ok?

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

curke hvala na brizi. Eto bila sam i čuvam jednu šesterostaničnu mrvicu
    A zvali su da dođem ranije jer nije bilo punkcija, i da rekla mi bilogica da u principu ne zovu kad su loše vijesti. Držte mi fige sad. Beta 22/ a li mislim da će prije past testić

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj magi7 prvotno napisa Vidi poruku
    curke hvala na brizi. Eto bila sam i čuvam jednu šesterostaničnu mrvicu
    A zvali su da dođem ranije jer nije bilo punkcija, i da rekla mi bilogica da u principu ne zovu kad su loše vijesti. Držte mi fige sad. Beta 22/ a li mislim da će prije past testić
    Jupiiii supeeeer, bravooo! Sad uživaj sa svojom mrvicom u lijepom danu i roštilju!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

magi super za mrvu, čestitam i držim fige da se jaaaaako dobro ugnjezdi

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajde baš mi je drago magi

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Magi

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Magi bravo! da se mrva čvrsto primi ~~~~~

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Magi super! Sretno dalje!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure, može mi neko molim vas reći gdje se u rijeci vadi beta i od kad do kad? Zaboravila pitati!

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

beta se vadi na poliklinici, prizemlje lijevo, od cca 8 pa do nemam pojma .

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ja sam vadila u poliklinici na 1 katu.tražila da mi nalaz bude brzo gotov pa su mi izvadili krv i dali da sama nosim sa uputnicom u staru zgradu u lab.
    i bio mi je gotov za 1 sat.ako se nije šta promjenilo

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

da,prije se vadila beta na katu a sad je prizemlje kako kaže phiphy i možeš doći od 7,45-11h-sretno!!!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Joooj hvalaaaa puno svima! Ja sam mislila da je to na nuklearnoj, davno prije je bilo.Valjda ću dočekat vađenjeeeeee!!!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Frćka,kad vadiš betu?evo ~~~~~~~~~~za jednu lijepu brojčicu!
    A ja sam od danas pikalica možda 11.sreća?!? nadam se...

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kiki30, ~~~~~~~~~~~~za tvoj 11.! i nek bas ovaj bude The postupak!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kika30......

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    Frćka,kad vadiš betu?evo ~~~~~~~~~~za jednu lijepu brojčicu!
    A ja sam od danas pikalica možda 11.sreća?!? nadam se...
    jutroooon Kikiiii! Meni beta 10.5., al ću vadit u ponedjeljak, simptomi 0 pa da skratim muke! Tebi želim od srca da se obje mrve uhvate za mamu!

inspire_me avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

cure, zanima me da li se radi neka pauza između postupaka (ivf) ili se moze ici svaki mjesec ukoliko naravno postoje uvjeti...
    ja sam pocetkom 04/13 odradila svoj prvi ivf koji je nazalost bio neuspjesan, sutra sam narucena al ne znam da li mogu ocekivati da krecem odmah u novi postupak ili ce mi napraviti pauzu?

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj inspire_me prvotno napisa Vidi poruku
    cure, zanima me da li se radi neka pauza između postupaka (ivf) ili se moze ici svaki mjesec ukoliko naravno postoje uvjeti...
    ja sam pocetkom 04/13 odradila svoj prvi ivf koji je nazalost bio neuspjesan, sutra sam narucena al ne znam da li mogu ocekivati da krecem odmah u novi postupak ili ce mi napraviti pauzu?
    Jutro! Koliko ja znam ako ti je 1.IVF bio prirodni sad, možeš odmah ići na slijedeći, bez pauze! Čak ti piše na papiru koji ti je dao dr. nakon ovog postupka, tamo piše koje uputnice ti trebaju ako taj put ne uspije! Pauze se rade između stimuliranih! Za uspjeh~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ovisi i o tome jel te dr. upisao u onu bilježnicu za stimulirani, jer na njega se obično čeka red

inspire_me avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro! Koliko ja znam ako ti je 1.IVF bio prirodni sad, možeš odmah ići na slijedeći, bez pauze! Čak ti piše na papiru koji ti je dao dr. nakon ovog postupka, tamo piše koje uputnice ti trebaju ako taj put ne uspije! Pauze se rade između stimuliranih! Za uspjeh~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    valjda ovisi o doktoru, nije mi nista napisao samo "u slucaju dolaska menstruacije javiti se na zavod...", ali ok ako mogu odmah na slijedeci onda

inspire_me avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mimi nije me upisao u biljeznicu za stimuirani, mislim da ce prvo pokusati sa prirodnim kod mene...

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

valjda ovisi o doktoru, nije mi nista napisao samo "u slucaju dolaska menstruacije javiti se na zavod...", ali ok ako mogu odmah na slijedeci onda
    Kod kojeg si doktora? Čudno mi da ne piše odmah šta ćete raditi jer prvi sljedeći put kad dođem moram imat uputnicu sa sobom za točno određeni postupak i taj dan je odmah i folukometrija, piše 8.dan, inače ne primaju! Šta ti ideš prvo na dogovor možda?

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

na kolsultacijama ti kaže sve kad će se šta raditi. upisao me za stimulirani
    u 10 mj.

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Kod mene i ovaj put ništa, beta 0 i naznake vještice već su tu. Baš više nemam snage za dalje

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Draga Dino , zaista mi je žao i nadam se da će taj sljedeći biti i dobitan. Meni evo danas 3dpt i naravno nikakvih simptoma, ali nekako mislim da neće biti ništa, ne nadam se previse

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dino kako misliš nemaš snage za dalje?! Nemoj da ti dođem doma, znaš! Žao mi je! Ufffa! Sad malo odtuguj, nek ljutnja i tuga izađu iz tebe, dođite lagano k sebi i onda razmislite šta dalje! U svakom slučaju, uzmite si mrvu odmora! ako ti treba šta, zovi!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •