Stranica 130 od 149 PrviPrvi ... 3080120128129130131132140 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,451 do 6,500 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Roan, nemoj da ti padneš u nesvjest ko ja od štoperice! Kiki, Jejja, da vas što više boraca dočekaju u subotu! Stižem i ja na folikumetriju pa ću vam i tamo blizu držati fige!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma jedno je kad je netko u anesteziji, a drugo kad netko padne u nesvijest tj.kolabiras od boli, vrucine, zagusljivosti..kao sto maca kaze u anesteziji su misici opusteni, tijekom op ne moze doci do nagona na povracanje, ali nakon anestezije jos uvijek su ti misici opusteni i polako se vracajuunormalu i dolazi do povracanja u tom slucaju treba osobu staviti na bok jer sama nema snage, ali ako ostane na ledjima moze aspirirati povracani sadrzaj i ugusiti se..morala sam tonpisati jer sam se svacega nagledala u svojoj praxi
    Kiki, jejja ~~~~~~~~~~~.~~~~ za male mrvice
    Roan ~~~~~~ za sto manje bolnu punkciju..
    Pusa svima

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Magi cestitke na beti, lijepa brojcica! Meni su na kbc radili uzv i sa 4 i sa 6 tt ali sad mislim da taj prvi rade dosta kasnije.

Vezano uz utrice, imala sam dva transfera 3.dan i jedan 5. i oba puta sam utrogestane nosila na transfer i od tada ih uzimala. Cula sam od nekih cura da su ih koristile i od dana punkcije. Nekako imam osjecaj da ovisi od osobe do osobe, kako dr procijeni da je najbolje u pojedinom slucaju.

Za anesteziju znam da se mora dolaziti nataste, meni je stari dr.V. preporucao da popijem nesto da iscistim crijeva (sad jel samo meni, nadam se da nije) tako da sam imala i tu naviku prije punkcije. A iskreno, i bila sam previse nervozna prije punkcija da bi ista jela (ne zbog straha od punkcije nego koji ce biti rezultat punkcije). Sad jesam li sta pila, eventualno vodu s brufenom

Nakon laparo sam imala neugodno iskustvo da sam povracala cijelo popodne (i jos su se sestre derale na mene da sta sam jela prije operacije, a stvarno sam se drzala svih njihovih preporuka, ukljucujuci i onu - nema vode iza ponoci).

I jos da dodam - jejja i kiki - vibr vibr za podstanare u subotu!
    Posljednje uređivanje od Kikica1 : 16.05.2013. at 21:51

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Slazem se ja da bi prije op trebalo obavezno ne jesti, jer je veliki rizik od aspiracije povracanog sadrzaja, ali prije punkcije mislim da se moze nesto pojesti, svatko ima svoje, a i koliko se desava da netko ide na op nakon punkcije? Ugl..moze se pottrpiti bez jedenja do punkcije,ja inace ne jedem nika dorucak.. da ne razglabamo, ionako ce svatko uciniti kako zeli ili po preporuci dr. Najbitnije je da sve prodje dobro i da napokon postanemo trbusaste..

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam, recimo, krenula s utricima na dan punkcije, tj dr mi je na punkciji dao utric i ja nastavila.... Ali ja sam bila kod starog dr V.

Cure vibram i mislim na vas, iako ne pisem

Stvarno bolje da niš ne pišem kad valjam gluposti.
    Ispravak, krenula sam s utrićima na transferu koji je bio 3 dan.

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

pozdrav cure!
    moj prirodnjak završio-pobjegao folikul.više sreće drugi mjesec
    Neovisno o štoperici ne računa se taj postupak.Malo čudno ali su mi tako rekli

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Zašto bi to bilo čudno paty pa i logično je da ti ga ne računaju jedna štoperica košta cca 300 kn a prirodni postupak oko 4000 kn (zapravo kako gdje), a to ti je s prirodnjacima tako, lutrija meni je puno puta bio prazan folikul i na kraju bingo baš iz prirodnjaka!

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

zato što sam ovdje na forumu pročitala da kad daju štopericu da računaju postupak.ovako to može u nedogled.meni ne smeta dapače odgovara mi

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Koliko sam ja čula,računaju se u postupak dva prirodnjaka samo kad je punkcija,ako je nema-ništa
    Jejja,kako si?mene neka nervoza pere,nadam se da mrve napreduju

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    Jejja,kako si?mene neka nervoza pere,nadam se da mrve napreduju
    Ma tulumare bez vas u labu, pusti ih do sutra da rastuuuu!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

paty bas mi je zao da je folikul pobijegao, bas to sta kaze mimi ti prirodnjaci su cista lutrija... bit ce drugi put..
    mali mimi znaci i tebi su bili prazni... ja sam si vec mislila da samnom nesto nije uredu, i da bi trebala na neke pretrage... ali kad je tebi upalilo... vratila mi se nada...
    kiki, jejja svi navijamo za mrve

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

vatra86,kao što kažeš sve je to lutrija.znala sam da će tako završiti jer ja sam do sada imala punkcije uvijek 11dan,a sada je trebala biti 12d.
    zato mi je rećeno da će idući put gledati da bide ranije.žalosno je da nitko od dr.ne gleda prijašnje postupke i da se ravna po njima. vidim da ti krečeš u 6mj.
    Možda se i vidimo.

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Evo i mene,Vatra, Paty, pridružujem vam se u 6.mjesecu, čekam svoj 2.IVF! Došla danas na prvi pregled 7dan, a ono, sve već prošlo...Brzina nekad i nije vrlina! Inače mi je 10.dan o, ali zbog utrića se sve poremetilo i skratile čak stvari! Nema veze, imala slučajno rezervnu uputnicu pa su tu iskoristili, ne broje naravno ništa jer sam sve sama odradila!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo opet Istarske kavice! Cure su žedne i gladne pa... http://forum.roda.hr/threads/74689-I...a-kavica/page2
    Hoće li nam se ovaj put i Rijeka pridružiti? Za sad je u planu slijedeća subota, 25.5.2013. popodnevni sati.

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Kiki30???

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Paty svakako skreni dr. pozornost na to drugi put, ma pogledaju oni u karton ako nisu sigurni ali najviše se ravnaju po UZV i kod mene je stvarno svaki put bila punkcija drugi dan ciklus tako da im to niš ne bi pomoglo da su gledali po kartonu. Meni je drago da me zadnji put dr. nije poslušao jer ja sam imala filing da će bit prekasno punkcija a na kraju nije bila nego baš taman, a neki put i oni fulaju.
    Vatra meni se obično dešavalo 1 mj. pun folikul, a drugi prazan kad bih išla za redom

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj magi7 prvotno napisa Vidi poruku
    Moja beta danas 14 dpt iznosi 449,7. Nadam se da je to dobra brojčica

suuuuuper magi7 čestitam i sretno

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo da se javim s jednom lijepom blasticom u buši
    imam i jednog smrzića a jedan se sporije razvija ali ako do sutra bude ok će i njega zamrznuti! beta je jakooo daleko,07.06!!

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

imam i jednog smrzića a jedan se sporije razvija ali ako do sutra bude ok će i njega zamrznuti! beta je jakooo daleko,07.06!!
    Pišnuti ćeš ti plusić i prije 07.06.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

bravo!!! mazi bušu i uživaj

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

bravo kiki30 navijamo za betu

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Bravo Kikiiii! jupiii! Sad pomalo, neka vrijeme brzo proleti do pozitivne bete!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ajmo cure, koja se stimulirala od 07/12 na ovamo, neka doprinese istraživanju: http://forum.roda.hr/threads/80273-K...te-li-smrzlica

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bravo kiki, neznam dali da ti kažem da se posebno čuvaš,ležiš ili miruješ jer ja to sve nisam pa me iznenadila trudnoća...ali mazi bušu i vjeruj svim snagama da je ovoga puta mrva na dobrom putu,razmišljaj o njoj kako lijepo raste i kako će biti lijepa bebica. Sretno i vjeruj u nju

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

butterfly,hvala draga..ma ovu mrvu ne dam,ostaje u mojoj buši još barem 8 mjeseci i gotovo!! baš vjerujem u nju,nadam se da me neće razočarati...
    magi,kako je?kad je ultrazvuk?
    jejja,jel dani lete ..

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ooo kiki , ova pozitiva me jako razveselila! šaljemo vejiki kiss tebi i maloj mrvici.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kiki draga, za mrvu i njenu hrabru mamicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Drage moje, evo beta 21 dnt mi je 3555.Po mojim proračunim trebala je biti oko 5000. Sad sam se malo zabrinula jer mi je 14 dan bila 449, pa 16 bi trebala biti oko 900, pa 18 dpt bi trebala biti 1800, 20 oko 3600, a meni danas 21 dpt 3555.
    Zvati ću malo u KBC da im kažem za danšnji nalaz pa da čujem što će mi reć kada da dodjem na uzv ili kako to već ide.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

magi mislim da su cure pricale da se beta nakon 1000 pocne sporije duplirati, tako da vjerujem da nemas brige i da je to sasvim ok brojka..
    kiki30 ma lete.. fiju.. ne znam ni sama.. 4dnt je tek a ja nestrpljiva skroz, i ja sama sebi govorim da ova ostaje samnom i da se sigurno jucer krenula gnjezdit i da ce to sve bit super.. jucer bolovi danas skoro nista, malo sam prosetala pa me sasjeklo u krizima pa sam se vratila doma..

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

magi7 rast bete preko 1000 se usporava tako da se više ne dupla svaka dva dana kao na početku, pogledaj malo na internetu o tome, po ovim početnim duplanjima meni se čini da je sasvim uredu

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sejla,hvala draga
    magi,vjerujem da je to sve dobro..
    jejja,da već brojimo 4dnt!! a meni danas dole neki pritisak,onako imam osjećaj kao da će me uhvatit upala mjehura..

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

magi, nije baš da se beta dupla svakih 48 sati i da množenjem možeš doći do točnog broja, na raznim stranicama nalazila sam podatak da se duplanje bete događa između 36 i 72 sata. Moja je npr. bila 4000 21 dnt i ja sam mislila da je prevelika jer sam se, kao i ti, bavila računanjem. Tek kad su me na humanoj uvjerili da je to odlično, išla sam malo detaljnije čitati i shvatila da je duplanje svakih 48 sati svojevrsni mit . Beta ti je super, čestitam!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Magi ti si trudna! ~~~~~ za uzv
    Jejja i kiki drzim da su se mrvice lijepo ugnjezdile kod svojih mamica..lipo vas je citati ovako pozituvne..

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

hvala Vatra, ja se nadam da ce mi to sto dijelim datume transfera i punkcije s Kiki donjeti srecu i da cemo skupa odbrojavati dane da danas sutra mozemo klincima rec da su se vec iz labaratorija poznavali

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jos da jednom pitam... Za ici po lijekove samo se tamo pojavim jedno jutro, ne moram se najavljivati?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja neznam vatra kako si se dogovorila sa dr. ali mene bi uvijek dr. pogledao prvo na UZV pa onda tek bi napisao što i koliko trebam uzimati

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ni mene nije gledao.. kad smo zakazivali protokol napisao je sta i kako od ljekova i bez UZ sam samo dosla po ljekove na humanu, sestra mi je dala i tek 7dc sam imala prvi pregled..

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ako si se već dogovorila protokol s dr. onda samo dan-dva prije uzimanja terapije dođeš po njih,najbolje poslije 11h-kad im prođe gužva

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

dobro mene je gledao radi cista, a u dugom protokolu sam slučajno uletjela sa konzultacija odmah u postupak pa sam isto obavila pregled prije

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mene je gledao na 8 dc i rekao da sa sljedecom M krecemo sa stimulacijom i da si dojem po lijekove...nemam pojma..strah me da M dodje a ja nemam lijekova pa bi ja po to prije jedno 5 dana.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ako si već dogovorila protokol, onda su ti trebali reći koji dan da dođeš po lijekove...ja bih na tvom mjestu nazvala.
    Edit: aha, vidim sad...zovi sestre.
    Posljednje uređivanje od Argente : 22.05.2013. at 12:15

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala cure na odgovorima...nazvat cu ih u ponedjeljak.. Saljem

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

vatra86.dali si kratki protokol,kad misliš da bi trebala biti prva FM koji datum cca

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

vatra, najbolje ih nazovi i pitaj. Jer ja kada sam bila na konzultacijama u 3. mjesecu i dogovorili smo se da krećemo sa slijedećom M, sestra M. me je zapisala kada da točno dođem po lijekove, koji dan. A i taj dan kada sam došla nisu imali Gonala, nego mi je frendica iz Ri slala poslije lijekove autobusom.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ja sam bila dosla ranije samo po prvi decapeptyl da ga imam jer me menga zna iznenadit.. dogovori se da dodjes ranije bar po prvu dozu pa ti ostale ako treba ja podignem i stavim na bus..

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pise na nalazu Puregon od 2-6 dc, 6 dc 1. fm. S tim da smo morali ponavljati i nalaze one svakih 6 mj.to jesam i sve je ok.. A i mene zna iznenaditi M od 28-31 dc tako da cu zvati da pitam.makar mi je dr rekao da mogu doci i prije praznika, a to je drugi tjedan..vec me pere nervoza..

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

M ocekujem 4.6 a to je 30 dc.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Vatra ne zaboravi uputnicu(kao ja)
    Joj cure,danas mi baš nije dan,neki loš osjećaj..5dnt je trbuh me boli jakoo kod pred stvari,križa,imam navele vrućine ma čuda..svaki put drugačije..

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

To je ona uputnica ivf+et?
    Kiki nek se to mrva gnjezdi ~~~~~~~
    Mene bolucka ovaj jajnik na kojemj bila O pa si sad furam da nije opet neka folikularna cista...
    Jejja?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

vatra kod je to uputnica za bolničko liječenje i tu spadaju fm, punkcija i transfer i up za pregled kad se dolazi po lijekove... nazovi pa da te ne vraćaju zbog neke krive oznake
    nadam se da ti nisam nešto krivo napisala. bitno je i da bude šifra za neplodnost n97
    al možda je kod vas drugačiji protokol podizanja lijekova i ostalog
    uglavnom, sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •