Danas su transferi počeli iza podne! Ne bi voljela biti dr V. u koži! Nego, nije mi jasno kako od 3 liječnika 2 budu na G.O., a gužve ne jenjavaju?!?!
nina70 kad si došla na red???
Danas su transferi počeli iza podne! Ne bi voljela biti dr V. u koži! Nego, nije mi jasno kako od 3 liječnika 2 budu na G.O., a gužve ne jenjavaju?!?!
nina70 kad si došla na red???
Posljednje uređivanje od Snekica : 03.06.2013. at 17:55
Od petka je najava štrajka medicinskuh sestara, šta će onda raditi sam dr.V???![]()
Strasnoo.. Pa nece ga valjda i sestre ostaviti? To je stvarno zlatan doktor![]()
ma i prije su znale sestre štrajkati ali na humanoj bi bilo sve po planu pa vjerujem da dr. ipak neće sam raditi
Ma ne strajkaju sve sluzbe..jer nesmiju dozvoliti da pacijenti pate.zamisite da mi na hitnoj strajkamo..nezamislivo i nedopustvo...sestre mogu nositi one bedzeve i biti kao podrska ali moraju raditi.
Hsg su meni radili u ambulanti gdje se rade folikulometrije i konzultacije
A da, u svakoj firmi je popularno da se lanjski godišnji ispucava u 6.mj...ne brinite se, sve ćete biti uredno opslužene
(osobno bi mi bilo draže da je ostao samo Vlašić, a ne samo Smiljanica ili samo Manestar)
Evo bila 1.folikometrija! Dr.V sav vesel sve riješio, malo duže se čeka, ali ok, do 10.30 bila gotova samo su prvi put rekli da ulazimo po redu kako smo došle! Inače, štrajka neće bit, postignut je dogovor, al da je bilo sestre su rekle da bi radile! Uglavnom, ja sutra naveče štoperica (7.dan) u petaaak punkcijaaaaa!!! Držite mi fige!![]()
Ja vam budem sutra sve ispricalanadam se da nece biti jako bolno nakon helexa i ibuprofena ili da radije pijem ketonal? Sto mi vi savjetujete?
Frćka držim fige za petak(da bude punkcije)i za super JS.
Ja sam naručena u nedjelju za 1. FM.Neznam zašto mi je sestra rekla da možda neće biti dr.a da ipak dođem.
Ili da bude što manje nas žena u nedjelju gore,ipak je nedjelja
Ja se iskreno nadam da će dr.V na zasluženi (barem) kratki odmor ako se ovo dvoje vrati sa GO
pozdrav,ja sam trebala na hsg ovaj mjesec,ali mi bris nije dobar.Samo sam zeljela reci da mi je dr.V rekao da se hsg radi na onom ultrazvuku u ordinaciji,na kojem inace radi preglede.![]()
Stvarno je danas sve s osmjehom rješavao i da nisam znala da je noko na GO nebi ni primjetila razliku! Ne brini, sutra će sve bit ok!![]()
hvala Frćla!nadam se da će ovaj put uhvatiti folikul.tebat će nam puno sreće za dalje
frćka,paty želim vam svu sreću svijeta da ulove j.s.
aerin sretno sutra
meni danas stigla M, tako da sam o četvrtka pikalica...prvi put..
i naravno malo ~~~~~~~~ za svih (da me ne špotaju)
Frćka i paty i ja vam zelim svu srecu ovoga svijeta :cerek: a tebi draga vatra zelim da s pikanjem dobijes sto vise kvalitetnih js
Hvala vam curke, javim vam se sutra![]()
da uopće dobijemo j.s.već me puca...
vatra86 držim fige za dobre JS.molim pozitivno misliti.
jesi ti gore u nedjelju
Hvala paty..ja sam u ponedjeljak jer mi danas racunaju 1 dc jer je M stgla jucer u 17 sati.
aerin si živa? kako je prošlo? molimo izvještaj...![]()
Evo me.. U 12:30 sam vec bila u autu
Popila ketonal forte i helex oko 9:30 sve smo obavili u ordinaciji dr.V i danas za cudo nije bila guzva..
Najvise me bolilo u sredini (maternica) kada je kontrast isao u jajovode nije bilo strasno..al cijelo vrijeme sam osijecala taj jakipritisak u maternici, znaci bol je trajala nekih minutu, dve.. U glavnom izdrzala sam, zatvorila oci, dr mu je sve objasnjavao, smijali smo se i orije i poslije.. Stvarno super doktor
Oba jajovoda prohodna od sutra svaki drugi dan odnosi, javiti se na jesen ak ne ostanem T za daljnje dogovaranje..
Naravno nije mi se vrtilojos osjecam pritisak, lezim sad na kaucz ali bila sam sposobna ici u muller posto necu cijelo ljeto i umc donalds na vrata jadrana pojest nesto
Sada idem odspavati.. Hvala vam jos jednom na svemu cure![]()
Aerin- super!! Sad keks dijeta i da nam uskoro budes trbusasta bez ikakvih postupaka..sretno!!
Hvala ti vatranadam se i ja da necu morati u postupke
![]()
Frćka i tebi hvala![]()
Aerin , dosta cura je zatrudnilo prirodno odmah nakon propuhavanja jajovoda! Želim ti isti scenarij!![]()
Aerin super za hsgsad akcija i da brzo bude plusica
pozdrav curke...šaljem punooooo trudnićke prašine *puh-puh-puh*
sneki kako je na jugu Istre?![]()
Čujem da je Smiljanica dežurna za vikend, onda to znači da više nije na g.o.?!
Ja idem u ponedjeljak i rekla mi je sestra da ce biti i Manestar...
Jooooj kako bi to bilo divno.. Evo skuplj trudnicku prasinu![]()
Jug ceka da stigne puh-puh sa Zapada. Inace je bas lijepo suncano! Ti se debljas? I ja bi bas bila na tvom mjestu![]()
a debljam se, samo nešto kuharam, od dosade.
mm se žali da se i on deblja,ali da nezna šta se to događa jer da kuham sa svim mogućim guštima. he-he
sve je ok,nadam se da beba raste, sutra kontrola pa ćemo vidjeti šta kaže dr.
Javim se...
Posljednje uređivanje od butterfly101 : 06.06.2013. at 16:59
Snekica 03.06. kad je dr V bio sam čekala sam od 8:30 do podne! Ali kao što je netko gore spomenuo (frćka?) bio je dobre volje i nasmijan. Mora da koriste ostatke godišnjeg od lani tako da se vjerovatno radi samo o par dana. Dr V neće biti početkom srpnja.
Aerin ja sam bila uvjerena da si ti na hsg-u bila u ponedjeljak pa sam pratila sve cure koje su vozili na kolicima. Vidjela sam jednu uplakanu i nadala se da to nisi ti (i nisi bilaEvo sad ti mogu reći, meni je rtg-hsg bio užasno bolan i gori od svih punkcija.
frćka, vatra, paty~~~~~~~~~~~~
hvala nina70!što je sa tobom u kojoj si ti fazi?
Haha nina70 nisam bila sam u srijedu i nije bila guzva i sve je super proslo.. Smijali se i doktor i sestra i ja s njimabilo mi je bas zabavno s helexom
Ahaa dr.V nema pocetkom 7og.. zato me nije niti narucio na folikulometrije vec mi dao samo upute o odnosima i rekao da zbog spottinga pijem duphastone od 11-25dc 2x1 (al ja necu tako jer onda ne ovuliram prem da dr.kaze da ne ometa O, moju ometa)
Piti cu nakon O + 10,12 dana i tako 6,7,8 mj samo ne znam dal 1 il 2 pa ak ne bude nista od T javljam se u 9om
Jel bila koja u srijedu? Ak je sigurno je skuzila kak sam bila us*ana![]()
Hvala nina..
Ja mislim da imam folikularnu cistu od ove O..a danas se piknula prvim puregonom... Sva sam u strahu...