Stranica 142 od 149 PrviPrvi ... 4292132140141142143144 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,051 do 7,100 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Arđo kuco stara, jesi ti pisala negdje svoje iskustvo s poroda? Kako si? Kako se snalazite? Kako bebac?

Ja sam dobivala Puregone, i cuclala Rondo C bombone.. He he fora mi to s Pez..

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    sara ko' da je 15 godina na humanoj
    Točnije prije 13 a nije to velika razlika. (pliz ja ne bih ječmenac... )

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nema jecmenca! OT smo ali vi ste krenuli dosta iza nas...ali bit je bio u internetu

inspire_me avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih samo dodala, ako je nekom promaklo, da je puregon=FSH, a menopur=FSH+LH; nadajmo se da inspire_me ima neke neutralne godine i nalaze pa sve igra...
    Što ti je prepisano za supresiju? Mislim, da li ti je kompletno promijenjen protokol pa si iz puregon+orgalutran prešla na menopur+decapeptyl ili?
    Hvala na objašnjenju za ovo da je menopur=FSH+LH, u međuvremenu sam našla vremena pa se i sama informirala malo više, blaženi internet
    Inace, imam 31 g.
    Za sada sam dobila samo menopur za 4 dana, cekam m koja bi trebala stici danas-sutra pa krecem s tim. Moj dr mi je na dogovoru samo rekao da koristim injekcije 4 dana i da 6. dan dodjem na ultrazvuk a onda se dogovaramo za dalje..

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nema jecmenca! OT smo ali vi ste krenuli dosta iza nas...ali bit je bio u internetu
    Moderatorice će nas opomenuti.... Ma sve je to tako nebitno, bitno je doći do cilja.... Ali sam htjela reći da puno prije samih postupaka kod nas idiopata kreću silne pretrage, moj prvi nalaz sa pretraga datira iz 2000. godine, a tada se nisi baš mogao puno informirati o svemu na internetu, sjećam se da sam po knjižnim centrima tražila knjige u kojima bih mogla nešto više saznati.....

inspire_me avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Aj, ti dođi na kavicu, uživo si lakše objasnimo?!
    Na zalost ne mogu ovaj put doci na kavicu, svejedno hvala na pozivu

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj inspire_me prvotno napisa Vidi poruku
    Za sada sam dobila samo menopur za 4 dana, cekam m koja bi trebala stici danas-sutra pa krecem s tim. Moj dr mi je na dogovoru samo rekao da koristim injekcije 4 dana i da 6. dan dodjem na ultrazvuk a onda se dogovaramo za dalje..
    Koliko Menopura dnevno?

inspire_me avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

150 IU dnevno, tj. po 2 ampulice

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj inspire_me prvotno napisa Vidi poruku
    150 IU dnevno, tj. po 2 ampulice
    Bila sam jucer na konzultacijama i dobila isti takav protokol, znaci 2 Menopura dnevno od 2 do 6 dc i onda 6 dc moram doci na fm. Kaze dr da kako nismo imali uspjeha s Gonalima da bi on pokusao ovako. Posto mi je ovo zadnji stimulirani postupak, malo me cudi sto mi je promijenio lijekove. Uveo mi je jos i Andol 100 zbog mutacija na PAI i MTHFR.

Svim curama zelim puno srece u postupcima, a ja idem sad istrazivati o Menopurima

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

znači ne štrajkaju dr.na humanoj?
    dina 84 kad krećeš sa stimulacijom?

inspire_me avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj dino84 prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam jucer na konzultacijama i dobila isti takav protokol, znaci 2 Menopura dnevno od 2 do 6 dc i onda 6 dc moram doci na fm. Kaze dr da kako nismo imali uspjeha s Gonalima da bi on pokusao ovako. Posto mi je ovo zadnji stimulirani postupak, malo me cudi sto mi je promijenio lijekove. Uveo mi je jos i Andol 100 zbog mutacija na PAI i MTHFR.

Svim curama zelim puno srece u postupcima, a ja idem sad istrazivati o Menopurima

Sretno dino i neka ti onda ovaj bude dobitni

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

dino84 Šaljem puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Dino ~~
    Ja sam se bila narucit danas, izgleda da nitko ne strajka, bar sestre nisu napomenule nikome nista.. petak prvi UZ nadamo se fet-u...

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

dino84 ~~~~~~~~~

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Napokon jejja!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure nisam bas u toku, opet sam zavrsila u bolnici s krvarenjem obilnim,i to je iz placente koja je na uscu..
    Zato svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesne postupke

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ajme vatrice.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ne kuzim se puno ali da bude sve ok :grli:

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hvala vam, cure moje

Paty, krajem 10. mj. trebam dobiti M i onda krećem, nadam se ovaj put uspješno.

Vatra, puno ~~~~~~~~~~~~~~ da se krvarenje prestane i da imaš napokon mirnu trudnoću.

Jejja, sretno i ~~~~~~~~~~~ za uspješan FET.

Niti je prošli tjedan nisam stekla neki dojam da bilo tko od njih na humanoj štrajka.
    Posljednje uređivanje od dino84 : 30.09.2013. at 17:49

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Vatrica, imala je moja mama placentu previu i prilicno sokovitu trudnocu radi toga. Imala je i neke druge teze komplikacije koje su djelomicno i uzrokovale da je posteljica bila tako nisko. Rezime - 6 mjeseci lezanja u bolnici, serklaz, dve pripreme na hitni carski zbog krvarenja, hrpa injekcija da zadrzi trudnocu (pretpostavljam progesterona ili neceg protiv trudova, ona ne zna sta je primala). Zavrsilo je tako da je iznesla trudnocu do kraja i rodila me na predvidjeni termin, kaze da je dobila neke lagane trudice bas taj dan kad joj je bio planiran CR.
    Da te ne uplasim, samo da vidis da ima gadnih situacija a da sve na kraju bude ok. Nego, ti nisi jos u 20tt? Moze se posteljica jos i dignuti pa sve prodje skolski. Sto brzi prolazak svega ruznog i da ides doma ti zelim.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure da li je imala koja iskustva sa kortikosteroidima za bolju implantaciju.. Ja mislim da kod mene jednostavno ne dolazi do impl.zbog mog hashimota i visokih antitijena.

Eto kod mene 1dc i danas se narucujem za svoju prvu folikulometriju.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Vatra, drži se
    Aerin, ja sam uzimala u dva postupka decortin. Drugi put nije djelovalo iako su bili odlični embriji

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drzim se.. nekako vjerujem da cemo izgurati sve to...samo da nema tih izljeva krvi,jer poludim na to..a moj bebo jos i napredan za tjedan dana.mrvica mamina...

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ma znam da bi ti rado šetala svoj trbušćić ali neka si ti pod nadzorom.

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

dino,jejja sretno u postupcima!!!!!!
    vatra čuvajte se!!
    svima

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kameleon, kakva je situacija kod tebe?

Imamo i inkognituše...

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

priprema...mm danas bio kod doktora,kaže da je jako dobar nalaz!!
    pozor...sutra radim papu,briseve,markere...
    sad.... će biti...e to je dobro pitanje..ako bude sreće u 11.mj sam pikalica!!!

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bravo kameleon, sretno!
    Inkognituše, jel' ajmo postrojavanje!
    Dino, jejja sretno!
    Cure

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno bok!

cure moje treba mi savjet: da li neka zna kako ide MPO sa niskim TSH meni 0.01 A T3 I T4 su mi u redu!!! sad sam trebala u 11 mj u FET pa mi je endokrinolog reko da šta se njega tiće da mogu..........jer ako čekamo idealno da mogu proći godine i nek se dogovorim sa svojim MPO dokt.( ja kod dr.V.) pa me zanima ako ima koja da je kod njega sa istim problemom da mi se javi da znam kako on na to "gleda"

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

suzy.s, mislim da dr. V. ne obraća pozornost na štitnjaču, barem mene nije nikada pitao ništa vezano za nju. Sve nalaze sam izvadila na svoju ruku. Nemam iskustva s niskim TSH, nego visokim, ali meni se je nakon 2 mjeseca korištenja terapije spustio na normalnu razinu. Ne znam, ako ideš na konzultacije prije FET -a razgovaraj s dr pa ćeš vidjeti koje je njegovo mišljenje. Iako da sam ja na tvom mjestu, pričekala bih s s postupkom.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kameleon ~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj suzy.s prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje treba mi savjet: da li neka zna kako ide MPO sa niskim TSH meni 0.01 A T3 I T4 su mi u redu!!! sad sam trebala u 11 mj u FET pa mi je endokrinolog reko da šta se njega tiće da mogu..........jer ako čekamo idealno da mogu proći godine i nek se dogovorim sa svojim MPO dokt.( ja kod dr.V.) pa me zanima ako ima koja da je kod njega sa istim problemom da mi se javi da znam kako on na to "gleda"
    Moj savijet ti je da si izvadis ft3 i ft4 i ako su oni u redu tsh je skroz nebitan i ti imas nokog super endokrinologa, molim njegovo ime u pp
    Ja sam jako puno citala o stitnjaci jer sam na prirodnim hormonima i tsh uopce nije hormon stitnjace.. U glavnom ako su ti ft3 i ft4 (znaci slobodni t3 i t4) ok samo naprijed.. Jos se cak preporuca da su na gornjoj granici..

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Cure ima ko viška Ovitrelle. Čekam magistru da mi se javi ali kao da je u zemlju propala. Može na pp

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Imam 2 pitanja;

1. Iduci ciklus (ako ovaj ne uspije) idemo opet na IUI ali i putujemo, e sad recimo da M dodje na vrijeme i da O bude do 16dc onda ok al recimo da ce O biti kasnije i ja sve otkazem jer putujem.. Da li mi se taj ciklus racuna da smo radili IUI, a necemo ga napraviti..ako sam dobro objasnila..

2. Da li bolovanje koje cu uzimati za folikulometrije imam pravo na 100% ili samo 80% jer sam citala da postoje sifre vezane za ZATRUDNJIVANJE..neplodnost

Hvala curke

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

1. Ako putujes nemoj riskirat da bezveze prekidas postupak nego odmah preskoci taj ciklus
    2. Vidi sa svojom gin. a i na netu mozes naci koliko dana po kojoj sifri imas pravo na bo.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dok nisi trudna, nema 100%
    Ići ćeš na šifre N97-2 tj., N98-3tj. ili Z31-1tj., AO- ono s manje para tj. na teret poslodavca (meni je bilo 70% mislim)
    Posljednje uređivanje od Argente : 09.10.2013. at 11:34

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Aha znaci nema tipa komplikacije u svezi trudnoce? Ok hvala.. Da 70% krivo sam sam napisala..

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Interesantno.. Citam u RRIF-u
    "Zbog BOLESTI i komplikacija U SVEZI s trudnoćom i porođajem"

Ja mislim da imamo pravo samo naši doktori to ne znaju ili ne zele znati..

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Tumačenje je očito takvo da se to odnosi na sva stanja nakon što dođe do trudnoće.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A hebi ga..tak je kak je.. Pitam da se ne zblamiram kod dr..

Imam jos jedno pitanje za bas koje niste iz Ri.. Jel imaju neki poseban wc za muzeve dok daju uzorak il to idu tamo u onaj u hodniku? Bas me trta kako ce on to tamo

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Do pred godinu dana nije bilo posebnog WC-a, idu u onaj kod automata za kavu...sumnjam da se nešto promijenilo.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Da, onaj kod automata je i dalje, dobiju kljuc i to je to..

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

A u vezi bolovanja, info kazu - sifre n97- je 14 dana- postupci vezano uz mpo i n98-21 dan-komplikacije u mpo , bitna je ona sifra koja slijedi iza a glasi A0 to je onda 70-90% ovisno o poslodavcu ili G0 a to pokriva hzzo i iznosi 100% ... Ali G0 nemozes dobit dok trudnoca nije potvrdjena .. to je ono sto sam ja uspjela shvatiti.. ali to bi ti i tvoja gin.trebala znat rec..

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma ja sam trudna pa ne dobivam 100% place, nego max naknadu za komplikacije onih 4200 kn..
    Bo...

tikiica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Sutra su najavili kako će doktori na ulice zbog štrajka.. Zna li netko hvata li to i humanu?
    Sutra su mi prve konzultacije i nažicala sam da idem ranije s posla, pa ne bi htjela poljubiti vrata (budući da nisam hitan slučaj)

p.s. Aerin, uzorak se mora dati unutar sat vremena u proceduru, pa ako niste jako daleko od Ri, muž može to obaviti i doma

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

U Ri se IUI radi bez štoperice, tako da se na dan fm. određuje da li će biti IUI ili ne pa to komplicira odrađivanje posla doma...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno Potpomognuta na KBC RIJEKA

Znaci mm bi vec lagano nakon sutra mogao krenuti samnom za Ri?
    Posljednje uređivanje od Aerin : 09.10.2013. at 15:10

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    Da, onaj kod automata je i dalje, dobiju kljuc i to je to..
    Hahaha sutra ces mi pokazati

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj tikiica prvotno napisa Vidi poruku
    Sutra su najavili kako će doktori na ulice zbog štrajka.. Zna li netko hvata li to i humanu?
    Sutra su mi prve konzultacije i nažicala sam da idem ranije s posla, pa ne bi htjela poljubiti vrata (budući da nisam hitan slučaj)

p.s. Aerin, uzorak se mora dati unutar sat vremena u proceduru, pa ako niste jako daleko od Ri, muž može to obaviti i doma
    Jejja i ja smo sutra na folikulometriji pa ti mozemo javit al mislim da mece strajkat

A imamo do Ri nekih 50ak min al to sto phiphy kaze..ne znas kad ce tocno bit IUI pa nema smisla nosit u casici a IUI npr nece biti taj dan..

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Aerin prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci mm bi vec lagano nakon sutra mogao krenuti samnom za Ri?
    Dr. će ti reći kad da ti dođe i m. To ne znači da će IUI biti taj dan, možda će dr. procijeniti da ipak to nije to i reći vam da dođete i dan poslije skupa...

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ja sam trudna pa ne dobivam 100% place, nego max naknadu za komplikacije onih 4200 kn..
    Bo...
    Da, naravno, za komplikacije je 100% do max iznosa od 4260.
    Punu plaću ćeš opet dobiti 45 (ili 28, kako kome dr otvori) dana prije poroda do navršenih 6 mj. djetetovog života.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •