3 tjedna i dr M.prakticira.. kiki30 cekam teeenadam se da uskoro kreces i ti po svog eskima ..
3 tjedna i dr M.prakticira.. kiki30 cekam teeenadam se da uskoro kreces i ti po svog eskima ..
Inspire me..tako su i meni rekli da ce me zvati ako bude smrzlica pa nisu jer ga nije ni bilo, ali mi nije ni trebao jer sam ostala T, zelim ti isti scenarij samo uredniju trudnocu
Jejja, kiki30, nina ~~~~~~~~~~~~~~~
Mudrica dobro dosla, nazalost.. Samo se ti nama izjadaj...pitaj...
tigrical...punktirano mi je 8 js, 3. dan smo imali 4 embrija, a 5. dan 2 blastice i 2 jos uvijek u fazi embrija. Vracena je jedna blastica, a ostali su pusteni do 6. dana jer nisu bili dovoljno kvalitetni za zamrzavanje. Očito je tako i ostalo jer me nisu ni zvali iz laba taj 6. dan. Inače, bila sam na Menopuru 150 uI od 2. dana ciklusa do punkcije (ukupno 9 dana), i 2 dana (7. i 8. dan) sam uz Menopur pikala i Cetrotide (mislim da se tako zove, mozda sam koje slovo pobrkala)
vatra86 bas ti hvala na potpori, i ja se nadam tome. Na zalost, kako dani od transfera prolaze moj optimizam se smanjuje pa ovako lijepi primjeri poput tebe dizu moral
Nadam se da ce ti se tvoja trudnoca stabilizirati i da ces do kraja uzivati u svakom trenutku![]()
Evo mene opet s pitanjem..
Dobila sam uputnicu za nuklearnu (radioizotropna dijagnostika)- obrada štitne žlijezde (i dalje pičam o nalazima koje treba skupiti prije ikakve dijagnoze na humanoj).
Našla brojeve tel. i zovem između 11-13h radi info. Nisam ih uspjela dobiti pa trebam vašu pomoć. Zanima me, je li dovoljno samo banuti u 7 ujutro i reći evo mene s ovom uputnicom ili se moram naručiti (faxiranje uputnice i zvanje telefonom)?
Pitala sam svoju dr. dok mi je pisala uputnicu "šta to mogu bilo kad? Oni rade od 7 jel tako?", odgovorila je "da".Još je rekla da tražim dr. Petretić (uz napomenu da me poslala moja dr).
Zanima me zbog posla jer u 11.mj ionako uzimam 2 slobodna dana pa bi tad obavila sve te kontrole, vađenje krvi.. A i ako je u 7h ujutro, možda stignem i prije posla. Ne znam uopće što će mi raditi i koliko to traje. Bi to bio ultrazvuk štitnjače?
Drage forumašice, htjela sam vam se malo javiti. Za one koji me ne poznaju, ja sam neaktivni promatrač foruma, preselila van države taman kad smo počeli nešto raditi sa dr. V. Dijagnoza je bila nespecificirana neplodnost, mi oboje zdravi a ništa se ne događa gotovo godinu i pol intenzivnih pokušaja. Uspjela sam u veljači na HSSG i nakon toga otišla van, a dr. V. mi je savjetovao da ako do jeseni ne zatrudnim, da se razmislimo gdje ćemo dalje s postupkom. Na sreću, krajem kolovoza, ja sam prirodno zatrudnila i sada sam u 10t. Osjećam se super i mislim da sam stvarno blagoslovljena jer sam prirodno zatrudnila usljed sve te brige što dalje poduzeti.
Htjela sam vas samo ohrabriti da ne odustajete jer znam da vam stvarno nije lako i da sve to iziskuje puno psihičke snage. Ali vi ste vrlo snažne i odlučne žene koje se ne boje ničega i ja vam skidam kapu jer što vi prolazite, to samo vi ustvari znate. Stvarno vam svima želim da što prije uspijete i da riječka humana ima sve više uspjeha i sve manje pacijentica![]()
Necu previše pametovatiza štitnjaču sam ja samo vadila krv kao i za spolne hormone... Nalazi bili uredni...prošla prohodnost jajovoda takoder sve uredno... Spermiogram savrsen...ovilacija određena tek 16 dan ciklusa...medutim bez uspjeha...trenutno sakupljam dok. za inseminaciju te je to jaaaako zahtjevno uz posao...
tikiica samo bani ujutro na nuklearnu. Krv ce ti odmah izvadit i narucit te na pregled kod dr Petretić.
giga jel to 22.put?! Ili sam dobrano zabrijala?! Kako god bilo da bilo, ovaj put nek ostane bebica do kraja i da se mazite i pazite dugo dugo!
inspire me sretno!
flygirl čestitke!
Snekica .... da ovo je 22. pokušaj nisi zabrijalai nadam se posljednji iako imam još 4 pingvinića koje me čekaju za još koju trudnoću nakon ove naravno
Aerin, kako je bilo? Što kažu danas?
hej cure koliko imate iskustva s transferom 3.dan? obično su vraćali 5.dan blastocistu....trudnoće nakon transfera 3.dan??
Aerin kako je bilo danas? Što kaže dr.V?
Cure koliko imate iskustva s transferom 3.dan? Obično je bio 5.dan, sad vidim 3....Trudnoća nakon 3.dana transfera?
Aerin kako je bilo? Što kaže dr.V?
Tena789 vrlo je individualan uspjeh transfera 3 ili 5 dan...
giga(a ja se 'hvalim' sa mojih 14, piiihhh!)
Tena, blastocistu pretežno vraćaju kad ima više stanica, pa ih puštaju do 5 dana i stadija blastociste. Kod low respondera toga nema ili je pak izuzetno rijetko. Ja osobno nikad nisam došla do 5.dana, a bome ni do trudnoće.
Jutro cure, molim vas za informaciju ako mi netko moze pomoci; danas mi je 9dpt, a od jucer popodne menstrualni bolovi i smećkasti icjedak. Rekla bi da je to pocetak m, a opet postoji nada da su "samo" neke komplikacije. Naravno da je danas subota i moj ginic ne radi, a ja sam u dilemi da li da cekam pon ili da se javim na ginekologiju (hitnu)? Zvala sam i humanu ali ih do sada jos nisam uspjela dobiti.
inspire me, nema smisla ici na hitnu ili humanu. Nastavi s utrogestanom i cekaj...igra je to zivaca. Sretno!
Nekako mi se čini da bi te s hitne mogli sprašit' doma u roku od odmah. U ovoj fazi ti ionako ne mogu pomoći čak i ako se radi o, kako kažeš, komplikacijama. Progesteron uzimaš, ja bih na tvom mjestu pišnula testić prije nego se obratim medicinarima. Na UZV-u se ionako ne bi trebalo ništa vidjeti, a i poželjnije je što manje kopati dolje nakon transfera.
inspire_me........ samo nastavi sa utrogestanima .....ako krene svježa krv znači da je došla menstruacija i tada mnoge cure prestanu sa utrogestanima.....ja sam u dobitnom postupku imala smeđe krvarenje jedan dan , mislim da je bio 11dnt, i već sam mislila da je sve gotovo, napravila sam test koji mi je pokazao nekakvu sjenu nakon 15min,onda sam išla vadit betu privatno i beta mi je taj dan bila 135!..... drži se !!
...i da .....također sam u dobitnom potupku imala menstrualne bolove i plakala sam zbog toga jer mi je postupak propao, a na kraju trudna....![]()
Hvala vam cure, jucer sam otplakala a sad slijedi igra zivaca dok ne prokrvarim. Kupila sam testic cisto reda radi pa cu ga sutra pisnuti ako prije toga ne procurim.
Hvala!
inspire,kakvo je stanje,je pao testić?
nina70,jejja... držim fige za bete!!!
giga, sretno!!!!
nina70,sad sam vidjela na odbrojavanju..jako mi je žao... hrabro dalje,kako si rekla za smotuljak sve... grlim..
![]()
kiki pao je testic ali sam u međuvremenu u dobila pravu m koja je samo potvrdila negativan rezultat testa.
Svim cekalicama bete zelim da je docekaju i da bude veeelika, a nama ostalima da docekamo bolje dane![]()
inspire_me![]()
inspire,žao mi je...
jejja,tako mi je drago!! jupisretno dalje!!
Ja kao da sam prvi put tu, pitanje, molim pomoć. Dobila sam M sad u 15:30, dali na humanoj broje to kao prvi dan ili? Naravno da sam zaboravila... Hvala![]()
Frcka, ne broje. Je li ti bas jako krenulo? Ako nije, sutrasnji dan prijavi kao prvi.
A ono i je i nije... Ma ima neka fora koliko sati točno, al sam zaboravila jel 14.00, 16.00 ili 17.00! Hvala!![]()
Inspire_me
kiki30
frćka, svako će ti reć drugačije. Mislim ko Tigrical, ako ti je jako krenulo računala bih kao 1.dan,a ako nešto brljavi onda računaj da je sutra
Racunaju do 14 jer se do tad javljaju na telefon. Zasto ti igra ulogu danas ili sutra?
Jako ovo s telefonom!Radim plan, a u biti dođem ujutro na humanu, dobijem menopure i reći će mi dal se krećem bockat sutra ili prekosutra!
Nego sam negdje čitala da se menopuri daju ujutro, pa sam htjela vidjet dal moram jurit na humanu da nešto ne fulam...![]()
Meni su sestre prošli tjedan rekle da ako dobijem poslije 16 sati da onda idući dan računam kao 1 dc. Meni danas stigla M, tako da sam u nedjelju na prvoj folikulometriji, a sutra počinjem s pikanjem.
Nego, zaboravila sam pitati, da li se menopurima pikam isto popodne? Vidim da Frćka piše da je čitala da se daju ujutro, a sestre sam zaboravila pitati.
Menopuri a i sve ostalo se fiksa popodne. Neka me netko ispravi ali mislim da su sve prebacili popodne.
Cure, sretno!
bok svima, evo jedan link za potpisati koga zanima ...
Posljednje uređivanje od daddycool : 29.10.2013. at 21:52 Razlog: provokacija
Jesam dobro razumijela, ako dolazim na humanu da me sestre pikaju sa hormonima dolazim popodne?
Da, ili sam i ja to prepovršno pročitala ili su to neki fol pro-lajferi. Ako je to zbilja još jedna embrij-inicijativa onda je ovo zbilja posljednje mjesto na kojem bi se trebali prikupljati potpisi, ifkaa možeš li nam molim te objasniti zašto si ovaj link polijepila po svim temama?
ifkaa, ovaj link zaista nema mjesta na temama potpomognute oplodnje (bar po mom mišljenju). A i nakon svega što je protiv MPO u Rvata učinila ta i ona druga ista udruga I ja sam bio embrij, koja, btw, djeluje na istoj adresi, i još rade...neznam...
Za bockanje, uvijek se bockamo popodne između 17-18 sati.
Frćka i dino84 sretno s pikanjem!
Sretno s bockanjem cure , nek bude dobitno!
A koliko znam nema usluge bockanja na humanoj.. tamo ti prvi put samo objasne iii to je to...eventualno se moze otic na hitnu zamolit nekoga da vas prvi put bocne i objasni malo bolje, meni su na susaku izasli u susret s prvim gonalom i muckanjem..
Ma cure , jeste sigurne da nas više ne bockaju na humanoj???? Mene su 2010.god. bockali pa sam mislila da će i sada...uh....ne znam da li ću to moći sama....
mravak, ako sam ja mogla početi sama bosti, vjeruj, može svatko! Sad sam ko okorjeli narkićPogledaj si malo filmiće na youtube o samodavanju injekcija subkutano i vidjeti ćeš da ćeš uspjeti! Sretno!
jojmorat ću...nema mi druge.....