Sumskovoce, to te ja pitam!!! Prekrasno, predivno! Sad možeš mjenjati nick u "jagodica" jer je jedna takva u tvojoj buši i još koji dan će i jedno srce biti ispod tvog!![]()
Sumskovoce, to te ja pitam!!! Prekrasno, predivno! Sad možeš mjenjati nick u "jagodica" jer je jedna takva u tvojoj buši i još koji dan će i jedno srce biti ispod tvog!![]()
Vockice moja, želje o njajljepšem Božiću su ti se ostvarile, pa sad sretno i laganim koracima u Novu 2011.! Konačno je i onaj poklon ispod bora dobio svojeg vlasnika ili vlasnicu! Sretno, draga!
Najprije nijedan post nije išao, a sad oba! Nevažno!
Posljednje uređivanje od Snekica : 08.12.2010. at 15:20
Cure hvala na lijepim željama..........vidjet ćemo sutra šta kažu za pingiće,Šumskice bravo neka i nama krene na kbc Ri...
koje divne vijesti Šumskovoće
i sad fino povuci cijeli ovaj riječki vlakić za sobom po pluseve
![]()
Sumskovoce, čestitam od srca! Svo ovo čekanje se isplatilo!
Ostalim curama puno sreće za što god vam treba![]()
Sumskovoce čestitke draga...odmah se sjetim svojeg plusića.....Ajmo Rijeka još beturina na sunce do kraja godine......
šumskovoće
šta sam ja rekla? sve je moguće
![]()
ma bravo! Dižemo prosjek kbc-u i nadu svim curama![]()
Šumskovoće nestrpljivo čekamo tvoju betu........................ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ !!!!!!!!!
drage cure! odradila sam HSG pa da vam se javim sa dojmovima. nije bilo tako strašno osim valjda 2-3 sekunde kada sam sve zvijezde vidjela u plavim i ljubičastim bojama i mislim da sam na nekoliko trenutaka izgubila svijest, jer se ničega ne sjećam. kako sam inače pravi pekmez, jako sam se iznenadila kako sam dobro sve podnesla, ostala sam ležati još do 16h i da me nije sestra probudila ne bi se vjerojatno ni budila do danas ujutro, ha ha.
svakako preporučam ležanje nakon ovog postupka, jer je meni odmah nakon bilo sasvim ok, ali me nakon cca 2 sata ulovilo boljeti jako.
uglavnom, jajovodi su bili potpuno začepljeni, doktor kaže da sa ovakvim jajovodima nije prvi put moglo doći do trudnoće prirodnim putem, što znači da me nisu dobro obradili na kiretaži.
kako sam bila sva zbunjena nisam pitala doktora da li trebam uzeti kakav antibiotik, mislim da mi tamo nisu ništa dali. i naravno pitanje koje mi se isto sada mota po glavi kad možemo krenuti u akciju? mislim da ću sada do ovulacije biti taman spremna pa da iskoristimo i ovaj ciklus. jedino me brine to da li u onoj tekućini koju uštrcaju ima i kakav lijek koji eventualno može biti štetan za plod, pa da čekam do slijedećeg ciklusa (iako sam nestrpljiva pokušati sa novim jajovodima)!
voćka - danas nakon kiše biti ćeš prava voćka poslije kiše!
veselim se svim vašim uspjesima kao da su moji, nisam vas još sve polovila, ali nastojat ću pa da i ja vas mogu bodriti kao vi mene!![]()
MANNY~~~~~~~~~~~~~~~ za folikule i bingo insemin.!!!
Šumskica ~~~~~~~~~~~~~ za veeeeliku tetu betu!!!
vita22~~~~~~~~~~~~~~~ za pingiće!!!
smrdljiva čarapatebi i tvojoj maloj srećici kako bi ti rekla "prikolici"!!!
thinkpinkmislim da možeš odmah u akciju...barenm je nama tako dok rekao!
Posljednje uređivanje od bebach : 09.12.2010. at 09:35
thinkpink rekao nam je da možemo odmah, da to ništa ne smeta, ali ipak smo pustili da prođu 2 mjeseca, kao možda uspije prirodno...ali niks...pa smo, evo krajem 11 mj., krenuli u postupak. (hsg sam radila u 9.mj.)! Tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od srca da ovaj ciklus iskoristite u kućnoj radinosti i napravite jednu home made bebolinu!![]()
![]()
thinkpink definitivno odmah ovaj mjesec u akciju (nema ništa štetno u kontrastnoj tekućini) jer su ti sad šanse najveće![]()
evo, da vam javim, imamo 3 embrija i idemo na blastice!!!u sub. transfer! držite nam fige i vibrajte!!!
puuuuno
svima!
~~~~~~~~~~~~~~~~ za blastice i transfer i za sve,sve šta ti treba .......do neba i više
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Bebach ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ za blastociste!!!!!!!!!!
Šumsko, gdje je ta beta????? Izludit ću od čekanja....
thinkpink nama je primarijus nakon HSG rekao da iduća 3 mj. puno vježbamo ... prvo šta sam pomislila je da moramo smršati... a onda mi je mozak proradio i skužila sam da mislil na keks....![]()
sumskovoce - beta???
pozdrav , čestitke , vibrice i dobre želje svima
pisala sam na odbrojavanju , pa da napišem i tu
u ponedjeljak bio transfer 3 embria 1 - 8stanična , 2 4stanične ( kako biologica kaže sva 3 A kvalitete) ... na razgovoru sa profesoricom prije transfera smo odlučili da ne idemo na blastice jer su se u zadnja 2 puta prestala razvijati i nismo stigli do transfera...
inaće najviše uspjeha u ovih 17 puta sam imala sa blasticama ali nisam htjela riskirati ovaj put neka su točkice ipak u meni
beta 27.12. ali ja ću to prije obavit
giga ajde, nek ti je sa srećom!!!!
bebach~~~ za blastice!
vita za tvoje smrzotine posebne ~~~~
... i svima vama koje čitate~~~~~~~~~~~~~~~~
bebach, giga, vita, MANNY, ranga, tigrical - sretno svima za sve što iščekujete!!
Šumskovoće, tebe sam izostavila jer ti više ne čekaš - sretnu trudnoću!! Cranky, Mravak i ostale trudnice
thinkpink, slobodno na posao - putevi su ti otvoreni
Kakvi su ti bili hormoni? Moji spolni ok, tsh sitno iznad gornje granice - mene to sada brine jer mi je taj nesretni tsh malo normalan, a malo povišen pa sam odlučila posjetiti endokrinologa (budući da me nitko do sada nije pregledao bez obzira na povišene vrijednosti)
Znam da je taj tsh bitan za začeće i trudnoću pa bih to voljela riješiti prije nego opet nešto krene po zlu.
Pitanje za cure kojima je dijagnosticirana hipotireoza (čini mi se da sam čitala za dijabolicu, barbyri i thinkpink, ako vas ima još, javite se) - kada ste otišle kod endokrinologa, koliko ste čekale na pregled - primaju li brže kada su vrijednosti poremećene i kada se planira trudnoća) i kojeg biste mi preporučili u kbc-u? Možete i na pp! Help![]()
je bitan je i zna radit velike smetnje pri zacecu.za zacece kazu obicno dr da nebi trebao biti veci od 2 otprilike.meni je cesto varirao.ali se sa lijekovima stabilizira.ja sam od 75mg tableta sad u trudnoci dosla do 125mg,svakih 4tj obavezno na kontrolu i vadjenje hormona,vec mi je muka i bolnica i pikanja,jedina prednost je sta sad ne cekam....ajde bar nesto.a nebi ti znala koliko se sad ceka za narucit se,ja dolazim jednom to na mjesec ne narucena,inace sam svih ovih 16 god koliko sam u tome isla 2 puta otprilike godisnje,narucila se jedno 2,3mj ranije.ako ti je povisen kad se narucujes napomeni i reci da zelis rijesit to cim ranije jel da ne mozes cekat.preporucam ti dr bicanica ok je dr,inace radi samo cetvrtkom na poliklinici,ostale dane na odjelu,a i u medicu je radio privatno,sad da li jos ne znam.zadovoljna sam sad kod njega,prije toga sam 14 god bila kod dr crncevic orlic, i katastrofa!
u sekundi te izbaci van a po 5,6 sati sam uvijek cekala.u 14 god mi nikad nije dala da radim utz stitinjace da se vidi imam li kakve cvorice mozda,i na kraju sam morala platiti i ici privatno,ovaj dr se cudio da sta me nije slala na utz.on me odmah poslao kad sam presla kod njega.cijelu trudnocu mi ej bio lijepo nizak tsh oko 0.60-0.70 a sad pred kraj trudnoce skocio na 2.70,iako je i to jos u granicama vrijednosti,nebi smio sd vise rast.prekjucer sam vadila hormone,sad cekam 7 dana nalaze pa 16.12 na kontrolu zadnju prije poroda,i onda mi je rekao da negdje mjesec i pol,dva iza poroda opet dodjem.
nadam se da sam ti malo pomogla. koliki ti je tsh?
Sada je 5. Na proljeće je bio 2, a prije nekoliko godina je bio 10. Nisu mi dali nikakvu terapiju, jer kao, prvi put je, možda je od stresa i smiri se. I je, ali me ovo sad kopka... Hvala na preporuci, čula sam za njega da je dobar. Ti uputnicu daje dr opće prakse ili gin?
Barbyri, još jedno pitanje - naručuješ se na poliklinici (interni) ili na nuklearnoj ili negdje drugdje?
Cure hvala na savjetima, nema druge nego na posao. nadam se da ću za dan - dva biti kao stara / nova! danas sam nekako kilava, čini mi se da sam se bolje osjećala jučer odmah nakon zahvata nego danas, ali to je valjda sve normalno i puno bolje od onoga što sam očekivala.
danas mi je 11-ti dan ciklusa i sad sam pišnula lh trakicu, a već ih neko vrijeme nisam koristila jer nikako da potamne kako treba, već su mi strašno išle na živce. i sada mi je trakica skoro tamna kao kontrolna, baš čudno za moj 11-ti dan ciklusa. prestala sam mjeriti i bazalnu nakon godinu dana bezuspješnog mjerenja, ali možda je sad pravi trenutak da krenem opet. eto, puno nade polažem u ovaj ciklus, baš sam dobila neophodnu dozu optimizma koja me davno napustila, nadam se opravdano.
thinkpink, bravo za optimizam - slušaj taj unutarnji glas! Ja sam zatrudnila kad sam se najmanje nadala, kada nisam mjerila bazalnu, a kamo li znala za lh trakice - i to baš na 11/12 dan ciklusa. Tada sam imala jedino optimizam![]()
Curke hvala odna čestitkama i vibricama i sorry što se nisam prije javila. Moja beta jučer 51, 12dnt3d, imala sam pomalo buran dan (vidite cijeli post na odbrojavanju) i sada doma ležim i čekam ponedjeljak kada ćemo znati više. Moja nada se još uvijek velika, moja ginica i dr. Vlastelić su oboje rekli da je rano za išta znati, ali da stanje upućuje na dobro. Sad preostaje samo iščekivanje i molitva...naravno vaše vibre kao uvijek puno pomažu
Od
svala svima!!!!! Javim se uskoro!
sta su ti rekli za vrijednost 51 bete? moja je prvas bila 32 i sestra samiram me odmah ubila u pojam kao to je nista....i evo jos 4tj i stize moja sreca.tako da ne gubi nadu.sta sam ja sve prosla,prvo od te bete sta su je zanemarili pa dr ustanovio da imam vanmaternicnu i podhitno na operaciju,na kraju dosla dr dan u bolnicu vadima betu ona se povisila ,opet za 2 dana jos visa i na utz vide da je moja mrvica tu i da je normalna trudnoca u maternici.tako da i dr katkad grijese. bas prosli tj me frendica zove i kaze znas da sam radila test i pozitivan je a inace je isto u MPO vodama,10 na 11mj imala zadnji postupak i propao,ostala prirodno trudna i ode kod svoje pametne ginek,necu reci koje kaze joj nema trudnoce ja nista ne vidim.ode vadit betu ona 6000 i nesto,ode za dva dana opet kod nje ona kaze opet isto,nis se ne vidi,i ja joj kazem pazi mozda je tako mala trudnoca da se gestacijska jos ne vidi kao sta je i kod mene bilo,i jucer ode privatno i kazu joj sve ok,6tj ste trudni.ajde sad reci jesu ti dr normalni?ubiju te u pojam radi njihovog nemara
tnx tigrical, sad mi je sve jasno![]()
Hvala!barbyRI
narucujem se na poliklinici na 1.katu na internoj. i uputnicu ti da tvoja dr opce prakse
Sumskovoce, držim fige! Ima zaista puno primjera niske bete koje su završile sretnim trudnoćama![]()
Barby meni dr rekao da beta nije losa za tako rano. Gledala sam na betabase i medijan za 12dnt 36,pa mojih 51 zaista nije jako lose. Neznam sta mislit,osim na dobro. Vrijeme ce pokazat...
ma naravno da ce biti sve ok...ja sam skontala da su rekli da nisu zadovoljni...
drage moje, evo da i ovdje javim...od danas imam 2 mrvice na čuvanju u bušini!!!
betu vadim 24.12.!!!
sara38 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pon!!!
tigrical~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tetu betu!!!
MANNY~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za folikuliće!!!
svimaaa!!!
bebach za tvoje mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Šumsko mislim na tebe cijelo vrijeme ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve OK !!
Bebach ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasnu trocifrenu betu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sara38 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pon!!!
tigrical~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!!
MANNY~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za folikuliće!!!
GIZMOS ~~~~~~~~~~~~~~~~ da sljedeći ultrazvuk dođe što brže
svim ostalim čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I moja trudnička želja je da odemo na kolače u 1mj. i da sve koje ste sada u postupku budete tamo TRUDNE !!!![]()
Mravak s guštom želim da ispunimo tvoju trudničku želju!
Drage moje cure puno vam svima hvala što mislite na mene i moje folikuliće. Vaše vibre sigurno im pomažu da narastu. Sutra, 13.12., idem na drugu folikulometriju pa ćemo vidjeti.
Svima vama šaljem puno ~~~~~~~~~~~~za sve šta vam treba.
Drage moje stižem sa lošim vijestima, danas beta samo 70,36ovaj put ipak nismo uspjeli...ili smo umalo uspjeli kako god da postavimo stvari, i ovaj uspjeh (+ na testu) u prvom pokušaju je velik uspjeh i zahvalna sam na tome. Sve nade su na vama sada, tigrical, bebach, Manny, sara38 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od
da su vam bete velike i duple i želim vam najljepši božićni poklon!!!!
Sumskovoce
Znam da ti je srce slomljeno...i meni je bilo.... ali mladi ste, dijagnoza vam nije loša kakvih ima i zbog toga ZNAM da ćeš u sljedećem postupku ostat trudna...
![]()
Sumskovoce, žao mi je. Tako je i meni bilo u prvom postupku. Nadam se da će tebi ipak trebati manje nego meni da zaista ostvariš trudnoću. Skupi snage za dalje, ti si jedna pozitivna osoba i s takvim stavom ćeš brzo ostvariti svoj cilj.
tigrical sara38, bebach, Manny želim vam velike bete!
vitta draga moja znaš što tebi najviše želim!!
Sumskovoce jako mi je žao. Znam da ti to sada ništa ne znači, ali kažu da je dobar znak... Kiss
Sara38
Vitaaaaa pa di si ti? Javi nam se malo.... Kissssssssssss
Drage moje cure. Nažalost moji folikulići su maleni, ne rastu(niti 5mm na 13DC). Odustajemo od ovog postupka i čekamo novi ciklus sa novom, jačom stimulacijom- klomifen. Puno pozdrava i svejedno puno vam hvala na dobrim željama i vibrama.