sumskovoce zao mi je....samo hrabro dalje
![]()
Evo me ........čuda moga ja nikako da dočekam et od ovih pingvina pojavila mi se ovulacija(koje inače nemam) i sada pratimo stanje u pet opet uzv....mislim na vas pogotovo na tvoju betu Tigrice...na Sarine..beboline.....na Cranky-nu saricu.......i posebno na moju Dani ...i na sve naše borbene Riječanke............Šumskovoće žao mi je ali bit ćeš i ti ubrzo mama......jesi danas bila u Ri ujutro.....?Puse svimaaaaaaaaaaaa
Sumskovoce
Svima šaljem puse i mislim na vas u ovim postupcima...
sumskovoce,![]()
manny, više sreće sljedeći ciklus!
Pozdrav svima!
Šumskica drž se, draga!
MANNY
diabolica Andrej je preslatki, pravi bombončić!!!
tigrical, sara38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu!!!
kissssss svima!!!
Kako ti je rekla BarbyRi, štitnjača je opasna stvar za začeće, radi ogromne probleme a na žalost dosta žena niti ne zna da ima povišene vrijednosti TSH a muku muče sa strudnjivanjem. Kad sam otkrila da imam hipotireozu (tada mi je TSH bio 18 a treba biti manje od 5) već sam iza sebe imala na žalost spontani pobačaj i 4 inseminacije. Ja sam prije trudnoće išla na kontrole u polikliniku Sunce i tamo ti bude nalaz krvi gotov isti da i šalju ga mailom kući a kako sam u trudnoći trebala povećavati terapijsku dozu prebacila sam se na Nuklearnu kod dr. Petretić a jednom me pregledala i druga endokrinologica jer mi je TSH divljao za vrijeme trudnoće. U trudnoći je najvažnije kontrolirati hormone svaki mjesec obavezno i konzultirati se sa endokrinologom pogotovo do 4 mj. trudnoće dok ti beba nema sama formiranu štitnjaču. Prije postupka je idealno sniziti TSH na 1-2 jer kažu da je to optimalno za zečeće, ja sam ga skinula na 1,25 i to sam si sama pojačala dozu za 25 Euthyroxa prije postupka cca 2 tjedna i onda izvadila krv da vidim na koliko mi je pao. Najvažnije je da se sama redovito kontroliraš vađenjem krvi, uputnicu ti daje tvoja dr. opće medicine a kod endića ideš na konzultacije i kontrolu kad ti je potreban UZV iili su ti vrijednosti TSH odnosno T3 i T4 povišeni van granica normale i sl. Nadam se da ti nije vještica uzrok tvoje neplodnosti i želim ti da što prije imaš plusić!
Posljednje uređivanje od diabolica : 15.12.2010. at 00:30
diabolica Andrej je presladak!!!
BarbyRi šta još samo 4 tjedna?!?!? Kako vrijeme leti!!!
Mojim riječankama bebach, vita22, sara38 sretno drage moje!
sumskice i ovdjeDočekati ćete vašu bebu, ovo je dio odličan znak iako znam da ti to sada i nije neka utjeha. Drži mi se, jaka si ti žena!
BarbyRi čestitam što si već dogurala skoro do kraja....želim ti brz i lagan porod i da se što prije oporaviš a tvoja bebolina da lijepo napreduje....izdrži još malo, znam da su ovi zadnji tjedni najgori!
tnx
tako brzo je to proslo da ni sama ne mogu vjerovat,kao da je jucer bilo kad sam u 2.mj ono bila na punkciji i transferu...
maleni ti je presladak! tako ozbiljan izgleda kao da ima vec 4,5mj![]()
[QUOTE=bebach;1766639]drage moje, evo da i ovdje javim...od danas imam 2 mrvice na čuvanju u bušini!!!
betu vadim 24.12.!!!
E,Bebachice,čini mi se da smo bile isti dan na transferu...(ja-krevetac do prozora)!!!!
Užasno vrijeme leti....tako brzo da isto ni sama ne vjerujem da sam bebu dobila IVF-om i da se sve odvijalo još početkom ove godine...čudo stvarno....zato svim curkama poručujem da je samo malo dovoljno da vam se ispuni najveća želja...nikad ne znaš kad će se to dogoditi, zato u svaki postupak, pa makar on bio i neuspješan na kraju, ulazite pune optimizma i volje jer i to je bitno za uspjeh!
Pusek svima šaljem a najviše ~~~~~~~~~~~~onim curkama koje upravo sada čuvaju svoje mrvice!
Huljica dobrodošla i još brže o(ti)šla na trudnički pdf!!!
ako si na transferu bila u sub. 11.12. onda sam ja ona krevetac do tebe!
ne mogu ti poslat privatnu poruku (pp) jer imaš samo 1 post (a čini mi se da ih moraš imati najmanje 10, da bi mogla i primati i slati poruke) evo ti moj mail, pa se javi: bebach06@net.hr
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeeeeeeeliku beeeetu!!!
tigrical
vita22 i sara38 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Posljednje uređivanje od bebach : 15.12.2010. at 22:04
Bog cure?Stalno pratim ovu stranicu.stalno smo razmisljali dali cemo ici opet na um.opl.po ovom novom zakonu ali eto odlucili smo se,pa smo dosli do punkcije-18.12.pa se nadamo sreci kao i vi ostale!!!lijep pozdrav svim curama a drzite se!!!!!!!!sad samo treba cekat!!!!!
Dobrodošla! Napiši nam malo o sebi. Kakva je bila stimulacija? Kod kojeg si dr.? Koliko imaš folikula? Znači večeras ti je štoperica. Sretno!
I molila bi te da ubuduće koristiš izraz potpomognuta oplodnja (jer nema ničeg umjetnog i naziv je ružan) ili kraticu MPO - lakše ti je pisat.
Posljednje uređivanje od tigrical : 16.12.2010. at 19:05
sumsko voce jako mi je zao
Znam kako ti je , jer znam kako je meni bilo kad sam prokrvarila večer prije bete
Drži se, doći će vrijeme kada ćemo sve mi imati naše bebice. Pusa.
hej, Malena72, tebe već dugo nije bilo na forumu. Što ima kod tebe?
Mravak pusa velika
Želim svima čekalicama, svim pikalicama i svima koje ulaze u protokol ili će tek ući svu sreću i mislim na svih Vas iako se ne javljam često.
Bebach, huljica, tigrical, sara 38 ************** puno dobrih vibrica!!!
Diabolicapusa tebi i tvome malenome
Barby Ri želim brzi, lagani porod i puno sreće i zdravlja![]()
Ej Ranga pusaevo ja sam dobro
ne javljam se baš često...ali zato mislim na sve Vas
čujemo se uskoro
![]()
Malena72... lijepo od tebe što misliš na nas...
Ranga prekrasan avatar
Bebach, huljica, tigrical, sara38,vita22 ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Diabolica svi ćemo mi tvojim stopama....
BarbyRI...još malo i beba je tu .......
Šumsko ~~~~~~~~~~~~~
Gizmos,Cranky.....
Nisam vas se pohvatala...ima nas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svi ostalima za bebu ili dvje
hvala Malena72
mravak evo jos malo da,brojim dane...svaki dan nesto novo,cudno osjetim i mislim evo me danas u rodilistu
kako si ti,kad je tebi termin tocno?
Posljednje uređivanje od barbyRI : 16.12.2010. at 21:50
Osjećam se odlično, a termin mi je jako daleko... 8.07.2011.
I mene tu i tamo nešto štrecne i odmah crne misli mi prođu kroz glavu, nikako da se opustim...
Misliš da ćeš tako brzo??? imaš ti još mjesec dana da se družiš s nama, možda dođeš i na kolače![]()
brzo ce ti to proci vidjet ces,ova zima pa kratko proljece i evo ti termina..tako sam i ja mislila ajme cijela god mora proci do mog termina,kad evo mi ga pred vratima...pa ne znam ocu brzo rodit,ja se sve nekako nadam da cu oko termina,bolje da je beba jos u busici nek naraste jos malo.ili nek produzi koji dan pa nek se rodi na mame rodjendan,kud ces lijepseg poklona
kakve kolace?
Zaželila sam da se nađem sa curama sa ovog foruma na riječkoj kavici,meni draže na riječkim kolačima u 1.mj. da se upoznamo .
Nisam do sada nikad bila jer mi datumi nisu odgovarali...
cure moje, samo da javim da sam danas vadila betu i bila je 0.100. Dakle, od ovog puta ništa.
mravak i barbyRi, uživajte u trudnoći, svima ostalima ~~~~za sve što im treba!
a eto, u 3.mj. idemo opet. samo mi je žao što nemam nikakvih smrzlića da mogu i to probati, ovako u 3.mj. sve ispočetka, opet dugi protokol...
što ima s tobom, lucija83?
Ranga žao mi je, nadam se da će ožujak donijeti više sreće!
Ništa od mojih pingvina sve se odužilo ...a kbc ne radi od petka tako da idem u 2011.g. puse svima
Ja još čekam stvari pa da idem te hormone vaditi, kasne mi stvari dosta jel se to inace događa nakon velike stimulacije zna li netko?? naravno trudna nisam ali moja seka je juuuuuuuuuupi!!!!!
ranga žao mi je! I bolje da nemaš smrzlića...
vita sve znaš![]()
ranga šteta...al sretno u ožujku!
Vita navijam za 2011!
BarbyRI budi spremna na sve...nek torba bude spakirana! I sretno tamo na 5. katu je živa ludara...još da sam ostala koji dan sigurno bih počela piti nešto za živce!
Trudničicamauživajte u svojim bušicama!
ranga baš mi je žaodrž' se, draga! držim ti fige za 03.mj.!
vitabit će u 2011.g.!
Huljica i ja sam luda od tog čekanja...a danas tek 7dnt! uhhh...
tigrical, mravak, šumskica
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god vam treba!![]()
Rađaona u Rijeci je prekrasna i svi su super profesionalni od doktora do pomoćnog osoblja...ne znaš kako da im se zahvališ kad vidiš kakvo veliko srce imaju te babice koje ti stvarno pomažu da se što prije riješiš muka, anesteziologinje su odlične, pažljive i drage, svi su suosjećajni i svaka pohvala 3. katu.....ali zato kad dođeš na 5. kat tu počinje psihijatrija, te žene stvarno nisu za taj posao, ne shvaćam zašto netko radi takav osjetljiv posao a nema sluha za bol, za stres poslije poroda kad ti hormoni divljaju i sav di jadan kad ne znaš šta te snašlo, umjesto da te utješe i da ti daju podršku one su stvarno jako bezobrazne...ja imam malo više godina, nisam njamravica, rodila sam već jednom ali ovo nigdje nisam doživjela, takvu neljubaznost, otresitost, opterećenost dojenjem (pazi, ako ne dojiš ma makar imao boleštinu poput mene onda si neprijatelj br. 1 i odmah te šikaniraju), i doslovno pokazivanjem drskosti...BarbyRI čudi me da si čula pohvale na njihov račun, svi baš izrazito loše karakteriziraju osoblje na 3. katu. Bila sam točno prije godinu dana na laparoskopiji i 7 dana bila na ginekologiji na 2. katu i stvarno mogu reći da su svi bili jako korektni, onda sam bila na 4. katu na patologiji trudnoće i tamo su svi bili jako dragi pogotovo jer sam imala spontani i baš su bili suosjećajni, poslije sam radila amniocentezu i sve je bilo savršeno. Beba mi je bila 7 dana na Premanturnom odjelu i tamo su sestre prekrasne sve do jedne, vidiš da vole svoj posao i te bebice, na Humanoj su svi ok. jedino u toj zgradi na 5. katu je stvarno toliko užasno da sam ne sramim se priznat imala par puta napade plača kad sam vidjela njihov odnos prema ženama i bebama....čak sam ispunila onaj upitnik gdje sam navela svoje svoja iskustva i mislim da nisu zaslužili slogan Bolnica prijatelj djece. Evo malo sam offtopic ali neka znate šta vas čeka....znam da ćete i to izdržati samo da svoje pinčice držite u rukama.
Pusa od mene i moje beboline!
Hej cure, test negativan,menga stigla! Nisam čak ni tužna,nego bisna ka ris...nisam ni dočekala betu.
Huljica![]()
Huljica zao mi je
diabolica vjerujem da ti je bilo gadno tamo i da si jedva cekala da ides doma,nadam se da cu ja imat vise srece....nisu valjda sve sestre iste,ima i dobrih... dvije poznate su mi sad nedavno rodile i nisu se bas pretjerano zalile.valjda su naletile na dobre sestre....
sta se tice dojenja mozda im je to smetalo da ne zelis dojit pa su te malo poreko gledale...ne znam.....
ja imam isto hipo kao i ti i to vec 16 god vodim borbu sa stitnjacom i divljanjem hormona svako toliko ali svejedno namjeravam dojit.raspitala sam se na sve strane svugdje su mi dali zeleno svijetlo.i moja ginek koja i sama ima hipo isto rekla bez problema onda dr kod kojeg se lijecim rekao pa naravno da cete dojit zasto bi smetalo,pa i cijelu trudnocu uzimate lijekove i to od 125mg onda bi i sada preko posteljice smetalo za bebu jos vise nego poslije preko mlijeka.i moja opce prakse dr isto rekla,tako da daj boze da budem imala mlijeka dojit cu.koliko citam po netu skoro sve zene doje uz hipo, hiper.i sve je ok sa bebicama bilo.vjerujem da ce i s mojom
ostale cure pozz i drzim fige da vam naredna god bude uspjesnija nego ova!
huljicažao mi je
rangadrži se! Uspjet će nam u 2011. Dobro da si već dobila novi termin, ja tek trebam na konzultacije u siječnju...
vita još malo i stigla ta nova godina!!!
bebach ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od srca!!!!
Drage moje hvala valjda je 2011.g naša.................ali moja kuma nakon 3ivf-a trudna(na kbc RI).......čestitam joj iako nije s nama tu .......