Cranky, kada je termin?
evo i meni ce sad 22.2 biti godina dana od transfera,sve je hvala bogu to iza mene i sad imam moju najvecu srecu,isplatilo sesutra punimo mjesec dana,tako je brzo proslo....
i ja kao i diabolica vam zelim od srca da dobijete jedan mali smotuljak koji se zavoli vise od icega!
pozz svima od mene i mog malo zlocka placljivog!
Bok! Evo nakon što vas vec duže vrijeme pratim, odlučila sam se javiti i krenuti na KBC. Bila sam na prvom razgovoru kod doktorice i upravo radimo prve nalaze. Spomenula je da cu morati na HSG nakon sto izvadim hormone pa me zanima kakva su vasa iskustva s HSG. Je li to zbilja tako strašno, jeste li pile kakve tablete za bolove same ili su vam to oni dali... Vec se jezim od same pomisli na to jer nisam bas cula neke lijepe priče, ali sto cu ako se mora...
nemoj da te strase druge price,svakome je drukcije..ja nisam pila nikakve tablete niti su mi oni dali ili preporucili nesto,nisam znala uopce sta me ceka..normalno je da ce te zabolit,mozda vise nekako neugodno nego bas bol,bar je meni tako bilo..ali sve u svemu traje jako kratko i svi smo prezivjeli pa ces i tibez brige.. ako bas zelis mozes si popiti nesto za smirenje ili protiv bolova jer bolje da si sto opustenija na stolu,da nisi u grcu..jer naravno onda i manje boli..sretno
Drage moje napokon da i ja objavim pošteno pozitivnu betu.... moja beta je 2350!!!
Ja nisam ni znala da se ceka beta! Eto kad te hoce onda te hoce i to cetveroznamenkasta beta! Pusa draga! I guraj skolski do kraja!
Dani, čestitam, stvarno predivno i to iz zamrznute jajne stanice!!!! Danas si sjedila na klupu kraj mene... malo sam buljila u tvoj nalaz...samo da vidim kako to izgleda imati nalaz sa pozitivnom betom..
Nažalost moje stanice se nisu oplodile...tako da transfere nema... Inače sam imala 4 zrele stanice, nisam ni pitala šta su radili s onom koja je ostala. Uuuf kako je ovo teško. Sada ponovo odmor i skupljanje snage za dalje!
Velik bacin Istrijankama iz ''Porečkog druženja''
Dani jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, čestitam, čestitam i čestitam do neba![]()
ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee evo vristimo ja i Gabica od srećeeee tako mi je drago Dani čestitam ti od sveg srca!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dani![]()
![]()
ČESTITAM!!!!!! Super beta i super što je od odmrznutih i jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala vam svima na čestitkama!!
Ambra nadam se da ćeš i ti u slijedećem postupku imati ovakvu betu ... i svima vam to želim s ovog pdf-a!!!!
Dani iako sve znam još jednom bravooooooooooooooo--------------------moj se san ostvario(tvoj)---------------------
Dani draga jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee.....točno točno nakon godinu dana kad smo zajedno bile cimerice poslije tranfera.....ima nešto u toj veljači (kad se mačke pare)...baš sam sretna zbog tebe....neka sve bude u redu i da imaš lijepu trudnoću...pusa od mene i mog smotuljka!
Dani cestitam!!!
Prekrasne vijesti![]()
Diabolicasutra moj transfer......
Vitta vibriram do neba da sve bude u redu!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bas lijepa vijestkrenulo je.....
i to od zamrznutih..bas si sretnica
cestitke i nek ti trudnoca bude laka....vidjet ces da nema lijepseg razdoblja u zivotu zene nego bit trudna
vita mojaza tebe i tvoj zamrzuljak....i da vrištimo od sreće za 2 tjedna!!!
Vitasve znaš vibr vibr. Sad fino uhvati ovaj otočki vlakić i jedva čekam lijepe vijesti za 2 tjedna
LOTV 20.04., a kad je tebi ono ß?
Ajme pa to je bas brzo
A meni je rekla betu vadit tek 03.03, meni se to cini nekako jako dugo....pa cu otici 28.02 jer transfer je bio 10-og.
Mislim da je 18 dana dovoljno...nadam se da cu docekati taj dan...
Danas sam pola dana plakala, i nisam stala u svoju inace super komotnu elasticnu suknju. Imam i lagane grcice dolje. E sad dal to znaci da me sora pms ili toliko zeljeni znakovi trudnoce neznam....
LOTV i ja sam plakala kao kišna godina prije svoje zadnje bete jer sam osjećala menstrualne grčeve...i beta je bila pozitivna ... želim i tebi takav rezultat !!
Vita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer!!!
Dani82 svaka čast na četveroznamenkastoj beti iz zamrznutim jajnih stanica... možeš biti ponosna na sebe... toliko si postupaka odradila i na kraju ostala trudna iz postupka koji daje najmanje nade... baš sam sretna zbog tebe...
Kaja76... što se tiče HSGa .... svatko ga doživi drugačije, moj savjet uzmi nešto protiv bolova, možda nešto što piješ protiv menstrualnih bolova... bolni dio pregleda traje manje od minute tako da ćeš preživjeti kao i sve mi ostale ovdje...
Cranky i mene moja bebica lupka... predivan osjećaj... što se tiče poroda... što smo sve preživjele do sada u MPO vodama porod ne može biti toliko strašan.. to se ja malo tješim. ali pitaj me kako se osjećam mjesec dana pred porod... možda promijenim priču....
mayica kako ti ?
Pozdrav svima.... i da nam svaki tjedan ovako skačemo zbog predivne bete !!
Vita...neka današnji transfer bude dobitan....vibram do neba....mislim na tebe!
Vita milijon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji transfer!!!
Dani, zbog tebe i još jedne forumašice (javit će se ona već) cmizdrim ko da mi je netko umro, ali ne od tuge nego od takve sreće!!! Čestitam!!!
Ambra, žao mi je, nas sreća čeka odmah tu, iza ugla! Ne brini!
Sumskovoce![]()
Sneki ma draga kako nam je krenulo, sad ćeš ti u 3. mjesecu, pa ja u 4. mjesecu i imat ćemo trudničke kafele, a ne MPO kafele!!!!!
Drage moje niš od mog trasnfera 2 su se prestala jučer razvijat a jedan danas krećemo u frišku akciju krajem trećeg mjeseca........![]()
Vita tako mi je zao
Vec doci tako daleko i onda ti nada splasne u trenu i jos nakon nekoliko pokusaja...tako sam zalosna...........
Kako ste vi sve tako hrabre i jake zene.....meni je valjda sve jos tako novo jer mi je prvi put i kad vas citam redovito mislim kako ja to sve necu moci ako cu morati
Stvarno ste divne i zelim vam svu srecu svima![]()
Vita zao mi je
samo hrabro naprijed,vidjet ces jednog dana ce se isplatit....![]()
Vita![]()
sve znaš
Ali ajde, bar odmah krećete u frišku akciju![]()
Vita...pripremi se za nastavak borbe...nema odustajanja!
Vitažao mi je...ali brzo ideš u nove pobjede!!!!
Vitaisto sam ja to prošla ovaj tjedan, znam kako ti je.. Moje se uopće nisu oplodile, a tako sam bila ponosna na 4 jajne stanice poslje punkcije.
Vita![]()
Vita![]()
recite mi da li je bolje ići po inekcije 20 ili 21 dan mislim da mi je rekao 20 ali nisam sigurna kakvog ste vi iskustva imale