Stranica 24 od 149 PrviPrvi ... 1422232425263474124 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

svi mi znamo da nas ima podjeljenih mišljenja oko prof.To je već prastara priča

netko voli njezinu odrešitost,netko ne voli.netko ima pozitivna,netko negativna iskustva .osobno imam vrlo loša iskustva i ne želim je više vidjeti niti na hodniku a kamoli u ordinaciji

samo se raspitujem da li je moguće ,pošto je novonastala situacija na odjelu,odabrati liječnika

:D
    Posljednje uređivanje od skandy : 08.03.2011. at 00:31

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Razumijem, ja sam se identicno osjecala na pocetku price i okrsaj s njom je mogao biti i presudan za nas kao par u odluci da li se upustati uopce u mpo ili ne, sad se najezim kad pomislim da smo mogli i odustati.
    U svakom slucaju mislim da se lijecnika moze birati. Mislim da su nas pitali kad smo se prvi puta narucivali (jesenas) kod koga zelimo ici, ili smo samo rekli da zelimo kod toga i toga, ne sjecam se....doduse vjerujem da to ovisi i o tome na koju sestru naletis, kod nekih je sve moguce a kod nekih (u mom slucaju kod jedne jedine) je sve nemoguca misija
    Voljela bih znati kakav je problem bio sa spomenutom, moze i na PM ako ne pitam previse....
    (mozda mi dobro dodje kao iskustvo za neku situaciju koju nisam predvidjela...)

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Recimo da navedena nema previse takta u odredjenim situacijama...recimo i ja sam uvijek govorila da nema sanse da se njoj dam u ruke a na kraju sama sebi skocila u usta. Prevagnulo je sto je od preostala dva lijecnika ipak ona duze u tome svemu pa pretpostavljam da ima vise iskustva.
    Skandy, jos dok ih je bilo svo troje cure su se prebacivale od jednog do drugog. Ako krenes opet u Ri jednostavno reci sestrama da si bila pacijentica od dr V. i da bi voljela zakazati konzultacije sa drugim dr V. Ne razumijem zasto bi ti netko pravio probleme, jednostavno trebas doc sa stavom i to je to, ako se sama ne izrazis stavit ce te po svom nahodjenju, ili po uputi koja im je vec dana. Ajd ako imas vremena i volje, daj mi na pp napisi sto ima kod tebe, jos se sjecam tvoje situacije pa bi voljela znati jeste li dosli do kakvog pomaka.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hej curice! nisam se jako dugo javljala, a nemam se baš čime pametnim niti pohvaliti. trebutno sam 9-ti dan u krevetu radi gripe i valjda ću više biti bolje. trebala sam se krajem veljače prijaviti na konzultacije, međutim taman me ulovilo pa nisam stigla ni faxirati uputnicu,a o odlasku u bolnicu da niti ne govorim. to me dakle čeka krajem ovog mjeseca. vidim raspravljate o doktorima....ja nikako ne želim nakon umirovljenog dr V doći u ruke doktorici. bila sam nakon HSG-a u sobi sa curama koje su imale transfere taman taj dan kod nje i sve su imale isti stav! možete misliti koji. nije mi to nikako jasno da nas u cijeloj ovoj priči može puno više utješiti muškarac nego žena koja bi valjda sve to trebala bolje razumijeti, ali u ovom slučaju to stvarno nije tako. ja sam jednostavno tip koji treba lijepu riječ i razumijevanje, takva sam, sve ovo me previše boli da bi me još netko i verbalno napadao kao da sam ja sve ovo željela u svome životu. poznajem se, rasplačem se dok gledam neku najbanalniju temu na tv-u.....
    u svakom slučaju nadam se da ću se uspjeti izboriti za dr V. vjerujem da će uskoro doći i još neki doktor na ovaj odjel jer mi se čini da ih je i prije bilo premalo, a sad samo dvoje, ne znam baš koliko se stigne.
    molim vas ako znate....koliko mogu biti stari nalazi pape, briseva, spolnih hormona i štitnjače da bi se priznali za postupak? sve imam to nedavno odrađeno, ali se bojim da ću morati opet sve ponavljati. nisam radila nalaze u svrhu MPO-e, nego radi HSG-a. nalazi su stari cca 3 mjeseca.
    i da....ako imate bilo kakva saznanja o liječenju neprohodnih jajovoda molim vas da svoja iskustva podijelite, može i alternativa.....sve savjete primam!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

[QUOTE]
    Citiraj Bebica_2 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje evo da vam se i ja pridružim!!(Ako može naravno!)
    jako mi je tužna tvoja priča, ne mogu niti zamisliti koji krah emocija od tolike radosti do tolike žalosti....želim i tebi i tvom dragom svu hrabrost ovoga svijeta u svemu što vas čeka.... i da se vaša golema tuga što prije pretvori u plimu sreće!!!!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ciao thinkpink ne moraš brinuti, nećeš trebati nikakvu borbu da bi postala pacijent dr. V, samo tako kažeš sestrama, da si bila pacijent dr. V-a i da želiš sada postati pacijent dr.V-a i ntiko te ni riječi neće pitati pored toga. Što se hormona tiče, 3 mjeseca nije puno, moji su skoro 10 mjeseci stari (OK, i hormoni i brisevi su bili savršeni) i nisam trebala ništa ponavljati za ovaj postupak kojeg očekujem.
    Mislim da nije stvar oko spola doktora, kao muško manje razumije, a žena više ili obratno, mislim da je pitanje u tome tko u svojem karakteru ima crtu empatije i nježnosti prema drugome, a tko je striktno profesionalan, sa napadačkim stavom. To je igra slučaja da je kod nas na odjelu žena odriješita, a muškarac drag, moglo je biti i obratno. I slažem se s tobom, lijepa riječ je besplatna a toliko vrijedi za naše duše i srca...mah- ima cura kojima je doktorica super. Bila bi i meni super da me napravi trudnom ali tek nakon što bih bila trudna.... Čudna je naša psiha... BTW i ja sam kod dr. V-a i čim sam s njim imala prve konzultacije shvatila sam da je zvijezda rođena... puno će on parova i obitelji usrećiti, i bit će nam ugodno na putu do naše sreće... Uglavnom ja ga lajkam jakoooooo

Ozdravi brzo

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam kod naručivanja rekla da želim dr. V i kod njega su me naručili.........čovjek me naprosto oduševio.....super je kao i stari dr. V.....idemo u postupak u 6 mjesecu....odnosno punkcija će biti već početkom 6.....

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

super, baš mi treba jedan novi stari dr V. nemam pojma što me čeka, niti kakva je procedura, jer sam ja odradila samo one prve konzultacije i HSG kod starog dr V. on je bio jako optimističan glede trudnoće u kućnoj radinosti, ali od toga ipak očigledno ništa. prije godinu i pol sam naime ostala trudna prirodnim putem i to iz prvog pokušaja, ali je bio missed u nekom 11-12 tjednu. nakon toga ništa bez obzira na ciljane odnose, bazalna plus ovulacijski testovi. imam miome, hipotierozu i po novom začepljene jajovode. brisevi i papa čisti. 35 mi je godina, mom dragom 41, njegov spermiogram odličan.
    koliko se čeka od konzultacija do postupka cca? s tim da imam jako puno nalaza pa ako mi ih uvaže vjerujem da ćemo malo ubrzati postupak.

smrdljiva čarapa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ja sam došla kod dr. S. prema preporuci svog gin. i ona me vodila od početka. Ali kako se često dešava da su oni svi tamo na odjelu i na dežurstvima, ispalo je da me često imao i dr V. (puno folikulometrija, 1 transfer...).
    Ali nije mi ona bila tako strašna. Na prvom razgovoru je prilično jasno rekla šta nas čeka, u šta se upuštamo, kakvi su rizici... i to je na neki način bilo i dobro.
    Tijekom postupaka je bila brza i profesionalna. Ne pamtim ništa tako loše.
    Bitno je (kao i u konačnici kod poroda) razmisliti o svojim očekivanjima.

tini avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni se čini da dr.S ima super odnos prema onima koji dođu prvi put i realno ti bez okolišanja kaže na čemu si i to mi je ok. ali što duže dolaziš to ona mijenja svoj stav. Pa ja bi najviše voljela da sam ostala trudna iz prvog ili drugog ivf-a, ali nisam. Sve cure koje ja znam, a ostale su trudne iz dva-tri pokušaja imaju jako lijepa iskustva s njom, a one koje su godinama dole nemaju baš previše lijepih riječi. Nakon što sam napokon ostala trudna i došla sam joj se javiti sva sretna jer je napokon uspijelo, njen komentar je bio da to što sam trudna ne znači da neću imati spontani,a ako i izguram trudnoću ne znači da će beba biti zdrava... (kao da ja nisam svjesna svih činjenica,ali nada umire posljednja) toliko o tome nakon osam godina...i svima u inat moja trudnoća napreduje i nadam se da ćemo se moje čudo i ja ugledati za nekoh mjesec dana !

smrdljiva čarapa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

da, možda je moje iskustvo bilo pre kratko. A kad sam zatrudnila prvi UZV je obavio dr. Vlašić, tako da je ni tu nisam susrela.
    Tini, sada se ne obaziri i uživaj u svojoj trudnoći i radosnom isčekivanju

tini avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I meni je dr.Vlašić napravio UZV u 5tj. jer je ona bila na go, ali ja sm htijela biti fer i javiti joj se osobno pa čak i zahvaliti, a na kraju mi je bilo žao jer mi taj stres nije trebao.

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

[QUOTE=thinkpink;1837327]

jako mi je tužna tvoja priča, ne mogu niti zamisliti koji krah emocija od tolike radosti do tolike žalosti....želim i tebi i tvom dragom svu hrabrost ovoga svijeta u svemu što vas čeka.... i da se vaša golema tuga što prije pretvori u plimu sreće!!!!!!!
    Hvala ti puno!!I ja se nadam da će uskoro sve krenut na bolje!

Opet imam pitanje, dosadna ja
    Kad sam išla u prvi postupak (i jedini za sada) svi nalazi i svi papiri su mi ostali kod njih, pa me zanima da li oni to čuvaju i da li će im bit svi ti nalazi dovoljni s obzirom da su iz 8. mjeseca 2010. kad sam bila u postupku ili ću morat sve ispočetka?

maza975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bebica_2, moji nalazi su iz 5 i 6 mjeseca 2010, na IVF smo prvi puta bili u 9 mj, sada sam promjenila i dr koji nije tražio ništa da ponovim. On ima sve u kartonu. Sada sam u postupku. Sretno

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tini prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se čini da dr.S ima super odnos prema onima koji dođu prvi put i realno ti bez okolišanja kaže na čemu si i to mi je ok. ali što duže dolaziš to ona mijenja svoj stav. Pa ja bi najviše voljela da sam ostala trudna iz prvog ili drugog ivf-a, ali nisam. Sve cure koje ja znam, a ostale su trudne iz dva-tri pokušaja imaju jako lijepa iskustva s njom, a one koje su godinama dole nemaju baš previše lijepih riječi. Nakon što sam napokon ostala trudna i došla sam joj se javiti sva sretna jer je napokon uspijelo, njen komentar je bio da to što sam trudna ne znači da neću imati spontani,a ako i izguram trudnoću ne znači da će beba biti zdrava... (kao da ja nisam svjesna svih činjenica,ali nada umire posljednja) toliko o tome nakon osam godina...i svima u inat moja trudnoća napreduje i nadam se da ćemo se moje čudo i ja ugledati za nekoh mjesec dana !

oprosti,molim te.ne zamjeraj mi na ovome

ovo je toliko žalosno i kretenski da mi postaje smiješno

ali od koga je ,ne čudi me

ne mogu vjerovat.jednostavno ne mogu

mene je doktor Vlastelić ,nakon što je vidio pozitivnu betu,zagrlio i poljubio

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ovo je STRAŠNO!!!!!!!!!!!!!! nemogu čak ni komentirati...

da li znate kakve ultz imaju na KBC, poliklinici? ono, novije (trodimenzionalne) ili prastare, kakav ima moja gin, pa umjesto bebe vidim guštera!
    gin me želi poslati s uputnicom na pregled u KBC u 15tj da se utvrdi kako beba napreduje (jer sam odbila amnio, a kao stara trudnica, 38g., nisam za druge pretrage) a ja bih najradije u Medico, osim ako se bolnica nije ponovila!
    zna netko?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajme tini stvarno žalosno da poslije toliko godina nije razvila neki odnos sa tobom kao osobom pa da se barem malo ne razveseli
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 10.03.2011. at 17:20

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Tini jako mi je žao što je profesorica tako reagirala pročitala sam i rasplakala se
    Ja sam isto kod nje već godinu dana i ja bi isto da ostanem trudna letila od dragosti knjoj da joj se zahvalim i sve ... i sad sam se zamislila u tvojoj situaciji i stvarno mi je teško palo. Al nemoj se stime zamarati sve će bit ok i tvoja bebica je zdrava bebica!! Pusti bilo koga što kaže!! Svaka čast svima njima al mi i naše bebice smo si najbitnije Nemoj se brinuti ni žalostiti jer će bit sve u redu i sa tobom i sa bebicom!! Pusa od mene

tini avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Cure hvala na podršci !
    Kada čovjek dođe do svog cilja postane ti sve ostalo nebitno...još samo da mm i ja zagrlimo svoju Martu koja treba doći za koji tjedan

Vojvođanka ja sam vodila trudnoću kod dr.V dok nije otišao u mirovinu i bila sam na par pregleda na poliklinici, uzv im je običan i nije baš najnoviji ali bitan je onaj koji radi taj uzv. U bolnici imaju 3d uzv ali na patologiji trudnoće u ambulanti sada ja neznam kako se tamo dođe na pregled redovnim putem, ja sam bila u dežurstvu kod dr.V i bila sam nedavno kao hitnoća jer sam imala neko krvarenje.

Svim curama u postupcima želim što prije pozitivne bete~~~~~~~~~~~

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo ja vas sve pozivam da na linku u mom potpisu preuzmu prosvjedni avatar. To je način da i ovako virtualno iskažemo nezadovoljstvo postojećim zakonom. Ne možemo svi izaći na ulice, no možemo ovom malom gestom pokazati da nam je stalo...
    P.s. U albumu imate i predloške postera - transparenata - za one koji se odluče prošetati

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Curke stigla moja M...sad odobrojavam 20 dana do bockanja, u ovom pokušaju smo u dugom protokolu. Sad me muči pitanje - da li će mi M normalno doći iako sam na Decapeptilu? I da li se bockam Decapeptilom i za vrijeme M? Boli li M pod stimulacijom? Puno pitanja...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam bila u dugom protokolu s decapeptylom i bockala sam se njime citavo vrijeme od 20-og dana do kraja stimulacije ( i za vrijeme mjececnice) Nije me nista bolilo za vrijeme m., opcenito cijela stimulacija mi je prosla glatko i bez nekih ekstra (ne) raspolozenja ili fizickih neugodnosti, ali zato sada ciklus nakon stimuliranog mi je ocajan Plac, nesanica, depresija, kao da sam citavo vrijeme u pms-u

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Curke stigla moja M...sad odobrojavam 20 dana do bockanja, u ovom pokušaju smo u dugom protokolu. Sad me muči pitanje - da li će mi M normalno doći iako sam na Decapeptilu? I da li se bockam Decapeptilom i za vrijeme M? Boli li M pod stimulacijom? Puno pitanja...

meni je M dolazila normalno ali se ciklus znap produžiti

meni su napomenuli da u slučaju ako M ne dođe na vrijeme da svejedno dođem na 1.ulzv.tako sam zaključila da postoji mogućnost i da M može kasniti i da to nije alarmantno

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ja sam u dugom protokolu, moja m je kasnila par dana ali je ipak došla, dr je rekao da je to ok, sad sam na folik., ne brini neka sve ide svojim tokom.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Lilly, Skandi, Dorina hvala na odgovorima još sam malo prosurfala i mislim da će mi JS biti kvalitetnije u ovom pokušaju. U prošlom postupku sam imala 12 JS, od kojih 2 s gen.greškom, 7 nezrelih i 3 oplođene (dvije se bile razvile u 8stanične embrije) nismo imali ništa za smrznuti, pa sad krećem iznova u puni stimulirani.

maza975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

U dugom sam postupku, milsim da bi slijedeći vikend trebala ići na punkciju. Kad sam prošli put bila u postupku nakon punkcije i tranfera sam išla raditi. Da li vi ostajete kod kuće ili idete raditi? Kakva je Vaša preporuka?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

maza ovisi šta radiš... ja se najbolje osjećam u miru svoje sobe, nakon punkcije me sve bolilo, bila sam ošamućena od anestezije i zaista nesposobna za rad. Nakon transfera sam isto otišla doma, povukla se u sobu i pokušala poželit dobrodošlicu malim mrvama. Mislim da mi je to vrijeme bilo potrebno da bih emotivno proživjela to što se događa, na poslu bih bila izludila...
    Sad u novom postupku planiram bit doma od punkcije do 3 dana nakon transfera. Nakon toga planiram radit pola radnog vremena. Meni osobno treba vremena za mene (povlačenje u sebe, meditacija, mir) ali ne po cijele dane, jer onda izludim. Svatko bi trebao poštovati svoj feeling o svome tijelu i svojim osjećajima...

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj maza975 prvotno napisa Vidi poruku
    U dugom sam postupku, milsim da bi slijedeći vikend trebala ići na punkciju. Kad sam prošli put bila u postupku nakon punkcije i tranfera sam išla raditi. Da li vi ostajete kod kuće ili idete raditi? Kakva je Vaša preporuka?
    ja iskreno ne idem raditi, ostajem doma i uživam. to ti i savjetujem barem 5-6 dana nakon transfera. moja zadnja punkcija je bila jakooo bolna da sam cijeli dan bila u "komi".

maza975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

i mene je nakon punkcije sve bolilo ali sam je radila u subotu, pa sam cjelu nedjelju odležala i onda sa u ponjeljak bila nekako recimo bolja ali ne i prava. NIsam se mogla ispraviti, bila sa pogrbljena kao "starica", i onda je to prošlo. Ne radim fizički naporan posao ali psihički svaki ubija, pogotovo u uvoj situaciji. Zato nisam ni sama pametna.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj maza975 prvotno napisa Vidi poruku
    i mene je nakon punkcije sve bolilo ali sam je radila u subotu, pa sam cjelu nedjelju odležala i onda sa u ponjeljak bila nekako recimo bolja ali ne i prava. NIsam se mogla ispraviti, bila sa pogrbljena kao "starica", i onda je to prošlo. Ne radim fizički naporan posao ali psihički svaki ubija, pogotovo u uvoj situaciji. Zato nisam ni sama pametna.
    moj posao je fizički zahtjevan ali moja dr mi nije dala ni u kom slučaju da idem raditi jer se ipak moram malo odmoriti od tog svega a i da ne ugrozim bebu, tako da svaki put ostajem doma od punkcije do bete, moj savjet je da ne ideš raditi.

maza975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

i za to dobiješ normalno bolovanje kod svoje dr opće prakse, to je neki 3-4 tjedna

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Lilly, Skandi, Dorina hvala na odgovorima još sam malo prosurfala i mislim da će mi JS biti kvalitetnije u ovom pokušaju. U prošlom postupku sam imala 12 JS, od kojih 2 s gen.greškom, 7 nezrelih i 3 oplođene (dvije se bile razvile u 8stanične embrije) nismo imali ništa za smrznuti, pa sad krećem iznova u puni stimulirani.
    samo hrabro naprijed i držim fige

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sumskovoce mislim na tebe i da ovaj postupak bude dobitni !!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mravak draga moja trudnice...da samo znaš koliko te se puta sjetim Nadam se da će mi bit Bingo iz 2. stimuliranog, kao tebi. Šaljem ti ogromnu pusu

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Popis ljudi za medije - važno!

Dragi naši forumaši i forumašice!
    Trebamo vašu pomoć. Kako bismo se i dalje mogli boriti protiv nepravde koja nam je nanešena ovim zakonom, ali i kako bismo mogli educirati javnost o neplodnosti, ukazivati na probleme s kojima se susrećemo - moramo snaći snage i izaći u medije.
    Kako se takav angažman obično u kratkom vremenskom periodu, često je teško naći nekoga tko bi bio voljan reći par riječi o svom mpo stažu.
    ZATO: Molim sve vas koji ste u mogućnosti i želite na bilo koji način progovoriti o tome da mi pošaljete svoje podatke na pp.
    Nije bitno koliko imate godina, postupaka iza sebe, nije bitna ni dijagnoza ni vrsta postupka, jeste li uspjeli ili ne - bitna je samo dobra volja!
    Možete naglasiti da u obzir dolaze samo anonimne izjave, novinski članci ili ste spremni izaći pred kamere i snimiti prilog ili čak doći u live emisiju.
    Napravit ćemo popis ljudi za medije - samo tako ćemo moći na vrijeme reagirati na upite novinara.
    Svaki vaš glas nam je iznimno važan
    Beskrajno vam hvala za odaziv!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

dobro jutro evo jedna fina

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kako smo utihle nakon ove kafe
    dorina199 moderatorica će nas po prstima, tu nebismo smjele kafenisat i chatat, već onako informativno raspravljati o poliklinici, postupcima i sličnim temama... pa da znaš zašto je tajac nastao. Kafe se pije na odbrojavanju

maza šta si odlučila, ideš radit ili ne?
    Liliofthe Valley šta ima kod tebe? Planovi za pingviniće? Kako nam je Dani82 uspjela s pingvinićima ulila mi je puno nade u ovu eksperimentalnu metodu... Svaka čast Dani!

maza975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

šumskovoće, neznam ni sama, mislim da bi mi mogla biti punkcija u subotu pa onda ima dva dana za mirovati i oporaviti se od bockanja. Ako bude ok , ostala bi onda doma nakon transfera 5 dana.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

E to je i moj plan, 5 dana nakon transfera obavezno doma. Od ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super bezbolnu punkciju i super JS, pa genijalan tulum u labu!!!!!!!!

mery0908 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bebica_2,procitala sam tvoju pricu,jako mi je zao sta ti se desilo!!!!Ali ti se divim sto neodustajes a odmah nastavljas,neznam dali bi ja mogla(vjerovatno nisam tako jaka).
    Zelim ti sve najbolje!!!!

maza975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ako mi je punkcija u subotu, transfer će biti u sredini tjedna tako da ću ostati cca tjedan i pol. Mislim da će to biti ok. Hvala ti na željama, možda promjena doktora urodi plodom.

mery0908 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

maza975 puno srece!!!!!!!!!!!!!!!!!ja sam bila uvijek kuci 21dan,tako mi je moja dr.rekla a volim da se opustim,jer imam naporan posao.jos jednom puno srece!!!!!!!!!!

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj mery0908 prvotno napisa Vidi poruku
    Bebica_2,procitala sam tvoju pricu,jako mi je zao sta ti se desilo!!!!Ali ti se divim sto neodustajes a odmah nastavljas,neznam dali bi ja mogla(vjerovatno nisam tako jaka).
    Zelim ti sve najbolje!!!!
    Hvala ti!
    Teško je, istina, al želja za bebicom je ipak veća, samo me strah kako ću izdržat slijedeću trudnoću jer mislim da ću umirat od straha!
    prikovat ću se za krevet od prvog dana, iako mi ni to ništa ne garantira!
    Ja bi najrađe sad odmah išla u postupak al morat ću pričekat barme 8-9. mjesec...uff!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kako smo utihle nakon ove kafe
    dorina199 moderatorica će nas po prstima, tu nebismo smjele kafenisat i chatat, već onako informativno raspravljati o poliklinici, postupcima i sličnim temama... pa da znaš zašto je tajac nastao. Kafe se pije na odbrojavanju

maza šta si odlučila, ideš radit ili ne?
    Liliofthe Valley šta ima kod tebe? Planovi za pingviniće? Kako nam je Dani82 uspjela s pingvinićima ulila mi je puno nade u ovu eksperimentalnu metodu... Svaka čast Dani!
    Najdublje se ispričavam stvarno nisam znala. Oprostite.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

i ja čekam punkciju ali u nedjelju nadam se znat ću točno sutra. Da li zna netko koliko se ostaje poslje punkcije s anestezijom u bolnici?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

dorina ma ne moraš se ispričavati...bilo mi je smiješno kako je nastao tajac, pa sam napisala post. Znale smo začatat tu na KBC Ri pdf-u,pa dobit po prstima..a da samo znaš kako sam se bunila kad nas je moderatorica opomenula Super za punkciju, pogotovo pod anestezijom, i ja imala tako. Ostala sam neka 2 sata nakon u bolnici, ali ne zato jer sam morala (kažu ti nekih sat vremena da odležiš) nego zato jer se meni ležalo, a i društvo je bilo dobro Psihički se spremi da će ti prvo mokrenje nakon punkcije istjerat suze na oči... od cijelog postupka, meni je to prvo mokrenje nakon punkcije bilo najbolnije. I da, sigurno su ti rekli da dođeš natašte.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

dorina ma ne moraš se ispričavati...bilo mi je smiješno kako je nastao tajac, pa sam napisala post. Znale smo začatat tu na KBC Ri pdf-u,pa dobit po prstima..a da samo znaš kako sam se bunila kad nas je moderatorica opomenula Super za punkciju, pogotovo pod anestezijom, i ja imala tako. Ostala sam neka 2 sata nakon u bolnici, ali ne zato jer sam morala (kažu ti nekih sat vremena da odležiš) nego zato jer se meni ležalo, a i društvo je bilo dobro Psihički se spremi da će ti prvo mokrenje nakon punkcije istjerat suze na oči... od cijelog postupka, meni je to prvo mokrenje nakon punkcije bilo najbolnije. I da, sigurno su ti rekli da dođeš natašte.
    Znam za mokrenje tako mi je zadnji put bilo nego mi je ovo prvi put da idem pod anestezijom pa nisam bila sigurna da li ostajem ili mogu doma, ali sad mi je lakše kad mogu svojoj kućici. jedva čekam da ovo sve izvadi iz mene, rekao je da će ih biti cca oko 20.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Prvi put ciujem za to bolno mokrenje nakon punkcije.....i ja sam imala punkciju u anseteziji (odlezi se jedan sat) i jako me je boljelo nakon (ali ne i mokrenje)pa preporucam da si u torbi imate voltaren i odmah popijete nakon postupka. Doduse ja sam se nacitala prica kako zene odmah nakon punkcije idu simo i tamo i rade ovo i ono pa sam se ja odmah sljedece jutro isla pentrati po sumi, nekih 6 kilometara i bilo sve super ali kad sam dosla doma i ohladila se sve zvijezde sam vidjela, morala sam izostati s posla sljedeca dva dana a inace ne bi bilo potrebno!

Sumskovoce, idem po pingvinke da, smao kada??? Ja inace svaki ciklus mjerim temp. pratim sluz i radim LH testove i ovaj mjesec nakon stimuliranog mi je sve zmuckanu, temepratura raste i pada ko sasava, sluz dodje pa ode pa se opet vrati, lh testovi isto lude....bit ce mi tijelo pokusava ovulirati ali ne uspjeva tako da mislim da ce i mjesecnica kasnit jako ovog puta, prokletnica, kad ne treba onda se nacrta a kad ju cekas onda nista!!!
    Po mojoj racunici transfer ce ako budemo imali srece s odmrzavanjem i oplodnjom biti negdje oko 10-og travnja.......
    Ma sutra radim i hcg test ujutro, pa kud puklo, nis mi vise nije jasno, gadni su ovi poststimulacijski ciklusi, a da ne kazm kako sam psiholoski ubijena, koma koma koma
    Posljednje uređivanje od LilyOfTheValley : 19.03.2011. at 02:59

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

LilyoftheV. oprosti al baš sam se nasmijala ti drugi dan nakon punkcija krenula na planinarenje? Mislim da ne treba s ničim pretjerivati i slušajte svoje tijelo ako boli radije odmarajte nego se isforsirati pa da bude svega, još si dan prije bila pod anestezijom, a joj...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •