Stranica 26 od 149 PrviPrvi ... 1624252627283676126 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Curke kod dr. V, kad on ima folikulometrije? Rano ujutro ili kasnije? Onako malo planiram nadolazeći postupak i sve se pitam kad ću dolazit
    Ta informacija bi i meni bila korisna pa ako ima tko voljan napisati kakva je sada praksa sa folikulometrijama bila bih mu zahvalna.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

J sam kod dr.v,uvijek sam dolazila rano ujutro.

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

dodji kad ti sestre kazu ali meni se cini da se tamo prije 8.45 nista ne mrda s mjesta

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

mislim da nema potrebe dolazit prije 8:30 jer on tad počinje raditi i tako se čeka oko sat vremena iako dođeš ranije.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo drage moje i ja krećem u akciju od jučer ponovo pikalica.... u pon. 1 folikulometrija,šta se tiče dr. V on počinje oko 8 i pol ali ponekad prozivaju pa je onda svejedno jeste li prve ili zadnje....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

S obzirom da je dr. V (u mirovini) uvijek počinjao u 07,30, a nakon njegovih pregleda dr. V, ja sam bila uvjerena da će dr. V. sada preuzeti tu praksu i kretati prvi...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

vita22 jupi za start!
    tigrical upravo sam i ja tako računala BTW kako si mi ti? Hoćemo li se opet sretati u čekaonici?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

vita22 jupi za start!
    tigrical upravo sam i ja tako računala BTW kako si mi ti? Hoćemo li se opet sretati u čekaonici?
    Ovaj put nećemo... Idem u 05. mj. Sad obavljam briseve, vadim krv. Inače sve o.k., borim se s posljedicama IVF-a.

maza975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

samo da javim, dobila ... i to ranije od očekivanog!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

maza975 žao mi je. Jesi se javila dr.? Šta kaže za dalje?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj maza975 prvotno napisa Vidi poruku
    samo da javim, dobila ... i to ranije od očekivanog!
    žao mi je

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

vita22 želim ti da ti onaj testić sa kavice bude zadnji ove godine!

maza975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Nisam ga još zvala. I tako moram raditi pauzu između postupaka. Prvo sam bila ljuta i rekla sama sebi da odustajem, danas me malo prošlo i možda bi probala još jednom prije go

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

maza975 draga šaljem ti ogroman

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj diabolica prvotno napisa Vidi poruku
    vita22 želim ti da ti onaj testić sa kavice bude zadnji ove godine!
    POTPIS ogromni!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

maza975 odspavaj preboli ovdje su samo pravi borci tako i ti tu pripadaš....hvala drage moje mame...nadam se da je onaj trbušasti test pravi.....
    Posljednje uređivanje od vita22 : 01.04.2011. at 21:38

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Drage moje! Bila sam jučer na prvom razgovoru/pregledu kod dr V. Očekivala sam bolje nalaze nego na zadnjem pregledu kod starog dr V u 12. mjesecu i to ponajviše zato što sam išla na tretmane bioenergijom koji su mi inače puno pomogli za neke druge dijagnoze. Međutim nalazi su lošiji nego prošli put, dobila sam 3 nova mioma, stari veliki su sa 2 cm narasli na 3 cm, cista na lijevom jajniku i dr sumnja na početak endometrioze na tom istom jajniku, jajnici su po HSG nalazu slabo prohodni. Uglavnom, nije neka sreća. Dogovorila sam svoj prvi IVF za 07 mjesec. Oldučila sam preskočiti inseminaciju, a i dr mi je to nekako sugerirao. Što vam se čini, jesam dobro odlučila ili je ipak trebalo pokušati sa inseminacijom? Ne mogu vjerovati da sam se umjesto ljetovanja koje inače cijele godine čekam i samo za to živim odlučila na lječenje u tom terminu. Kako uopće to ide u ljetnim mjesecima? Je dozvoljeno kupanje? Živim na plaži, pa ako budem morala gledati kako svi uživaju a ja noge u lavoru, strah me da me ne pukne još 100 puta veća depra od ove sada, ha ha.
    Cure ugodan vikend svima! Iskoristite ova dva predivna dana. Mislim da ću se slijedeći put pozvati na vašu kavicu....došlo je vrijeme i za to!

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ako ti jajovodi nisu prohodni bolje je ici na ivf jer se tim postupkom jajovodi zaobilaze.
    Ako ti je muzev nalaz uredan i vec duze se trudite prirodnim putem zaceti dijete, mislim da ti inseminacija nece biti od vece pomoci. S druge strane nekada se hsg-om i prociste jajovodi tako da ti se moze desiti i da do srpnja ostanes prirodno trudna, nikad ne reci nikad!

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

maza975 draga šaljem ti ogroman
    Potpisujem!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

thinkpink imaš pp

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    thinkpink imaš pp
    super! imaš i ti!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Kikica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ti jajovodi nisu prohodni bolje je ici na ivf jer se tim postupkom jajovodi zaobilaze.
    Ako ti je muzev nalaz uredan i vec duze se trudite prirodnim putem zaceti dijete, mislim da ti inseminacija nece biti od vece pomoci. S druge strane nekada se hsg-om i prociste jajovodi tako da ti se moze desiti i da do srpnja ostanes prirodno trudna, nikad ne reci nikad!
    bila sam prije godinu i pol trudna prirodnim putem, a problemi su krenuli nakon kiretaže i očite upale koju sam dobila kao posljedicu iste. dragom su nalazi odlični, pa vjerujem da sam dobro odlučila. od hsg-a je prošlo 4 mjeseca pa se ne nadam više da je on nešto pomogao.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Drage moje moja m je stigla....

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

koliko moram čekat nakom duge stimulacije na postupak sa odmznutim stanicama?

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj dorina199 prvotno napisa Vidi poruku
    koliko moram čekat nakom duge stimulacije na postupak sa odmznutim stanicama?
    ja nisam čekala ništa, tj dr. Vlastelić me je ugurao odmah sl mjesec, jedino će ti ovulacija biti malo kasnije nego inače ali to ne smeta...
    sretno

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Dorina zao mi je
    Pa kad prije?
    Kao da sam neki dan procitala da si bila na transferu....
    Super je sto odmah planiras dalje, nadam se da ce ti tijelo bolje reagirati bez prethodne stimulacije, profesorica mi je rekla d aneke zene nikako ne uspjevaju zaceti pod stimulacijom i da u prirodnim ciklusima ide puno bolje pa se nekako nadam i zbog tebe a evo i zbog mene (pod uvjetom da nam pingvinke prezive otapanje) da ce prirodnjak uroditi plodom
    Ja sam danas bila na drugoj folikulometriji a sutra vec na trecu!!
    Nisam znala da cu tako cesto morat ici i malo sam zbunjena, na prvom mjerenju vodeci folikul mi je bio 15 mm, za dva dana tj. jutros mi je rekla da je 13X19 i zaokruzila na 16. Sve je to super s obzirom na prirodnjak i moje inace kasne ovulacije, ali me dimenzije zbunjuju...
    Vidjet cemo sto ce bit ujutro......
    Jutros sam u cekaoni na samom, glavnom ulazu u zgradu vijedla zenu koja se drzala za trbuh i jecala dok joj pretpostavljam suprug obavljao salterski prijavak...tako me to uznemirilo da citav dan mislim o tome, i sto joj je bilo i da li je uredu....

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Btw. profesorica je zahtjevala da napravim jedan ciklus pauze od stimuliranog i onda dodjem po smrznute stanice (sto se sada dogadja) ali mislim da ta pauza nije nuzna i da s ene prakticira uvijek. Mislim da svaka zena najbolje sama za sebe zna i osjeca da li je spremna. Meni je pauza odgovarala jer sam nova u tome, ali da sad moram ponovo zamolila bih da idemo bez pauze. Nekako se neuspjeh lakse podnese kad odmah krenes u akciju....

maza975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala Vam cure

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

hvala na odgovorima

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Dorina jako mi je žao!
    Ako se ti osjećaš spremnom nemoj radit pauze samo naprijed!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Drage moje trudilice, danas mi je 4. dan pikanja i 24 dc, od simptoma imam samo natečene (.)(.) ali vraški me zanima vaše iskustvo dolaska ciklusa pod supresijom (ja sam sada na Decapeptylu).
    Moje M inače dolaze da 27-29 dc, ali obzirom da sam prvi put u dugom protokolu ne znam šta očekivati, da li inače M dolazi na vrijeme, ranije ili kasnije?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drage moje trudilice, danas mi je 4. dan pikanja i 24 dc, od simptoma imam samo natečene (.)(.) ali vraški me zanima vaše iskustvo dolaska ciklusa pod supresijom (ja sam sada na Decapeptylu).
    Moje M inače dolaze da 27-29 dc, ali obzirom da sam prvi put u dugom protokolu ne znam šta očekivati, da li inače M dolazi na vrijeme, ranije ili kasnije?
    Meni M u pravilu uvijek kasni par dana 2-3 dok sam na Decapeptylu. Čujem da je i drugima tako. Dakle, normalno je ako ti bude kasnila.
    Posljednje uređivanje od tigrical : 04.04.2011. at 11:41

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

tigrical hvala na odgovoru, nadala sam se da će na vrijeme ili ranije
    A stežu me jajnici danas za riknut, možda jer sam u sjedećem položaju od jutra...nekako kao da će M... čudno, a baš sam se veselila kako ovaj put nemam ama baš nikakvih nuspojava pikanja (1. put me glava rasturala od 1. uboda, bila sam sva smućena). Sad je glava na mjestu, al jajnici stežu...

Hrabrica29 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo curke, beta je 2923! Ali nisam mogla vjerovati sve dok nisam vidjela mrvicu na utz. Sada moram čekati 20.04. da vidimo da li postoji srčana aktivnost.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Hrabrica29 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo curke, beta je 2923! Ali nisam mogla vjerovati sve dok nisam vidjela mrvicu na utz. Sada moram čekati 20.04. da vidimo da li postoji srčana aktivnost.
    čestitke! eto sad si na miru makar do 20.4. za tebe vjerojatno cijela vječnost, ali brzo će to. Inače, mislim da smo se upoznale u čekaonici 4.4. Ja sam ona koja je živa izašla s HSG-a Drago mi je čuti da si vidjela bebača

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hrabrice Čestitam, prekrasna beta

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hvala svima na čestitkama, napokon smo doma i sad se mazimo
    dani82 čestitke i tebi

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Imam jednu lijepu vijest s rijecke humane, nije cak ni njihova zasluga, mozda joj ovdje nije ni mjesto ali razvedrila me je pa zasto da ne razveseli i vas
    Srela sam curu koja je bila samnom na transferu u februaru (tada nije uspjelo) i kaze mi "trudna sam vec pet tjedana prirodno"
    Ona i suprug vec su nekoliko puta prosli kroz stimulacije i IVF-ove, imaju oligoastheno i ciste i infekcije ovo ono i eto...ipak se desilo
    Znam da je ovakvih slucajeva vec bilo i da ne otkrivam tolu vodu, eli evo ovo je jedan friski i s naseg podrucja

PS. Aurora da li si ti jutros bila u cekaonici sa zutim fasciklom u rukama?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Lily koje lijepe vijesti Kako si ti? Kako se folikulići razvijaju? Znaš li već kad je punckija?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hrabrice super

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Hrabrica29 prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    Aurora da li si ti jutros bila u cekaonici sa zutim fasciklom u rukama?
    Wow, jesam, da! Kako si me skuzila? I koja si ti bila?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ma ja nemam punkciju, u prirodnom sam ciklusu s pingvinkama i totalno luda od folikulometrija. Sutra mi je peta po redu a jos nismo ni blizu, ali moja doktorica House nece da riskira. Ja znam da ce folikul prsnuti u nedjelju ali.....
    Prvo sam imala dominantni folikul na desnom jajniku al se taj kapitalac onda strto i prepustio drugom kapitalcu u lijevom jajniku pa sad dok taj izbaci sto treba.....
    I tako svaki dan skoro, iz nocne smjene direkt tamo a onda zaspati po danu nemoguca misija

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Wow, jesam, da! Kako si me skuzila? I koja si ti bila?
    Ja sam ti bila ona zbunjoza koja nije znala koja je na redu
    Ona bucka u srebrnom baloneru
    Pratim donekle tvoje postove jer mi se jako svidja kako i sto pises (ne brini nisam neki psiho hehe) pa sam tako vidjela i tvoje slike s prosvjeda.....
    Evo, sad kad sam vec to spomenula da ti i ja cestitam sto si sudjelovala i sto je tvoj natpis govorio za sve nas, hvala ti i respect

Ontopic, u kojoj si ti fazi s tim svim sada?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Joj, ja sam skroz zaboravila na to da sam stavljala svoje slike s prosvjeda, a o svom trenutnom postupku nisam puno pisala pa mi je bilo cudno da me je neko samo iz postova skuzio.

I ja sam u prirodnom postupku, a bome je i meni vec 3. folikulometrija sutra. Vjerujem ne i zadnja, jer i meni ovaj ciklus folikul sporije raste. Vidimo se onda sutra, javi mi se slobodno cim me skuzis.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, ja sam skroz zaboravila na to da sam stavljala svoje slike s prosvjeda, a o svom trenutnom postupku nisam puno pisala pa mi je bilo cudno da me je neko samo iz postova skuzio.

I ja sam u prirodnom postupku, a bome je i meni vec 3. folikulometrija sutra. Vjerujem ne i zadnja, jer i meni ovaj ciklus folikul sporije raste. Vidimo se onda sutra, javi mi se slobodno cim me skuzis.
    Ma meni je uvijek ovulacija 16-17 dan, mjerim bazalnu, pratim sluz, radim Lh testove i to sve vec godinama tako da bih prakticki mogla samo doc i rec evo, prsnuo je
    Javim ti se
    Al ne zamjeri ako budem govorila neke tamo gluposti sva sam strgana od nocne i tih UZV-ova pa cesto buncam hahah

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo i mene, skupila hrabrosti i u utorak idem na dogovor za slj mjesec ako me dr uspije ubaciti. Idem po pingvine!!!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

evo i moja se punkcija bliži u srijedu idemo napokon..........................puse svima

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

dorina bravo draga!!!!
    vita22 jupi, brzo će srijeda!!!

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

vita sretnoo *

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu