lilly nisam bila u Ri u bolnici, nego u Puli, a što se bolnice tiče bilo je sve super. Liječnica koja me pratila je jako stručna, medicinske sestre su bile super ljubazne i imala sam cimerice pred porod (jedna je bila malo dalje od poroda, ali je hospitalizirana zbog preeklampsije - a isto nosi dvojčeke, pa sam s njom brbljala cijelo vrijeme). Jako sam se prepala jer sam te nedjelje cijeli dan spavala, kao da sam omamljena, i oko 5 popodne sam se probudila i imala što vidjeti - crvenu svježu krv. Odmah me MM odvezao u bolnicu, tamo su ustanovili da us bebe dobro i ostavili me na promatranju. Osim što su mi napravili masu pretraga, objasnili su mi da je krvarenje u ranoj trudnoći vrlo učestala pojava - što me baš i nije utješilo. Svima sam odmah rekla da sam IVF trudnica i bili su jako pažljivi i srdačni, malo su me više pazili u usporedbi s "običnim" trudnicama.
Moja je poruka svima koje uspiju i koje su uspjele - zaista usporite maksimalno. Ja sam se zezala, odlazila na posao na 3. kat, pa do dućana po malo hrane, pa sam ispeglala 10-ak majica i makar to i nema veze s krvarenjem, osjećala sam ogromnu grižnju savjesti. Stoga, nemojte, bar prvih 12. tjedana neka to netko drugi odradi za vas, ili jednostavno neka posao čeka.