ivarice ako je LilyOfTheValley emocionalno reagirala, cini mi se da si ti sada jos i vise. I dok mi je za nekog novog na forumu to shvatljivo, mislim da bi ti ipak trebala znati bolje.
Posto smo svi ipak na istoj strani i imamo isti cilj, morali bi imati malo vise razumjevanja jedni prema drugima... Tako bih ja rekla.

....razmisli, nemoj nam to raditi zbog ovoga što su oni napravili i tebi, nemoj da Darko i ovaj put
pobijedi....
.sretno,ali razmisli!
i da ne mogu uciniti nista jer da mi kao fizickoj osobi ne mogu izdati takvu dozvolu, takodjer da taj zakon nije od Nove godine nego tko zna od kad i da je to do sada ocito bio propust carine. Zovem ponovo carinu u nadi da ce napraviti jos jednu iznimku, ali nema sanse...dolje je sad nova ekipa, vrlo predana svom poslu i testeri ce biti vraceni natrag u UK (mozda cu imati srece da povratim koju funtu). Uglavnom eto, ostajemo i bez tog luksuza da doma pratimo sto nam se dogadja, jer su u HR takvi testeri visestruko skuplji. Ovo sam izmedju ostalog napisala i da vas obavijestim jer znam da vas ima dosta koji narucujete.
!
, samo da budem hrabra. inače imam veliku i jedinu fobiju od injekcija i čak sam razmišljala da odem kod psihologice na par razgovora podrške, ali pokušat ću izdurati. kao dijete sam uvijek bila jako bolesna i baš imam traume od dobivanja penicilinskih injekcija koje su bile užasno bolne, ništa nisam od toga zaboravila nažalost.
, majke mi!
, isao je malo prebrzo. Na kraju je jedino sto mi je stvarno morao on dati bila stoperica jer si tur nisam mogla sama dohvatiti i sjecam se da smo crkavali od smjeha jer mi ga je bilo smjesno vidjeti s tom injekcijom i nikako se nisam mogla smiriti da mi je da.
.