Malo kasnije san ponovo pogledala test i imao je blagu blijedu blijedu crticu...hm, jel nekome bilo tako?
Malo kasnije san ponovo pogledala test i imao je blagu blijedu blijedu crticu...hm, jel nekome bilo tako?
Nera29 sve je moguće ponovi sutra ujutro test~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za +
Draga nera mislim da se test mora očitati unutar 5 min,ostalo nije pravi pokazatelj...ali ako je i mala crtica mislim da može biti nade...ja sam ipak stajališta da je beta najbolji pokazatelj...ako ne procuriš pošteno a nadam se da nećeš odi vaditi betu!!!meni do sada svaki test pokazao blijedu crtu koja nije nikad tamnila,nažalost!!!![]()
sutra ujutro cu zvat i probat dobit doktora pa da pitam sto dalje, hvala na savjetima cure, ovo mi je bio totalno naporan dan...gori i od punkcije![]()
U Puli par sati...predpostavljam tako i RI.Sretno draga i držimo palčeve...i da nas iznenadiš!!!
Hvala, mislim da cu sutra ujutro otic izvadit tu betu pa sta bilo jer ovo cekanje izluduje![]()
Drage volje!!! Javim sutra vjesti!=butterfly101;1995706]sneki ti budi vlak i pokreni nas vagone.....![]()
svima
Nera ponovi ujutro test i odi vaditi betu! Sretno!
Nera29, meni je bilo tako![]()
Čak sam imala i lagano smeđe krvarenje....
I evo sada ta mala blijeda crta spava kraj mene
Očekujem da nam brzo javiš svoju pozitivnu betu![]()
Posljednje uređivanje od mravak : 02.11.2011. at 07:58
Nera29 beta se dobije isti dan, iza 13h ako se nevaram, ja sam imala m normalno po rasporedu i to dosta, jedino je trajala 4 dana a ne uobičajenih 6 i bila sam trudna, s tom m je otišao jedan plod, drugi bebač je ostao kojeg sam izgubila u 15tj.+5 prije 2 i pol mjeseca. Rezerviran nam je termin za novi IVF u 2mj.
Šta mislite bi li se ovaj mjesec mogli prestat pazit i počet kućnu radinost? Oporavila sam se, nemam problema a rado bi ovaj put zaobišla IVF ako nam uspije...čitala sam da se nakon pobačaja nekad lakše zatrudni i bude sve ok
olivera svi oni će ti reć da treba napravit malu pauzu al ako se desi bolje nego da se ne, ja sam u 24 tj. tr. imala prijevremeni porod i nakon 2 i pol mjeseca sam ostala trudna sasvim slučajno u kućnoj radinosti i za sada sve ok evo danas sam 33+3 tj.t.
svi su mi preporučili barem 6 mj. pauze iako je moj dr. reko ako se slučajno šta primi da nije bed jer veli on da tijelo nije spremno ne bi se ni primilo!
cure evo ja bila jutros vaditi betu, nalaz je tek sutra poslije 12 sati, uh, jos imam lagano smeđkasto krvarenje tako da stvarno neznam na čemu sam al sutra cu znat pa ajde bar sam na miru za to...
Ma daj- tek sutra???!!! Prije je bilo kako su ti cure rekle -isti dan iza 13 h... A tko zna , možda ubuduće rezultati budu gotovi za tjedan dana. Čemu preša??
Sve u svemu, sretno Nera!!!
hha- nije to ništa .. kad sam ja čekala red došli su policajci i vodili u lisicama dva muškarca. Nije mi bilo svejedno čekati u onoj gužvi i gledati kako se pištoljčići i lisice probijaju među nama.Očito ne postoji suptilniji način da se i njima izvadi krvKruške i jabuke. Banana!
Posljednje uređivanje od nina32 : 02.11.2011. at 13:27
Nera, mislim da ti je to vise stvar srece kako naletis. Prije na nuklearnoj se vadila krv od 7 do 10 i cekao si u redu na glavni salter sa svima, a nalaz je bio iza 13h. Prosle godine u 11.mj.vadila sam betu i sestra je izasla i pitala da li ima koja trudnica, bile smo tri za betu i sve nas je uzela preko reda. Pitali su me je li mi hitno, izvadili krv i poslali me u glavnu (staru zgradu, gdje je kirurgija)-sve tri smo uzele ampulice i za sat vremena (i jos kusur) imale nalaz. Ovaj put kad sam vec debelo dokazano bila trudnica cekala sam za izvaditi normalne nalaze i nitko me nije uzeo u obzir preko reda zbog mog stanja, dapace, cak je par trbusastijih od mene lijepo mahnulo trudnickom i upalo unutra jer je to njihovo pravo - uostalom na vratima pise da invalidi i trudnice imaju prednost. Tako da mislim da ti je vadjenje vjerojatno tezi dio ali mislim da ne moras cekati pola dana da dobijes nalaz, pitaj ako moze nekako brze.
a ne mogu ništa nego čekati do sutra, ako budem opet išla probati ću zamolit doktora da mi na uputnicu napiše hitno, onda možda bude brže...
Kad god sam vadila betu, išla bih na šalter hitnoće (djeca, invalidi i trudnice) i odmah bi rješila. nalazi iza 11 (pišem kako je u Puli, da nebude zabune)
Zaboravila sam napisati u prijašnjem postu; sutra sam opet na folikulometriji, nadam se punkciji za vikend (sub/ned), doc zadovoljan, ja još više!
nera,ja sam pred malo vadila betu i nalaz bi bio odmah za sat vremenaa ništa strpi se do sutra i evo šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu!!
snekica ,super!!! sretno i dalje...
hvala kiki, strpljenje je jedino što mi preostaje![]()
bebice hvala ti na odgovoru, pa ima pravo tvoj doktor, da tijelo nije spremno nebi se primilo. Super što si nakon svega uspjela prirodno ostat trudna, desilo ti se slično kao meni. Nadam se da bi i ja mogla nakon svega prirodno, s božjom pomoći...i mm![]()
a čuj bez tm neće bit ništa kako god okreneš
sretno!
mi smo počeli pa ćemo vidjeti šta će bit, napokon krećemo dalje, ah
hvala bebice, i tebi sretno
butterfly imaš temu tu negdje Postupci sa odmrznutim j.s. pa pregledaj malo
baš tako, sad znam na čemu sam pa idemo dalje, vjerovatno jos nisam prokrvarila jako zbog utrogestana tkao da sad kad prestanem s njima valjda će i vještica doć... nema predaje...
Nera žao mi je!
Sela kaskam za tobom, doduše malo zaostajem, ali...![]()
Draga Nera jako,jako mi je žao...zašto tako treba biti...ali treba i dalje vjerovati jer jednom će uspijeti!!!!
Sneki draga super za punkciju,ti to šibaš ko velika,ha,ha...sretno za subotu ,držimo fige da bude puno,puno stanica i dobrih spermića i da bude party za pamćenje,he,he!!!!![]()
Šibam šibam, ali kad vidim one bockalice... sva sam sretna da si danas dajem zadnju turu! Ne mogu ih više smisliti!!!
Snekice sretno sutra!
Evo ja danas bila na dogovoru i u prvom mjesecu krecemo s pregledom i ponovnim testovima (brisevi itd.) da bi bili spremni za sekundarni u 2 mjesecu... a do tad malo relax i po doktorovoj preporuci
![]()
Bravo Nera,neka nam Nova godina napokon donese svima bebice!!!![]()
pozz cure svima!
svako toliko vas citam,sad jedno vrijeme nisam jel sam bila u bolnici i tako pa nisam stigla nista
ima koja nova trudnica,mamica? svima koje su u postupku zelim srecu !!!!!!!
evo i mene opet, mm i ja smo se odlučili na kučnu radinost do 2.mj. a u 1.mj.moramo ponovit sve nalaze jer smo u 2.mj.naručeni za novi IVF, ja bi ga tako rado izbjegla...dat ću sve od sebe
sretno curama u postupku, čitam vas
Punkcija je boljela skoro pa jakoali dobili smo čak 7 js! Vidjeti ćemo šta će biti!
snekica,sad odmarat i bit će sve super!! zato za osmu sreću šaljem puno ~~~~~~~~