Stranica 64 od 149 PrviPrvi ... 1454626364656674114 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,151 do 3,200 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj dola prvotno napisa Vidi poruku
    hvala phiphy, znam kako je kad odrveni guza tamo, ja sam na prve konzultacije došla nadobudno u 11.45, jer me naručila u 12, pa sam tamo skontala da svih naruči u 12 i svi tad dođu, pa sam odrvenila guzu do 15h sretno svima
    Citiraj lucija83 prvotno napisa Vidi poruku
    e tako je i meni danas bilo tamo od podne do tri sam si sjedila ali dobro, uglavnom mi pičimo prirodnjake tri za redom a ako ne dođemo do jajne stanice u ta tri mjeseca onda će mo u šestom mj u stimulirani.
    ja moram priznati da mi je samo prvi put čekanje bilo užasno mučno i teško /radilo se o prvim konzultacijama/, kasnije sam se skompala s curama u čekaoni i uvijek smo imale neku priču....upoznala sam divne ženice.....svakako preporučam da se malo tamo podružite, iako znam da je nekada jako teško dijeliti intimu.
    mene je osobno zasmetalo od par poznanika koji kada su me tamo vidjeli samo bi okrenuli glavi i pravili se kao da su tamo došli staviti gips na nogu. čovječe, pa svi smo tamo bili u istim g..... nekako sam se uvijek izdigla iznad situacije i uredno bih ih svih pozdravila.....

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    žao mi je što se ovdje više ne piše....ja ću vas cure pratiti i bodriti, jer se sjećam da je meni bilo jako poticajno kada su se javljale trudnice na ovoj temi, jednostavno me to ohrabrivalo.
    držite se
    bravo draga, samo nam ti piši jer je to ono što trebamo,potići nas i daj nam snage....ti se jedna od onih kojma je stvarno "brzo" krenulo za rukom, a lijepo je da nas nisi zaboravila, već si ovdje sa nama i bodriš nas...hvala ti
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 02.02.2012. at 11:40

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

odradila prvu folikulometriju, došla u 8.20 u 10.00 bila gotova 7mi je dan ciklusa i već je puno folikula i već su dosta veliki (malo prebrzo), u subotu opet...

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Draga dola, pa mi smo se danas morale sresti .

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    žao mi je što se ovdje više ne piše....ja ću vas cure pratiti i bodriti, jer se sjećam da je meni bilo jako poticajno kada su se javljale trudnice na ovoj temi, jednostavno me to ohrabrivalo.
    držite se
    Hvala ti, thinkpink!!!

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

ja sam bila ubundana u smeđi kaput i neki šarenorozi šal...ti?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo cure,ja sutra startam s prvom folikumetrijom pa ćemo vidjeti
    dola,sretno !!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

BRAVO DOLA I PHIPHY, ma samo neka folikulići rastu

Kikievo malo za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno i javi se!

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Super koliko nas ima da se bodrimo i navijamo i na kraju veselimo...evo ja danas krećem s menopurima,u ponedjeljak prva folikulometrija...

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

vulkan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ samo za tebe

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Hvala ksena baš mi treba....puno vas pozdravljam i šaljem bačine...
    dobar ti je potpis...onaj doljnji pogotovo!!!
    Posljednje uređivanje od vulkan : 02.02.2012. at 21:08

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cure, Vidimo se drugi tjedan!!
    Koliko često se u prirodnom ciklusu dešava da je folikul prazan? Nije me uopće strah punkcije, već da nemamo jajnu stanicu....

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Sretno njoka, vulkan, butterfly101, kiki30... nadam se da nisam nikoga preskočila neka nam bude plodna veljača u riječkom kbc-u )

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj njoka prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, Vidimo se drugi tjedan!!
    Koliko često se u prirodnom ciklusu dešava da je folikul prazan? Nije me uopće strah punkcije, već da nemamo jajnu stanicu....
    Meni je u zadnjem prirodnjaku bio prazan folikul, sad idemo u drugi isto me je strah da će se dogoditi isto a koliko često se to dogodi mislim da ovisi od osobe do osobe. Svakako ti želim sreću da se to ne dogodi!!
    Vulkan sretno sa pikanjem!!
    Dola i Phiphy samo neka lijepo rastu folikulići!!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kiki 30 sretno i javi kako je prošlo!!
    Butterfly101 želim ti da ti ovaj postupak bude posljednji!!

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bilo je vrijeme da ažuriram potpis. Hvala, lucija83 i butterfly101!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

phiphy, sad čekamo, zar ne? Sretno!

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Čekamo, Snekica .
    A ti? Čekaš m. za se javiti na humanu?
    Kad smo već kod m., je bilo šta komada u toplicama?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ksena28...potpis ti je zakon, ma baš sam se nasmijala

vulkan...samo se ti bockaj,a folikulići neka se množe

kiki...kako je bilo na folikulom.?

snekica...još malo pa smo i mi na redu,smrzlići na čekaju i nadam se da su nam js nestrpljive,baš kao i mi!

phiphy sretno sa čekanjem,neka brzo prođe i velika beta dođe
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 03.02.2012. at 14:56

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    bravo draga, samo nam ti piši jer je to ono što trebamo,potići nas i daj nam snage....ti se jedna od onih kojma je stvarno "brzo" krenulo za rukom, a lijepo je da nas nisi zaboravila, već si ovdje sa nama i bodriš nas...hvala ti
    a znam da se iz tvoje perspektive čini brzo, ali opet od spontanog mi je prošlo 2 i pol godine, računaj da sam se 2 godine navlačila po doktorima i skupljala dijagnoze i mišljenja bez veze, naime svi su bili uvjereni da samo što nisam ostala trudna , možeš mislit. na kraju sam doslovno 6 mjeseci od kad smo aktivno krenuli u mpo sjedila u čekaonici na humanoj i eto isplatilo se. mislim da sam sretnica u pogledu toga što je dr odmah procijenio da aih nema smisla....pa smo odmah završili na ivf-u. i naravno, molim boga da sve bude dobro , ne smijem niti pomisliti na nešto loše....
    i da....možda ćete misliti da nisam normalna, ali ja već mislim o braci ili seki ....

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj dola prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno njoka, vulkan, butterfly101, kiki30... nadam se da nisam nikoga preskočila neka nam bude plodna veljača u riječkom kbc-u )
    baš ćete me obradovati, kada mi se uskoro pridružite.....

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Thinkpink, samo ti planiraj dalje, željezo se kuje dok je vruće . Da se nisi slučajno nakon poroda ulijenila , odmah u akciju !
    Pitanje: Prošli ciklus mi je trajao 25 dana, znači ovulacija je bila 11 dan. U utorak mi je 7 dc i tada imam prvu folikulometriju. Ako slučajno ovaj ciklus isto bude tako kratki kada bi onda imala punkciju? Već 9, 10 dan? Šta nije to prekratko za sazrijevanje jajašca?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo cure,prva folikumetrija odrađena,sutra druga danas sam se načekala,došla dole u 7,30h u 9 h počeli radit ali prvo dr.manestar pa smiljan a dr.Vlašić je počeo malo prije 11h!!! nadam se da će sutra bit manje gužve

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Čekamo, Snekica .
    A ti? Čekaš m. za se javiti na humanu?
    Kad smo već kod m., je bilo šta komada u toplicama?
    Odlično!
    Ja čekam da se spotting pretvori nekim čudom u M, ali slabi su mi signali...
    A kad smo kod komada iz toplica... ne želiš znati, vjeruj! (doduše, htjedoh nešto drugo napisati, ali pobrala bi vjerojatno opomenu ili tako nešto )

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

butterflly, još malo...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

vulkan drzim ti fige i zelim ti od srca veliku betu za koji dan! Sad se ni ne vidjamo jer ne izlazim iz kuce,ali znaj da mislim na tebe i saljem ti pozitivu! Snekice tebi isto saljem ogroman zagrljaj,nek ti cekanje postupka brzo prodje. Svim curama koje tek cekaju svoje pluseve u krcatoj cekaoni KBCa Rijeka zelim puno srece!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    evo cure,prva folikumetrija odrađena,sutra druga danas sam se načekala,došla dole u 7,30h u 9 h počeli radit ali prvo dr.manestar pa smiljan a dr.Vlašić je počeo malo prije 11h!!! nadam se da će sutra bit manje gužve
    ej kiki, kako je danas bilo... ma šta svaki dan moraš na folikulom? sta se čeka da folikul dođe do određene veličine pa se ide na odmrzavanje ili mora puknut?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo bila i danas i moram i sutra nezgodno mi jer moram molit kolegicu da i sutra radi umjesto mene
    butterfly,imam dva folikulića i sad čekam da se razviju i punkcija,pa dr.vlašić govori da dođem i sutra jer misli da bi u pon.već bilo kasno a u utorak bi bila punkcija.rekao mi da će sutra bit mala gužvica jer da imaju 19 folikumetrija plus punkcije i transfer oo,rijeka je turbo krenula

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Lucija83 mi smo onda morale skupa čekat u srijedu na humanoj.....ja sam bila u traperaicama i crnoj jakni....si ti ona koja je išla pušit

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Hvala ti Šumskica...jedva čekam da vas vidim,prelijepi su!!!dugo nisam bila u postupku,sve mi je nekako čudno i strah me da i ovaj put nebude ništa...ali imam snage i jedva čekam da se sve lijepo završi!!!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tantolina prvotno napisa Vidi poruku
    Lucija83 mi smo onda morale skupa čekat u srijedu na humanoj.....ja sam bila u traperaicama i crnoj jakni....si ti ona koja je išla pušit
    ej jesam, to sam bila ja. kako si ti šta planirate dalje??

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo i ja sam obavila dogovor sa dr., krećem sa dugim protokolom ovaj mjesec a m samo što nije došla...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cura ja sam u utorak na punkciji

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    cura ja sam u utorak na punkciji
    Sretno!!!!!

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav svima! Muz i ja radimo na bebici vise od godinu dana, i ne ide nam.. Napravili smo spermiogram i ima asthenoteratozoospermiju. I ureaplazmu u ejakulatu. Ja sam napravila briseve i cekam rezultate, pa da oboje pocnemo piti antibiotik.. Dobila sam uputnicu za humanu, a moja gin mi je preporucila dr.Vlasica. Moze li mi netko reci da li je on dobar izbor, s obzirom da se sutra ili prekosutra idem naruciti? Zna netko koliko cu morat cekat za konzultacije, i da li kod njega postoji sansa da se narucim rano ujutro (oko8) ili mi ne gine da cijeli dan na poslu izgubim? Aha, i da li ja mogu sama doc, ili mora i muz sa mnom biti na prvim konzultacijama?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

lalala,ja sam bila na dogovoru prije 2 mjeseca,čekala sam oko 20 dana.ovaj put samnom nije bio mm ali kad smo išli prvi put (prije par god.) je bio.konzultacije su ti od 12h pa na dalje,kad završe folikumetrije i punkcije.za naručit moraš doći između 12-14h.ja sam kod dr. vlašića i imam samo riječi hvale za njega...sretno!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Lalala, dobrodošla i šro prije otišla s ovog pdf-a! Gin ti je dobro preporučila, mada je to stvar pojedinca (ja sam isto kod njega i zadovoljna sam). Konzultacije ne bi trebala puno čekati, i s obzirom da idete prvi put u ove vode, muž bi trebao biti s tobom (mog su zvali unutra zajedno samnom, ostao je šokiran kad je vidio stol jer ga je sestra posjela tik do njega), ipak se to tiče i njega. A što se ranog naručivanja tiče, to ovdje pada u vodu. Prvi put sam čekala do 15.45h. I još koji put... tako da... ništa od brze konzultacije.

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

A da li se kod njega može naručiti popodne oko 15.30-16h? Da li ima kad popodnevne smjene?S obzirom da se nekad čeka toliko dugo, a naručene ste ujutro? Ma tek sam dobila posao, i neće mi dati da toliko izostajem. A ne bi htjela reći na šta idem, jer bi mogla izgubit posao..
    Zna li netko, da li je dosta velik postotak uspješnosti kod njega? Koliko godina ima?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mislim da ne, ali probaj pitati kad se budeš naručivala. Ionako budu tamo do tad. Svi budu naručeni u 12h i onda tko kad dođe, ide se redom.
    Postotke neznam, a za godine... ugl. nije star

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Lalala dobro nam došla i kao što kaže Snekica, što prije otišla!
    Sretno na konzultacijama,ali pripremi se da kad god odeš na humanu čekanje i strpljenje ti ne gine...
    Što se tiče odabira dr. mislim da nisi fulala,čula sam samo lijepe riječi za dr.V, a i za sestre na humanoj imam samo riječi hvale...u dobrim si rukama

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala vam svima na lijepim željama!
    Zanima me još, šta vi kažete na poslu, zašto izostajete toliko? Kako to riješite?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Lalala, evo ti slike. Ovaj u sredini je dr Vlastelić, a ovaj drugi dr Vlašić. Mislim da sam točno napisala, iako je mala slika.

http://speculum.com.hr/hr_HR/speculu...ja-na-rijeckoj

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Točno je. Klikneš na samu sliku i poveća se

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Lalala, evo ti slike. Ovaj u sredini je dr Vlastelić, a ovaj drugi dr Vlašić. Mislim da sam točno napisala, iako je mala slika.

http://speculum.com.hr/hr_HR/speculu...ja-na-rijeckoj
    Hvala! A Vlastelić je otišao u mirovinu, je tako? Koja je dr.Smiljan na slici?

Moze mi netko rec..ako bi se ja sutra isla naruciti za konzultacije (12-14h), uđem u rodilište pa idem jedan kat dolje (tako mi je nešto moja gin rekla), ili se narucuje u onoj zgradi preko puta?

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Već sam postala dva posta, i nikako da se objave.. Šta svima moderatori moraju odobriti postove, ili samo početnicima do xy postova?!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Smiljan neznam, Vlastelić je u mirovini, točno. Uđeš u rodilište, kat ispod je humana, dobro ti je rekla dr. Kako dođeš u čekaonicu, ravno su vrata od sestre i tamo se naručuješ. Sretno još jednom!
    I da, moderatori moraju prvih nekoliko (neznam koliko) postova odobriti, kasnije šibaš brzo Nakon 10. posta imaš i privatne poruke.
    Ja prijavljujem da krećem u postupak sa zaleđenim js, u nedjelju imam 1. folikulometriju!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Snekice bravoooo i sretan početak , svim novim suborkama na našem pdf-u želim brz i uspješan početak i sretan kraj na potpomognutoj.....

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Lalala prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala! A Vlastelić je otišao u mirovinu, je tako? Koja je dr.Smiljan na slici?
    Dr Smiljan je prva lijevo, suprotno od dr Vlašić. Ma, evo ti i njena slika :
    http://speculum.com.hr/hr_HR/speculu...iljan-severins

Volim čitati, pa tako...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Lalala ja sam na poslu odmah rekla šefici, jer sam imala isti problem kao ti i nisam mogla naći nikakva druga opravdanja za toliko izostajanja. Inače ne pričam okolo, nisam ni svojima doma rekla, ali moram ti reči da je moja šefica puna razumjevanja i svako malo me pita kad planiram ići i pita me o svemu što prolazim,najviše me iznenadila kako reagira na svaki moj neuspjeh (kao da je njezin!)....mislim da ako kažeš na poslu bit že ti lakše sve to prolazit, a želim ti da naiđeš na razumjevanje od svojih nadležnih,baš kao što sam i ja !

snekica jupi...bliži se dan....čekamo nedjelju i neka ti proleti ovaj tjedan. Dali piješ šta za endometrij ?
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 06.02.2012. at 11:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •