Stranica 7 od 149 PrviPrvi ... 567891757107 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

malalena kada si imala transfer, ja sam uvijek dobila menstruaciju tek par dana nakon što sam prestala koristiti utrogestan, a neke cure dobe stvari i dok koriste utrogestan. Sve je to individualno. Koji je dan bio transfer (3. ili 5.) i kada trebaš vaditi betu?

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

malalena ja ovo baš ne kužim... imala si et a onda odmah sutradan trebala dobit m...???
    ja sam sa utrogestanom uvijek normalno na vrijeme prokrvarila, 28 dc kako mi i inače dolazi

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Malena72

beta????

malalena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

dani82 i loks-transfer je bio 3 dan. ne znam ni sama zašto me je dr. stavio na transfer tako kasno. razmišljala sam čemu et kad sam pred menstr. betu vadim 10.11. možda na kraju i uspije. treba biti optimist. radi se o zamrznutim js...tako da je sve u rukama neke više sile...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

malalena dobrodošla! Koliko dugo ti traju ciklusi?

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj malalena prvotno napisa Vidi poruku
    dani82 i loks-transfer je bio 3 dan. ne znam ni sama zašto me je dr. stavio na transfer tako kasno. razmišljala sam čemu et kad sam pred menstr. betu vadim 10.11. možda na kraju i uspije. treba biti optimist. radi se o zamrznutim js...tako da je sve u rukama neke više sile...
    Pretpostavljam da si pratila ovulacije i da je tvoj doktor računao po tome. Zašto nisi pitala doktora sve to što ti nije jasno?
    Napiši kako si se pripremala za transfer (ultrazvuci, možda kućni testovi ovulacije) pa ćemo ti (nadam se) znati objasniti zašto transfer tako kasno.

Za usporedbu, ja sam bila na transferu zamrznutog embrija (zamrznut 5 dana nakon oplodnje) 21. dan ciklusa.

Znaš li koliko si zamrznutih JS imala i koliko ih se oplodilo?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Malalena, doktor je vjerojatno pratio kada ti je bila ovulacija (jesi li išla na folikulometrije/ultrazvuk?) i nakon ovulacije je bio transfer, jer se radi o zamrznutim stanicama. Vjerojatno ti je ovaj put ovulacija dosta kasnila i zato je i transfer dosta bio kasnije. Koji si datum dobila predhodnu mjesečnicu? Koliko su ti zametaka vratili?

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

malalena, dobro nam došla i čim prije preselila na trudnički pdf
    malena72~~~~~ javi betu!

maza975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

malalena, sličan situacija je i samnom, ciklus mi se produžio , već sam pisala o tome, transfer zamrnutih js biti će u subotu a to mi je 23 dc

malalena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hvala svima na dobrodošlici!!! nadam se da ćemo sve brzo na trudnički pdf!!! meni je dr. pratio ovulaciju i bio je svjestan da mi radi transfer kasno ali kada sam ga pitala ima li sve to smisla, nije mi davao neke jasne odgovore. jedan od njegovih odg. je bio da ako i dođe do m da to neće biti "prava" m. e tu mi se pojavilo tisuću upitnika. ja zaista ne znam koja je razlika "krive" i "prave" m. sad razmišljam, obzirom da mi sad kasni m jedan dan da možda niti neće doć zbog utrogestana...možda oni zaustavljaju eventualnu m. ili ako i dođe, sjetim se riječi od dr. da to neće biti "prava"...inače, m mi je dosta redovita, 28 dana...oplodili su tri js i sve tri vratili...zadnja m mi je bila 28.09.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

... meni je dr. pratio ovulaciju i bio je svjestan da mi radi transfer kasno ....
    "Kriva" je valjda kad krvariš ali trudna si i ne ode cijeli endometrij. Žene ponekad imaju slabiju menstruaciju u prvom mjesecu trudnoće, to se i meni dogodilo.

Shvaćam da do trudnoće može doći s kasnim transferom, da je suprotno onda bi prirodna metoda kontracepcije bila 100% sigurna, a znamo da nije. Ali zašto ti nisu ranije napravili transfer?

Koliko zamrznutih JS si imala?

malalena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    "Kriva" je valjda kad krvariš ali trudna si i ne ode cijeli endometrij. Žene ponekad imaju slabiju menstruaciju u prvom mjesecu trudnoće, to se i meni dogodilo.

Shvaćam da do trudnoće može doći s kasnim transferom, da je suprotno onda bi prirodna metoda kontracepcije bila 100% sigurna, a znamo da nije. Ali zašto ti nisu ranije napravili transfer?

Koliko zamrznutih JS si imala?
    22.10. (petak) je dr. skužio da folikula nema...znači puknuo je...brzo mm daje doprinos i transfer 25.10. (pon)...dakle nikako nije bilo moguće da bude prije jer se nismo nikako mogli riješit tog spororastućeg folikula. barem sam ja tako shvatila. jedino šta mi još uvijek nije jasno zašto, kad se već vidi da sve to sporo napreduje, se ne daju kakve tabletice ili drugo da se malo stimulira rast. a šta se tiče js. na punkciji u stimuliranom postupku "izbacila" sam 12 js. od toga 3 oplodili (ali se nisu razvili) pa nije niti bilo transfera, 9 zamrznuli. sada su sve odledili, 6 ih uopće nije preživjelo odmrzavanje a 3 su oplodili...i sva tri vratili

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Prije svega dobrodošlica malalena

Zatim evo da se i ja javim.... moja beta je negativna (0.100) prokrvarila sam dva dana prije bete zbog jakih bolova završila na hitnoj na inekcijama, i dr. mi rekao da to odlazi i da od ovog puta ništa.
    U petak idem na kontrolu i na dogovor što i kako dalje...pa ćemo vidjeti.
    Mislim da je suvišno da govorim koliko mi je žao što nije uspijelo i nebi bilo ni fer prema drugim ženicama koje se trude puno dulje od mene na ovim postupcima.... smatram da kad smo ja i MM bili strpljivi 4 godine da onda možemo biti strpljivi i dalje i ići u nove pobjede. Puno sreće svima čujemo se.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

malena72 jako mi je žao!

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

malena72, žao mi je!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

malena72 zao mi je...samo hrabro dalje...
    diabolica ima sta novoga ili si jos u komadu?
    pozz svim curama!!!!!!!!

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hvala Vam puno cure na suosječanju. Idemo dalje!!!

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    malena72 zao mi je... samo hrabro dalje...
    X

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Malena72 bravo za stav!
    MM i ja bili jučer u KBC, dobili kratki protokol i sad čekamo M da startamo. Ima li još netko u postupku u 11. mjesecu?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sumskovoce, da ti ovaj bude i dobitni! Znaš i sama koliko ti to želim!
    Moderatorice, sorry, ali bila bi pukla da nisam komentirala...

malalena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Malalena72 žao mi je ali samo hrabro dalje
    Sumskovoce-sretno!!!!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Sretno svima, ja u utorak na dogovor....

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Lucija sretno!
    Tvoj avatar

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

22.10. (petak) je dr. skužio da folikula nema...znači puknuo je...brzo mm daje doprinos i transfer 25.10. (pon)...dakle nikako nije bilo moguće da bude prije jer se nismo nikako mogli riješit tog spororastućeg folikula. barem sam ja tako shvatila. jedino šta mi još uvijek nije jasno zašto, kad se već vidi da sve to sporo napreduje, se ne daju kakve tabletice ili drugo da se malo stimulira rast. a šta se tiče js. na punkciji u stimuliranom postupku "izbacila" sam 12 js. od toga 3 oplodili (ali se nisu razvili) pa nije niti bilo transfera, 9 zamrznuli. sada su sve odledili, 6 ih uopće nije preživjelo odmrzavanje a 3 su oplodili...i sva tri vratili
    malalena sretno!

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Došla doma...napokon... treba nabavit klomifen, (nije problem već organizirano!) ali je problem jedno drugo pitanje koje me muči : " da li ste vi odmah išle u drugi postupak mislim isti mjesec skoro? I kako je to išlo kod cura koje su imale hiperstimulaciju? Da li su imale pauzu bar mjesec-dva ili nisu? Da li je po vašem mišljenju malo preforsirano odmah početi sa drugim postupkom a još ni hiper stimulacija nije skroz sanirana? da li je tako bolje ili gore? ja kroz tjedan dana recimo trebam počet pit dabroston da kao završimo ovaj ciklus a sad još krvarim od ove neuspjele bete, a nakon toga moram počet pit klomifen. da li postoji šansa da opet dobijem hiperstimulaciju ili ne? i da li će opet biti punkcija ili neće? Ja se izvinjavam znam da imam hrpu pitanja i da gnjavim , ali ja bi doista bila pitala svoju dr. o tome ali nije joj baš bilo do objašnjavanja samo je rečeno u kratko to što je rečeno. A ja izašla van još gluplja nego prije kad moram tako reć

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

sumsko voce mislim da sam ti ja u postupku za ovaj 11 mjesec samo je kod mene nešto sve zbrkano

Lucija sretno malalena sretno Svima velika pusa od mene

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Malena72 prvotno napisa Vidi poruku
    Došla doma...napokon... treba nabavit klomifen, (nije problem već organizirano!) ali je problem jedno drugo pitanje koje me muči : " da li ste vi odmah išle u drugi postupak mislim isti mjesec skoro? I kako je to išlo kod cura koje su imale hiperstimulaciju? Da li su imale pauzu bar mjesec-dva ili nisu? Da li je po vašem mišljenju malo preforsirano odmah početi sa drugim postupkom a još ni hiper stimulacija nije skroz sanirana? da li je tako bolje ili gore? ja kroz tjedan dana recimo trebam počet pit dabroston da kao završimo ovaj ciklus a sad još krvarim od ove neuspjele bete, a nakon toga moram počet pit klomifen. da li postoji šansa da opet dobijem hiperstimulaciju ili ne? i da li će opet biti punkcija ili neće? Ja se izvinjavam znam da imam hrpu pitanja i da gnjavim , ali ja bi doista bila pitala svoju dr. o tome ali nije joj baš bilo do objašnjavanja samo je rečeno u kratko to što je rečeno. A ja izašla van još gluplja nego prije kad moram tako reć
    Meni zvuči preuranjeno. Ja sam imala paze od barem 4 mjeseca, ali između postupaka s jakom stimulacijom. Možda ne treba tolika pauza zato što ćeš sada imati puno blažu stimulaciju, nisam sigurna.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Punkcija će biti, ali mislim da je šansa za HS mala (ili nikakva?) jer bi s klomifenom trebala dobiti samo jedan ili nekoliko folikula.

Nadam se da ćeš pronaći odgovore. I najvažnije, odmoriti se i skupiti snage za dalje.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Malalena72 samo glavu gore i ne odustajte!
    Lucija sretno!
    Svima ostalima

Ja sam još uvijek 2u1 i pratim vas...prebacila termin....bebolini se sviđa biti kod mame..

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Klara puno hvala na informacijama, znači ako će radit punkciju i tih par jajašaca što dođu onda će ih i iskoristiti? jer imam zaleđenih ali onda ako će biti opet jajašca onda ne treba ove odmrzavati jel tako? i da li i kod policističnih jajnika isto bude samo par folikula ili bi moglo buknuti puno više ??

diabolica samo neka bebica uživa kod svoje mame

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

malena72, ako imaš smrznute jajne stanice, mislim da u postupak ideš bez stimulacije, zato i možeš odmah. jesu ti oni rekli da nabaviš klomifen?
    koliko imaš smrznutih js?

diabolica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    sumskovoće ~~~ za start!
    cure drage pozdrav svima!!!

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Malena72 prvotno napisa Vidi poruku
    Klara puno hvala na informacijama, znači ako će radit punkciju i tih par jajašaca što dođu onda će ih i iskoristiti? jer imam zaleđenih ali onda ako će biti opet jajašca onda ne treba ove odmrzavati jel tako? i da li i kod policističnih jajnika isto bude samo par folikula ili bi moglo buknuti puno više ??

Ja sam zaboravila da ti imaš zamrznute JS.
    Možda će onda klomifen služiti samo da ti regulira ovulaciju.
    Čitala sam da negdje kad odmrzavaju JS punktiraju i folikul koji raste u tom ciklusu, tako da se oplodnja radi na JS koje prežive odmrzavanje i na toj svježoj. Nemam pojma kako to rade u Rijeci.

Ako budeš imala prilike, pitaj koliko je JS preživjelo odmrzavanje. (imaš ih 9, zar ne?)

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Drage moje samo da vam kažem da vas pratim i da mislim na svih vas i vibram vam iz sjene (da ne ljutimo moderatorice)

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

innu oni su mi rekli da nabavim klomifen, znači vjerojatno će me stim stimulirati, rekla je dve kutije. Imala sam 9 smrznutih.

klara istina ,da. imam ih 9. pa neće valjda ići sve odmrznuti odmah? koliko sam shvatila to mi je za još tri pokušaja . ionako mi ne žele ubaciti više od jedne jer da sam premlada po mome ih onda samo uništavaju? čemu sve odmrzavati? uzme se lijepo 3 (po mome) odmrzne se pa se vidi ako su preživjele, ako ne idemo dalje drugi put sa još tri? šta neide to tako? malo mi je bome krivo da odmah sve odmrznu pogotovo ako je tako velika šansa da ne prežive a realno gledajući tako se teško uopće dođe do njih ... a vidjet ćemo što će to sve ispasti.

cranky hvala na vibricama

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

malena72, mislim da oni baš tako i rade, 3 po 3 odmrzavaju!
    šta se tiče punkcije, ja je nisam imala, dakle, čekalo se da bude ovulacija i onda odmrzavanje, šta ne znači da će svima tako bit.
    sretno!!!

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Super! Innu, hvala ti na odgovoru. Dobro je da tri po tri odmrzavaju. javit ću kako će ići kod mene protokol čim budem znala malo više. Do tada svima sretno i veliki pozdrav

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Malena72 čitam tvoje postove i iskreno čudno mi je da već sljedeći ciklus ideš sa klomifenom a imala si hiperstimulaciju, pa šta ne bi prvo trebalo pustiti tijelu da se malo odmori i dođe na svoje? Stvarno ne kužim tvoju dr. čemu tolika žurba?

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    MM i ja bili jučer u KBC, dobili kratki protokol i sad čekamo M da startamo. Ima li još netko u postupku u 11. mjesecu?
    Stigao je i taj dan!!! Draga moja, od sveg srca želim najsretniji početak sa najlijepšim ishodom!! Šaljemo pusu ja i moje 2 mrve(nadam se da su još kod mene )

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Malena72 čitam tvoje postove i iskreno čudno mi je da već sljedeći ciklus ideš sa klomifenom a imala si hiperstimulaciju, pa šta ne bi prvo trebalo pustiti tijelu da se malo odmori i dođe na svoje? Stvarno ne kužim tvoju dr. čemu tolika žurba?
    Mene još više čudi zašto klomifeni kad ima zamrznute js????

Malena72 moj savjet ti je da uvijek, bez obzira na njeno raspoloženje, sve ispitaš dr. To je tvoje tijelo i imaš pravo znati šta će se i kako radit.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

skandy molim te obriši inbox !!

skandy has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.--- ne kužim previše engleski ali mislim da ovo znači da ti je inbox pun!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mene još više čudi zašto klomifeni kad ima zamrznute js???? Cranky i mene ovo čudi, imala sam dva postupka sa njima i nisam uzimala ništa!!

Malalena72... moj ti je savjet da ne ideš u postukak ako nisi spremna... ali to je tvoja odluka...

Mare157 jedva čekam tvoju betu !!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hello cure moje vidim da vas ima tu ...........Innu vidim da si napokon u postupku sa smrznutim js.....koliko si puta bila na uzv isto kao i u normalnom postupku ili ja ću u 12 mj. na smrznute...svima kisssssi ......ajde Diabolice više........

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Mene još više čudi zašto klomifeni kad ima zamrznute js???? Cranky i mene ovo čudi, imala sam dva postupka sa njima i nisam uzimala ništa!!
    ...
    Imaš li prirodne ovulacije u svakom ciklusu? Možda je tu svrha Klomifena samo poticanje ovulacije? Ja sam ga još davno uzimala u tu svrhu, dok smo pokušavali s ciljanim odnosima.
    Ali sad nagađam, to treba objasniti doktorica.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Imam prirodne ovulacije!!

Znači otkrili smo razlog uzimanja Klomifena !!

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    skandy molim te obriši inbox !!

skandy has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.--- ne kužim previše engleski ali mislim da ovo znači da ti je inbox pun!!!
    jesam

javi se ,molim te

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mali mimi ma ni ja neznam iskreno zašto odmah forsamo, ...
    cranky, htjela sam pitat al eto situacija je bila takva da se nisam snašla...al vidjet ćemo što će biti....
    radim to sve po prvi put..pa se ne uspijem snaći u momentu al to ću počet mjenjat, sljedeći put sve pitam pa kako god bilo.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Snekica, Malalena, Malena, Mare157, Innu hvala od srca na lijepim željama!!!
    Mare157 naravno da si još uvijek 3u1, i da ćeš tako ostati još barem 9 mjeseci ~~~~~~~~~~~~~
    Snekica i tebi nek je ista krasna sudbina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Čitam vaše komentare o vraćanju samo 1 oplođene stanice, sjećam se da se Mravak morala i svađati da joj vrate dvije, pa se pitam - zašto inzistiraju na vraćanju samo jedne??? Nije mi jasno jer se u većini slučajeva (ok, za koje ja znam) uhvati samo jedna mrva...ali i da se uhvate dvije, pa mi želimo dvoje dječice i radije blizance nego nijedno djetešce i ponovni postupak. Također sam uvijek mislila da blizanačke trudnoće jesu malo kompliciranije, ali da nisu tako strašno rizične... dajte cure obrazujte me malo? Čemu inzistiranje va vraćanju samo 1 mrve?

tini avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mislim da se to najviše događa kod ženske dr. i meni je u zadnjem postupku rekla kad sam inzistirala na sva tri embrija da mi vrate, da ili ću uzeti 2 ili će me potjerati pa neka si tražim novog liječnika...jako, jako okrutno...naravno pristala sam na 2 i sva sreća pa sam i uspjela ostati trudna pa je nemoram više gledat. A šta se tiče terapije uvijek pitati za objašnjenje jer mi svi mislimo da nas se ona sjeća i da zna šta nam je rekla...e pa nema pojma ja sam 8 godina dolazila i to svaki mjesec tj iz cikllusa u ciklus...da ne kažem da sam tri godine imala polip i da mi je tvrdila da ne smeta da bi mi u zadnjem postupku rekla da s polipom nemam šanse pa kad prokrvarim naka dođem da mi skine polip. Sva sreća pa je moja mrvica napokon odlučila ostati samnom usprkos svemu. Oprostite na podužem postu ali strašno sam ljuta kad vidim šta vam se događa...bez obzira na sve moja dugotrajna neplodnost me još uvijek boli i nemogu shvatiti da se ponašaju prema nama kao da smo vreće. I ja bi najviše voljela da sam uspjela od prve i da više nikad nisam došla dole...Bez obzira na sve želim vam što prije da dočekate svoje bebice...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

tini :D čestitam na trudnoći i jako mi je drago da si uspjela! Neka ti je trudnoća školska, porod lak i bebica prekrasna i zdrava!!!!!!
    Hvala ti na iskustvu, ja se ne mogu načudit razlici u tretmanu od doktora do doktora. MM i ja smo stalno tražili razlog da odustanemo od liječenja u Rijeci, neki krivi komentar, zamjerku, bilo što, samo da se uvrijedimo i odemo u privatnu kliniku (došli smo u KBC Ri jer su nam svi doktori rekli da smo ludi ako bar jednom ne pokušamo u Ri gdje je za nas besplatno) i do danas nismo našli ni jednu najmanju sitnicu koja bi nas uvrijedila ili odvratila od liječenja u Ri. Naš je doktor nama ulijevao toliko nade i optimizma da smo uvijek vraćali kući "u oblacima" i ponovo dolazili k njemu s toliko povjerenja i nade u uspjeh, mislim da nisam nikad ni jednom liječniku vjerovala kao njemu. I sad kad je došao trenutak da započnemo, dao nam je baš onaj protokol kojeg sam željela i ponovo nas uvjerio da je uspjeh jedini mogući ishod...zato mi je neshvatljivo kad čitam da druga liječnica u istoj klinici tako odriješito i neljubazno tretira pacijentice. Jel joj itko rekao da se malo smiri, da se pokuša ugledat na kolege? Ili svi šute i odlaze razočarani?

malalena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

dobro jutro cure, evo ja brojim 7dnt... zaljepljena za kauč, komp. i tv. taj 10.11. mi se čini taaako daleko!!!
    tini: također ti čestitam na trudnoći!!!
    sumskovoce u potpunosti se slazem sa tobom što se tiče razlike između dva dr. u istoj klinici, sva sreća da postoji i onaj treći pa ako budemo morali birat imamo jednu bolju opciju...sve cure ljubim vas, čitam cijeli dan vaše komentare, svaka priča svoju priču...neka svima bude uspješno!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •