Stranica 70 od 149 PrviPrvi ... 2060686970717280120 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,451 do 3,500 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj njoka prvotno napisa Vidi poruku
    Meni 7dpt. Meni su isto sise bolne, ali ujutro ne baš, tek kasnije u danu, do navečer, probava koma, ali to je od utrića, grčeve baš i nemam, svako toliko me nešto malo štrecne ali mislim da su to jajnici, leđa bolna, ali više na sredini, ne pri dnu, jedino što podrigujem dosta zadnjih par dana; uglavnom, mislim da neće biti ništa ovaj mjesec, ko prvo, koja to sreća mora biti da mi uspije isprve, a ko drugo, nemam nekih simptoma. Stalno gledam u gaćice kao da će mi dijamant spast iz njih. A šef već rekao da je počeo tražiti zamjenu za mene,....
    Trebala bi dobiti u subotu ili nedjelju.
    nego, kad je pišanje u sub ili ned ?

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj olivera prvotno napisa Vidi poruku
    da vas pitam cure, danas sam podigla inekcije i kaže mi sestra da se pika isključivo 17-19h. i da je tako već skoro 2g a ja sam bila unutar toga u 2 postupka i svaki put ujutro pikanje jer mi više odgovara i nikom nije smetalo.kažu da je to zbog gužvi ujutro i da se bolje primaju hormoni u to doba. u koje se vi vrijeme pikate?
    ja sam se tako navečer između 18,30-19,00, ali meni se ionako ništa jako nije događalo u stimulaciji, pa nisam mjerodavna.

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ja sam bila trudna sa jutarnjom i mm me pikao prije posla a ovako nema tko pa ću morati svaki dan njima ići a ovo kao služi i da se prorijede dolasci

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam bila trudna sa jutarnjom i mm me pikao prije posla a ovako nema tko pa ću morati svaki dan njima ići a ovo kao služi i da se prorijede dolasci
    hm, a šta su prije one tamo pikale? mislim da toga više nema . popodne nakon 16h koliko ja znam nema više nikoga u mpo ambulanti, onda ćeš vjerojatno morati na hitnu.
    aliiii....vjeruj mi ja sam bila teška paranoja što se tiče pikanja, čak sam gledala filmić u firmi sa procedurom i pala u nesvijest . onda sam otvorila temu na psihologiji, pa su me tamo mjesec dana pripremali i na kraju sam svladala ovu svoju pregroznu fobiju. a koliko sam tek cure ovdje izdavila .
    i vjeruj mi na riječ daleko je bezbolnije i jednostavnije ako se sama bodeš nego da te itko drugi. mene je dragi počeo, ali se jedan dan nije stigao vratiti sa službenog puta, pa sam bila stavljena pred gotov čin, a hitna mi je predaleko, pa da postupka ne propadne ja se ubola. i nakon toga sam sve sama odradila.
    samo hrabro .

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Thinkpink, ma ja ove AIH-ove niti ne brojim (da je uspjelo, itekako bi brojala ). Mislim da ću možda i u petak već pišnut, jer idem na neku feštu, pa da se pripremim (popit čašu ili pet ), ali moram poskrivećki, jer MM misli da je prerano. Što mislite o padanju imuniteta nakon oplodnje? Meni je oko 3dnt počelo kihanje, začepljen nos, slijevalo se iz sinusa ko nikad, čitala sam da imunitet padne kako bi se embrij mogao ugnijezditi. Joj, baš bi da sam bolesna zbog male bebice, a ne zbog suhog zraka u stanu jer uopće nisam izlazila iz kuće tih četiri dana mirovanja.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Thinkpink, kako je tebi? Prošle mučnine? Uživaš sad?

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

pikao me mm ujutro doma, ja bi donjela hrpu inekcija doma i samo sam da dane folikulometrije išla tamo i taj dan bi me one nakon folikuom.pikale i opet bi mi dale dozu za doma do iduće folikulom.tako da mi je to bilo super. kažu da mogu doći na odjel ako nemam nikoga ili u svoju ambulantu kod dr opće prakse a ona radi kao i svima svaki drugi dan popodne. najlogičnije rješenje da se riješi ta situacija je da se sama pikam što je upitno jesam li sposobna sama sebe

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo i novosti, upravo mi mm kaže da ide na put sutra na oko 7 dana
    izgleda da ću se htjela, ne htjela do subote morat sabrati i početi sama sebe pikati, ufff
    baš mi se ne moljaka nikog i nisu svi nježni kao mm a ja kukavica

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ako si u Istri, mogu te ja bosti . Nisam nikad probala, ali brzo učim

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala njoka ali nisam, u ri sam. cijelo popodne o tome razmišljam, kombiniram ali bit će da ću i pikanje morati naučiti...ne želim izostajati s posla iz popodnevne smjene a ne mogu tražiti od kolegice da radim cijeli dugi protokol ujutro a i ne želim da se zna šta radim, ne prije vremena. ovo je naša slatka tajna, hihihi

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Thinkpink, ma ja ove AIH-ove niti ne brojim (da je uspjelo, itekako bi brojala ). Mislim da ću možda i u petak već pišnut, jer idem na neku feštu, pa da se pripremim (popit čašu ili pet ), ali moram poskrivećki, jer MM misli da je prerano. Što mislite o padanju imuniteta nakon oplodnje? Meni je oko 3dnt počelo kihanje, začepljen nos, slijevalo se iz sinusa ko nikad, čitala sam da imunitet padne kako bi se embrij mogao ugnijezditi. Joj, baš bi da sam bolesna zbog male bebice, a ne zbog suhog zraka u stanu jer uopće nisam izlazila iz kuće tih četiri dana mirovanja.
    lako je moguće da padne imunitet radi svega što se dešava u organizmu. ja sam osjećala opću slabost, ali ja sam stvarno mislila da je to pms i neka polu-viroza, ustvari ja se već 3 mjeseca osjećam virozno, a ne kao da sam trudna.
    u pet je 9-ti dan transfera? i ja mislim da bi moglo biti rano. da se ne razočaraš,a na kraju bude +. ja ne bi prije 10-tog dana!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Thinkpink, kako je tebi? Prošle mučnine? Uživaš sad?
    polako nadam se odlaze mučnine i sa tim raste trbuh. sutra je pregled. ajme cure moje mislite na mene, da ne umrem od straha.
    psihički sam bolje nego ikad u životu, fantastično se osjećam, čista sreća!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala njoka ali nisam, u ri sam. cijelo popodne o tome razmišljam, kombiniram ali bit će da ću i pikanje morati naučiti...ne želim izostajati s posla iz popodnevne smjene a ne mogu tražiti od kolegice da radim cijeli dugi protokol ujutro a i ne želim da se zna šta radim, ne prije vremena. ovo je naša slatka tajna, hihihi
    ohrabri se i samo naprijed. samo prvi put je teško!!!!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

thinkpink thx, da sad moram počet bi i probala jer sam cijeli dan u tome nadam se da će me držati do subote...iako se bojim i nije mi to prirodno. ne mogu se oteti osječaju da smo po tom pitanju prepuštene same sebi, al eto.preživjet ću ja to kad ste i vi

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Stalno gledam u gaćice kao da će mi dijamant spast iz njih.
    Njoka-
    thinkpink, ti si pokrenula cijelu lavinu postova, a ovaj njokin mi je najžešći! Sretno ti sutra na pregledu!
    Olivera, bit će sve u redu s pikanjem, bitno je da ti netko pokaže za prvi put, a onda kasnije je sve rutina. Imaš i dobre instrukcije na youtube-u o samodavanju inekcija- upiši IVF injections i na tu temu ima materijala.
    odoh ja sutra po dječicu , ala bog!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala nina,večeras ću mirnija na spavanje...
    njoka, thinkpink sretno
    pozdravljam vas i ja, krevetac me zove

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

pišnula jučer u toku dana 10dnt i negativan je već sam se nekako oprostila s ovim postupkom, samo bi voljela procuriti što prije,da skratim agoniju...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

dola,možda je još malo rano za testić...
    vulkan,kako si ti?
    evo ja u utorak idem na prvu folikumetriju pa ćemo vidjeti...

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Stalno gledam u gaćice kao da će mi dijamant spast iz njih.
    Ma ja ću se ubit'. Predobro!!! Isti feeling i sumanuto provjeravanje gaćica svako malo. Baš si me nasmijala za dobro jutro .

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nina32 sretno danas!

Curke, drž'te se!

Ja sam još na čekanju...
    Posljednje uređivanje od tigrical : 23.02.2012. at 08:50

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

thinkpink thx, da sad moram počet bi i probala jer sam cijeli dan u tome nadam se da će me držati do subote...iako se bojim i nije mi to prirodno. ne mogu se oteti osječaju da smo po tom pitanju prepuštene same sebi, al eto.preživjet ću ja to kad ste i vi
    istina je da smo za mnoge stvari u cijelom ovom cirkusu prepuštene same sebi, ali nekako ja se nakon svega osjećam jača nego ikad. ne mogu to baš objasniti.
    nego tek sad vidim da si ti izgubila bebu skoro u 16-tom tjednu? pa što se desilo? da li je phd nalaz pokazao što? užas....ja sam imala kiretažu u 9-tom tjednu i sad moram samo tešku pozitivu brijati i tako dan po dan, nema mi druge. prije koliko vremena je bio missed?

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj dola prvotno napisa Vidi poruku
    pišnula jučer u toku dana 10dnt i negativan je već sam se nekako oprostila s ovim postupkom, samo bi voljela procuriti što prije,da skratim agoniju...
    dola neću ti ulijevati lažnu nadu, ali si radila možda jutros sa prvim jutarnjim? meni su ti prvi jutarnji testovi bili jedva pozitivini tako da mi se čini da sam ih radila tijekom dana da ne bi niti pokazali +.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ja ću se ubit'. Predobro!!! Isti feeling i sumanuto provjeravanje gaćica svako malo. Baš si me nasmijala za dobro jutro .
    nažalost, još daleko sumanutije skidanje i provjeravanje gaćica sljedi u trudnoći. čak sam neki dan na nekoj rođendanskoj fešti bila malo i živčana jer nije bilo baš zgodno da idem svakih 15 minuta do wc-a družiti se sa svojim gaćama...jedva sam čekala doći doma.....ali.....valjda nam je takav horoskop

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Nina32 sretno danas!

Curke, drž'te se!

Ja sam još na čekanju...

tigri čekaš novi postupak ili?

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Jutro baš ste me nasmijale jutros!
    Thinkipink barem imamo tebe da nas bodriš i zato mi tebi želimo sreću na pregledu i da nam javiš lijepe vijesti!
    Dola pusti sa strane testove ,znam da želimo znati što prije ali tek onda počinje ludnica jer zamisli beta pozitivna?
    Njoka hajde da napokon počinje niz istarskih trudnica!!!a ti lijepo mazi trbušćić,i pričaj s bebicom-nemoj mislit da sam luda,ali možda nas poslušaju!!!
    Olivera samo hrabro jer prva je najgora i onda sve lako-ja se na kraju svađam sa mm tko će prije mješati ampule koliko nam je fora!
    Kiki sretno draga i da i ti za nama sve iznenadiš!!!
    Ja danas 7dnt sve isto,grčevi sinoć,jutros,cike bolne na momente jače,odlazak na wc često,uglavnom klasični simptomi koji mogu biti nešto a i ništa,ali samo znam da mi tako do sada nije bilo pa me možda iznenadi,inače se ne nadan previše jer je strah od neuspjeha velik,ali ja vjerujem u našu mrvu!!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    tigri čekaš novi postupak ili?
    Da, čekam, uf, koji je ovo život, čak sam ga i željna....

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ej cure, hvala vam na podršci,ništa od mene danas, idemo u subotu. Sve se oplodilo- koja sam koka.

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

thinkpink,ja sam bebu izgubila u 8.mj, decidualni polip koji je krvario cijelo vrijeme trudnoće, patohistološki nije ništa specificirao, beba je bila zdrava, moja krv koma, falilo mi je svega u njoj, nisu mi vadili na vrijeme i dali nešto.pila sam prenatal tabl i hranila se zdravo ali nije bilo dovoljno radi krvarenja.bila sam nakon svega kod homeopata i tamo su mi vadili krv i kažu da se to moglo spriječiti da se na početku vadila krv za željezo, B vitamine i folnu pa da se nadopunjavalo pojačano, ali kasno je sad...žalit ću cijeli život ali to mi je škola da nije dovoljno ići na humanu, ako sumljate da nešto ne štima cure ne čekajte, same se pobrinite za sebe i bebicu u trbučćiću
    nina čestitam na blasticama, koliko ćeš ih vratiti?
    dola i ja sam imala neg.testić a bila trudna, lažno neg.može biti ali neće biti lažno pozitivan, strpi se još malo jer je 10 dana varljivo

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Baš mi je drago da sam vas nasmijala za dobro jutro! Meni još nema ni dijamanata u gaćama ali ni onog bitnijeg - crvenila/smeđila. Danas me samo leđa malo bole, nastavila sam s podrigivanjem, piškila sam danas 7 puta, odmah nakon ovog idem ponovo (se to broji pod često ili normalno mokrenje?), a sise toliko pritišćem zadnjih par dana da mi se čini da sam napravila jednu modricu, pa kad se pritisnem po njoj, mogu reći: uhh, kako me bole grudi. Najveća razlika u odnosu na prethodne cikluse je ta što nemam nikakve bolove u trbuhu, kao da mi stvari uopće neće ni doći, jedva zamjetno osjetim jajnike malo, pogotovo desni (je li moguće da mi je to još od punkcije, prošlo je 11 dana?) . I planiram se testirati vjerojatno sutra ujutro jer imam osjećaj ako se ne testiram da će vještica stići. Kao , testiranjem ću je spriječiti da dođe.

Bravo Nina, koliko ono imaš emrijića ?
    Vulkan, kako provodiš ove dane?

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

imam onoliko koliko je dozvoljeno zakonom-3 i budući da nema zamrzavanja embrija nadam se da neće svi preživjeti do subote(ovo je grozno za reći, ali je bolna istina).Lijepi naš zakon!

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Cure moje u postupku-dola, nin, vulkan,njoka svima ~~~~~~~~~~~~~~~
    thinkpink nadam se da je sve ok na pregledu bilo
    Evo ja jučer bila na prvom pregledu i krećem u nabavku papira, uputnica za prvi postupak u Ri nakon trudnoće. nadam se da će biti sve u redu i da će nam biti dosta mjesec dana, i onda krećemo

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj vulkan prvotno napisa Vidi poruku
    Ja danas 7dnt sve isto,grčevi sinoć,jutros,cike bolne na momente jače,odlazak na wc često,uglavnom klasični simptomi koji mogu biti nešto a i ništa,ali samo znam da mi tako do sada nije bilo pa me možda iznenadi,inače se ne nadan previše jer je strah od neuspjeha velik,ali ja vjerujem u našu mrvu!!!
    držim palčeve!

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Da, čekam, uf, koji je ovo život, čak sam ga i željna....
    točno znam taj osjećaj, ja sam na kraju u 5 mjeseci bila 3 puta u postupku.

Citiraj nina32 prvotno napisa Vidi poruku
    ej cure, hvala vam na podršci,ništa od mene danas, idemo u subotu. Sve se oplodilo- koja sam koka.
    slatko iščekivanje!

thinkpink,ja sam bebu izgubila u 8.mj, decidualni polip koji je krvario cijelo vrijeme trudnoće, patohistološki nije ništa specificirao, beba je bila zdrava, moja krv koma, falilo mi je svega u njoj, nisu mi vadili na vrijeme i dali nešto.pila sam prenatal tabl i hranila se zdravo ali nije bilo dovoljno radi krvarenja.bila sam nakon svega kod homeopata i tamo su mi vadili krv i kažu da se to moglo spriječiti da se na početku vadila krv za željezo, B vitamine i folnu pa da se nadopunjavalo pojačano, ali kasno je sad...žalit ću cijeli život ali to mi je škola da nije dovoljno ići na humanu, ako sumljate da nešto ne štima cure ne čekajte, same se pobrinite za sebe i bebicu u trbučćiću
    jojjj strašno mi je žao, nadam se da si sada već puno bolje, znam kakva je to strahota, ali dobro je da si hrabra i da ideš dalje . mene je moj spontani bio dotukao, jednostavno se nisam mogla valjda 6 mjeseci izvući iz teške depresije, nemoguća sam bila i sebi i svima oko sebe.
    istina je da se moramo strašno informirati, ja trenutno vodim trudnoću na dva različita mjesta, jednostavno više ne mogu ništa prepustiti slučaju. srećom i muž me podržava i razumije u tome.

Baš mi je drago da sam vas nasmijala za dobro jutro! Meni još nema ni dijamanata u gaćama ali ni onog bitnijeg - crvenila/smeđila. Danas me samo leđa malo bole, nastavila sam s podrigivanjem, piškila sam danas 7 puta, odmah nakon ovog idem ponovo (se to broji pod često ili normalno mokrenje?), a sise toliko pritišćem zadnjih par dana da mi se čini da sam napravila jednu modricu, pa kad se pritisnem po njoj, mogu reći: uhh, kako me bole grudi. Najveća razlika u odnosu na prethodne cikluse je ta što nemam nikakve bolove u trbuhu, kao da mi stvari uopće neće ni doći, jedva zamjetno osjetim jajnike malo, pogotovo desni (je li moguće da mi je to još od punkcije, prošlo je 11 dana?) . I planiram se testirati vjerojatno sutra ujutro jer imam osjećaj ako se ne testiram da će vještica stići. Kao , testiranjem ću je spriječiti da dođe.
    testiraj se sutra ujutro kad si već zapela, ali molim te budi realna, jer moraš znati da je možda još ipak malo prerano sutra i da...obavezno prvi jutarnji urin. i javiiiii nam

Citiraj magi7 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje u postupku-dola, nin, vulkan,njoka svima ~~~~~~~~~~~~~~~
    thinkpink nadam se da je sve ok na pregledu bilo
    Evo ja jučer bila na prvom pregledu i krećem u nabavku papira, uputnica za prvi postupak u Ri nakon trudnoće. nadam se da će biti sve u redu i da će nam biti dosta mjesec dana, i onda krećemo
    bravo za novu akciju. vi ste kao i mi....evo upravo smo opet pokrenuli priču kada ćemo drugo. nadam se da neću ispasti nezahvalna što to tako javno kažem, jer puno dragih cura ovdje nikako da dočeka prvo....ali eto jače je od mene....pa kažem glasno, nemojte mi zamjeriti, molim vas....uvijek sam željela veliku obitelj, pa je zato želja velika....a i godine su tu i pitanje što nam je život namjenio, ali sanjati barem smijemo svi.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala vam punoooo, punooo svima na lijepim željama. preživjeli smo i današnji pregled, miomi su izgleda /ako se smijem nadati uopće/ ipak malo posustali rasti, pa su isti kao prije dva tjedna. doktori još ništa ne žele prognozirati, ali misle da ne bi trebali ugrožavati bebicu...a ja molim Boga, ne znam što drugo da radim.
    beba je dobro, skače, valja se....i dr nije 100% siguran, ali misli da je dečko....a ja umrla od smijeha, jer se već 20 godina spremam za curicu i na ebayu sam masu roza stvari već gledala i samo maštam u roza bojama. eto....ali vjerujte mi, sve ostalo me uopće ne zanima, samo kad čujem da je beba dobro ja sam u raju.
    ja vam svima želim u najkraćem mogućem roku da osjetite ovu sreću.

p.s. inače cijeli dan sam imala užasne paranoje, a pregled tek popodne, kod dr-a gužva....skoro sam počela plakati od panike, na kraju sve super

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Bravo thinkipink!!!neka sve prođe lijepo i do kraja i da se napokon veseliš bez grča!!!
    nina super za embrijiće i neka prežive najjači!!!sretno za subotu!!!
    njoka ah...nakon transfera sam rekla neču gledat forum,neću mislit o simptomima ali kvragu svaki dan radim isto,to je valjda normalno ...sad sam još ok ali sljedeći tjedan uf...odmaram,po kući spremam malo,2,3 sata provedem po kavicama a pol dana na forumu,testove neću raditi jer su me uvijek iznevjerili,meni uvijek test pozitivan,tj.blijeda crta i onda beta mala,mala.ako ne dobim do 1.3 bit će fešta,meni inače ne kasni ni u postupku kad sam!!!

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

sutra u ri vidjeti šta se događa s embrijima i da li će biti transfera...3 dn nakon oplodnje..
    inače sekundarni IVF sa tri smrznute js..
    nadamo se čudu!!

pozdrav svim curama i puno sreće u postupcima!!!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cure sretno svima u postupcima, ja čekam ipak 3 mj.....glupa ureaplazma.....

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jojjj strašno mi je žao, nadam se da si sada već puno bolje, znam kakva je to strahota, ali dobro je da si hrabra i da ideš dalje . mene je moj spontani bio dotukao, jednostavno se nisam mogla valjda 6 mjeseci izvući iz teške depresije, nemoguća sam bila i sebi i svima oko sebe.
    istina je da se moramo strašno informirati, ja trenutno vodim trudnoću na dva različita mjesta, jednostavno više ne mogu ništa prepustiti slučaju. srećom i muž me podržava i razumije u tome.

bila sam koma, svijet mi se srušio, pogotovo jer sam morala roditi, nije bilo čišćenje pod narkozom a nisam bila spremna, šok na šok
    uglavnom želim zaboraviti tih par mjeseci jer su mi prebolni, zanijemim kad me ispituju, nije lako nositi se s time i cijela obitelj je patila a ja sam bila u depresiji...
    sama sam se izvukla bez ičije pomoći.jedna dan sam prebacila sklopku u glavi, spremila svog anđela u srce i odlučila nastaviti sa svojim životom dok ljudi oko mene nisu shvatili da sam zrela za psihijatriju.vratila sm se na posao, to mi je najbolji potez jer sam se preporodila.
    ovaj put idem u to sa puno više iskustva, pušem u hladno i spremna sam za drugu bebu.još mi zasuze oči kad se sjetim svog anđela ali on me čeka tamo negdje, sad sam tu potrebna svom sinu koji je uz mene i mm , mali i ja smo spremni opet probati.
    neke stvari se dogode s razlogom i sad kad se sve sleglo se više volimo, cijenimo i moram misliti pozitivno jer inaće nema sreće.oprostite što sam malo preuzbuđena pa se možda ne uspijevam izraziti kako bi htjela, malo me umor svladao i san a i ne volim previše o prošlosti, malo sam knjakasta kad sam pospana

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cure, koliko je točan test One step? Jer stavila sam jutros naočale jer inače slabo vidim, a tamo blijedi plus!!!!!Blijed je , al je tamo. Što ću sad?

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

ništa od mene ovaj put, dobila jučer stvari,najnormalnije,točno 28dc.. kad malo dođem k sebi, idemo dalje
    njoka, držim fige, plus je ipak plus i drugim curama isto želim plusić!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bila sam koma, svijet mi se srušio, pogotovo jer sam morala roditi, nije bilo čišćenje pod narkozom a nisam bila spremna, šok na šok
    uglavnom želim zaboraviti tih par mjeseci jer su mi prebolni, zanijemim kad me ispituju, nije lako nositi se s time i cijela obitelj je patila a ja sam bila u depresiji...
    mislim da je važno što prije se posložiti i vratiti nazad u život...ja jednostavno nisam bila u stanju i na kraju skoro i vezu riskirala radi toga, jer mi je dragi više bio lud, stalno sam ga odbijala od sebe na sve moguće načine. osjećala sam grižnju savijesti jer je on zdrav, a ja nisam i u to vrijeme sam najviše htjela da se makne od mene i živi svoj život. srećom nije me poslušao i samo smo ojačali u svoj toj žalosti.
    vidim da si jako hrabra, kad si sve to podnijela, pikanje će ti biti mačji kašalj, uopće ne sumnjam u tebe.

Citiraj dola prvotno napisa Vidi poruku
    ništa od mene ovaj put, dobila jučer stvari,najnormalnije,točno 28dc.. kad malo dođem k sebi, idemo dalje
    njoka, držim fige, plus je ipak plus i drugim curama isto želim plusić!
    draga, jako mi je žao, odmori malo, tuguj ako treba i u nove pobjede . pusa

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure, koliko je točan test One step? Jer stavila sam jutros naočale jer inače slabo vidim, a tamo blijedi plus!!!!!Blijed je , al je tamo. Što ću sad?
    nemaš pojma koje veselje si izazvala u mojoj glavi....odmah sam dragog nazvala da mu kažem. cure moje ja vam ne mogu opisati koliko me raduje svaki novi plus, svako novo srce i svaka nova beba koja se ovdje prijavi sretno rođena.
    što se tiče one step-a to je najgori test od svih koje sam ikada koristila . izludio me dok sam pišala lh trakice, a bome i testove za trudnoću....zato što su meni njihovi testovi bili jedva pozitivni na trudnoću i nikad pozitivni /lh trakice/...na kraju sam kupila još hrpu testova i paralelno pišala. u zadnjem postupku sam pišala 4-5 različitih dnevno i napisala sam već gore negdje nikako da budu tamni kako treba.
    možda da si sutra kupiš neki "normalni" u apoteci ako želiš lijepi, debeli + ili naravno čekaj betu . znaš i sama da prije bete nema baš pravih informacija. možeš je vaditi i dan-dva ranije nego što ti piše na nalazu....bit će već velika!
    i to je to draga moja...nadam se da ćemo na kafe koji put!

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

NJoka bravo!!!mislim da na 9 dnt blijedi plusić je itekako dobar znak!!!čestitam i želim ti da beta to potvrdi!!!
    Dola jako mi je žao draga,sve znaš!!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

njoka,ma to je to !! jeee ...
    vuklan ti si sljedeća!
    dola,žao mi je..

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure jel' imamo još koji plus? nitko se ne javlja! nadam se da ste sve dobro!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

njoka pa ti si trudna??hahaha
    dola ne daj se, to je samo jedan pokušaj
    thinkpink jelda da te ojača nakon što te slomi? idemo dalje,nema nazad, od jučer mi cike bubre, nešto se u njima dešava, da nisam nešto u prirodnom cilkusu napravila ? danas prvi decap. preživjela
    zna li netko ako bi se desila prirodna trudnoća bi li decapept.napravio štetu?evo palo mi na pamet

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nina???jesi donjela djecu doma?

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

njoka pa ti si trudna??hahaha
    dola ne daj se, to je samo jedan pokušaj
    thinkpink jelda da te ojača nakon što te slomi? idemo dalje,nema nazad, od jučer mi cike bubre, nešto se u njima dešava, da nisam nešto u prirodnom cilkusu napravila ? danas prvi decap. preživjela
    zna li netko ako bi se desila prirodna trudnoća bi li decapept.napravio štetu?evo palo mi na pamet
    da, divno je osjećati se jačim, ali oni trenuci kada smo na dnu su prestrašni, stvarno neka se nikome više nikada ne desi...ne zna tko nije prošao... ajmo bolje na veselije teme
    meni je dr čak posumnjao da sam trudna jer stvari nikako doći i rekao je da nikakva frka od decapeptyla, tako da....samo se ti bodi bezbrižno!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Poznanici u dugom protokolu nakon 10-tak decaeptyla je kasnila M pa je dr. V. odlučio napraviti ultrazvuk i rekao, GOSPOĐO VI STE TRUDNA.... a ona njemu...PA KAKO????

Eto i to se dešava!

Da skratim priču bebica je živa i zdrava i sada već hoda kao velika ...i ništa joj nije naštetio decapeptyl

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Da, Olivera, izgleda da sam trudna, jutroš popišan treći testić (prvi u petak) i on pokazuje isto što i prva dva .
    Samo, jutros mi je na gaćicama bilo malo vodenkastog smeđeg iscjetka. Je li to nešto opasno? Kad bi ja trebala zvati svoju gin? Danas mi je dan očekivane menstruacije, a tek 5.3 vadim betu.

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala na odgovorima, vjerovatno nisam trudna ali bi mi se motalo po glavi, sad znam i to
    njoka bravooo, to za iscjedak nebi trebalo biti ništa posebno jer se na početku zna pojaviti, oni to zovu čišćenje od prethodnog ciklusa, pošto nečeš više dobiti menstr. hahaha mora izaći van sve što više unutra ne pripada, sretno!
    svoju gin zovi kad hoćeš, ja sam ju zvala tek nakon što sam betu vadila ali to je druga priča, vračena su mi 2 ploda i imala sam menstr ali pravu i mislila da je gotovo ali sam ipak za nikad se ne zna išla vadit betu jer mi je test bio pozitivan i jedna je bebica ostala 15tj.
    tako da možeš slobodno pričekati do bete jer ti ionako neće ništa raditi ako se i sutra javiš a prerano je da se vidi na uzv

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •