Stranica 8 od 149 PrviPrvi ... 6789101858108 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da se nadovežem na Sumskovoce i stav o doktorima, meni osobno ne paše da me doktor uvjerava kako će to biti 100% uspješno i gaji mi lažne nade, vjerojatno smo bile kod istog dr. jer mi je to jako poznato, mene je isto tako uvjeravao kako je sve s nama super, bili smo kao idiopati pa smo odlazili na AIH i kada ni prva 3 puta nije uspjelo prešli smo na IVF, e onda po njegovim riječima ja sam mogla računati da će to biti sigurno uspješno i kada nisam bila trudna toliko sam se razočarala da nisam znala što ni kako dalje.
    Nakon nekog vremena krenuli smo u drugu kliniku, ispostavilo se da mi ipak imamo dijagnozu i jedan i drugi (i endometriozu i da sam low responder, a njegova varira od asthenoterato. do oligo) i eto nas nakon 5 i pol godina ja i dalje nisam trudna...
    S druge strane i ovo što radi docentica svakako nije uredu, mislim da bi trebalo zadržati neku objektivnost barem meni to najviše odgovara, reci mi kako stvari stvarno stoje jer ću prije ili kasnije saznati istinu.
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 01.11.2010. at 13:23

tini avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nažalost nitko nam sa sigurnošću nemože reći koliko ćemo pokušavati...kod mene teška endometrioza sa užasnim bolovima, low responder ( najviše 3 js), a MM spermiogram od normozoo do oligo...ostala sam trudna nakon 8 godina i 20 ivf-ova, a moja kolegica sa istom dijagnozom iz prve pa ti budi pametan...ja sam shvatila da jednostavno nema pravila i da ili ću pokušavati dok mi godine dozvoljavaju ili ću odustati što mi nikada nije bila opcija i u onim najočajnijim trenucima kad se odustajanje činilo najmanje bezbolno ipak sam išla "još samo ovaj put".

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Upravo tako može se dogoditi da iz prve ostaneš a može i nakon 8 godina a može se dogoditi da to i nikad ne dočekam, al upravo zbog toga ne volim da mi netko daje lažne nade nego mi reci imate otprilike ne znam 30% šanse ili sad s ovim zakonom još i manje.
    Ali to sam ja, možda nekom drugom paše taj pristup lječenja.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozz svima...znate li možda mogu li si dati Brevactid s onom malenom iglom s kojom sam si davala i Gonale? Hvala vam....

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

One se daju u mišić prema tome trebala bi biti i veća igla

maza975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Jutro cure,

da podjelim s Vama, bila sam za vikend na transferu sa zamrznutim js, vratili mi dvije, nadam se da su još žive.......... tko će čekati do 19.11!!!!!

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

vita22, ovako ti je to bilo kod mene, 10dc prva folikulometrija, 15dc druga i onda svaka dva dana do ovulacije, i onda odmrzavanje!
    maza975, sretno!!!
    cure pozdrav svima!!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

U subotu je u Novom listu objavljena obavijest iz HZZO kao posljedica pisanja o nestasici lijekova u Rijeci. U njoj se izmedju ostalog navodi da "nema razloga za zabrinutost" kao ni "zastoja u provodjenju postupaka" te da ce "drzava svima platiti lijekove za oplodnju".

Sve je znaci super i krasno, nikakvih problema nema, a onaj tko je slucajno ipak morao platiti lijekove iz svog dzepa neka takodjer nista ne brine, jer se moze obratiti HZZO-u koji ce "ispitati mogucnost nadoknade nastalih troskova".

E, pa dragi moji, reagirajte i na temelju ovog clanka stvarno trazite povrat novca, ako ste lijekove kupovali sami!

A one kojima je postupak zbog te iste nestasice lijekova odgodjen pozivam da se svojom reakcijom obrate novinarki i kazu kako nije sve niti u novcu te objasne sto zapravo znaci kada nestane lijekova na "samo" 10-ak dana.

Ovo je prava prilika za reakciju, nemojte je propustati!
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 02.11.2010. at 12:36

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Drage moja, ja danas dobila dopis za MARIBOR da sa naručena točno za godinu dana....dopis poslala 30.09.2010.

.... a i dobila sam nalaz pozitivne riječke bete 17dnt koja je 1494 .....

Zanimljivo

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pozdrav, ovo moram kratko komentirati. Isto tako je mene bila uvjerila da ću 100% ostati trudna. Nabrojala mi sve što se može desiti ako vrate više od jednog, pa me sva zbunila i nisam više znala. Pa sam rekla da je uredu da mi vrate samo jednog. Imala sam tri izvrsna embrija...nikada boljih. Na kraju...beta negativna...uuuuuf bila sam tako tužna, oni bacili 2 embrija !!! Drage cure, odlučite sama što želite, jer vi same znate kako svaka negativna beta boli i šta ste sve prošle do sada.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mravak ne razumijem ovo s betom.... pojasni malo, jesi bila u kakvom postupku u Ri da mi je promaklo.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mravak čestitam ... sada sam pročitala na odbrojavanju!! Ovaj u Mariboru ti neće ni trebati. Želim ti dosadnu školsku trudnoću!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Bila sam u postupku u RI, vraćene su mi dvije blastociste i izgleda da se je jedna primila za svoju mamicu

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Naša Diabolica je jučer rodila sina Andreja! Čestitam od srca i šaljem puse!

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Naša Diabolica je jučer rodila sina Andreja! Čestitam od srca i šaljem puse!
    Čestitke mami i sinu!

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

diabolica

čestitke!!!!!!!!!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam u postupku u RI, vraćene su mi dvije blastociste i izgleda da se je jedna primila za svoju mamicu
    Čestitam

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Čestitke mamici našoj!!!!
    Čestitke i našoj Mravak na predobroj beturini i nadam se da ce ti trudnoca biti jaaaaaaaaaaako dosadna!!!
    I ja sam danas na humanoj bila i dobila protokol kratki pise Decapeptyl 0.1 mg od prvog dana ciklusa i Menopur 3 amp od treceg dana ciklusa... e sad mene zanima kako to ide koliko to dana traje, gdje me bockaju itd molim iskusne pomoc!! pozzzic svima!!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Diabolica čestitam na malom pišulincu!!!!!!

Mravak čestitam na beturini i želim ti školsku trudnoću! To je bilo iz zamrznutih js, jel tako?

innu vibrice do neba

Lucija83 koliko traje ovisi ti o ciklusu. Ali računaj bar 12-tak dana (možda i kraće) pa štoperica. Gdje te bockaju? Ne kužim, gdje kao mjesto ili kao dio tjela? U ambulanti kod sestre i bockaju u ruku, a na traženje može i u trbuh. Od 3dc ćeš dobivat 2 bocke svaka u svoju ruku.
    Sreeeetnoooo!!!!

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Diabolica čestitam!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

....Diabolica napokon sretno.....

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Diabolica, čestitam na malom slatkišu!!! Naravno i TM!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Cranky puno hvala na odgovoru, da zanimalo me u koji dio tjela nas bockaju moj ciklus traje kako kad prosli je bio dobrih 6 dana vidjet ce mo ovaj uglavnom javim se i joj kak sam vesela radi svih dobrih vjesti na nasem forumu!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Diabolica čestitam ti od srca na malom smotuljku !!!!

Cranky.. zamrznute mi nisu dale ploda... ovo su bile dvije svježe blastociste, od kojih se je jedna primila... moja srećica

Cure moje hvala na čestitkama
    Posljednje uređivanje od mravak : 02.11.2010. at 22:25

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mravak jesi ti danas bila tamo crna cura sa naocalama???

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Diabolica čestitam

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mravak čestitammmm od sveg srca!! )

Diabolica čestitam na rođenju tvoga sinčića neka Vam je puno sreće i zdravlja. )

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Ambra prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, ovo moram kratko komentirati. Isto tako je mene bila uvjerila da ću 100% ostati trudna. Nabrojala mi sve što se može desiti ako vrate više od jednog, pa me sva zbunila i nisam više znala. Pa sam rekla da je uredu da mi vrate samo jednog. Imala sam tri izvrsna embrija...nikada boljih. Na kraju...beta negativna...uuuuuf bila sam tako tužna, oni bacili 2 embrija !!! Drage cure, odlučite sama što želite, jer vi same znate kako svaka negativna beta boli i šta ste sve prošle do sada.
    Ja se slažem da je blizanačka trudnoća rizična i sama biram transfer samo jednog embrija. Ali ne u Hrvatskoj, gdje postoji ovaj grozan zakon koji zabranjuje zamrzavanje embrija.
    Ne znam znate li, ekipa u KBC Rijeka je godinama radila na tome da počnu zamrzavati embrije, da nabave opremu, to je skupo.... kad su konačno uspjeli, zakonom im je zabranjeno da to rade. Naravno, baciti embrije je dozvoljeno.

Da nema Milinovićevog zakona, Ambra bi sad imala 2 kvalitetna smrzića. (i ne bi morala ići u Ljubljanu, koliko vidim po potpisu)

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Diabolica čestitke od srca, a Andreju velika dobrodošlica!!!!
    Mravak tebi još jednom ogromne čestitke i ovdje!
    Lucija83 Imamo isti protokol, osim što mislim da je meni prepisao 2 Menopura. I nije mi navedeno kako ih uzimam, jer dolazim po njih slijedeći tjedan (kad dođe M) i valjda će mi tada objasniti.

Koje lijepe vijesti iz našeg KBC Rijeka, nadam se da će se nastaviti u tom duhu....

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mravak iskrene čestitke!
    Diabolica , prekrasno, čestitam od srca!

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Diabolica čestitke do neba, uživaj i ljubi svoje čedo
    Mravak čestitke na velikoj Beti!
    Mene čekaju moje 2 smrzotine......
    Svim curama u postupcima, čekalicama i ostalima

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Napokon super vijesti iz Ri!!!
    Diabolica čestitam na pišulincu i želim mu dobrodošlicu!!!!
    Mravak pa šta reči?! Čestitan draga moja i ljubim te!
    I nesmijem zaboraviti sumskovoce - sretan stakt i želim ti pogodak u sridu!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, tko je sad u postupku ili starta u 11. mj?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

tigrical Mi smo u postupku i to već početkom slijedećeg tjedna...Naravno da se bojim da će moja M doći preko vikenda, ali sestra me umirila da mogu doć po lijekove i u nedjelju ako treba, samo da to bude ujutro...
    Znam još jednu curu izvan foruma koja je u postupku, Lucija83 nam je isto u 11. mjesecu.. A ti? Kad ti startaš?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    tigrical Mi smo u postupku i to već početkom slijedećeg tjedna...Naravno da se bojim da će moja M doći preko vikenda, ali sestra me umirila da mogu doć po lijekove i u nedjelju ako treba, samo da to bude ujutro...
    Znam još jednu curu izvan foruma koja je u postupku, Lucija83 nam je isto u 11. mjesecu.. A ti? Kad ti startaš?

tigrical, i ja sam u postupku u 11. mj, dugi protokol. Danas bih trebala dobiti prvu inekciju. Tigrica i sumskovoce sretno!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Samo da se pohvalim da sam prije pola sata dobila prvu injekciju decapeptyla. Sestra na KBC (mlada, plava) je odlična, nisam uopće osjetila ni peckanje ni bol i baš sam zadovoljna. Malo mi je mučno sada, ali ništa što se ne da potrpit. Baš sam uzbuđena što je postupak napokon počeo!! Sretno svima!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš kratki protokol? Ne brini, oni su uvijek u jutarnjim satima tamo, ili su folikulometrije ili punkcije i transferi, na žalost uvijek gužve...
    Ja ću isto brzo krenut...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ranga prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da se pohvalim da sam prije pola sata dobila prvu injekciju decapeptyla. Sestra na KBC (mlada, plava) je odlična, nisam uopće osjetila ni peckanje ni bol i baš sam zadovoljna. Malo mi je mučno sada, ali ništa što se ne da potrpit. Baš sam uzbuđena što je postupak napokon počeo!! Sretno svima!!
    Super za prvo injekciju! Nisu injekcije bolne, bit će sve super. Ne bi ti smjelo bit mučno...? Sretno!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Samo da poželi sreću svima koje krecu!!! ja cekam M sutra ili prekosutra bi trebala dobiti pa krecem i ja!!!! malo me strah pikanja ali dobro budem izdrzala...

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

lucija,traži da te pikaju u trbuh .puuuno manje boli.ma skoro pa ništa. i ja sam se prije toga grozila ali od kada mi je rečeno da moram samo u trbuh i nigdje drugdje,ne bi to mjesto više nikada mjenjala.želim ti da Gabriela od prve dobije bracu ili seku

Tigrical,ranga ,sumskovoce ....cure vama i ostalim koje nisam spomenula a pripremaju se ili već jesu u postupku ....sreeetnooooo iz petnih žila !!!!

mravak,tebi sam čestitala još dok si i sama sumnjala .čestitam ti još jednom

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

skandi, hvala! lucija83, neka ti pikanje prođe bezbolno kao što je i meni danas!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

lucija83, trigical i ranga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam ovaj postupak bude dobitan, pikanje bezbolno, transfer isto, a bebice najljepše na svijetu!
    Jako se radujem svom prvom postupku i svemu što dolazi, iako je prisutno i malo straha i treme....
    skandi HVALA!
    Posljednje uređivanje od Sumskovoce : 05.11.2010. at 08:57

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni JE bilo mucno nakon prvog decapeptyla, mozda je to normalno, ili reakcija sto sam si prvi put davala sama injekcije Inace, jucer bila punkcija, sada cekamo da vidimo sta ce biti. Cure koje krecete, sretno!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Kikica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni JE bilo mucno nakon prvog decapeptyla, mozda je to normalno, ili reakcija sto sam si prvi put davala sama injekcije Inace, jucer bila punkcija, sada cekamo da vidimo sta ce biti. Cure koje krecete, sretno!
    Bravo! Koliko je bilo js?

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kikica1 pa sta je vec pikanje proslo?? bogami brza si!!! nadam se da je punkcija bila izdrzljiva jajvljaj nam vjesti!!!
    zavibrirat cu na odbrojavanju za sve nas!!!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kikica1 pa sta je vec pikanje proslo?? bogami brza si!!! nadam se da je punkcija bila izdrzljiva jajvljaj nam vjesti!!!
    zavibrirat cu na odbrojavanju za sve nas!!!

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nisu ih jos bili pobrojali sve kad sam isla doma, znam da su ih tada imali 4 a to je vise nego dovoljno. Punkcija - piece of cake, malo neugodno ali nista strasno kao ni zadnji puta. Malo sam skepticna kao i uvijek ali se ipak nadam najboljem ishodu na kraju. Jesi ti krenula luce moja draga?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

lucija83, trigical , ranga, Kikica1 , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam ovaj postupak bude dobitan, pikanje,punkcija i transferi bezbolni i beta velika !!

sumkovoce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prvi postupak.... neka ti bude dobitan !! Napokon si dočekala postupak !!! Još malo ....

Svim ostalim Riječankama želim puno sreće u postupcima !!!!!!!!!!

Nadam se da je još koja riječanka ostala trudna jer na dan moga transfera 16.10. jer bilo nas je 6 na transferu !!

Cure hvala na čestitkama... ja još ne vjerujem da sam trudna.... imam glup osjećaj kao da čekam betu i kada idem na wc gledam ima li tragova menge

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mravak trudničice naša vjeruj vjeruj to se događa tebi i užvaj što više možeš i hvala na lijepim željama!!
    Svim curama držim palčeve da vam uspije!!
    Kod mene Kikica jos nista cekam i cekam.... ali super za lijep broj js i super sto te nije bolilo!!! mene je moja punkcija bolila za popiz**** a samo dvije sam imala... ako dobijem preko noci idem ujutro tamo jer je dr.Vlastelic dezuran cijeli dan...

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure imam jedno pitanje za vas koje ste pacijentice od dr vlastelica.do kad on radi i jel on na kraju ide od 1.1.2011 u mirovinu kako se prica?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •