Danas procurila 13 dnt...opet ništa...
Sutra zovem za konzultacije.
Eto cure, žao mi je za sve koje nisu uspjele ni ovaj put...ne smijemo odustati...idemo dalje...
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.
Žao mi je, Snekica. Isplači se i onda, sigurna sam, opet se vidimo, nisi ti tip koji odustaje!
Nada II, javiš ako si se uspjela naručiti (zanima me da li već imaju raspored za 5. mjesec)? Sretno!
Drage moje (dosta vas i poznam), Kvarner, Kvarnerić (naučilo me da to nisje samo naziv od milja
) i istra, dođite u subotu, ajmo zajednooooo u akciju! http://forum.roda.hr/threads/73032-A...reb-28-04-2012
Iz Rijeke za sada ide nas 4 za Zagreb ako vas ima još zainteresiranih javljajte se ovdje pa možda da se međusobno povežete i odete s još jednim autom, tako smo i mi
evo ovaj čas da ću poslat tigrici pp dal se mogu nekom uvalitponude dobrodošle, pare dajem, auto ne vozim!
Bravo Argente, valjda će se moć još jedan auto organizirati (kod mene nažalost ne stane više ljudi jer je manji auto)
I vita22 bi išla, dakle ima nas za dva auta, ali drugi auto nemamo...ajmo Rijeka nać taj jedan auto!!!
Ajmo Rijeka, sad je vrijeme da pružimo potporu i podrušku jedni drugima, svakako bi nas se trebalo odazvati u što većem broju, jer tko zna kad će se ovako nešto opet organizirat. Pa tko može pravac u Zagreb u subotu!!
A ja večeras primam štopericu a u petak punkcija, bar se nadam da će biti!!
CMOK SVIMA!!
i ja bi rado do zg, ali se bojim rigoletta u autu, a i čekam sutrašnji pregled da vidim jel mi podstanar (ka) još uvijek tu
lucija, sretno u petak!
Cure, ja bih vam se pridružila da nisam trudna, ja moram biti doma, ali zato u mislima sam s vama!
Bunker je super, bolje se seljački vozit nego gospodski pješačit.
Nina32 javi nam sutra šta su ti rekli!
lucija83 jel ti još koji narastao?
Drage moje uz moju najveću volju ipak ne mogu za ZG......mislit ću na svih vas.....Tigrica L...kissss najveći....
Hvala Mali MIMI....
Posljednje uređivanje od vita22 : 25.04.2012. at 22:25
sneki draga, evo sad sam vidjela da ti jeb...a m. došla.....žao mi je jako, ali nema odustajana, sve smo bliže......drž se!!!!!
Cure, odradila sam jučer svoj 1. AIH. Prošlo je skoro bezbolno i dr je bio zadovoljan pa se sada nadamo. Rekao mi je da još sutra dodem na kontrolu da vidimo da li je folikul puknuo i nakon toga čekamo. Sve u svemu, ja sam zadovoljna.Sretno svima
![]()
Mi smo već oko 9 bili gotovi. Imala sam rozi gornji dio trenirke, crni donji dio, smeđa kosa u repu, a bolja polovica je isto bila u trenirci i bijelom prsluku. Sjedili smo tamo na onoj strani di su radijatori. Jučer nas nije bilo puno, a koja si ti bila?![]()
Aha znam koja si ja sam ona koja je došla iza tebe, plavuša.
Sretno ti bilo!!!
Znam i ja koja si tiSkoro pa smo sjedile jedna do druge. Šta si ti i sutra gore? Ja oko 9 i po moram na UZV pa se možda opet vidimo
![]()
Dino super za aih.
Evo javljam da je sve okej s kućevlasnikom (thanks tigrical) i da dobro napreduje,a sad opet mjesec dana slatko-gorkog iščekivanja.
Nešto nas travanj nije mazio (sudeći prema listi trudnica na odbrojavanju) zato želim svima svibanjsku i lipanjsku renesansu (u svim pogledima).
punkcija obvljena, užasno bolna ovaj put al dobro od dva folikula dobivena jedna jajna stanica, u pon idem da vidim dal će biti transfer.
Dino84 javi kako je bilo danas!!
Nina32 super za ultrtrazvuk glavno da je sve u redu!!
Mah mah curama s kojim idem u Zagreb, vidimo se sutra!!
dino84 super i držim fige...
lucija navijam za tulum!
vulkan kad ti partiš, sad negdje čini mi se...
lucija83, žao mi je što je punkcija bila bolna, ali super za jajnu stanicu i sretno u ponNa žalost nismo se vidjele, ja sam došla tek u 9 i po.
Moj folikul je još uvijek tu, nije puknuo nego je narastao. Kaže dr da se večeras dragi i ja zabavimo i onda u nedjelju opet k njemu. E, sad da ja pitam vas iskusnije, pošto je inseminacija bila u srijedu i dobila sam injekciju čini mi se Brevactid ili tako nešto, a folikul još nije puknuo, što to znači? Malo je zbrkano pitanje, u biti me zanima koliko ovi spermiji od inseminacije mogu živjeti? Jer ako meni još nije bila ovulacija, onda sve propada ili?
butterfly101 i nina32, hvala vamNina, baš lijepo da kućevlasnik dobro napreduje, samo neka nastavi tako
![]()
Svim curama koje sutra idu u Zagreb želim sretan put i dobro druženje! U mislim sam s vama!
I ja se pridružujem u mislima svim curama koje idu u Zg i da nas već jednom zapamte...budite glasne i za nas koje nažalost nemožemo doći ali smo s vama!!!
Nina super za kučevlasnika i da i dalje lijepo napreduje!
Lucija punoˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer jednog ali najvrijednijeg,sretno!
Dino i tebi sretno i lijepo se zabavite ti i tm,he,he!!!
Butterfly evo ja čekam M koja bi trebala sutra stići i onda 8 d na folikulometriju i sve u Božje ruke,imamo 6js i stvarno se nadam da če barem jedan biti uporan i na kraju da nas razveseli jer mi ćemo se jako potruditi da mu bude lijepo s nama!!!!šta tražim previše???
ne,nikako....tražiš najmanje i tražiš ono što zaslužuješ, kao i sve mi koje se za to borimo...ali vidiš nije život uvijek fer....nadam se da će nam se ovoga puta naže šelje ispunit i zajedno bit u išćekivanju.......jooooo,ali ja nisam strpljiva, ja bi odma,zajno,sada!!!
cure sretan put za zg....neka vas se daleko čuje !!!!!
butterfly idem u još jedan prirodnjak (tako me zapisao dr. pa ću iskoristiti kad se već nudi mogućnost) a ti?
Naše riječke snage u mislima sam s vama.....ljepotice čuvaj se kamera...
Ljepota riječke ćelije je naprosto spržila kamere, zato nas nema ni u jednim vijestima![]()
Cure, nije vam u redu dijeliti forumašice po ljepoti!!! Osim ako se ne radi o meni...
lucija83![]()