leptiriću isprazni inbox!
Kako u Rijeci izgledaju prve konzultacije? Samo razgovor i popis pretraga koje je potrebno obaviti do postupka ili uz to ide i pregled??? Ja čim vidim bijelu kutu gaće padaju same, uffff.
Sretno cure!!!
Posljednje uređivanje od nina70 : 28.06.2012. at 20:24
olivera tko zna možda si i trudna pa je od toga, kod mene taj spoting nije ništa neobično prvih par dana je tako a onda krene prava menga vidi kako će se stvari razvijati
mali mimi , kamo sreće da sam trudna ali znam da nisam. krenule su mi baš prave stvari jučer na danas, opći potop, to je moja klasika. samo me brine taj dio što je krenulo tjedan dana ranije i to curkanje danima. nadam se da neće biti problem, da ću imati ovulaciju normalno da bude sekundarni
mene na prvim konzultacijama nije pregledavao, samo dogovor i popis pretraga!
valjda je i to individualno!!!
sretno svima, i hvala na podršci!!!![]()
jutro!ne mogu reći da je dobro,meni nijemoja vještica stigla je na vrijeme..
toliko sam tužna,razočarana..neznam ni sama kud bi sama sa sobom,sa ovom boli..![]()
Mali Mimi, kameleon, hvala - pretpostavljam da ovisi i o tome kolika je gužva. Ja sam se na kraju ipak odlučila za dr V
Joooj Kiki30, baš sam žalosna zbog tebe![]()
kiki, jako mi je žao. Vjerovala sam da ćemo zajedno dočekati taj petak 13. Odtuguj i odmori se koliko ti treba da ponovno kreneš
nina70, meni je na prvim konzultacijama dr. V radio pregled i dao mi popis svih onih pretraga.
Ja sam se danas probudila sva nikakva, sanjala sam da mi nije uspjelo i da se moram ponovno pikati pa sam sva jadna. Danas mi je 7 dnt i ne osjećam više baš ništa.
Da vjerojatno ovisi i o dijagnozi ja imam endometriozu tu se stvarno mogu stvari mjenjati, ako je problem na muškoj strani možda onda ne rade preglede
Kiki
Tantolina jesi startala?
hvala vam.. ja nisam to mogla prihvatit pa pišnula testić-kojeg je kupio mm jer je bio siguran u uspjeh-a test opet pokazuje,samo minus i minus...nisam mu još ni rekla,neznam kako...
dino,sretno i nadam se da ćeš dočekat petak 13. s velikom betom..
cure,sretno svima...
ja se odjavljujem na neko vrijeme,moram se srediti inače ću klonut do dna,neznam kako ni od kud krenuti..sad mi se sve zrušilo,sva moja nada koju sam sad za ovaj pokušaj,izvukla negdje skroz duboko u sebi i sad je više nema..ostalo je samo srce koje se para...
želim vam svu sreću ovog svijeta,da čim prije ugledate velike bete,mala srčeka i zagrite svog anđela...![]()
Posljednje uređivanje od kiki30 : 29.06.2012. at 11:52
KIKI30 žalosna sam,jako i znam kako ti je nakon toliko neuspjeha...još jedan....drži se draga,isplači se glasno, odmori i kreni dalje.... pusa
Ide tko sutra na humanu? Zanima me da li se folikulometrije rade i subotom?
Draga kiki30, drži se!!! Žao mi je da opet nije uspjelo. Al' čekaju te js za sekundarni, šta ne? Bit ćeš ti s nama opet na jesen.
Ajme kiki tek sad vidim...ajme kako mi je zao..![]()
.nemogu ti opisati bila sam uvjerena da ces ovaj put uspjeti....mogu misliti kako ti je tesko..ali ti si hrabra znam da neces se predati..iduci put ces uspjeti..idici put ce bit dobitno sad kad odtugujes..i budes spremna za nove pobjede to ce bit to...drzi se...
Posljednje uređivanje od donatela : 29.06.2012. at 16:52
Pozdrav svim curama, nisam već neko vrijeme aktivna tu al svako toliko vas malo pročitam, uglavnom moj ivf od 10. mjeseca lani nije uspio, i još uvijek nisam došla do sekundarnog najprije zbog bakterija s kojima sam se borila 3 mjeseca i polipa koji je narastao prošli mjesec. Polip su mi skinuli pred deset dana kiretažom, i sad slijedi čekanje do jeseni.
Al glavni razlog zbog kojeg pišem danas je da mi se javila cura koja je bila lani u istom periodu kad i ja na ivfu i u četvrtak je rodila dvije krasne curice))))). Eto malo pozitivnih vijesti koje nikad ne škode.
)) Pozdrav svima!
Drage curke,
eto kod mene opet loše vijestiOpet odgoda jer stalno imam neki iscjedak i doktor koji je vidio 2 folikula u srijedu jučer nema ni jednog???! Čudio se, radio mi jako dugo ultrazvuk i kaže da možda ono nisu ni bili folikuli? Ja mu kažem da mi je punkcija uvijek bila 12 dan ciklusa, što je bilo jučer i da je moguće da su puknuli, a on kaže da ne vjeruje da su u srijedu bili 15mm i sada da su već sazrili. Tako da sam i dalje na terapiji estrofemom i dufastonom ovaj i drugi ciklus i javljam mu se na kontrolu krajem osmog mjeseca, tako da i od mene do jeseni vjerojatno ništa, šmrc
.
Dino vjerujem u uspjeh
Kiki stvarno mi je žao.
Pozz i držte mi se.
magi7 ma kave vjesti su se naredale....žao mi je....
ova jesen je naša,nema predaje cure,
uf kako sam ljuta kad čitam takve vjesti !!!!!!!!!!!!!!
Kiki30 drži se, sakupi snage i kreni dalje!
magi7, kiki30 žao mi je, držite se...
butterfly...jeste uspjeli obaviti nalaze u st???
mm je ipak išao u ri, mora na još na med. fax za kariotip..
ja sutra na uzv.. pa ćemo vidjeti kako će biti dalje...
rekao dr jučer da mi je endometrij tanak i jedan folikul 13 11, sutra bi već mogla biti štoperica....da bar!!!
puno puno pozdrava svima!!!!! i sreće...
dino 84 želim ti sretan petak 13 i ogromnu betu!!!!
:Drage moje tužnice,mi smo s vama uvijek i nema predaje do uspijeha jer će jednog dana i on pokucati na naša vrata sigurna sam!!!!
Sutra sam na humanoj za dogovor za plodnu jesen,he,he...sretno svima!!!!
Kiki30 treba samo malo još vremena i ti si s nama u sljedećoj bitki u kojoj pobjeđuješ od srca ti želim!!!!
Sneki![]()
Kameleon, ja sam za deblji endometrij gutala tone ananasa. Kažu da pomaže.
Danas mi je 10 dnt i jutros sam radila test i ništa.Tužna sam i jadna jer mi je ovo prvi put pa mi je zato valjda tako teško. i što sada? Šta moram čekati taj petak 13. da vadim betu i cijelo to vrijeme moram stavljati utriće? Ili mogu izvaditi betu ranije? Jer ne vjerujem da ću dobiti M preko utrića, a dr V. mi je rekao ako ne uspije sada da dodem u 7. mj na konzultacije za jesen pa ne znam da li ću stići sve. Kako ste vi radile nakon negativnog testa?
kameleon i vulkan kako je bilo?
dino84 baš mi je žao!!
ja sam bila dobila M nakon oba transfera,iako sam stavljala utriće..
cure kažu da su išle vaditi betu i ranije nego je dr. odredio, a u drugim klinikama se beta vadi 12dnt ili 14dnt..
u svakom slučaju drži se i čim izvadiš betu. javi na humanu i naruči se za dalje....
moj folikul u nedjelju bio 16 15 i dobila štopericu, sutra punkcija, nadam se da ćemo upecati 1js i 1 spermij pa da bude fešta u labu!!!
nina 70 hvala na savjetu. malo se podebljao endometrij, i ja gutam ananas i ciklu već mjesecima za bolji endo!!
puno pozdrava i sreće svima!!!!!!!!!!![]()
poz cure,
evo čitam vas sve češće, pratim, zahuktava se stalno nešto, tako mi je tužno kad neka ne dočeka betu,malo to previše primam srcu, bojim se da neću biti spremna ako moj sada postupak izjalovi...puj, puj, puj
nikad još nisam bila u sekundarnom pa mi je čudno što je još 1 dan do uzv a nisam na ničemu
malo me frka tog uzv jer mi ciklusi nisu baš za pohvalit se zadnjih mjeseci, nadam se najboljem
novi brisevi spremni, uputnica u torbi, ovaj put je mm išao po to da bar 1 manje čekam red, srce moje
još bi vas molila jedno čudo:da dok sam u postupku ne bude minusana forumu, samo plusići jer mi treba pozitive
baš sam nešto plašljiva a vi ste mi najbolja potpora(i jedina jer ama baš nitko ne zna osim vas)![]()
Evo mi dogovorili da če ova jesen biti itekako plodna,he,he...idemo u sekundarni s M iz 9 mjeseca a u postupak, koji naravno neče trebat jer je to več zima,u 12mj.Da vas malo obradujem danas u čekaoni jedna cura s pozitivnom betom a druga nakon 12 g borbe s trbuhom do zubi-oba dve uspjeh iz prirodnog postupka!!!
Dino84 znam kako ti je ali glavu gore i samo naprijed!!!!ja bi vadila betu jer je ona jedini pravi pokazatelj,ima slučajeva gdje je test negativan a beta velika zato držim fige !!!!
Olivera sretno za sekundarni,pokaži ti nama da su ipak jako uspješni!!!
Kameleon i tebi sretno za sutra !!!!
Kiki meni ako test pokaže tamo 13,14 dan nakon transfera minus ja prestajem s utrićima, nisam iz Rijeke pa mi nije baš blizu za ići vaditi betu svaki put, na početku jesam a sad čak više ni ne idem. I uvijek m. dođe nakon par dana a preko utrića nikako... to su mi recimo savjetovali i u Mariboru kad sam bila da mogu tako no ukoliko bi test bio li-la ono da nisam sigurna išla bih vaditi.
Hvala vam cure, baš ste drage. Radila sam danas još jedan test i taj je negativan, tako da je to to. Sutra ću vaditi betu tako da mirne duše mogu prestati s utrićima i zvati humanu za dogovor za jesen. Baš će biti plodna jesen, vidim da će nas dosta biti u 9 mj. u postupku
Olivera, sretno u sekundarnom, moj minus je bio prije tvog posstupka, tako da od sada samo pozitiva na ovom pdf-u
Kameleon, kako je prošla punkcija? Nadam se da će biti dobar tulum u labu.
Vulkan, možda se i vidimo u 9 mj.
samo da vam javim da smo uspjeli upecati 1js, ali ništa od spermija...
nažalost, zamrzli su js i kad ćemo dalje, nemam pojma...
mislim da ću u 8 mj na konzultacije pa da se dogovaramo za deveti...
iako bi najradije da probamo i 8 mjesec, ali možda mi treba malo odmora..
pozdravi i puno sreće svima!!!!!!!![]()
draga kameleon, mislim da bi se malo trebala odmorit i opustit, ti si se zaletila punom parom i ne staješ...
malo odmora dobro bi došlo tebi i tvojem dragom i psihički i fizički, pa u devetom mjesecu krečemo po svoje bebice
jooooj,taj 9....nadam se da će nam svima donijet ono što želimo s obzirom da ga tako čekamo!
Kameleon, u 8.mj imaju godišnji, tako da ćeš silom prilike uzeti mali odmor! Žao mi je za nalaz TM!
sretno svima u postupcima koji cekaju jesen..i zao mi je radi svih losih vijesti...i zbog nesuspjesnih postupaka i popisanih minuseva..ali uzmite si malo odmora i onda svjezi u nove pobjede...
inace meni je prekosutra u cetvrtak prvi uzv i pregled kod dr Vlašića...na 6+4 tt i nadam se da cemo cuti srceko i da ce sve biti ok...ali ipak me strah malo tog pregleda..a moram mislit pozitivno..
pozz svima i sretno...
dino84, žao mi je
kameleon, jesi li razmišljala o tome da pitaš da ti onda u 9 mj. uz odmrzavanje ove punktiraju i svježu JS? Neke klinike to rade - koliko znam, naša ne, no možda bi vam nakon višestrukih neuspjeha u sekundarnima i ovog danas izašli u susret?
Moja beta na 12dnt iznosi < 1.20. Bar ne piše 0.00 na nalazu. Zvala sam humanu i idem na konzultacije 24.07. za dogovor za jesen. A sad odoh uživati u ljetu, moru, suncu i kupanju i druženju s MM pa nam možda jesen neće ni trebati.
Svima želim puno sreće za sve što vam treba i hvala vam na potpori
Donatela, jedva čekam da nam javiš sutra kako si čula malo kuckucajuće srculence. Sretno!
evo odrađena 1.folikulom., imam 1 folikul 12x8mm, iduća je u subotu, kaže dr V. da ne moram svbaki dr dan dolazit po vrućini dok sam u ovoj fazi. super
danas su bile 3 punkcije iz prirodnjaka![]()
Olivera, i meni je istu stvar napravio, pauza od 3 dana između dvije folikulometrije.. Super s obzirom na vrućine, i još mi je lakše jer ne moram toliko izostajati sa posla..![]()
cure nisam znala da u Rijeci rade s tako teškim nalazima kao azoo. znam dva slučaja koje su oni uputili na VV jer kao oni to ne rade (prije par godina)mislim da su kod Vlastelića bili
mm ima azoo i retrogradnu ejakulaciju, tako da dva dana prije pije sodu bikarbonu i onda na dan ovulacije/ punkcije daje sjeme i urin i tada iz urina izoliraju tih par pokretnih spermija( kako koji mjesec, nekada nema ništa..) i s njima rade oplodnju...jedino taj postupak rade u ri.
bili kod urologa u zg-u na rebru i on kaže da preporučuje punkciju ,ali tek kad stupi novi zakon..
sada skupljamo sve moguće i nemoguće nalaze i krećemo u 9 mjesecu dalje u borbu!!!
butterfly, nemam mira...teško mi je čim znam da ne mogu ići sljedeći mjesec, a vrijeme nam leti...
sad mali odmorko pa ćemo vidjeti šta,kako i kada dalje...
pozdravi i sretno curama u postupcima!!!!!!!!!
Lalala samo između prve 2 folikulo. ili i kasnije? meni je to baš super jer mi ovulacija zna biti i 17.dana ciklusa pa da svaki drugi dan dolazim do tada...ufff nadam se samo zadnja 2,3 dana da ću svaki dan morati, ne više
nekako me kopka ovaj folikul što imam, kad bi ga punktirali pa da ga iskoriste a znam da neće
nadam se da će smrzlići biti kvalitetni, što ako se ne odlede kako treba i propadnu?imam ih 6, hoće li prvo odledit 3 pa odmah druga 3 ili novi postupak?
olivera, i ja sam imala 6 smrznutih, prvi sekundarni su odledili 3 od kojih jedna nije preživjela, ostale dvije su se oplodile...drugi sekundarni opet jedna nije preživjela odmrzavanje, a druge dvije su se oplodile...
želim ti puno sreće !!!!!
pozdravi!!