Stranica 91 od 149 PrviPrvi ... 41818990919293101141 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,501 do 4,550 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj olivera prvotno napisa Vidi poruku
    Lalala samo između prve 2 folikulo. ili i kasnije? meni je to baš super jer mi ovulacija zna biti i 17.dana ciklusa pa da svaki drugi dan dolazim do tada...ufff nadam se samo zadnja 2,3 dana da ću svaki dan morati, ne više

nekako me kopka ovaj folikul što imam, kad bi ga punktirali pa da ga iskoriste a znam da neće
    nadam se da će smrzlići biti kvalitetni, što ako se ne odlede kako treba i propadnu?imam ih 6, hoće li prvo odledit 3 pa odmah druga 3 ili novi postupak?
    Meni je napravio tu pauzu između 2. i 3. folikulometrije.. Evo danas sam opet bila, i folikul ne samo da je presato rasti, nego se i smanjio za 1.5 mm! Baš sam tužna! Da li se to kad kome dogodilo?
    A kako vidim da će se ovo sve odužiti tko zna na koliko, danas sam na poslu rekla šefu! Ajme, ne mogu vjerovati da sam to napravila! I rasplakala sam se! A šta da radim kad mi je teško pričati o tome!
    Uglavnom, bio je pun razumijevanja, rekao je da mogu izostat kad mi treba, samo da mu javim prije.. I rekao mi je da će sve biti ok!

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo da se ja javim sa vjestima od danasnjeg prvog uzv-a....sve je super...vejiki smo 3mm i srceko kuca.. svima ovdje koje cekate zelim vam da dozivite isto sto sam ja danas...predivan osjecaj vidit te titraje na ekranu..i mm je bio samnom na uzv.u
    inace ..malo je manji plod radi kasne ovulacije odnosno punkcije ali ugl po danu punkcije plod odgovara velicini...po zm sam danas 6+4 a po punkciji 3 dana manje t.
    sretno svima i pozdrav...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Čestitam, draga moja! Nek ti je sa srećom do kraja!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Donatela, super vijesti. Sretno, sretno, sretno...

Ja sam malo ukomirana. Bila na pregledu i dr rekao da je prerano 6 mj nakon CR ići u novi postupak. Znala sam da su lagali samo da me umire.
    Još ovaj u*rani Zakon ako na jesen bude na snazi....

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

donatela čestitke od

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

drage moje,evo mene opet tu evo nakon spotinga 7dnt,sve sam prekrižila,isplakala se,od jada sve doma micala,čistila..
    da bi nakon dan-dva sve stalo i ja čekam da krene prava M i čekam ali ništa..
    u čet.pišnem test i prvi put dobijem drugu crticu,gledam u nju cijeli dan i ne vjerujem
    danas u 4h ujutro opet pišnem i crtica se pojavi u par sekundi,prije kontrolne..
    sad sam sva i u strahu i nekako sretna i neznam ni sama kako..
    sad čekam betu i petak 13. !!!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Kiki30, super Koji će ti to biti dan nakon transfera da vadiš betu?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje,evo mene opet tu evo nakon spotinga 7dnt,sve sam prekrižila,isplakala se,od jada sve doma micala,čistila..
    da bi nakon dan-dva sve stalo i ja čekam da krene prava M i čekam ali ništa..
    u čet.pišnem test i prvi put dobijem drugu crticu,gledam u nju cijeli dan i ne vjerujem
    danas u 4h ujutro opet pišnem i crtica se pojavi u par sekundi,prije kontrolne..
    sad sam sva i u strahu i nekako sretna i neznam ni sama kako..
    sad čekam betu i petak 13. !!!

kiki draga, ma dobro jutro i altro ke dobro.
    Evo pijem kavu i sva se ježim od ovako lijepe vijesti, ma ne mogu vjerovati, i to nakon što si bila otpisala sve....ne mogu vjerovat, ti si trudna, čestitam to od najčeveg srca...čuvaj se
    brrrrr,sva sam naježena od sreče

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ajme, Kiki koji obrat! Čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kako lijepo kiki, baš dobre vijesti

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KIKI ČČČČČČČČČČČČČeeeeeeeeeeeessssssssssss ssssstttttttttttttiiiiiiiiiiittttttttttttttttttttt aaaaaaaaaaaammmmmmmmmm!!!!!!nekako mi je bilo čudno da je M tako rano več stigla ali vidiš kad se najmanje nadamo sreča pokuca na naša vrata!!!!i to koja nevjerojatna sreća!!!!Blago tebi i sada po malo naprijed i uživaj koliko se može !!!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala moje riječanke,ne mogu ni ja vjerovat..
    jel stvarno došao moj red?nakon toliko godina ta druga crtica,i sad gledam u nju i strah me..imam osjećaj kao da je neki san iz kojeg ću se svaki čas probuditi.
    Stvarno nikad ne bi pomislila da bi se meni tako nešto dogodilo ali eto..netko me se sjetio..
    Sad čekam betu,potajno se veselim,mazim trbušić i nadam se da će mrva ostat s mamom do kraja...

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

pozdrav

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kiki30 ovakav obrat zaslužuje da zavibram i ovdje! Čestitam!!!

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kiki.......čestitam.............zaslužila si ovakav obrat.... ))))

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kiki čestitam i ovdje
    ja sam ovulirala dr V. "iza leđa"između subote i jutrošnjeg pregleda. u subotu je planirao da ću utorak ili srijedu ovulirati pa mm mora doći sa mnom sutra i jutros panika jer nije bilo folikula pa sam mm zvala da dođe s posla odmah.ja u šoku a on mi zbunjeno kaže na tel da nema sad vremena nego će doć sutra kako je dr planirao jer se tako dog
    evo obavio je svoju dužnost i sad čekamo, ne mogu vjerovati kako je ispalo naglo i neplanirano, ima li netko iskustva sa pobjeglom ovulacijom?
    ovo je sekundarni

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kiki 30 kakve lijepe vijesti, čestitam i za školsku trudnoću do kraja!!!!
    olivera, a je vidio žuto tijelo, jer ako je u sub bilo folikula, mogao je puknuti u nedjelju....ja sam valjda zbog toga u sekundarnim postupcima išla na humanu svaki dan,baš baš svaki...a ovulacija mi je 16 ili 17 dc...sretno i navijam za dobar tulum u labu!!!!!!
    pozdravi svima!!!!!!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kameleon, nije mi rekao da li vidi žuto tijelo, samo da nema folikula više, pretpostavljam da je puknuo u nedjelju navečer ili nočas jer je u subotu ujutro bio 12x13mm na folikulometriji.Čak je dr rekao da će me još nedjelju poštediti dolaska neka se iskupam jer je folikul još mali ali od ponedj.moram svaki dan dolaziti, a od utorka i mm. Za sada je dobro pretpostavljam jer je rekao da će me zvati iz labosa ako se ne budu odleđivali kako treba, a ako bude po planu me neće nitko zvati i vidimo se u čet.u 10 pa ćemo vidjet hoće li odmah biti transfer ili u subotu.

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

olivera, ako te nisu zvali, znači da je sve ok
    sretno dalje i za tulum u labu!!!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

olivera,sretno!!
    evo ja čekam taj petak,pa nikako da dođe
    još tri moje prijateljice čekaju betu drugi tjedan,sve su kod dr.V.,pa se nadam da će drugi tjedan bit pun lijepih vijesti..

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nisu me zvali
    jučer je bila jedna koja je došla na transfer i zvali su je unutra i za par min je izašla i otišla doma, sad me strah tog scenarija
    moram misliti pozitivno!!! a nervozna sam, grizla bi
    jedva čekam četvrtak, do sad sam uvijek imala transfer ali iz stimuliranih postupaka, ovo mi je prvi sekundarni i svjesna sam da je manji postotak uspješnosti
    dr mi nije napisao da nabavim utrogestane, imam načetu kutijicu od zadnji put doma

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bok cure, molim prepruku za gin. ordinaciju u Ri ili Puli, trebam napraviti uzv, hvala unaprijed

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kiki draga tooooooooooooooooooooooo!!!!!!!! čekamo beturinu!!!!

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Kiki, pa koji obrat Čestitam i vibram da sve bude ok dalje.

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam sutra u Ri na prvoj folikulometriji.......nadam se da se nešto razvija

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ivica_k prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure, molim prepruku za gin. ordinaciju u Ri ili Puli, trebam napraviti uzv, hvala unaprijed
    Moja ne prima nove pacijente. Za druge ne znam... jedino ako može privatno?

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ivice ja ti nemam nikog za preporučiti, moju nebi preporučila nikome
    još danas da izdržim u neznanju i transfer...vjerujem u to

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajmo ljudi slati letak laži i istine o potpomognutoj oplodnji kako bismo širili istine kontra laži koji se šire ovih dana o nama pacijentima MPO - da smo ubojice i slično!!!

Proslijedite jednostavno mailom niže navedeni tekst i linkove, dižite na FB! Ovo se ljudi tiče svih nas!

Svatko od nas može pomoći u širenju istine i zalaganju za prava svih građanki i građana ove zemlje, a osobito onih kojima je potrebno liječenje kako bi ostvarili najljepši dar roditeljstva.

Pročitajte ovdje http://www.roda.hr/article/read/isti...nutoj-oplodnji
    i podijelite ovaj letak http://www.roda.hr/uploads/neplodnos...5%BDI_2012.pdf

Pomozite prenijeti istinu o tome što medicinski potpomognuta oplodnja uistinu jest!

Pomozite demantirati neistine te skandalozne, lažne i neutemeljene optužbe koje se šire u javnosti na štetu pacijentica i pacijenata koji imaju stvaran medicinski problem i potrebu za liječenjem!

Pomozite u edukaciji svoje okoline i šire javnosti kako bi zaustavili hajku i stigmatiziranje neplodnih osoba. Širenjem točnih informacija spriječite da dovoljno puta izrečena laž o postupcima medicinski potpomognute oplodnje postane istina.

Pomozite nepolodnim osobama u borbi za pravo na optimalno liječenje!

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Argente ~~~~~~~~~~~~~~

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ivica k probajte u Medico ako vam treba samo UZV ili poliklinika Katunar u Crikvenici tamo su neki lječnici sa KBC-a Rijeka (al privatno)
    tantolina super

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

tantolina ~~~~~~~~~~~ za uspješan uzgoj

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ja ujutro idem na transfer tako sam sretna, nadam se da će biti sve ok
    a možda bude nešto i prirodno jer apstinirali smo prekasno, dr je rekao da ću ovulirati utorak ili srijedu tako da smo od subote na nedjelju
    a u ponedjeljak nije bilo folikula tako da....

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

jutro,cure!! ajme sutra je moj dan D! samo kad se sjetim onog trenutka kad dobijem nalaz u ruke,već mi sad želudac zaboli
    olivera,sretno na transferu!!!!
    tantolina,kako je prošla prva folikum.?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

olivera sretno danas!

kiki ne mogu ni zamislit taj trenutak, ja mislim da ću past u nesvjest ako to doživim! sretno i neka je beta veeeeelika.
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 12.07.2012. at 08:42

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala,draga..a joj,neznam ča očekivat,koji broj ma niš..mislim da ću morat uzet neš da mi smiri..
    ajde još malo i ideš na svoj zadnji ivf pa ćeš videt kakav je taj trenutak

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala cure na željama, evo me doma. imamo 2 osmostanične bebice, čak je i mm sperma bila normo što nikad nije bila, čak je jednom bilo upitno hoće li biti bar 1 plivač. Trenutno je ovaj sekundarni nama oboje sa najboljim rezultatima do sad.
    Osjećam se kao da nisam nikad bila tamo, bila sam van sebe od uzbuđenja, nestrpljenja da saznam, dr i sestre su se smijali i nitko mi do samog kraja nije htio reći ništa osim da će biti transfer a onda su mi to tako lijepo rekli kroz smijeh, bili su divni

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

olivera, jako mi je drago, odlične vijesti..
    kiki, sutra smo svi zajedno s tobom i jedva čekamo da nam se javiš s ogromnom betom!!!!
    A ja vam, drage moje tete, rastem i imam 22 tjedana, jako sam aktivan /na, lupkam nogicama i rukicama svoju mamicu koja kao što vidite još uvijek ne želi znati jesam li dečko ili cura- baš je bedasta, a nisam se skrivao/la sve sam pokazao/la, a ona nije htjela znati-tko joj je kriv!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala nina, ja sam svog prvog sina tako rodila da nisam znala šta nosim, i to je divan osječaj u rađaoni kad rodiš, pitaš kojeg je spola i svi uzdahnu, smiju se a tebi se tek tada definira taj dio života, ah predivan osjećaj
    danas sam puna osjećaja, energije, ništa mi ne može ovaj dan pokvarit, želim vam svima da to osjetite, svaka od vas to zaslužuje

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam sutra na drugoj folikulimetriji...za sad se izdvojio jedan folikul...vidit cemo sutra da lu se jos koji pojavi do sutra...nina32 bas je lijepi citati kako uzivas...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cure, odišete mi jakom pozitivom i to mi se ful sviđa!!! Sretno!
    Maleni/a je sretan/sretna što ima takvu predivnu majku, i oca naravno!
    Tantolina, javi se sutra!
    Čekamo s Kiki!!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

olivera čuvaj svoje mrve i neka se jako dobro ugnjezde i ostanu tako 9 mj.sretno...

tantolina~~~~~~vibram za folikule

kiki jooooj draga, stigao je i taj dan, napokon petak 13. Mislim na tebe i osječaj kad primiš onaj nalaz od bete sa vrtoglavom brojkom. Jedva čekam da se javiš i opišeš nam taj filing.

sneki kakva je situacija kod tebe,kad krečeš?

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

prošli mjesec mi se čini da je bilo dosta tužnica a ovaj ima dosta beta i obrata na dobro, tako da mi se čini da popravljamo prosjek
    ja vjerujem u kiki

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure moje,moja betica je 18 410
    joj,sva sam uzbuđena ,sretna i neznam ni sama..još ne vjerujem..
    tantolina,draga još jednom ti zahvaljujem što si samnom čekala betu i trpila me želim ti puno sreće..

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kiki30, supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čestitam!!!!!!!!!!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,kiki, pa ja ovo neznam ni pročitat....koja beta ogromna, čestitam ti!

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Kiki30, čestitam od srca!!! Je li to beta za komada jedan ili komada dva?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala vam..u četvrtak imam ultrazvuk kod dr.V. pa ćemo vidjeti..ma samo sa sve bude ok.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

kiki30 woooow koja beta!! Čestitam od srca!! Sretno dalje!!
    tantolini i svim curama u postupku želim da za mjesec dana vide barem pola kikine bete

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sretno svima Kiki30 vauuuuuuuuuuu,drage moje sretno svima nadam se da će i nama koje smo ostale sada napokon krenuti kad je usvojen novi zakon o MPO........SRETNOOOOOO......

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje,moja betica je 18 410
    joj,sva sam uzbuđena ,sretna i neznam ni sama..još ne vjerujem..
    tantolina,draga još jednom ti zahvaljujem što si samnom čekala betu i trpila me želim ti puno sreće..
    Da betica, pa to je prava pravcata beturina, čestitam od srca!!!
    Cure sretno svima!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •